Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak sbay;653793
    [FONT=Arial
    tarafından gönderildi
    Trabzon’a gittikten sonra etkili futbol oynayan ve tutulamayan Ceyhun için özel önlem alacağını söyleyen Güvenç Kurtar, ''Ahmet, Yattara'ya, Bülent'de Gökdeniz'e yakın oynayacak. Ceyhun'u ise bulunduğu noktada kim yakınsa o kontrol edecek. Bu 3 ismi durdurursak, işimiz kolaylaşır. Bu maçta bizim en büyük kozumuz ise Yusuf olacak'' dedi.[/FONT]
    Hangi oyuncularla oynamayı düşünüyormuş?
    15 oyuncuyla mı oynayacakmış
    "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

• İlk olarak WERTHeR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu adam kendi çapında iyi bir hocadır. Talihsizliği ise hep küme düşen takımları çalıştırmasıdır. Yabana atmayalım bence. Futbol bilgisi muhteşem. Sürpriz yaparsa şaşırmayın.(temennim aksi yönde)
      Geçen hafta TRT'de izledim yenilmişti Denizli,
      Daha yeni geldim takımın başına,2-3 gün sonraya kadar toparlarız takımı haftaya (yani yarın) tam hazır oluruz
      Komik adam şu Kurtar

Yorum

• Güvenç hoca bizi bu maçta zorlar gibime geliyo.
        __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• İlk olarak Mehmet_Mercanlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Güvenç hoca bizi bu maçta zorlar gibime geliyo.
          Güvenç Kurtar'ın en son Rize'nin başındaydı
          6-1 bitmişti maç
          Gözünüz de büyütmeyin Güvenç Kurtarı

Yorum

• ALTUNTAŞ'TAN TEPKİ
            Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Kahraman Altuntaş, PFDK tarafından verilen 1 yıl hak mahrumiyeti cezasına tepki gösterdi. Altuntaş, "Olay gereksiz yere büyütüldü. Türkiye'de bir kişiyi ayağından vurana 6 ay ceza veriliyor. Benim olayımın cezasıda bu kadar fazla olmamalıydı. Zaten Federasyonla yazışma durumum yok. Bu nedenle imza atmamın kısıtlanması da önemli değil. Ben adam mı vurdum da bu kadar ceza verdiler anlamadım. Olayı protokol tribününde olmuş gibi gösterdiler. Ama aslında kapalı tribünde oldu. Tabii ki böyle bir olayla anılmak istemezdik. Ama bu kadar fazla ceza da olmamalıydı" dedi.

Altuntaş, kesinlikle kendisini haklı çıkarma gibi bir uğraş içinde olmadığını çünkü kulüp yöneticilerinin böyle olaylarla anılmaması gerektiğini de vurgulayarak, Ama bu tür cezalarda çifte standart uygulanmaması lazım. Ankaragücü - Fenerbahçe maçında başkanlar birbirine girdi. Yumruklar görüldü. O maçta olay çıkaran yöneticilere PFDK ne ceza verdi? Çifte standardın bu kadarı olmaz. Çeşitli örnekler vererek itiraz edeceğim ve hakkımı arayacağız. Benim için asıl önemli olan Trabzonspor Disiplin Kurulu'nun vereceği karardır" diye konuştu. Kahraman Altuntaş, yönetim kurulu tarafından geçen haftaki toplantıda kendi başvurusu üzerine Disiplin Kurulu'na sevkedilmişti.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, yarınki Denizlispor maçında, Gaziantepspor karşılaşmasındaki kadroyu bozmayı düşünmüyor. Kalede Tolga'nın yeri sağlamlaşırken, defansta Stepanov ve Çağdaş'ın yine yedekte oturması, Risp - Erdinç ikilisinin görev alması bekleniyor. Tecrübeli hocanın ayrıca ileride Umut ve Yattara'nın arkasında yine Gökdeniz - Ceyhun ikilisini oynatacağı belirtildi. Bu arada ilginç bir iddia, bordo mavililerin gündemini meşgul ediyor. Erdinç'in gelişinden sonra takımdan kesilen Stepanov'un, bu duruma moralinin bozuk olduğu ve Erdinç'le arasının da soğuk olduğu belirtildi. Gaziantepspor galibiyeti sonrası soyunma odasında Sırp oyuncunun tüm takım arkadaşların ellerini sıkarak tebrik ettiği ancak, Erdinç'in elini sıkmadığı iddia edildi. Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan ise, bordo mavili takımda her oyuncunun profesyonel olduğunu belirterek, "Tüm oyuncular hazır durumda olmalmı. O maçın taktiğine veya oyuncuların form durumlarına göre kimin forma giyeceğine ben karar veririm. Tüm oyuncularım da bunu kabul ediyor ve bu konuda onlarla çok iyi anlaşıyoruz. Beni anlamaya başladılar" dedi.

Trabzonspor'un Denizlispor karşısına şu 11'le çıkması bekleniyor: Tolga, Musa, Risp, Erdinç, Celaleddin, Gökdeniz, Hüseyin, Ayman, Ceyhun, Yattara, Umut
            .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• "Taraftarımıza büyük görev düşüyor"

Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamlayan Denizlispor, kampa girdi.

Denizlispor Teknik Direktörü Güvenç Kurtar, Trabzonspor maçının kendileri için büyük önem taşıdığını ve mutlaka kazanmak için mücadele edeceklerini söyledi. Selahattin ve İbrahim Çelik dışında eksikleri bulunmadığını belirten Kurtar, "Trabzonspor'un etkili silahları var. Ancak bizim de mutlaka bu maçtan puanla ayrılmamız gerekiyor. Zor geçeceğine inandığımız bu maçta, hiçbir zaman oyun disiplininden kopmayarak istediğimizi almak zorundayız. Taraftarlarımıza büyük görev düşüyor. Bu zor maçta bizi yalnız bırakmamalarını istiyoruz" dedi.

