Kulübümüzün bütün durumlarini (mali durum, oynanan futbol, taraftarin bütünlügü kisacasi birligi ve beraberligi su an oldugu gibi, kazandirilan gencler yada kazandirilan yeni yildizlar vs. ) tesbit edersek HA CAN VERDIK HA VeRIYORUZ. Cokmu karamsar oldu ? Keske olsaydi.
Yönetim degisse ne olacak ? hadi birakin futbolda biraz tirmandik mali durumu nasil kaldiracak ve bunu cabuk kaldiracakki futbol tirmansin.
Bu yönetim bizi 10 yil + bu 10 yili kazanmak icin 10 yil toplam 20 yil geriye atti. Hala uyuyoruz misil, misil. Oh ne güzel.
Yönetim degisse ne olacak ? hadi birakin futbolda biraz tirmandik mali durumu nasil kaldiracak ve bunu cabuk kaldiracakki futbol tirmansin.
Bu yönetim bizi 10 yil + bu 10 yili kazanmak icin 10 yil toplam 20 yil geriye atti. Hala uyuyoruz misil, misil. Oh ne güzel.

Yönetimden güvenoyu alan Ziya Doğan’ın, yeni sezonda kadrosunda istemediği futbolcuların listesini bizzat Başkan Albayrak’a verdiği öğrenildi
Gürcistan-Türkiye maçında oynadığı futbolla Trabzonspor’un gündemine giren Gogua için Bordo-Mavili kulüp ilk hamlesini yaparak Arçil den yardım istedi.
Yorum