Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Genç Ferdi için garanti verdi

Feybe maçının kahramanları arasında yer alan Rizespor'lu Ferdi’nin birkaç yıl içerisinde Avrupa’nın önemli bir futbolcusu olacağını açıklayan Rıza hoca, "Ferdi bize Ajax’tan geldi. Henüz 21 yaşında. Daha çok genç ve tecrübesiz. Ama çok süratli ve teknik. Ferdi’nin 1-2 yıl içerisinde çok önemli bir futbolcu olacağından hiç şüphem yok. Bu kadar iddialıyım. Yeter ki kendisine dikkat etsin." ifadelerini kullandı. Deneyimli teknik adam, gelecekteki hedefleriyle ilgili olarak ise, "Şu an tek düşüncemiz olabildiğince yukarılara çıkmak. Süratle bu noktadan uzaklaşmalıyız. Gelecek sene için planlarımız için yönetimle konuştum. Ben onlara isteklerimi ilettim. Onlar da tamam dediler." açıklamasında bulundu.

/////

Şu gurbetçilere önem verseler çok daha ucuz ve sağlıklı transferler yapardık...
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Basketbolculardan büyük başarı
      Deplasmanlı Bölgesel Basketbol Ligi H Grubu'nu 20 puanla nağmağlup lider tamamlayan takımımız, ligler arasında birçok alanda ilk olmayı başardı.

Grubunda oynadığı 10 karşılaşmadan da galip ayrılan takımımız, Deplasmanlı Bölgesel Basketbol Ligi'nde bulunan 78 takım arasında Gazi Üniversitesi ve Akçakoca Poyrazspor'la birlikte grubunu nağmağlup lider tamamlayan 3 takımdan biri olma başarısı gösterdi. Bordo-Mavili ekibimiz yine oynadığı maçlarda tüm gruplar arasında maç başına potasında gördüğü 48.1 sayı ortalamasıyla en az sayı yiyen ve aynı zamanda rakiplerine attığı 99.1 sayı ortalamasıyla en çok sayı atan 2. takım oldu.
      “Nerelerin aktığını tek tek bildiriniz...” “Efendim, musluklar hariç her yan akıyor!"Artık sadece musluklar akacak...
      Sizler var ya .....

Yorum

• Trabzonspor'un göz bebekleri..

Trabzonspor'un ara transferde kadrosuna dahil ettiği Ayman Abdelaziz, Fredrick Risp ve Ceyhun Eriş gösterdikleri performansla yeni takımlarına önemli katkı sağlıyorlar..

Trabzonspor'a devre arasında Gençlerbirliği'nden transfer olan Ayman ve Risp, bordo-mavili takıma geldikten sonra Türkiye Kupası ve Lig maçları olmak üzere toplam 5 maçın tamamında 90 dakika forma giyerek 450 dakika sahada mücadele ettiler.

Özellikle savunmanın göbeğinde Risp'den hiç vazgeçmeyen teknik direktör Ziya Doğan, bu futbolcunun yanında Erdinç, Stepanov veya Çağdaş'dan birine görev verdi.

Ayman ise orta alanda Hüseyin'in yükünü önemli derecede hafifletirken mücadeleci futboluyla alkış aldı.

KALELERİNDE 1 GOL GÖRDÜLER
        Bordo-mavili takım, Ayman ve Risp'in forma giydiği 5 karşılaşmada sadece 1 gol yedi.

Yorum

• MİLAN STEPANOV YEDEK KALIRSA!

DEĞER KAYBEDER
          Trabzonspor’da teknik direktör Ziya Doğan’ın Sırp oyuncu Milan Stepanov’u sürpriz bir şekilde Gaziantepspor maçında yedek soyundurması bazı yöneticilerin keyfini kaçırdı. Özellikle Avrupa’da transfer piyasasının bulunması nedeniyle Sırp oyuncunun yedek soyunmasından rahatsız olan Bordo-Mavili yöneticiler, bu durum karşısısında Stepanov’un değer kaybedebileceğinin dedirginliğini başamaya başladı.
          En son Semih Kırsüleymanoğlu tarafından düzenlendi; 14.02.2007, 12:54.

