Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Musa'nın dramı

Trabzonspor'a sezon başında transfer olan ve dünkü Galatasaray maçında ayağı kırılan Musa Büyük'ün talihsizlikler peşini bırakmıyor.Futbola, 1996-97 sezonunda Zeytinburnuspor'da başlayan Musa Büyük, o dönemde aynı zamanda babasına servis aracına da yardım ediyordu.

Babasının rahatsız olduğu bir gün servise çıkan Musa Büyük'ün karıştığı bir trafik kazasında, bir polis hayatını kaybetmişti.

Mahkeme sonucu Musa Büyük'e 25 bin YTL'lik para cezası kesilirken faizleriyle birlikte bu ceza 270 bin YTL'yi bulmuştu. Paranın ödenmemesi halinde ise Musa'ya haciz ve hapis yolu açılacaktı. Bu arada Musa'nın babasının aracın da büyük hasar meydana gelmişti.

Mahkemenin sonuçlandığı 2003 yılında İstanbulspor'da oynayan Musa'ya, Trabzonspor talip oldu. Ancak bu futbolcunun transferi için Ankaraspor da devreye girdi. Musa Büyük ise Ankaraspor'a tek şart koştu. Ankaraspora, peşin 270 bin YTL karşılığında imza attı. Musa, bu transferden elde ettiği peşin 270 bin YTL'yi de, hapse girmemek için kesilen cezaya ödedi.

Ankaraspor'dan sezon başında Trabzonspor'a transfer olan Musa Büyük, yaşadığı bu kötü dönemin izlerini üzerinden atmak üzereyken bu kez de talihsiz bir sakatlık yaşadı. Galatasaray maçında ayağı kırılan bordo-mavili futbolcu sezonu kapatmak zorunda kaldı.

Musa, sezon başında Trabzonspor'a transfer olduğu dönemde, ''10 yıldır futbol oynuyorum ve tek kuruşum yok. Şimdi Trabzonspor kapısı açıldı. İnşallah bundan sonra şansım döner. Kazandıklarımla ilk olarak ailemi rahat ettirmek istiyorum. Çünkü onlara çok borcum var'' demişti.

üzüldüm gerçekten..

Yorum

• Oyuncularımızı oylayabilirsiniz...
      “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
      Malik bin Dinar

Yorum

• İlk olarak ultrats tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Musa'nın dramı

Trabzonspor'a sezon başında transfer olan ve dünkü Galatasaray maçında ayağı kırılan Musa Büyük'ün talihsizlikler peşini bırakmıyor.Futbola, 1996-97 sezonunda Zeytinburnuspor'da başlayan Musa Büyük, o dönemde aynı zamanda babasına servis aracına da yardım ediyordu.

Babasının rahatsız olduğu bir gün servise çıkan Musa Büyük'ün karıştığı bir trafik kazasında, bir polis hayatını kaybetmişti.

Mahkeme sonucu Musa Büyük'e 25 bin YTL'lik para cezası kesilirken faizleriyle birlikte bu ceza 270 bin YTL'yi bulmuştu. Paranın ödenmemesi halinde ise Musa'ya haciz ve hapis yolu açılacaktı. Bu arada Musa'nın babasının aracın da büyük hasar meydana gelmişti.

Mahkemenin sonuçlandığı 2003 yılında İstanbulspor'da oynayan Musa'ya, Trabzonspor talip oldu. Ancak bu futbolcunun transferi için Ankaraspor da devreye girdi. Musa Büyük ise Ankaraspor'a tek şart koştu. Ankaraspora, peşin 270 bin YTL karşılığında imza attı. Musa, bu transferden elde ettiği peşin 270 bin YTL'yi de, hapse girmemek için kesilen cezaya ödedi.

Ankaraspor'dan sezon başında Trabzonspor'a transfer olan Musa Büyük, yaşadığı bu kötü dönemin izlerini üzerinden atmak üzereyken bu kez de talihsiz bir sakatlık yaşadı. Galatasaray maçında ayağı kırılan bordo-mavili futbolcu sezonu kapatmak zorunda kaldı.

Musa, sezon başında Trabzonspor'a transfer olduğu dönemde, ''10 yıldır futbol oynuyorum ve tek kuruşum yok. Şimdi Trabzonspor kapısı açıldı. İnşallah bundan sonra şansım döner. Kazandıklarımla ilk olarak ailemi rahat ettirmek istiyorum. Çünkü onlara çok borcum var'' demişti.