Turkcell Süper Ligi'nin 21. haftasında yarın kendi sahasında Trabzonspor ile karşılaşacak olan Denizlispor, maçın hazırlıklarını tamamladı. Ligin ikinci yarısında oynadığı 3 maçı da kaybeden ve henüz puanla tanışamayan Yeşil-siyahlılar, Trabzonspor'u yenmenin hesaplarını yapıyor. Gümüşler Haluk Ulusoy Tesisleri'nde günde tek idmanla maça hazırlanan Yeşil-siyahlı ekipte sakat olan Selahattin ve İbrahim Çelik dışında eksik bulunmazken, Tomas, Bülent Ertuğrul, Yusuf, Erman ve Fatih Egedik, Trabzonspor maçına 3'er sarı kartla çıkacak. İkinci yarıda oynanan 3 maçta kalesinde 9 gol gören kaleci Süleyman'ın yerine kaleyi Kamerunlu kaleci Hamidou Suleymanou'nun koruması beklenirken, yönetim bilet fiyatlarında indirim yaparak taraftarlara maça gelme çağrısında bulundu. Sezon başında belirlenen 5-10-25 YTL'lik bilet fiyatları, Trabzonspor maçı için kale arkası 3, maraton tribün 5 ve kapalı tribün 15 olarak değiştirildi.

Denizlispor'un Trabzonspor karşısına, Soleymanou, Bülent Ertuğrul, Roman, Erman, Ahmet Çağıran, Tomas, İbrahim Ege, Serhat, Cesar Moriera, Yusuf, Karel Kroupa ilk 11 ile çıkması bekleniyor
              .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• Trabzonspor'un Denizlispor karşısına şu 11'le çıkması bekleniyor: Tolga, Musa, Risp, Erdinç, Celaleddin, Gökdeniz, Hüseyin, Ayman, Ceyhun, Yattara, Umut

Stepanov niye oynamıyor, madem oynamayacaktı devre arasında satsalardı.
                Erdinç ancak yedek olur daha fazla olmaz,Stephanov'un yedek bırakılmasının hiç bir mantıklı izahı olamaz.

Umarım yanlış duyumdur
                ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• Yaw çok ilginç doğrusu. Sırada ki kurban Stepanov'mu yoksa
                  "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak sbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ALTUNTAŞ'TAN TEPKİ
                    Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Kahraman Altuntaş, PFDK tarafından verilen 1 yıl hak mahrumiyeti cezasına tepki gösterdi. Altuntaş, "Olay gereksiz yere büyütüldü. Türkiye'de bir kişiyi ayağından vurana 6 ay ceza veriliyor. Benim olayımın cezasıda bu kadar fazla olmamalıydı. Zaten Federasyonla yazışma durumum yok. Bu nedenle imza atmamın kısıtlanması da önemli değil. Ben adam mı vurdum da bu kadar ceza verdiler anlamadım. Olayı protokol tribününde olmuş gibi gösterdiler. Ama aslında kapalı tribünde oldu. Tabii ki böyle bir olayla anılmak istemezdik. Ama bu kadar fazla ceza da olmamalıydı" dedi...
                    Böyle Trabzonspor yöneticisi olmaz olsun! Hala daha yaptığı olayı savunmaya çalışıyor. Elimde olsa, sırf bu sözlerinden dolayı bu adama + 1 sene daha ceza verirdim.

Yorum

• İlk olarak hodus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Trabzonspor'un Denizlispor karşısına şu 11'le çıkması bekleniyor: Tolga, Musa, Risp, Erdinç, Celaleddin, Gökdeniz, Hüseyin, Ayman, Ceyhun, Yattara, Umut

Stepanov niye oynamıyor, madem oynamayacaktı devre arasında satsalardı.
                      Erdinç ancak yedek olur daha fazla olmaz,Stephanov'un yedek bırakılmasının hiç bir mantıklı izahı olamaz.

Umarım yanlış duyumdur
                      Açıkçası bu maç da ben Stepanov'un oynayacağına inanıyorum. Tabi Ziya bu, yıldız avcısı(!), hiç belli olmaz ne yapacağı.

Yorum

• milan gidiciii , gozlerine kestirdiler, bunlar yildiz satmaya gelmiss
                        14 eylul 2011 milano'nun fethi

Yorum

• bugun de ne yonetimden nede teknik heyetten istifa haberi yok.daha ne bekliyorlar ki...
                          "AİNESİ İŞTİR KİŞİNİN, LAFINA BAKILMAZ"

Yorum

• ts1983, katılıyorum sana, sırf bu sözlerinden ceza katlanmalı. Utanmaz rezil adam yaaa, bunu nasıl yönetici yaparlar anlamak mümkün değil. Adam mı öldürdük diyo, daha napcan, yarın adam öldürmeyeceğini garanti edebiliyo musun? Alla alla yaaa, utanıyorum bu tip adamlardan..
                            OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

• ne varmış milanın oynamamsında, adam durup duruken penaltı yaptı ve yerine oynayan adamın formuda iyi olunca yedekte bekliyor. bu konuda ziya doğan yerden göğe kadar haklı, o kadar para alan bir adan 90 dakikada galipken adama itti diye tekme atıp penaltıya sebep olamaz, olursa cezası kesilir.

bravo ziya hoca. . .

Yorum

• iyi olan oynasın arkdaşlar büyütecek bişi yok bence erdinç yıllardır bu takımda görev yapıyo kimse yadırgamasın stepanov un kendisini düzletmesi lazım
                                Bordomavi.net

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X