Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Gürkan KALMUK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    o pozisyonun tekrarını izleyemedim ama gördüğüm kadarı ile topa denizlili oyuncu vurdu top bizim oyuncuya çarpıp yattaraya geldi.
    ben böyle gördüm.ama tam emin değilim.

ikiside topa hamle yaptı denizlili oyuncu vurdu bizimkinden top yattaraya geldi.
    dun bende defalarca ızledım pozısyonu..o pası musa buyuk atsa bıle bana gore yattara ofsayt degıl..denızlılı oyuncu orta saha yayının orda oldugu ıcın daha yakın gorunuyor ama dıkkatlı baktıgınızda yattara daha arkada..

ayrıca ılk yarıda gokdenız pozısyona ofsayt kaldırmıs bı hakem ve arkadasları bu pozısyona ofsayt olsa bıle! kacırması cok alısılmadık bıse degıl..
    Efsaneler asla ölmez,sadece şekil değiştirir...Fırtına döndü!!
    Yönetim,futbolcu,taraftar elele hep beraber 8.şampiyonluğa...

Yorum

• Shota sanırım dün akşam TV-8'e telefonla bağlandı. Dediği "Sezon sonu sözleşmem bitiyor. Bana Türkiye'ye gelmek ister misin diye soruyorlar. Kimse çağırmıyor. Çağırsalar gelirim" diye konuştu
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Shota sanırım dün akşam TV-8'e telefonla bağlandı. Dediği "Sezon sonu sözleşmem bitiyor. Bana Türkiye'ye gelmek ister misin diye soruyorlar. Kimse çağırmıyor. Çağırsalar gelirim" diye konuştu

yaşa bende onu yazacaktım şimdi, türkiye ye gelir misin dediler, cağırmıyorlar ki dedi, işte size forvet, sözleşmesi bitiyor,

şota-fatih tekke,

teknik direktör hami mandıralı,,,,

Yorum

• İlk olarak degok tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hürriyet gazetesinin bugünkü spor sayfasında(ege bölgesindeki baskı) trabzonspora ayırdığı köşede şu ifade vardı.

" umutun ofsaytrtan attığı golle trabzonspor galip geldi."

Ne denirki bunlara.
          Atalımda dördüde ofsayıttan olsun bırakın yazsınlar bize ne? Biz işimize bakalım.Biz 3 puan aldık mı?Bırakında bizde atalım ne olmuş.Diğer takımlarında golü nasıl attığını görüyoruz .

Yorum

• İlk olarak erdal6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            yaşa bende onu yazacaktım şimdi, türkiye ye gelir misin dediler, cağırmıyorlar ki dedi, işte size forvet, sözleşmesi bitiyor,

şota-fatih tekke,

Valla süper olur.. yaaa düşünmek bile süper birsey şota-fatih.. yattara kesiyor tekke vuruyor direkten dönüyor şota tamamlıyor..
            kral tekke

Yorum

şota-fatih tekke,

şotayı anladım hani bir ihtimal de fatih i kim getirecek merak ettim???

Yorum

• İlk olarak desertstrom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                şotayı anladım hani bir ihtimal de fatih i kim getirecek merak ettim???

hüseyinle takas ederiz. . .

Yorum

• İlk olarak 61kraltekke61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Valla süper olur.. yaaa düşünmek bile süper birsey şota-fatih.. yattara kesiyor tekke vuruyor direkten dönüyor şota tamamlıyor..

ve hep beraber hamiye koşuyorlar,

Yorum

• neyse hayal kurmak iyidir..
                    fatih i bu yönetim alamaz orası kesin..
                    zaten fatih in yerinde olsam ben de gelmem...

Yorum

neyse hayal kurmak iyidir..
                      fatih i bu yönetim alamaz orası kesin..
                      zaten fatih in yerinde olsam ben de gelmem...
                      fatihi almak istesin bu ve ya herhangi bir yönetim cok rahat fatihi alır, aslında güzel bir gercekte, yönetim bu şekilde hatayı kabullenmiş olur. . .

Yorum

fatihi almak istesin bu ve ya herhangi bir yönetim cok rahat fatihi alır, aslında güzel bir gercekte, yönetim bu şekilde hatayı kabullenmiş olur. . .
                        evet 6-7m euroyu çat diye koyalar zenit in önüne eminim...
                        hıhı haklısın sen..

Yorum

evet 6-7m euroyu çat diye koyalar zenit in önüne eminim...
                          hıhı haklısın sen..
                          ben alır diyorum 6 veya 16 afrketmez, hiç olmazsa fatihe 5 mac kötü oyna der olur biter, transfer işi sadece para değil,

Yorum

ben alır diyorum 6 veya 16 afrketmez, hiç olmazsa fatihe 5 mac kötü oyna der olur biter, transfer işi sadece para değil,
                            fatih o kadar şeref yoksunu bir adam mı ki kendini sattırmak için takımına kötülük edecek...
                            ya bırak abicim tamam etmedim say lafı..

Yorum

fatih o kadar şeref yoksunu bir adam mı ki kendini sattırmak için takımına kötülük edecek...
                              ya bırak abicim tamam etmedim say lafı..
                              BEN FATİHE ŞEREF YOKSUNU demedim, öyle yaparda demedim, sadece alınabilirliğini acıklamaya calıştım, konu fatih alınabilir mi alinamaz mı, ben alınır diyorum o kadar

Yorum

BEN FATİHE ŞEREF YOKSUNU demedim, öyle yaparda demedim, sadece alınabilirliğini acıklamaya calıştım, konu fatih alınabilir mi alinamaz mı, ben alınır diyorum o kadar
                                bunun adı "bu uğurda her yol mübah" tır...
                                bilmem ne kadar uyar. bana ters..
                                iş bilmek başka, bu tarz teklifler başka..
                                fatih bu tarz işlere girmeyeceği çiin alınamaz.
                                neyse her yol mübah devam...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X