Yorum

• DÜNDEN FARKI YOK

KÜME DÜŞMEYİZ
            Trabzonspor eski teknik direktörlerinden Ahmet Suat Özyazıcı, Trabzonspor'un bu sezon ilk 5'e gireceğine inandığını belirtirken, "Kimsede küme düşme korkusu olmasın. Çünkü böyle bir şey olmaz" dedi. Özyazıcı, "Yeterki takım biraz daha kenetlensin, ilk 5 içinde yerini alır" diye konuştu. Özyazıcı, Ceyhun'un Gökdeniz ile aynı özelliklere sahip bir futbolcu olduğunu söylerken, "Bu durumda oyun anlayışı içinde Gökdeniz, kanatları kullanmak zorunda kalacak" dedi.
            DEPLASMAN TAKIMI
            Trabzonspor'un ligin ilk yarısı ile ikinci yarısında oynadığı futbol arasında belirgin bir farklılık olmadığını da öne süren Özyazıcı, "Deplasmanda bu oyun anlayışıyla daha çok pozisyona gireriz" dedi. Özyazıcı, "Ziya Doğan'ın rahat bir çalışma ortamı var. İstediği futbolcular alındı ve her istediği oluyor" diye konuştu. Özyazıcı, Trabzonspor’un yabancı futbolcusunun kulü
            bede oturma lüksü olmadığını da ifade etti.

Yorum

• HÜSÜYİN ÇOK DEĞİŞTİ!

AYMAN GELİNCE
              Trabzonspor’da ligin ikinci yarısı ve Mısırlı oyuncu Ayman’ın Bordo-Mavili takıma gelmesiyle birlikte Bordo-Mavili ekibin kaptanı Hüseyin Çimşir, adeta kimlik değiştirdi. Yükü hafifleyen, yaptığı olumlu işlerle daha çok göze batan Hüseyin, Bordo-Mavili taraftarların da gönlünü fethetti.
              İLK 10 ARASINDA
              Türkiye’de futbolcu istatistikleri yapan FSTAST firmasının verilerine göre de Hüseyin, Süper Lig’de en çok isabetli pas yapan futbolcuların başında geliyor. İsabetli pas sıralamasında ilk 10’da yer alan Hüseyin’in lig başından itibaren 700’ün üzerinde isabetli pat attığı belirtildi. İstatistiklere göre en fazla top kaybı yapan oyuncuların arasında Gökdeniz bulunuyor.

Yorum

• Ziya Doğan şu Musampa yıda kadroya oturtabilirse !
                En azından sezonun ikinci yarısında güzel sonuçlar alan az çok top oynayan topu ayağında tutan bir Trabzonspor izleriz.
                Ömür Dediğin Üç Gündür, Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür,
                O Halde Ömür Dediğin Bir Gündür, O da Bugündür...

Yorum

• Trabzonspor’un Brezilyalı kalecisi Jefferson ilginç açıklamalarda bulundu.

O Golleri Ben Yeseydim Asılırdım
                  Jefferson, Zenit’li golcünün yerinin dolmadığını söyledi

Trabzonspor’un Brezilyalı kalecisi, ‘Fatih satılmasaydı şimdi en az 15 puan fazlamız olurdu, ben de milli takıma çağrılırdım.. Brezilyalılar varken daha mutluydum. Sözleşmem bitince uzatmam’ dedi

TEK BAŞINA TAKIMDI

TRABZON’UN içinde bulunduğu sıkıntının analizini Jefferson yaptı. Bezilyalı kaleci yaşadıkları gol sıkınısı nedeniyle alt sıralarda olduklarını vurgularken, ‘Fatih Tekke’yi çok arıyoruz. O tek başına takım gibiydi. Satılmasaydı şimdi en az 15 puan fazla alırdık ve şampiyonluk iddiamız sürerdi. Onu taraftar da arıyor ve bu da bizim üzerimizde baskı oluşturuyor’ dedi.

BEN YESEM ASILIRDIM

JEFFERSON şöyle devam etti: ‘Fatih gitmeseydi ben de kalede kalırdım ve en büyük hayalim Brezilya Milli Takımı’na çağrılırdım. Kaderin cilvesi. Kaleyi Tolga’ya kaptırmayı sorun etmem. Ancak bir kalecinin iyi olması için sürekli oynaması gerek. Fenerli Volkan’ın yediği golü ben yesem asarlardı. Ama ona kulübü sahip çıktı. Bizim böyle bir opsiyonumuz yok.’

KULÜP BENİ İSTEMİYOR

TAKIMDAKİ Brezilyalı oyuncular gönderilmeden önce daha mutlu olduğunu da sözlerine ekleyen Bordo-Mavili file bekçisi, ‘Sözleşmem bitince yenilemeyi düşünmüyorum. Çünkü kulübün beni istemediğini biliyorum. Sezon başından bu yana takas veya satılık olarak sürekli gündeme getiriliyorum. Bundan da rahatsız oluyorum’ diye konuştu.

Star Cevat KOL

Yorum

• İlk olarak Tomas Jun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Trabzonspor’un Brezilyalı kalecisi Jefferson ilginç açıklamalarda bulundu.

O Golleri Ben Yeseydim Asılırdım
                    Jefferson, Zenit’li golcünün yerinin dolmadığını söyledi

Trabzonspor’un Brezilyalı kalecisi, ‘Fatih satılmasaydı şimdi en az 15 puan fazlamız olurdu, ben de milli takıma çağrılırdım.. Brezilyalılar varken daha mutluydum. Sözleşmem bitince uzatmam’ dedi

TEK BAŞINA TAKIMDI

TRABZON’UN içinde bulunduğu sıkıntının analizini Jefferson yaptı. Bezilyalı kaleci yaşadıkları gol sıkınısı nedeniyle alt sıralarda olduklarını vurgularken, ‘Fatih Tekke’yi çok arıyoruz. O tek başına takım gibiydi. Satılmasaydı şimdi en az 15 puan fazla alırdık ve şampiyonluk iddiamız sürerdi. Onu taraftar da arıyor ve bu da bizim üzerimizde baskı oluşturuyor’ dedi.

BEN YESEM ASILIRDIM

JEFFERSON şöyle devam etti: ‘Fatih gitmeseydi ben de kalede kalırdım ve en büyük hayalim Brezilya Milli Takımı’na çağrılırdım. Kaderin cilvesi. Kaleyi Tolga’ya kaptırmayı sorun etmem. Ancak bir kalecinin iyi olması için sürekli oynaması gerek. Fenerli Volkan’ın yediği golü ben yesem asarlardı. Ama ona kulübü sahip çıktı. Bizim böyle bir opsiyonumuz yok.’

KULÜP BENİ İSTEMİYOR

TAKIMDAKİ Brezilyalı oyuncular gönderilmeden önce daha mutlu olduğunu da sözlerine ekleyen Bordo-Mavili file bekçisi, ‘Sözleşmem bitince yenilemeyi düşünmüyorum. Çünkü kulübün beni istemediğini biliyorum. Sezon başından bu yana takas veya satılık olarak sürekli gündeme getiriliyorum. Bundan da rahatsız oluyorum’ diye konuştu.

Star Cevat KOL
                    biz de sana bayılıyoduk

Yorum

• Szymkowiak'tan Mesaj Var

Polonya’dan Trabzonspor’a önemli mesajlar var

İkinci yarı öncesi Karadeniz ekibine bir mektup yollayıp, “Futbolu bıraktım” diyen Szymkowiak cephesindeki gelişmeleri FANATİK ortaya çıkardı.

Polonya basınına konuyla ilgili bir açıklama yapan tecrübeli oyuncunun menaceri Grzegorz Bednarz, Szymek’in son kararını duyurdu. Bednarz, “Kendisiyle geçtiğimiz hafta sonunda bir araya geldim. Kariyerini noktaladığını söyledi ve bu kararından vazgeçmeyecek” ifadelerini kullandı.

Szymek’in bonservisini askıya alan Trabzonspor Kulübü’nün bugün gelişmelerle ilgili bir açıklama yapması bekleniyor.