üzüldüm gerçekten..
        Bildiğim kadarıyla Musa baya büyük bir nüfusa bakıyor.

Yardıma muhtaç ailelere de yardımda bulunan birisi.

Kulübün kesinlikle Musa kardeşimize sahip çıkması lazım.
        Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...

Yorum

• Kayseri'de Fatih gerginliği!
          Kayserispor'un tecrübeli futbolcusu Fatih Ceylan'ın sezon sonunda takımdan ayrılacağı iddia edildi.

Kayserispor'un deplasmanda Gaziantespor ile oynadığı karşılaşma öncesi Mehmet Topuz ile tartışan Fatih Ceylan'ın daha sonra da Genel Menajer Süleyman Hurma ile gerginlik yaşadığı öğrenildi. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ile de arasında soğuk rüzgarlar esen Fatih Ceylan'ın sezon sonunda takımdan ayrılacağı iddia edildi. Son günlerde forma şansı bulamayan Fatih Ceylan'ın menajerine yetki verdiği ve sezon sonunda Trabzonspor ile masaya oturacağı öğrenildi.

12.03.2007

Kaynak : İHA
          Önce TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kayseri'de Fatih gerginliği!
            Kayserispor'un tecrübeli futbolcusu Fatih Ceylan'ın sezon sonunda takımdan ayrılacağı iddia edildi.

Kayserispor'un deplasmanda Gaziantespor ile oynadığı karşılaşma öncesi Mehmet Topuz ile tartışan Fatih Ceylan'ın daha sonra da Genel Menajer Süleyman Hurma ile gerginlik yaşadığı öğrenildi. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ile de arasında soğuk rüzgarlar esen Fatih Ceylan'ın sezon sonunda takımdan ayrılacağı iddia edildi. Son günlerde forma şansı bulamayan Fatih Ceylan'ın menajerine yetki verdiği ve sezon sonunda Trabzonspor ile masaya oturacağı öğrenildi.

12.03.2007

Kaynak : İHA
            Kendisini Sakaryada Yattara'yı tek başına (!) durdurduğu günden beri takip ediyorum gerçekten çok iyi bir futbolcudur. Umarım haber de doğrudur.

Yorum

• İlk olarak selçukabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kendisini Sakaryada Yattara'yı tek başına (!) durdurduğu günden beri takip ediyorum gerçekten çok iyi bir futbolcudur. Umarım haber de doğrudur.
              Katılıyorum alınırsa celalettin ve keçeliden çok daha iyidir kendisi ve sağ bek içinde tayfun coranın geri gelmesi iyi olur

Yorum

• Başarımızdan kaynaklanıyor“

Fatih Ceylan Kayserispor'dan ayrılacağı yönünde çıkan haberler hakkında önemli açıklamalar yaptı. Ligtv.com.tr'ye konuşan Fatih Ceylan, teknik direktör Ertuğrul Sağlam ve Genel Menajer Süleyman Hurma ile arasının soğuk olduğu iddialarını yalanladı. Takımdan ayrılma gibi bir düşüncesi olmadığını belirten Fatih 'Kayserispor'da çok mutluyum' dedi.

Bir ajanstan geçen "Kayserispor'un tecrübeli futbolcusu Fatih Ceylan'ın sezon sonunda takımdan ayrılacağı iddia edildi. Kayserispor'un deplasmanda Gaziantespor ile oynadığı karşılaşma öncesi Mehmet Topuz ile tartışan Fatih Ceylan'ın daha sonra da Genel Menajer Süleyman Hurma ile gerginlik yaşadığı öğrenildi." şeklindeki habere sert tepki gösteren Fatih Ceylan bu tür haberlerin hangi maksatla ve neye dayanarak çıktığını anlamakta zorluk çektiğini belirtirken Kayserispor'un iyi yolda olmasını ve önemli hedefler peşinde koşmasının bunun bir nedeni olabileceğine dikkat çekti. Süleyman Hurma ve Ertuğrul Sağlam ile çok iyi ilişkileri olduğunu da yineleyen Fatih "Takım olarak bütünleşmiş durumdayız" açıklamasını yaptı.

Gaziantepspor karşılaşması öncesi Mehmet Topuz ile tartıştığını doğrulayan Fatih ertesi gün barıştıklarını ve bu tip olayların her takımda olabileceğini söyledi. Takımda çok güel bir ortam bulunduğunu da belirten tecrübeli futbolcu "Bizim takımda kim iyiyse o oynar. Ben de oynayabilirim başka bir arkadaşım da oynayabilir. Ben bunları dert edip sorun yaratacak bir futbolcu değilim. Benim amacım çok çalışıp formamı tekrar almak" ifadesini kullandı.

Süleyman Hurma'dan jet cevap!

Sezonun en başarılı takımlarından Kayserispor'da Fatih Ceylan hakkında ortaya atılan iddialara jet cevap geldi. Ligtv.com.tr'ye konuşan Menajer Süleyman Hurma, "Takımda bana en çok saygı gösteren oyuncunun kim olduğunu sorsalar Fatih Ceylan'ı gösteririm. Nereden çıkıyor bu iddialar?" dedi.

Bir ajanstan geçen haberde "Kayserispor'un tecrübeli futbolcusu Fatih Ceylan'ın sezon sonunda takımdan ayrılacağı iddia edildi. Kayserispor'un deplasmanda Gaziantespor ile oynadığı karşılaşma öncesi Mehmet Topuz ile tartışan Fatih Ceylan'ın daha sonra da Genel Menajer Süleyman Hurma ile gerginlik yaşadığı öğrenildi." şeklinde ufadeler yer alması üzerine Ligtv.com.tr'ye konuşan Kayserispor Menajeri Süleyman Hurma iddiaları yalanladı.

Fatih Ceylan'ın geçen hafta oynadığını, bu hafta ise teknik heyetin kararı doğrultusunda oynatılmadığını ifade eden Hurma, "Bu gayet normal bir durum. Gelecek hafta da oynayabilir. Fatih kesinlikle bu tip konuları sorun edecek bir futbolcu değildir. Kaldı ki şu takımda bana, hocasına, abilerine en fazla saygı gösteren isimlerin başında Fatih gelir. Benimle gerginlik yaşadığı iddia edilmiş. Nereden çıktı bu iddialar anlamadım." dedi.

Hurma, Fatih'in sezon sonunda takımdan ayrılacağı yönündeki iddianın da saçma olduğunu ifade ederek, "2009'a kadar sözleşmemiz var. Bu iddialar çok saçma ve maksatlı." diye konuştu.
                .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• Musa'dan Sevindirici Haber

Musa'nın ameliyatını gerçekleştiren Prof. Dr. Fahri Erdoğan, durumunun iyi oduğunu söyledi.
                  Musa'dan Sevindirici Haber
                  Musa'nın ameliyatını gerçekleştiren Prof. Dr. Fahri Erdoğan, Trabzonsporlu futbolcunun durumunun düşündüklerinden daha iyi olduğunu söyledi. Musa yeni sezona hazır olacak.
                  Galatasaray ile Trabzonspor arasında dün oynanan Turkcell Süper Lig maçında ayağı kırılan Musa Büyük'e ziyaretçi akını sürüyor. Galatasaray'ın deneyimli futbolcusu Okan Buruk, Memorial Hastanesi'nde Musa Büyük'ü ziyaret ederek, geçmiş olsun dileğinde bulundu. Okan, kendisinin de uzun yıllar önce böyle bir sakatlık yaşadığını hatırlatarak, ''Musa'yı iyi gördüm. İnşallah kısa sürede iyileşir ve yeni sezonda takımdaki yerini alır'' dedi. Musa Büyük de başarılı bir operasyon geçirdiğini ve moralinin normal olduğunu belirterek, ''Bunlar futbolun içinde olan şeyler. En kısa sürede sahalara dönerim inşallah'' dedi.
                  Musa, Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın'a da teşekkür ederek, ''Galatasaray ve bizim açımızdan çok önemli bir maçtı. Böylesine önemli bir maçta Sayın Başkan Özhan Canaydın'ın maçı bırakıp ziyarete gelmesi beni çok duygulandırdı. Kendisine teşekkür ediyorum'' şeklinde konuştu.
                  PROF.DR. ERDOĞAN: ''DÜŞÜNDÜĞÜMÜZDEN İYİ''
                  Musa'nın ameliyatını gerçekleştiren Prof. Dr. Fahri Erdoğan, Trabzonsporlu futbolcunun durumunun düşündüklerinden daha iyi olduğunu söyledi. Erdoğan, Trabzonspor Kulübü Doktoru Hakan Ayaz ile birlikte Memorial Hastanesi'nde düzenlediği basın toplantısında, Musa'nın bacağındaki kırığın çok parçalı olmadığını ifade ederek, şöyle konuştu: ''Toparlanması çok büyük sorun yaratmadı. Kapalı teknikle yaptık. Kırık bölgesini açmadan, bir-iki ufak delikten kırığı tamir ettik. Enfeksiyonu riskini azalttık. Düşündüğümüzden çok daha hızlı bir sürede iyileşecek. İki kırığı vardı, ikisinin durumu da iyi. Kulüp doktoru ile birlikte takip edeceğiz. Bundan sonra yoğun bir fizyoterapi dönemi başlayacak. Tahmin ettiğimizden çok daha kısa sürede spora başlatabileceğimizi düşünüyoruz.'' Trabzonspor Kulüp Doktoru Hakan Ayaz ise bu tür sakatlıklarda normal sürenin 4 ile 6 ay arasında olduğunu ifade ederek, ''Ama Musa'nın ameliyatı çok başarılı geçti. Musa'nın bünyesi kuvvetli. 3 ay civarında koşulara başlayıp, 5 ay sonra da maç yapacak duruma geleceğini düşünüyoruz. Gelecek sezonun başına inşallah hazır olacak'' diye konuştu.
                  .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• İlk olarak tamuğ yamtar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bildiğim kadarıyla Musa baya büyük bir nüfusa bakıyor.

Yardıma muhtaç ailelere de yardımda bulunan birisi.

Kulübün kesinlikle Musa kardeşimize sahip çıkması lazım.

Rispe maasini ve mac primlerini devam ödemeye karar veren Yönetimimizden ayni uygulamayi Musa icinde yapmasini bekliyor ve tekrar tekrar üzüntümü dile getiriyorum.
                    Gecmis olsun
                    Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Rispe maasini ve mac primlerini devam ödemeye karar veren Yönetimimizden ayni uygulamayi Musa icinde yapmasini bekliyor ve tekrar tekrar üzüntümü dile getiriyorum.
                      Gecmis olsun
                      musa ayağı kırık halde Trabzonsporluluk ruhuna yakışacak bir şekilde dik durdu.hiç ayağı kırık gibi durmadı.bence risp ten kat kat fazla jesti hak etti
                      Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                      Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• risp e oynamadan primler ay lik maas hersey verilcek goyaaa jesti asil simdi en buyuk jesti musa hakediyor adamin hikayesi ayni benim hikayee
                        14 eylul 2011 milano'nun fethi

Yorum

• musanın bütün ödemeleri yapılmalı.........

bize bu yakışır....
                          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Gecmis olsun
                            Musaya Ödemeleri yapılmalı.Ailesi ve kendisi zor durumda bırakılmamalı.

Yorum

• elbette musa büyüğe hakettiği para verilmeli...

ne olursa olsun birfutbolcumuz ve yaşadığı çok talihsiz birolay...

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                musa ayağı kırık halde Trabzonsporluluk ruhuna yakışacak bir şekilde dik durdu.hiç ayağı kırık gibi durmadı.bence risp ten kat kat fazla jesti hak etti
                                Vallahi Trabzonsporluluk ruhu ile bağdaşlaştırılır mı, orasını bilemem, ama ayağı kırılan bir topçunun çektiği fiziksel ağrının yanında uzun bir zaman top oynamasını engelleyecek böylesi ağır bir sakatlık içinde son derece kendinde ve olgun konuşmalar yapması beni çok şaşırttı. Umarım biran önce iyileşir. Zaten özellikle Abdullah abi (The Londener) çok iyi bilir, Musa son dönemde ideal kadromdaki sağbekti Artık bakalım yerinde kim ne yapacak?

Bu arada kesinlikle maddi anlamda bir kaybı olmamalı. Yönetim "şut tuşuna basılı kalmış" elin İsveçlisi için yaptığı jesti kendi çocuğu için de yapacaktır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X