Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ..............
    (İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

Yorum

• toplam 5 puan alımışız deplesmandan
      yazıklar olsun ne acı tablo bu ,
      sonrada antepi yenip ,habire basın toplantıları yapıyorlar,ne gereği varki,
      @zafercalikoglu
      @trabzonspor

Yorum

• resmi sitede bi resmimiz var

Yorum

• Kahraman Altuntaş'a 1 yıl ceza !..

Profesyonel Disiplin Kurulu, 31 Ocak Çarşamba günü yapılan Trabzonspor-Gaziantepspor Fortis Türkiye Kupası maçında, eski bir kulüp yöneticisini darp ederek, sportmenliğe ağır şekilde aykırı davranışta bulunmaktan, Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Kahraman Altuntaş'a 1 yıl hak mahrumiyeti cezası verdi..

15 Şubat 2007, 16:04

www.ajansspor.com

-----

Bu yönetim adını tarihe altın harflerle yazdırmaya devam ediyor.

Yorum

• Tesis günlüğü
            Takımımız, 18 Şubat Pazar günü deplasmanda oynayacağı Denizlispor maçı hazırlıklarının Trabzon etabını bugün saat 16:00'da basına kapalı olarak yaptığı tek antrenmanla tamamladı.

Teknik Direktörümüz Ziya Doğan yönetiminde yapılan anterenmana hafif sakatlığı bulunan Hasan Üçüncü katılmadı.

Bordo- Mavili ekibimizin antrenmanına gelen bordomavi.net taraftar grubu üyeleri teknik heyet ve futbolculara moral verdi.

Yorum

• İlk olarak ts1983 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kahraman Altuntaş'a 1 yıl ceza !..

Profesyonel Disiplin Kurulu, 31 Ocak Çarşamba günü yapılan Trabzonspor-Gaziantepspor Fortis Türkiye Kupası maçında, eski bir kulüp yöneticisini darp ederek, sportmenliğe ağır şekilde aykırı davranışta bulunmaktan, Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Kahraman Altuntaş'a 1 yıl hak mahrumiyeti cezası verdi..

15 Şubat 2007, 16:04

www.ajansspor.com

-----

Bu yönetim adını tarihe altın harflerle yazdırmaya devam ediyor.
              Ahlaki açıdan yönetimimiz...

Yorum

• Kötü ve çirkin tezahürattan dolayı birer maçlarını seyircisiz oynayan Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor, bundan sonra her küfürde otomatikman seyircisiz oynama cezası alacaklar.

Sezon bitmeden kötü ve çirkin tezahürattan 6. kez ceza olan kulübün üç puanı silinecek. İtalya’da saha dışı olaylar nedeniyle ligler durdu, kulüplere ağır faturalar kesildi. Türkiye’de ise neredeyse olay çıkartanlara, ceza yerine ödül veriliyor. Arka arkaya aynı suçtan dolayı Profesyonel Disiplin Kurulu’na (PFDK) sevk edilen kulüpler katlamalı ceza almak yerine, küçük para cezalarıyla günü kurtarmayı başarıyor.

Bunun en güzel örneği Beşiktaş. Geçtiğimiz sezon olduğu gibi 2006-2007 sezonunun da PFDK’ya sevk rekortmeni. 15 kez kurula sevk edilen Siyah-Beyazlı kulüp, sadece bir kez 1 maç seyircisiz oynama ceza aldı. 10 kez çıkan saha olayları nedeniyle kurulda dosyası görüşülen Beşiktaş, para cezaları ödemeye çarptırıldı. PFDK’ya 12 kez Galatasaray, 6’şar kez de Trabzon ile Fenerbahçe dosyası sevk edildi. Bunlardan ağır denebilecek cezayı, Sarı-Lacivertli kulüp gördü ve 2 maçı seyircisiz, 1 maçı da başka sahada oynamak zorunda kaldı. Sarı-Kırmızılılar ile Bordo-Mavililer’in 1’er kez maçları seyircisiz oynandı. Sakaryaspor (8 kez-2 maç seyircisiz), Vestel Manisa (8 kez sevk), Gaziantep (9 kez sevk) ve Antalyaspor (6 kez sevk), PFDK’nın kadrolu kulüpleri. Ligin en centilmen ekipleri, Başkent’ten çıktı. Yok denecek kadar taraftarı olduğu için Ankaraspor sadece bin, Gençlerbirliği de 5 bin YTL ceza aldı.
                Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak forever61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sümer incelemelerde bulundu

Eğitim ve Bölge Koordinatörümüz Özkan Sümer, bugün Türkiye Futbol Federasyonu ve Milli Eğitim Bakanlığı'yla ortaklaşa olarak 75. Yıl Pelitli Cumhuriyet İlköğretim Okulu için yapılması planlanan futbol sahası için bölgede incelemelerde bulundu.

Okul Beden Eğitimi Öğretmeni Yakup Bırasaoğlu ve Paf Takım Antrenörümüz Ahmet Özen'le birlikte okul bahçesinde fizibilite çalışması yapan Sümer, Pelitli'ye güzel bir tesis kazandırmaya çalıştıklarını söyledi. Sümer ön çalışmanın ardından önümüzdeki günlerde daha kapsamlı bir organizasyon için harekete geçileceğinin de altını çizdi.

heeyt bee helal olsun sonunda büyük başkanımız stad sözünü tutuyor

Yorum

• aaaa! musa ve celalettin yedek takımda başımıza taş yağacak herhalde yeni bi taktik olmasın!

Yorum

• HACIOSMAN GERÇEĞİ

Trabzonspor başkan yardımcısı, Risp, Ayman ve Ceyhun’un transfer edilmesinde başrol oynadı. İlhan Cavcav ve Cemal Aydın’dan oyuncuları o kopararak bordo-mavili takıma kazandırdı.

ÖNEMLİ ROL OYNADI
                      Trabzonspor’un ara transferde renklerine kattığı Ayman, Risp ve Ceyhun Eriş transferinin perde arkasını TAKA ortaya çıkardı. Bu oyuncuları kulüpleri G.Birliği ve Ankaragücü’nden koparan ismin başkan yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu olduğu ortaya çıktı. G.Birliği başkanı İlhan Cavcav ve A.Gücü başkanı Cemal Aydın’ı ikna ederek bu oyuncuları yönetim içindeki muhalefete rağmen bordo-mavili takıma kazandırdı.

ELLER İÇİN TALİMAT
                      Trabzonspor elinde yabancı oyuncu sayısının fazla olması nedeniyle Futbol Federasyonundan bu konuda destek istedi. Başkan yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu yaptığı çalışmalarla Federasyondan “Kulüpleriyle sorunlu olan yabancı oyuncular kontenjandan sayılmazlar” talimatını çıkardı. Trabzonspor kulübü böylelikle Szymek’i kontenjan dışına çıkarıp Eller den tam 1 milyon Euro para kazanmayı başardı.
                      .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• Mahçup etmeyeceğiz..

Hafta sonunda kendi saha ve seyircimiz önünde ağırlayacağımız Trabzonspor maçının hazırlıkları sürüyor. Yoğun tempoda çalıştıklarını belirten teknik direktör Güvenç Kurtar, Trabzonspor karşısında alacakları galibiyetle tırmanışa geçmeyi hedeflediklerini söyledi. Ligde kolay maç olmadığını ifade eden Kurtar, “Rakibimizi iyi tanıyoruz. Etkili adamları var. Ancak bizde iyi bir takımız. Zor bir maç olacak. Bu maçtan galip gelerek Galatasaray maçına moralli çıkmak istiyoruz. Bize güvenenleri mahçup etmeyeceğiz” dedi.
                        .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• bu haber başkan yardımcısı tarafından yazdırılmıştır.
                          ancak hangi başkan yardımcısı tarafından yazdırıldığını çözemedim.

haşim bey olabilir zira kendisi bizzat yazdıracak kadar toplum psikolojisinden uzak bir başkan yardımıcımız olduğuna inanmak istemiyorum.
                          bu haberi okuyup bu fotoğrafa bakan bir insan memnun olabilir diyorsanız o başka tabii!

bu kadar oyuncuyu transfer eden başkan yardımcısı olabilir mi yahu?
                          ben de bazen ofisboya sigara aldırıyorum canım..
                          biliyoruz yani işlerin nasıl yürüdüğünü..
                          En son stichus tarafından düzenlendi; 15.02.2007, 18:51. Sebep: fotoğrafa baktım da.. hakikaten komik!

Yorum

• İlk olarak nebiye tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Tesis günlüğü
                            Takımımız, 18 Şubat Pazar günü deplasmanda oynayacağı Denizlispor maçı hazırlıklarının Trabzon etabını bugün saat 16:00'da basına kapalı olarak yaptığı tek antrenmanla tamamladı.

Teknik Direktörümüz Ziya Doğan yönetiminde yapılan anterenmana hafif sakatlığı bulunan Hasan Üçüncü katılmadı.

Bordo- Mavili ekibimizin antrenmanına gelen bordomavi.net taraftar grubu üyeleri teknik heyet ve futbolculara moral verdi.

ts nin fotorafcisi bile musampaya odaklanmis hep onun resimlerini cekmis , resimci bile onun nasil bir yildiz oldugunu goruyorda kel ziya niye gormuyorrr
                            14 eylul 2011 milano'nun fethi

Yorum

• Horoz kurban kesti
                              Denizlispor'da pazar günü oynanacak Trabzonspor maçının hazırlıkları sürerken, yönetim ikinci yarıda yaşanan şanssızlıkların sona ermesi için bugünkü antrenman öncesi kurban kesti.
                              orginalin benim !

Yorum

• İlk olarak lovehakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Horoz kurban kesti
                                Denizlispor'da pazar günü oynanacak Trabzonspor maçının hazırlıkları sürerken, yönetim ikinci yarıda yaşanan şanssızlıkların sona ermesi için bugünkü antrenman öncesi kurban kesti.
                                İnşallah haftasonu da kendileri kurban olur.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X