Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak aaahmet61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ali bilgin trabzonlu mu? hemde ilk tercihi trabzon olacakmış.vaybe çok güzel bir haber
    babası sürmeneli kendi almanya doğma büyüme ancak trabzonsporlu.sene başında babası bize getirmiş ama takıma alınmamış.şimdi ise yönetimin para veripte alabileceğini zannetmiyorum
    inadına TRABZON
    ---Sürmeneli Piranalar---

Yorum

• İlk olarak eren_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      babası sürmeneli kendi almanya doğma büyüme ancak trabzonsporlu.sene başında babası bize getirmiş ama takıma alınmamış.şimdi ise yönetimin para veripte alabileceğini zannetmiyorum
      ali bilgin araklılı değil mi ???
      "Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk

Yorum

• ali bilgin çok kaliteli bir topçu nede olsa türkiyede yetişmemiş ayrıca tekniği ve sürati ile 15 tane i.akın eder

Yorum

• İlk olarak jefferson61sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          valla ben sürmeneli diye hatırlıyom ama ne fark eder ha sürmene ha araklı.yeterki Trabzon sporlu olsun.sahaya yüreğini koysun(bizim için)
          inadına TRABZON
          ---Sürmeneli Piranalar---

Yorum

• İlk olarak eren_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            valla ben sürmeneli diye hatırlıyom ama ne fark eder ha sürmene ha araklı.yeterki Trabzon sporlu olsun.sahaya yüreğini koysun(bizim için)
            evet bencede ve ali bilgin genç bir oyunuc 1881 in aralık ayında doğmuş yani 1882 li trabzonsporda uzun süreli başarılı olabilecek potansiyele sahip

Yorum

• selam millet maç 19:00 damı 14:00 damı varmı kesin haberi olan bana 19:00 diye mesaj geldi şimdi
              İmzam yok parmak bassam olurmu ?

Yorum

• saat 14 te be nerden cıktı 19
                Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61

Yorum

• maç saat 2 de de ne 19 değil saat 14.00 da maç

Yorum

• TRABZONSPOR:

Tolga
                    Ferhat
                    Erdinç
                    Stepanov
                    Celaleddin
                    Gökdeniz
                    Hüseyin
                    Ayman
                    Yattara
                    Ceyhun
                    Ersen Martin

ANKARAGÜCÜ:

Serkan
                    Abdurrahman
                    Emre
                    Sedat B.
                    Petkov
                    Mustafa Özkan
                    Sedat Y.
                    Devran
                    Aytekin
                    Tita
                    Bebe

Stat:Hüseyin Avni Aker
                    Saat:14:00
                    YAyın:Lig TV

Yorum

• İlk olarak jefferson61sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ali Bilgin Sürmeneli.. 2 sene önce Rot-Weiss Essen'de oynarken Trabzonspor dergisine röportaj vermişti ordan hatırlıyorum..
                      Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• Ali Bilgin iddiası

Antalyasporlu Ali Bilgin için Trabzonspor da devrede. Bordomavili yönetimin aslen Trabzon Araklı doğumlu olan Ali Bilgin'i transfer etmek için babası ile temasa geçtiği öğrenildi. Trabzon'un iki gün içinde Antalya ile de görüşeceği söyleniyor.

fotomaç da yazıo ben demiyorum olabilir ama sürmenelide fotomaçta araklı yazıo

Yorum

• İlk olarak Ferdinand tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ali Bilgin Sürmeneli.. 2 sene önce Rot-Weiss Essen'de oynarken Trabzonspor dergisine röportaj vermişti ordan hatırlıyorum..
                          ne sürmenesi olm araklılı adam.
                          Özkan SÜMER

Yorum

• bu da takanın haberi yani gastelrden öğrendiğimi söyledim
                            Taka Gazete, Trabzon ve Karadeniz'den güncel haberleri sunar. Trabzonspor transferleri, maç sonuçları ve Karadeniz bölgesiyle ilgili olayları buradan takip edebilirsiniz.

hatta köyü bile yazıo
                            Araklı Dağ köyünden olan ve Almanya da doğup büyüyen yıldız futbolcu Trabzonspor’un teklifini beklediğini söyledi.

Yorum

• Sen diyorsun diye yazmadım zaten.. Fotomaç haberi yazarken bile saçmalamış ''Aslen Araklı doğumlu'' diye bir tabir ne kadar doğrudur düşünmek lazım Almanya - Essen doğumlu ve aslen Sürmeneli diyor ben de TS dergisinin yalancısıyım. Yanlışlık olmasın diye yazdım ne olduğu benim için o kadar da önemli değil ha Araklı ha Sürmene

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• İlk olarak fromTheRApBZONe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ne sürmenesi olm araklılı adam.
                                Bırak adem bir araklılı yeter bize sen anladın (Zidane)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X