Fatih bırakın fener'i Kadıköy'e bile gitmez...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
"Birinci büyük Trabzonspor"
Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak, Trabzonspor'un dördüncü değil, birinci büyük takım olduğunu söyledi.
Ankara Atatürk Kültür Merkezi'nde bugün başlayan ''Her Yönüyle Trabzon Etkinlikleri'' kapsamında düzenlenen ''Trabzon'da Spor'' konulu panelde bir konuşma yapan Bakan Özak, Trabzon'da sporun yaklaşık 100 yıllık bir geçmişe sahip olduğunu belirterek, ''Trabzonspor, 1967'de Türkiye'nin gündemine bir marka olarak girmiştir. 3 eski oyuncusunun kulüp başkanlığı yaptığı başka bir kulüp yoktur. Diğer kulüplerin kaynaklarına bakıldığı zaman Trabzonspor dördüncü değil, birinci büyük kulüptür'' diye konuştu.
2011 yılında düzenlenecek Karadeniz Spor Oyunları'na da değinen Bakan Özak, 20 dönüm arazi üzerine spor lisesi yapacaklarını ve kapalı spor salonu olmayan ilçelerinin kalmayacağını söyledi.
Trabzon'un bir spor şehri olduğunu vurgulayan Bakan Faruk Özak, ''Trabzonumuz bir spor, bir futbol şehridir. Futbol Trabzon'da camilere bile girdi. Trabzon hocası, hacısı ve ressamıyla Trabzonsporlu'dur'' diye konuştu.
Panele katılan Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, Trabzonspor eski Başkanı Atay Aktuğ ve eski asbaşkanlardan Taylan Üner de yaptıkları konuşmada Trabzonspor'la ilgili anılarını anlattılar..........::::ıl cApiTaNo::::.......
Yorum
-
Cola Turka ile “Hep Beraber”
Sponsorlarımızdan Cola Turka, futbola verdiği desteği “Hep beraber” sloganlı yeni imaj kampanyasıyla sürdürüyor. Cola Turka’nın yeni imaj kampanyasının toplantısı İstanbul Swiss Otel’de gerçekleştirildi.

Sahalarda karşılıklı rekabet eden 4 büyük futbol kulübünün yönetici ve sporcularını bir araya getiren toplantıya kulübümüzü temsilen Başkanımız Nuri Albayrak, takım kaptanımız Hüseyin Cimşir, milli futbolcumuz Gökdeniz Karadeniz ve Genel Müdürümüz Sinan Zengin katıldılar. Spor dünyasının önemli simalarının da katıldığı toplantıda sahalardaki mücadelenin yerini ‘dostluk’ aldı.
TFF Onursal Başkanı ve UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik, Cola Turka’nın hep beraber gecesinde spor camiasına ‘beraberlik’ çağrısı yaptı.
Erzik, konuşmasında UEFA’nın sponsorluk kavramına yeni bir tanım getirildiğini belirterek şunları söyledi: “Biz artık UEFA’da sponsor yerine partner yani ortaklarımız diyoruz. Çünkü bu insanlar çok fazla bir şey beklemeden spora kaynak aktarıyorlar. Ve katkı yaptıkları branşların yöneticilerinden de karşılığında birlik ve beraberlik istiyorlar. Onların çağrısına cevap vermek, bu birlik ve beraberliği sağlamakla olur.”
Konuşmasında Ülker’in spora yaptığı desteğe de dikkat çeken Erzik, “Ülker, futbola ve basketbola yaptığı katkılarda sadece spora değil, Türkiye’nin uluslararası tanıtımına da destek vermiş oluyor.” dedi.
Ülker İçecek Grubu Genel Müdürü Şener Astan da yaptığı konuşmada, Cola Turka’nın dünyada iki küresel markanın arasında pazar ikincisi olmayı başaran ilk ve tek yerel marka olduğunu hatırlatarak şunları söyledi:
“Bu başarının en önemli sırrı, bizim kurumsal sloganımız oldu: ‘Hep beraber.’ Biz Ülker tecrübesiyle Cola Turka olarak pazara girdiğimizde, markamız için oluşturduğumuz kimliğe uygun olarak kendimizi futbol coşkusunun, futbol sevgisinin yanında konumlandırdık. Amacımız, taraftarların gönülden bağlı oldukları takımlarıyla yan yana olmak, başarılarına katkıda bulunmak ve bu şekilde taraftarlarla aramızda bir gönül birliği oluşturabilmek, en önemli takımlarımızın Avrupa Kupalarındaki başarılarına katkı sağlamaktı. Bu noktadan hareketle 4 büyük takımımız Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor’a sponsor olduk”.
Ülker İçecek Grubu Kategori Pazarlama Müdürü Arzu Gökalp ise Gökdeniz Karadeniz’in de rol aldığı reklam filmlerinde, futbolun coşturan, nefesleri tutturan, taraftarından oyuncusuna herkesi tek yürek yapan eşsiz dünyasını anlatmaya çalıştıklarını ifade etti.
Gecede kampanyada rol alan futbolculara Cola Turka tarafından ödül verildi. Geceye Başkanımız Albayrak, oyuncularımız Hüseyin, Gökdeniz ve Genel Müdürümüz Zengin dışında, UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik, TFF Genel Sekreteri Lütfi Arıboğan, Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, Fenerbahçe 2. Başkanı Nihat Özdemir, Galatasaray Teknik Direktörü Erik Gerets ile Beşiktaş ve diğer kulüplerimizden yöneticiler katıldılar.
21 Şubat 2007 tarihinde yayına girecek olan yeni Cola Turka reklam filminin tanıtım gecesi, filmde rol alan futbolculara verilen ödüllerle son buldu.