Yorum

• Senin gibi bir topçuyu küstürdük ya helal olsun! Gerçi biz kimleri küstürmedik ki bu vakte dek..
                        "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• 1 basamak yükseldik !..

FIFA, şubat ayının milli takımlar dünya sıralamasını açıkladı. Sıralamada geçen ayı 27. sırada tamamlayan Milli Takım, bir aylık süre zarfında, hazırlık maçında Gürcistan'a yenilmesine ve Ocak ayına göre 20 puan kaybetmesine rağmen sıralamada bir basamak yükselerek, kendine 26. sırada yer buldu..

14 Şubat 2007, 13:13

Geçen ayı 845 puanla 27. olarak tamamlayan Türkiye, 20 puan kaybetmesine rağmen şubat ayında 1 basamak yükseldi ve kendine 26. sırada yer buldu.

FIFA tarafından her ay düzenli olarak açıklanan milli takımlar dünya klasmanında bu ay takımların çok puan kazanma ve kaybetmeleri dikkat çekerken, Brezilya, 4,5 yıl aradan sonra ilk kez birincilik koltuğunu başka bir takıma devretti.

Geçen yıl Almanya'da yapılan Dünya Kupası'nda şampiyonluk kazanan İtalya, sadece 2 puan kazanmasına karşın, Brezilya 48 puan kaybedince klasmanın ilk sırasına oturdu. İtalyan milli takımı, böylece 1993 yılından bu yana ilk kez dünya klasmanının en iyi takımı olmayı başardı. Son 4 yıl içinde yapılan resmi ve dostluk maçlarının değerlendirilmeye alındığı klasmanda, İtalya 1562 puanla 1. olurken, onu 48 puan kaybederek ikinciliğe düşen Brezilya 1540 puanla izledi.

Sıralamada Arjantin 3, Fransa 4, Almanya 5, İngiltere 6, Hollanda 7 ve Portekiz 8. olarak konumlarını korudular.

Gürcistan ile yaptığı hazırlık maçını 1-0 kaybeden (A) Milli takımın Avrupa Şampiyonası'ndaki rakiplerinden Yunanistan 3 basamak birden yükselerek 926 puanla 13., Norveç ise yine 3 sıra yükselerek 610 puanla 47. sırada yer aldı.

Bosna Hersek'in 532 puanla 3 basamak yükselerek 55. sırada yer bulduğu klasmanda, son 2 ay içinde hızla yükselen Macaristan, bu ay içinde 20 puan kaybederek 64. sıraya düştü. Moldova, 2 basamak yükselerek 373 puanla 83, Malta ise 229 puanla 4 basamak yükseldi ve 114. sırada yer aldı.

Bu ay yapılan klasmanda takımların yükseliş ve düşüşleri de dikkat çekiciydi. Geçen ayın klasmanında 9. sırada bulunan Nijerya, bir ay içinde toplam 554 puan kaybederek 27 sıra birden geriledi ve 36. sıraya yerleşti. Geçen ay içinde ilk 20 takım arasına girerek sürpriz yapan Mısır, bu ay 273 puan kaybederek 23 sıra birden geriledi ve 42. oldu.

Bu ay klasmana toplam 207 takım dahil edilirken, listenin son sırasını Guam 9 takımla birlikte paylaştı.

Klasmanda ilk 20 sırayı alan takımlar ve puanları şöyle:
                          1. İtalya 1562
                          2. Brezilya 1,540
                          3. Arjantin 1,535
                          4. Fransa 1,496
                          5. Almanya 1,359
                          6. İngiltere 1,330
                          7. Hollanda 1,312
                          8. Portekiz 1,262
                          9. Çek Cumhuriyeti 1,193
                          10. İspanya 1,161
                          11. Ukrayna 1,018
                          12. Hırvatistan 987
                          13. Yunanistan 926
                          14. İsviçre 913
                          15. Romanya 912
                          16. İsveç 894
                          17. Kamerun 893
                          18. Danimarka 876
                          19. Meksika 857
                          20. İskoçya 854
                          26. TÜRKİYE 825

