Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 90'Wolfsburg [2 - 2] Schalke11'[0 - 1]K. Kuranyi 29'[0 - 2]K. Kuranyi 45'M.d.S. Marcelinho 50'A. Madlung 56'[1 - 2]D. Klimowicz 61'H. Altintop 67'L. Kobiaschwili 81'F. Quiroga 89'[2 - 2]D. Klimowicz

2 asist marcelinhodan
    2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• marcelınhos100;
      bende her hafta takıp edıyorum..her mac asıst yapıyor marce..
      bıse demek ıstemıyorum cunku dıyınce bırılerı cıkıp marce takımda ne yaptı satılması dogru fılan dıyolar,gerılıyorum..

Devam et marce,bazılarının yuzu kızarsın..
      Efsaneler asla ölmez,sadece şekil değiştirir...Fırtına döndü!!
      Yönetim,futbolcu,taraftar elele hep beraber 8.şampiyonluğa...

Yorum

• .....edit....
        En son gerçekefsane tarafından düzenlendi; 17.02.2007, 18:48.
        Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
        Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• Abdülkadir'e talih kuşu

16 Milli Takımı'nın kaptanı Abdülkadir Kayalı, Manchester City'nin futbol akademisinde eğitim görüyor.
          17.02.2007

Batıkent Kaya Beyazıtoğlu Lisesi öğrencisi genç futbolcu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 10 gün süreyle Manchester City Futbol Akademisi'nde eğitim göreceğini belirterek, bu şansı yakalamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Manchester City'nin, İrlanda'da geçen yıl yapılan milli takım kampında kendisini beğenerek davet ettiğini ifade eden genç futbolcu, Juventus, Arsenal, Bolton Wanderers ve Totthenam'dan da davet aldığını belirterek, ''Manchester City, milli takımın İrlanda kampı sırasında beni izlemiş ve beğenmiş. Dünyaca ünlü bir kulübün beni beğenerek davet etmesi onur verici. Kulübün davetlisi olarak 10 gün Manchester City'i tanıma şansım olacak. Bu süre sonunda kendileriyle görüşmelerimiz olacak'' diye konuştu.

Milli futbolcunun menajeri Aytaç Erenler de yaptığı açıklamada, Manchester City Futbol Akademisi'nin İngiltere'deki en köklü eğitim kurumlarından birisi olduğunu belirterek, ''İngiltere Premier Ligi'nde bütün kulüplerin akademileri kuruluş itibariyle birbirine benzer fakat aralarında işleyiş bakımından büyük farklar vardır. Bundan maksat, oyuncu bulma organizasyonu, eğitim programları, profesyonel olma oranları, A takımda aldıkları sürelerdir. Gençlere en fazla şansı bu kulüp verir. Abdülkadir'i daha önce de davet etmiştik fakat çeşitli nedenlerle gelememişti'' dedi.

Bir genç futbolcunun, bu kadar rekabetin olduğu bir sektörde başarılı olabilmesi için futbol yeteneklerinden başka şeylere de sahip olması gerektiğini ifade eden Erenler, şunları söyledi:

''Abdülkadir çok iyi bir öğrenci. Kendisi daha önce de defalarca izlenmişti. Abdülkadir, liderliği ve tekniği ile Manchester yöneticilerini çok etkiledi. Burada önce kendisine tüm akademi tanıtıldı ve önemli antrenör ve futbol adamları ile tanıştı. Burada günde 2 antrenmana çıkıyor. Dün yapılan maçta üst yaş grubuna karşı oynadı. Çok rahat bir oyun ortaya koyan Abdülkadir yaptığı preslerle de dikkatleri üzerinde topladı.''

------------------------------------------------------------

Savunmasını İstediler

feybe Kulübü Disiplin Kurulu, bugün yaptığı toplantıda, Ankaragücü Kulübü Başkanı Cemal Aydın'ın durumunu görüştü.

Komikliğe bak Bir kulübün başkanı diğer kulüpte üye Hiç etik değil
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• KanalA da St Etienne - Rennes maçı var, güzel maç oluyor Pascal'ı seyredin. Pascal'ı transfer etsinler
            Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
            Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• stephanov çok kötü oynuyordu yedeğe çekilme kararı dogruydu
              Önce TRABZONSPOR

Yorum

• hami'nin attığı ve direği kıran golünü bakın spiker nasıl anlatmış

Yorum

• İlk olarak yattara1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  marcelınhos100;
                  bende her hafta takıp edıyorum..her mac asıst yapıyor marce..
                  bıse demek ıstemıyorum cunku dıyınce bırılerı cıkıp marce takımda ne yaptı satılması dogru fılan dıyolar,gerılıyorum..

Devam et marce,bazılarının yuzu kızarsın..
                  Marce Almanya ya gidince ne dedi. "Türkiye ye gitmemin tek sebebi paraydı" dedi. Buraya "Tek" gelme sebebi para oyuncu hiçbir zaman verim vermez. tıpkı kezman anelka carew vsvs. "Tek" kelimesi kilit. Yanlıs bir transferdi, maya tutmadı malesef
                  Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Bu ziya sayesinde cok degerli 3 yabancimizdan biri yada belkide hepsini kaybedecez. Bakalim 1 kim olcak. Step. Yattara. musampa
                    ya bir defolup neden gitmiyot bu adam.
                    13 Vitor Hugo

Yorum

• İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Marce Almanya ya gidince ne dedi. "Türkiye ye gitmemin tek sebebi paraydı" dedi. Buraya "Tek" gelme sebebi para oyuncu hiçbir zaman verim vermez. tıpkı kezman anelka carew vsvs. "Tek" kelimesi kilit. Yanlıs bir transferdi, maya tutmadı malesef
                      abi marce aslinda takim ona uydurulsa burda bal gibi yapardi. Ama ziya gibi bir adamla maya tutmaz zaten
                      13 Vitor Hugo

Yorum

• marcelinho hiçbir takımda uyum sağlıyamaz bundan alman takımında bile iyi oynamıyor

Yorum

• İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          stephanov çok kötü oynuyordu yedeğe çekilme kararı dogruydu
                          diyelim ki haklısın bu konuda celalettin ?musa?milanın onlarca kez gösterdiği performansı kaç kere göstermişler? ya da gösterebilirler mi?onlar çoğu zaman kötüler bundan dolayı ne zaman yedek kaldılar? karşılaştırma biraz abes kaçtı milana haksızlık yaptım galiba

Yorum

• [QUOTE=Vkgz;654147]stephanov çok kötü oynuyordu yedeğe çekilme kararı dogruydu[/QUOTe

Milanın yerine oynayanların kötü oynamasına bile gerek yok çünkü zaten kötüler...Bide bu açıdan düşün bakalım
                            Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• İlk olarak EmrahYalçınalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Şöyle söyleyeyim...
                              Milan 21-22 yaşında, yani ehliyet almaya hak kazanalı bile 3 sene olmuş. Novi Sad'dan geliyor, çılgın, gece hayatının, eğlence kültürünün dorukta olduğu bir yer. Parasını alamadığı, mafyanın futbolun içinden çıkmadığı takımlardan... Sonra Kezman'ın, İliç'in gidemediği milli takıma çağrılıp en değerli oyuncu seçilmiş. İngiltere'nin en iyi kulübü istemiş. Bir de kafa karıştıran menajerler tabi...

Milan'la baya bi muhabbetimiz var. Her konuştuğumuz aklıma gelmiyor, gelenlerden de hepsini yazmıyorum. Ama genel olarak oynatılmamasının zarar getireceğini düşünüyorum. Yanılıyor olma ihtimalim elbette var. Ancak adam çok genç, alışık olmadığı bir disiplin içinde ve üzerine koyarak oynuyor, iyi mücadele ediyor. ZD'nın kazanmak istdiği diğer topçuları da düşününce (Marcel, Syzmek, Akyel, Musampa vb) insan işgilleniyor haliyle

Bu kadar yazdık, bari haber değeri taşıyan bir şey yazayım da başlığa uygun olsun Milan takımda en düşük parayı alan adam.

mutlaka chelsea istiyordur onu, ama trabzonun elinden oyuncu almak kolay mı dimi, alamamıştır haliyle. konuyu erdinç milan muhabbetine cevirmeyelim. tabi ki milan oynasın ama bazı şeylerin farkına varsın birde şu yönden bakalım, tekmeyi attı hiç bir yaptırım yok, yarın bir gün daha kritik bir macta ve anda aynı işi yaptı o zaman kim olacak bunu sorumlusu, ona bu disiplini veremeyen ziya mı yoksa atttı tekmeyi iyi yaptı diyen arkadaşlar mıi

ARKADAŞLAR BU FORMA TRABZONSPOR FORMASI, MİLANA DA KALMADI, OYNASIN EYVALLAH SÖZÜMÜZ YOK AMA ADAM GİBİ OYNASIN. . .

Yorum

• bu ne biçim anlayış nasıl yorumlar öyle bu ziya bizi bile şaşırttı milan oynamsın gitsin diyoruz arkadaşlar milan stephanov 24 yaşında TRABZONSPORDA elliden fazla maça çıktı son konya maçında dakika 90 da yaptığı hareket dışında bir tane daha böyle hareket gördünüz mü

arkadaşlar bunun disipsizlikle ne alakası var materazzi nesta galatasarayda uefa finalinde hagi emre daha türkiye liginde kezman arda hep biz mi terbiye edecegiz bunları

niye diyemiyorsunuzki erdinçin celaleddinin oynaması musampanın ferhatı keçeliyi bir türlü kesememesi bir ziya dogan klasiğidir yanlışıdır

ben mi yanlış düşünüyorum erdinç 78 dogumlu 29 yaşında bir kere bile A milli olmaış

MİLAN A MİLLİ VE GÖZDE
                                2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X