Cola Turka ve “Hep beraber” filmi hakkında:
• Cola Turka, dünyada iki küresel markanın arasına girerek pazar ikincisi olmayı başaran ilk ve tek yerel marka oldu.
• 2006 yılında pazara sunduğu 250 ml ince kutu ambalajı ile kola segmentinde Türkiye’de bir ilk yarattı.
• Ülker’in Cola Turka markası ile pazara girdiği 2003 yılından bugüne Türkiye kola pazarı %52 büyüdü.
• “Hep beraber” filminin çekimleri Antalya stadyumu ve Antalya platolarında üç günde tamamlandı.
• Filmin yaratım süreci Grey Worldwide İstanbul’la birlikte gerçekleştirildi.
• Filmin yönetmenliğini Vizontele, Gora ve Sınav filmlerinin yönetmeni Ömer Faruk Sorak yaptı.
• Futbolcuların sahada yaptıkları birbirinden güzel hareketleri görüntülemek için 3 kamera aynı anda çekim yaptı.
• Filmde, 3 gün boyunca yaklaşık 2.000 figüran rol aldı.
• 110 kutu negatif film harcandı.
• Çekimler süresince 20.000 kutu Cola Turka tüketildi.
21.02.2007 16:50:00.........::::ıl cApiTaNo::::.......
Yorum
-

Stepanov'a İlginç Ceza
Stepanov, gitmek için sürekli taleplerde bulunması üzerine yedek kulübeye çekildiği iddia edildi.
Stepanov'a İlginç Ceza
Özellikle devre arasında transferleri ile gündeme gelen ve gitmek istediğini yönetime ileten Sırp oyuncu yedek kulübesine oturtularak cezalandırıldı.
Risp ve Erdinç ikilisinin stopere alınması ile cezası uzatıldı. İngiltere’nin Celse, İspanya’nın Getafe takımları bu oyuncu için Trabzonspor resmi teklifte bulunmuştu. Israrla gitmek istediğini söyleyen Milan Setapanov ise yedek oturtularak susturuldu. Gaziantep ile oynanan lig ve kupa,Denizlispor ile oynanan lig maçında yedek kulübesinde oturdu.
İLGİNÇ İDDİA
Bordo mavili yönetim Risp ve Erdinç’i devre arasında alıp Antalya kampına götürebilseydi Milan Stepanov satılacaktı.
Bu oyuncu gitmek için sürekli taleplerde bulunup üstüne üstlük birde Konyaspor ile oynanan kupa maçında kırmızı kartı gitmek için kasıtlı gördüğüne inanan teknik heyet bu oyuncuyu kulübeye çekti.........::::ıl cApiTaNo::::.......
Yorum
-
A.Sebatspor'da avukat futbolcu!
Türk Telekom Lig A takımlarından Akçaabat Sebatspor'un Kazakistanlı oyuncusu Ali Aliyev, asıl mesleğinin avukatlık olduğunu söyledi.
Uşakspor maçında oynadığı futbol ve attığı gol ile dikkatleri üzerine çeken Aliyev, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kazakistan'da Kazgu Üniversitesi'nde hukuk fakültesini bitirdiğini ve daha sonrada avukat olmaya hak kazandığını belirtti.
Futbolu çok sevdiğini ve bu nedenle asıl mesleği olan avukatlığı yapamadığını ifade eden Aliyev, ''26 yaşındayım ve oynayabildiğim kadar futbol oynamak istiyorum. Futbolu bıraktığım zaman ülkeme dönüp avukatlık yapacağım'' dedi.
Aliyev, Kazakistan Milli Takımı'nda da forma giydiğini belirterek, ''Kazakistan ile Estonya arasında yapılan bir karşılaşmada iyi futbol oynadım ve Bulgar bir menajerin dikkatini çektim. O da Türk menajer arkadaşıyla konuştu ve transferim buraya gerçekleşti'' diye konuştu.
Akçaabat Sebatspor'da futbol oynamaktan çok mutluluk duyduğunu ifade eden Aliyev, şöyle konuştu:
''Türkiye, benim ikinci vatanım gibi. Burada herkes bana yardımcı oluyor. Hiç sıkıntı çekmeden derdimi arkadaşlarıma anlatıyorum. Yöneticiler ve hocam bana çok destek veriyorlar. Ben de elimden geldiği kadar iyi futbol oynayıp bana verdikleri değerin karşılığını vermeye çalışıyorum. Hedefim, Süper Lig'de forma giymek.''
Kulüp Genel Kaptanı Ömer Tayyar Usman ise üniversite mezunu oyuncuları olmasının gurur verici bir olay olduğunu belirterek, ''Hele hukuk fakültesi mezunu olması daha da sevindirici. Her futbolcunun böyle üniversite mezunu olması futboldaki kaliteyi daha da arttırır'' diye konuştu.
Usman, esprili bir şekilde, ''Aliyev, Türkçe'yi çok iyi bilmiyor. Dil sorunu olmasaydı, ona bazı dosyaları verebilirdik'' dedi.
adam gerçekten çok iyi, uşak maçında bir frikiği gol olmuş diğeri ise direkten dönmüştüTrabZonguldaklı...
Yorum
-
bi de boy olsa neler yapacak kimbilir adam ..İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyau bu gökdenizde harbiden boy yokmus bu neya husonun yarısı kadar
Yorum
-
İlk olarak ultrats tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebi de boy olsa neler yapacak kimbilir adam ..
Hüseyindeki Boy onda olsa ve diger artilari kalsa, Madrit'te oynardi herhalde
Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum