İlk olarak aaahmet61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
ali bilgin araklılı değil mi ???İlk olarak eren_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebabası sürmeneli kendi almanya doğma büyüme ancak trabzonsporlu.sene başında babası bize getirmiş ama takıma alınmamış.şimdi ise yönetimin para veripte alabileceğini zannetmiyorum"Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk
Yorum
-
valla ben sürmeneli diye hatırlıyom ama ne fark eder ha sürmene ha araklı.yeterki Trabzon sporlu olsun.sahaya yüreğini koysun(bizim için)İlk olarak jefferson61sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleali bilgin araklılı değil mi ???inadına TRABZON
---Sürmeneli Piranalar---
Yorum
-
evet bencede ve ali bilgin genç bir oyunuc 1881 in aralık ayında doğmuş yani 1882 li trabzonsporda uzun süreli başarılı olabilecek potansiyele sahipİlk olarak eren_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevalla ben sürmeneli diye hatırlıyom ama ne fark eder ha sürmene ha araklı.yeterki Trabzon sporlu olsun.sahaya yüreğini koysun(bizim için)"Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk
Yorum
-
TRABZONSPOR:
Tolga
Ferhat
Erdinç
Stepanov
Celaleddin
Gökdeniz
Hüseyin
Ayman
Yattara
Ceyhun
Ersen Martin
ANKARAGÜCÜ:
Serkan
Abdurrahman
Emre
Sedat B.
Petkov
Mustafa Özkan
Sedat Y.
Devran
Aytekin
Tita
Bebe
Stat:Hüseyin Avni Aker
Saat:14:00
YAyın:Lig TV"Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk
Yorum
-
Ali Bilgin Sürmeneli.. 2 sene önce Rot-Weiss Essen'de oynarken Trabzonspor dergisine röportaj vermişti ordan hatırlıyorum..İlk olarak jefferson61sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleali bilgin araklılı değil mi ???Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Yorum
-
Ali Bilgin iddiası
Antalyasporlu Ali Bilgin için Trabzonspor da devrede. Bordomavili yönetimin aslen Trabzon Araklı doğumlu olan Ali Bilgin'i transfer etmek için babası ile temasa geçtiği öğrenildi. Trabzon'un iki gün içinde Antalya ile de görüşeceği söyleniyor.
fotomaç da yazıo ben demiyorum olabilir ama sürmenelide fotomaçta araklı yazıo
"Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk
Yorum
-
ne sürmenesi olm araklılı adam.İlk olarak Ferdinand tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAli Bilgin Sürmeneli.. 2 sene önce Rot-Weiss Essen'de oynarken Trabzonspor dergisine röportaj vermişti ordan hatırlıyorum..Özkan SÜMER
Yorum
-
bu da takanın haberi yani gastelrden öğrendiğimi söyledim
Taka Gazete, Trabzon ve Karadeniz'den güncel haberleri sunar. Trabzonspor transferleri, maç sonuçları ve Karadeniz bölgesiyle ilgili olayları buradan takip edebilirsiniz.
hatta köyü bile yazıo
Araklı Dağ köyünden olan ve Almanya da doğup büyüyen yıldız futbolcu Trabzonspor’un teklifini beklediğini söyledi."Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk
Yorum
-
Sen diyorsun diye yazmadım zaten.. Fotomaç haberi yazarken bile saçmalamış ''Aslen Araklı doğumlu'' diye bir tabir ne kadar doğrudur düşünmek lazım
Almanya - Essen doğumlu ve aslen Sürmeneli diyor ben de TS dergisinin yalancısıyım. Yanlışlık olmasın diye yazdım ne olduğu benim için o kadar da önemli değil ha Araklı ha Sürmene
Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Yorum
-
Bırak adem bir araklılı yeter bize sen anladınİlk olarak fromTheRApBZONe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülene sürmenesi olm araklılı adam.
(Zidane)
Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum