22:30 Trabzonspor - Beşiktaş (Tekrar) TRT 3
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Karadeniz Oyunları için gönüllüler aranıyor
Trabzon'da 2-8 Temmuz tarihleri arasında yapılacak 1. Karadeniz Spor Oyunları'nda görev yapacak gönüllü gençler aranıyor. Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Spor Faaliyetleri Daire Başkanlığı, üniversite öğrencileri arasından oyunlarda gönüllü olarak görev yapacak 450 genç arandığını bildirdi..
AA muhabirinin konuyla ilgili olarak aldığı bilgiye göre, oyunlarda görev almak isteyen gençler ''www.gsgm.gov.tr'' internet sitesinden, Karadeniz Oyunları bölümüne girerek başvuruda bulunabilecek.
Yetkililer, müracaat edecek gençlerin üniversite öğrencisi olması ve yabancı dil bilmesinin tercih sebebi olduğunu belirterek, ''Karadeniz Spor Oyunları'nda yaklaşık 450 gönüllü gence ihtiyacımız var. Bu gençlerin yiyecek, barınma ve kıyafetleri kurumumuz tarafından karşılanacak'' dedi.
Ayrıca, oyunların tanıtımıyla ilgili hem Türkçe, hem de İngilizce bir internet sitesinin kurulduğu öğrenildi.“Nerelerin aktığını tek tek bildiriniz...” “Efendim, musluklar hariç her yan akıyor!"Artık sadece musluklar akacak...
Sizler var ya .....
Yorum
-

TRABZON TURU KAPTI
Bordo-Mavililer, Gaziantepspor karşısında rövanş maçında berabere kalarak kupada ikinci yarı finalist oldu...
Trabzonspor yarı finalde
Lig'de şampiyonluk yarışında hayli geriye düşerek tüm ağırlığını Fortis Türkiye Kupası'na veren Trabzonspor, ilk yarıyı Diawara'nın golüyle 1-0 yenik bitirmesine rağmen ikinci yarıda son haftaların golcüsü Umut ile Gaziantep karşısında beraberliği sağladı ve bu sonuçla Kayseri Erciyes'ten sonra ikinci yarı finalist oldu.........::::ıl cApiTaNo::::.......
Yorum
-
“Yüreklerini ortaya koydular“
Yarı finale çıkan Trabzonspor'da teknik direktör Ziya Doğan LİG TV muhabiri Can Karyağdı'ya ikinci yarıda futbolcularının yüreklerini sahaya koyduklarını ve onları kutladığını söyledi. Karşılaşmanın ikinci yarısında Beşiktaş maçından daha iyi oynadıklarını belirten tecrübeli teknik adam farkı kaçırdıklarını da söyledi.
G.Antepspor'un çok sert oynadığını belirten Doğan hakem İsmet Arzuman'ın sertliğe müsamaha gösterdiğini ve avantajları çok kestiğini söyledi. Özellikle Krita'nın çok sert oynadığını söyleyen Doğan hakemden dert yandı. "Artık Konyaspor maçını düşünmemiz lazım. Eğer bu maçı yine düşünürsek sıkıntı yaşarız" açıklamasını yapan Ziya Doğan futbolcularını uyardı. İlk yarıda pozisyon zenginliğinin kendilerinde olduğunu da sözlerine ekleyen tecrübeli teknik adam futbolcularına.........::::ıl cApiTaNo::::.......
Yorum
-
Nedir bu milletteki kompleks anasını satayım anlamak mümkün değil. Ligtv'de Öztürk PEKİN biriyle konuşuyor ve "3 büzükler ve Trabzon" diye ayırıyor bir yerleri ayrılasıca. Bir türlü komplekslerini aşamıyorlar.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Arıca: "Elendiğimiz için üzgünüz"
Gaziantepspor Teknik Direktörü Erdoğan Arıca, Trabzonspor'a göre ilk yarı daha üstün bir oyun sergilediklerini berlirtirken, "Elendiğimiz için üzgünüz" dedi.. Arıca, ayrıca Trabzonspor'un Mısırlı oyuncusu Ayman hakkında da konuştu..
Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında Gaziantepspor Teknik Direktörü Erdoğan Arıca, iki takım oyuncularının çok iyi mücadele ettiklerini belirterek, "Bu sezonun en tempolu maçıydı. Oyuncular sahada biraz agresifti. Bu da maçın stresinden kaynaklandı. İlk yarı biz üstün oynadık. İkinci yarı ise Trabzonspor daha arzuluydu ve maç 1-1 berabere bitti. Elendiğimiz için üzgünüz" dedi.
Arıca, sahada tartıştığı Trabzonspor'un Mısırlı futbolcusu Ayman ile ilgili olarak ise, "Trabzonspor da Ayman diye bir oyuncu var, bu oyuncu sahadaki futbolculara değil bana laf söyledi, bende maçın hakemine söylediklerini duymuyor musun dedim" diye konuştu.........::::ıl cApiTaNo::::.......
Yorum
-
32. Gün Perşembe 00:00
Tribünlerdeki şiddet 32. Gün’de tartışılıyor...
Mehmet Ali Birand ve Rıdvan Akar’ın hazırladıkları 32. Gün’de bu hafta Türk futbolunda tribünlerde yaşanan ve ardı arkası kesilmeyen olayların perde arkası ekranlara geliyor.
Tribünlerdeki şiddetin sebebi rant kavgası mı, mafya hesaplaşması mı? Tribünlere bıçak ve silah nasıl girebiliyor?
Aynı takımın taraftarları nasıl ve neden farklı gruplara bölünüyor? İstanbul’dan Anadolu’ya pek çok takımın tribün liderleri ve taraftar grupları 32. Gün stüdyosunda biraraya geliyor. Genç Fenerbahçeliler, Ultraslan, Çarşı, Trabzon Taraftar Birliği, Tatangalar, Karşıyaka Çarşı grupları tribünlerde uzlaşmanın ilk adımını 32. Gün’de atıyor. Sakın kaçırmayın!
Yorum
-
İşte yeni Ronaldinho !
Barcelona Başkanı Laporta: 'Bu çocuk 5 yıl içinde yeni Ronaldinho olur' dedi.
28 Şubat 2007 10:01Beşiktaş'ta oynayan 12 yaşındaki Muhammed Demirci'nin Barcelona'ya transferi gerçekleşirse aylık 3 bin Euro harçlık alacak. Babasına da yüklü bir para verilecek. İspanyolca ve İngilizce eğitim alacak. Beşiktaş 1 milyon Euro'dan 3 milyon Euro'ya kademeli olarak para kazanacak.
5 sene içinde yeni Ronaldinho olur
Barcelona Başkanı Laporta, transfer edecekleri Muhammed için "Bu çocuk bir futbol dahisi. Yüzyılın en büyük yeteneği" dedi.