Türkiye ve dünyada gelişen tüm son dakika spor haberlerini anında ve tarafsız olarak kullanıcısına sunan Türkiye'nin bir numaralı spor portalı

Yorum

• Ceyhun ve Musa’dan ortak mesajlar
                            Takımımızın başarılı oyuncuları Ceyhun Eriş ve Musa Büyük M.Ali Yılmaz Tesisleri' nde bir basın toplantısı düzenleyerek soruları cevapladılar. Ceyhun hedefinin, Trabzonspor’a Fatih Tekke kadar veya ondan daha fazla katkıda bulunmak olduğunu belirtirken, Musa ise artık takımın gol sorunu aştığını vurguladı.
                            "Özgüven kazandık"
                            Deneyimli oyuncumuz Ceyhun Gaziantepspor karşısında alınan galibiyetle takımın özgüveninin yerine geldiğini belirterek, "Taraftarımızın önünde bu galibiyet iyi oldu. Aşağılarda olan özgüven yukarı çıktı. Denizlispor karşısında da galip gelip üst sıralara doğru yavaş yavaş tırmanışa geçmek istiyoruz. Ayrıca stad atmosferi beni çok etkiledi. Bunu en iyi şekilde kullanmamız gerekiyor. Golü attıktan sonra büyük sevinç yaşadım. Hemen yedek kulübesine koştum. İlk maçımda seyircinin önünde kendini göstermek önemliydi. Mutlu başlangıç yaptık" dedi.

"Sorunlu futbolcu değilim"
                            Sorunlu bir futbolcu olmadığını vurgulayan Ceyhun, "Çok takım değiştirmem sorunlu olduğum anlamına gelmez. Belli dönemlerde sakatlıklar yaşadım. Kulüpler de hiçbir dönem sakat futbolcuyu bünyesinde tutmak istemez. Oyuncu fayda sağlayamayacağını anlayınca takımdan ayrılmak zorunda kalır. Onun haricinde de gelen tekliflerden dolayı takım değiştirdim. Sakatlıklar bana 2 yıl kaybettirdi. İnsanlar bana karşı önyargılı davranıp sorunlu olduğumu düşünüyorlar. Bu durum bana maddi manevi birçok şey kaybettirdi. Ayrıca yaş ve zaman olarak da kayıplarım oldu. Amacım bundan sonraki dönemi iyi geçirmek" yorumunu yaptı

"Fatih Tekke kadar başarılı olmak istiyorum"
                            Hedefinin her zaman sahaya çıkıp başarılı bir futbol oynamak olduğunu ifade eden Ceyhun, "Fatih Tekke çok kaliteli bir futbolcu ancak ikimiz ayrı mevkilerin oyuncularıyız. İnsanlar benzetebilir. Amacım Fatih'in burada yaptıkları kadar veya ondan daha başarılı olabilmek" görüşünü seslendirdi

"İyi bir birlikteliğimiz oldu"
                            Takımımızın başarılı oyuncusu Musa ise takımın yeni katılan oyuncularla birlikte güç kazandığını vurgulayarak, "Gaziantepspor maçıyla yaşadığımız gol sorununu aştık. Denizlispor maçını kazanıp daha yukarılara çıkmak istiyoruz. Bir seri yakalarsak kadromuz da yeterli, daha yukarılara çıkacağımıza eminim. Ligin ilk yarısında inişli çıkışlı grafik çizdik. İkinci yarıya hem kendim hem takım iyi başladı. Önceden çoğu maçta iyi oynayıp kazanamıyorduk. 7-0, 8-0 bitecek maçlar ya berabere bitiyordu ya da mağlup oluyorduk. Artık bu sorunu aştığımızı düşünüyorum" dedi.

14.02.2007 14:27:00

Yorum

• Hazır olun "Sen kimsin de Fatih Tekke'den daha başarılı olacaksın" tepkilerine

Yorum

• Takımımızın başarılı oyuncusu Musa ise
                                bu da ilginç tabi yani açıklama yapıyor diye başarılıyı başa koymak zorunlu mudur neye, kime göre başarılı çok komik oluyoruz sadece gülmek en iyisi ne diyeyim!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X