O bir çocuk... Çünkü top oynuyor, mutlu oluyor. Dünyası bu. O bir büyük adam... Çünkü bir ailenin yükünü 10 yaşından beri sırtında taşıyor. Demirci ailesinin temel direği oluyor. İş arayan babası Mustafa'ya harçlık, anası Sultan'a evin giderleri için para veriyor. Tezgahtarlık yapan ablası Fatma ve ağabeyi Nihat için ise her şeyi yapıyor. Hayatın ilginç tesadüflerinden biri, 12 yaşındaki Muhammed Demirci'yi bugün Barcelona Kulübü'nün eşiğine getirdi. Önder Karaveli, mahalle arasında dolaşıp bulduğu yetenekli oyuncuları kulüplere gönderen bir antrenör... Bir gün Muhammed'i görür. Sanki elektrik çarpmıştır. Doğruca Seyit Ateş'i bulur. Seyit Ateş bir futbol misyoneridir. Gaziosmanpaşa'da Beşiktaş Futbol Okulu açmıştır. Gelirleri Beşiktaş'a giden bu okulun tüm giderlerini de kendisi karşılar. Anlatır da anlatır. Seyit Ateş, "Bu çocuğu bana getir" deyince, Karaveli boynunu büker: "Antrenmana gelecek parası yok. Ailesi çok yoksul." O gece Seyit Ateş, Demirci ailesinin evine gider. Ve her şey değişir. Demirci ailesi, bodrum kattan kaloriferli bir eve taşınır. İşsiz baba Mustafa, Seyit Ateş'in iş yerlerinden birinde çalışmaya başlar. Muhammed, rüyalarının takımı Beşiktaş'tadır. Ekrem Özenç Hoca, onunla özel ilgilenmeye başlar. Danone'nin antrenörüyken Rıdvan Dilmen'in izlemeye gelmediği Muhammed'in kasetlerini izleyen Barcelona alt yapısı, Başkan Laporta'nın kapısını çalar: "Türkiye'de yepyeni bir Ronaldinho bulduk." Laporta'nın talimatıyla Barcelona'dan antrenör ordusu İstanbul'a gelir. 3 kez daha izlerler. Son sözü kasetleri izleyen Laporta söyler: "Bu çocuk bir futbol dahisi. Yüzyılın en büyük yeteneği. 5 yıl sonra ikinci Ronaldinho'yu tüm dünya hayranlıkla izleyecek."
YILDA 1 AY AİLESİYLE
Barcelona'ya transfer gerçekleştiğinde hem Beşiktaş para kazanacak hem de Muhammed ailesini kurtaracak. Çünkü Baba Mustafa çok yüklü bir para alırken Muhammed de şimdilik ayda 3 bin euro cep harçlığı alacak. Barcelona yöneticilerinin deyişiyle "Muha", İngilizce ve İspanyolca öğrenip futbol oynayacak. Barcelona Beşiktaş'a Muhammed B takıma girdiğinde 1, A takıma çıktığında 3 milyon Euro gibi kademeli bir teklif sunuyor. Ama Mami ailesini yılda sadece bir ay görecek. Boyu uzasın diye her gün hiç sevmediği peyniri yiyecek. Barcelona, Mami'nin ailesini 4 kez İspanya'ya getirecek.
Yattara da olsa 8-9 gol atarlardı
Muhammed ile dün idman sahasında bir araya geldiğimizde kendisi küçük, yetenekleri ve potansiyeli büyük bir futbolcu dışında, lafını esirgemeyen ve kendini olduğu gibi göstermekten çekinmeyen bir genç bulduk karşımızda. Türk futbolculardan Sergen ve Yusuf'u, yabancılardan Messi'yi beğendiğini belirten Muhammed, "Kimseyi taklit etmedim, kimseden bir şey öğrenmedim. Antrenörlerim bana hep 'İçinden geldiği gibi oyna' dediler. Bugüne kadar hep içimden geldiği gibi, kendi futbolumu oynadım" ifadesini kullandı. Genç yıldıza, Barcelona'nın Şampiyonlar Ligi eleme turunda Liverpool'a evinde kaybettiği maçı da sorduk: "Antrenörlerimle 7'nci kattan izledim. Barcelona, topa gitmediği, kaleden uzak oynadığı için Liverpool kazandı." Ya Trabzonspor-Beşiktaş maçı? "Gelince televizyondan izledim. Yattara olsa, 8-9 bile atabilirlerdi.........::::ıl cApiTaNo::::.......
Yorum
-
Seyredeceğim, inşaallah.İlk olarak tirabzonli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle22:30 Trabzonspor - Beşiktaş (Tekrar) TRT 3-"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
-"Burada klima yok mu?"
-"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."
Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.
(Gel 7 Eylül 2026 gel)
Yorum
-
"Hakem bizi ince ince doğradı"
Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl, 1-1 biten Trabzonspor maçı sonrasında yaptığı açıklamada, hakem İsmet Arzuman'ın iyi bir yönetim gösteremediğini savunurken, "Hakem bu maçta bizi adeta ince ince doğradı'' dedi..
''Hakem bizi ince ince doğradı'' diyen Kızıl, ''Böyle bir şey olamaz. Tüm düdükleri doğru çaldığını var sayalım, 6 oyuncu değişti, oyun durdu, gerginlik oldu. Bunların hepsi 3 dakikada mı oldu? Ben hakem konusunda konuşmuyorum ama İsmet Arzuman'a hakemlik hayatında başarılar diliyor, kendisine de teşekkür ediyorum. Bizi tereyağından kıl çeker gibi götürdü'' diye konuştu.
Tüm avantajları Trabzonspor lehine kullandığını ileri süren Kızıl, ''Turdan elenmek tabii ki dünyanın sonu değil. Keşke maçı doğru şekilde yönetseydi, biz de ona teşekkür etseydik. Aslında bu maçın hakemi şampiyon olmuştur'' dedi..........::::ıl cApiTaNo::::.......
Yorum
-
Uzatmanın yeteri kadar olmadığından başka söyleyecek birşeyi yok. Bizim her maç başımıza gelen onun başına gelse, kim bilir neler söyler? Kaldı ki, oynanmamış en fazla iki dakika var. O sürede iki gol birden mi atacaklardı?İlk olarak sbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
"Hakem bizi ince ince doğradı"
Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl, 1-1 biten Trabzonspor maçı sonrasında yaptığı açıklamada, hakem İsmet Arzuman'ın iyi bir yönetim gösteremediğini savunurken, "Hakem bu maçta bizi adeta ince ince doğradı'' dedi..
''Hakem bizi ince ince doğradı'' diyen Kızıl, ''Böyle bir şey olamaz. Tüm düdükleri doğru çaldığını var sayalım, 6 oyuncu değişti, oyun durdu, gerginlik oldu. Bunların hepsi 3 dakikada mı oldu? Ben hakem konusunda konuşmuyorum ama İsmet Arzuman'a hakemlik hayatında başarılar diliyor, kendisine de teşekkür ediyorum. Bizi tereyağından kıl çeker gibi götürdü'' diye konuştu.
Tüm avantajları Trabzonspor lehine kullandığını ileri süren Kızıl, ''Turdan elenmek tabii ki dünyanın sonu değil. Keşke maçı doğru şekilde yönetseydi, biz de ona teşekkür etseydik. Aslında bu maçın hakemi şampiyon olmuştur'' dedi.
Bu arada, yöneticilerden özür dilerim: Bu köşede yorum yaptım.
-"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
-"Burada klima yok mu?"
-"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."
Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.
(Gel 7 Eylül 2026 gel)
Yorum
-
şu kritaya oyle bir gıcık oluyorumki oldum olası... kasapın önde gideni..İlk olarak macka61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekritanın oyundan atılacağınıda söylese daha iyi olurduÖnce TRABZONSPOR
Yorum
-
bunlar utanmaz adamlar. ar damarları çatlamış, maçın başında gökdenizi indirdiler, sarı kart artı faul var, es geçildi. Kirita 10 tane faul yaptı kart almadı. 2. yarı kırmızısı da es geçildi. Ben mi objektif olamıyorum anlamıyorum. Uzatmaya gelince 10 dk uzatsa 2 gol mü atacaklardı. Bisürü boş kale kaçırdık, önce takımını düzelt de sonra dert yan Kızıl efendi...OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)
Yorum
-
Bu ne diyo yaaaaa.Dalga mı geçiyoİlk olarak Cyzio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUzatmanın yeteri kadar olmadığından başka söyleyecek birşeyi yok. Bizim her maç başımıza gelen onun başına gelse, kim bilir neler söyler? Kaldı ki, oynanmamış en fazla iki dakika var. O sürede iki gol birden mi atacaklardı?
Bu arada, yöneticilerden özür dilerim: Bu köşede yorum yaptım.

Bordo Mavi En Büyük TRABZON
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum