Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• adamlar bu maç icin hafta içinde çok konuşmuşlardı alcaz etcez diye

Yorum

• Bence daha erken .Çok su kaldırır bu aş......
      "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• maç muhabbetine burdan devam edelim arkadaşlar
        2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
        Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak CAFER KILIÇSOY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Fatihin kendisi çok dürüsttü ya. Bu kafayla G.Birliğinde sezon sonunu zor görür
          bence fatih Akyel Ziya konusunda haklı, adamı resmen harcadı ziya, bizdeyken defansın en iyisiydi, onu kadro dışı bıraktı ve malubiyetler üst üste geldi. Ziya onu günah keçisi yaptı kendini kurtarmak için. Ve hala Trabzonun başında ziya 8 maçta 7 yenilgi almış hangi T. direktör takımının başında kalırki hele bu trabzon gibi bi büyük takımsa ama gel gör ki ziya bu basiretsiz yönetim yüzünden hala başımızda.

Bu arada rizede üstümüze çıkıyo galiba. Ulan rize bile feneri yeniyo ya bizim vay halimize.
          Yeni başkan yeni hayaller!!!

Yorum

• Ankaragücü
            0 : 4
            Kayserispor

ceyhun u aldık ankaragücünü yıktık
            Emrah GÖRMÜŞ

Yorum

• 2-1 FiNiSHi RIZE GORDU

KUMEDE KALMA MUCADELESINDE BUYUK GALBIYET ALDI
              En son nesta61 tarafından düzenlendi; 10.02.2007, 18:04.
              14 eylul 2011 milano'nun fethi

Yorum

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi
                Rize harika top oynuyor. Helal olsun valla. Hiç çekinmeden Rıza çift forvetle başladı maça. Bizim Ziya şimdiden panik yapmıştır kaç ön libero ile çıkayım diye. İzle Ziya izle....
                2. yarıya bakma fırsatım oldu , çok iyi oynamadı ama kazandı.

Yorum

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi
                  Rize harika top oynuyor. Helal olsun valla. Hiç çekinmeden Rıza çift forvetle başladı maça. Bizim Ziya şimdiden panik yapmıştır kaç ön libero ile çıkayım diye. İzle Ziya izle....
                  Rize gerçekten iyi top oynadı ama Rıza da ortaya gömmüş takımı yani kanatlar bomboştu resmen.

Yorum

• Fenerbahçe'ye bak ya.Ne zaman yenmesi bizim işimize gelecek,o zaman yenilir.Rize'nin yenmesi kötü oldu.
                    keyif adamı ..

Yorum

• Trabzon Musampa'sız çalıştı!..

Turkcell Süper Ligi'nde yarın sahasında Gaziantepspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, bu maçın hazırlıklarını tamamladı.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde, basına kapalı olarak gerçekleştirilen antrenmana gribal enfeksiyon geçiren Musampa'nın dışında tüm futbolcuların katıldığı bildirildi. Bordo-mavili takımın yarınki karşılaşmada sahaya Tolga, Ufukhan, Stepanov, Risp, Celaleddin, Hüseyin, Ayman, Gökdeniz, Ceyhun, Yattara ve Umut ilk 11'iyle çıkması bekleniyor.
                      2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• "Son Dakika Haberi" içermeyen mesajlar ilgili başlıklara taşınmıştır.
                        Koyverdun gittun bizi...
                        Ekmeğin ova,yüreğin dalga,gurbetin farz olduğu yerin evlatlarıyız.
                        Republic of Of
                        [COLOR="DarkRed"]

Yorum

• Giray Bulak haber61.net’e konuştu''...Şampiyonluğa oynayabilecek, Şamiyonluğu hedefleyen, hatta şampiyon olabilecek bir Trabzonspor hedefliyorum. Ben bu, Trabzonspor’u geri istiyorum."Haber61.net’in bu haftaki konuğu Giray Bulak… Bulak ile Trabzonspor’un dününü, bugününü, yarınını konuştuk… İşte Giray Bulak’a sorduğumuz sorular ve onun içten cevapları:
                          - Giray Hocam…Anadolu kulüplerinde iyi hocalar var. Oynattığı futbolla takımına kişilik veren hocalar var. Fakat Anadolu Kulüplerinde Çok sık teknik adam değişiyor. Biz dahi takip etmekte zorlanıyoruz. Biz hocalarımızın kötü olmadığının farkındayız. Yönetimler mi çok amatör hocam. Anadolu kulüplerinde ana problem bu mu sizce?
                          -Türkiye’de bir defa yönetimsel problemler var. Yani çok iyi yöneticilerimizin olduğu gibi çok çok iyi işinin ehili olmayan yönetici arkadaşlarımız da var. Ayrıca kulüplerin profesyonel olmaması ve profesyonel yöneticiler tarafından yönetilmemesi sonrasında hocaların işine müdahale ediliyor. Sonunda ortaya böyle bir iki haftalık, 10 günlük, 3 aylık çalışmalar ve sonucunda da hocaların ayrılması da söz konusu olabiliyor. Avrupa’da genelde genel menajerlik, şirketleşme var. Onların futbola karşı yaklaşımları bizden çok daha farklı olduğu için futbolda çalışmalar daha uzun vadeli oluyor, örneğin işte 25 yıllık, 15 yılık hocalar görev yapıyor, ama Türkiye’de maalesef 10-15 günlük hocalar görevine son verildiği görülüyor. Türkiye’de sadece futbolumuzda bir bozukluk yok. Sanatta, siyasette, her alanda bozukluk var.
                          -Hocam, Sakaryaspor’da çok kısa bir sürede görevden ayrıldınız. Kamuoyu tarafından Sakaryaspor’dan ayrılmanız çok merak ediliyor, Sakaryaspor’dan ayrılmanıza ne neden oldu?
                          -Sakaryaspor’da göreve başlamadan önce takıma transfer yapılacak diye konuşmuştum ve transfer sözü altıktan sonra teklifi kabul etmiştim. Daha sonra işler konuştuğumuz gibi gitmedi. Transferde 7 oyuncu alınacağının sözü verilmişti, ancak 3 oyuncu alındı, diğer istediğim futbolcular alınmadı. Transferlerin gecikmesinden sonra yönetimle tekrar oturduk, konuştuk. Angajman içersinde bulunduğumuz yabancı oyuncular için yönetimle tekrar konuştuk, transferlerin yapılıp yapılmayacağını sordum, aradan bir ay geçti, daha bu saatten sonra alınan oyuncu ne zaman uyum sağlayacak, ne zaman takımda yer bulacak, çünkü geriden gelen, en çok puana ihtiyacı olan takım biziz. Bu futbolcuların devre arası başında alınması var, uyum sorununu aşmak var, bir de transfer biterken alınması var, en az 3-4 hafta uyum süresi ile geçecek, dolayısıyla en çok puana ihtiyacı olan bizken bu sefer 3-5 haftayı boş geçmek zorunda kalacaktık.Dolayısıyla istediğim transferlerin yapılmamsı ve transferde geç kalınması sonucu böyle bir ayrılığa karar verdik.
                          -Trabzonspor’un yetiştirdiği önemli teknik adamlardan birisiniz, her alanda kendi insanıyla başarıya ulaşan Trabzonspor sizlerden bu misyonu hayata geçirmenizi bekliyor. Fakat maalesef bu sorumluluğu almaktan çekiniyorsunuz, bunun nedeni nedir?
                          -Kesinlikle görevden çekindiğim doğru değildir. Sorumluluğu almaktan kesinlike çekinmiyorum. Biz her defasında Trabzonluyuz ve Trabzonsporluyuz diyoruz.. Trabzonspor’un tabi ki sıkıntılarını biliyoruz. Kesinlikle göreve gelmek için çekingenliğimiz yok, bilakis yürekli bir şekilde ortaya çıkıyoruz. Ben açık açık Trabzonluyum ve Trabzonsporlu olduğumu her zaman dile getirdim. Hiçbir çekingenliğimiz yok, çünkü hepimizin bu konuda dolu olduğumuzu biliyoruz, bu konuda da yeterli olduğumu da biliyorum, bütün Türkiye’de insanlar Trabzonspor’da çalışmak isterken maalesef bizim yönetimlerimiz bu konuda çok duyarlı davranmadı. Hep şunu söylüyoruz çok daha farklı olması gereken işlerde hep yalnız kaldık. Daha duyarlı ve bizlere sahip çıkılsaydı bugün Trabzonspor daha farklı yerlerdeydi.
                          ''...bu konuda da yeterli olduğumu da biliyorum, bütün Türkiye’de insanlar Trabzonspor’da çalışmak isterken maalesef bizim yönetimlerimiz bu konuda çok duyarlı davranmadı. Hep şunu söylüyoruz çok daha farklı olması gereken işlerde hep yalnız kaldık. Daha duyarlı ve bizlere sahip çıkılsaydı bugün Trabzonspor daha farklı yerlerdeydi."
                          -Trabzonspor’da görevdeyken, keşke şunu yapmasaydım dediğiniz bir planlama hatanız oldu mu?
                          -Tabi ki keşke şunu yapmasaydım dediğim oldu. Trabzonspordan kendi irademle ayrıldım, kimse bana git demedi, herkes benle çalışmak istedi ama o günün şartları da ayrılmamı gerektiriyordu. Şayet daha profesyonel düşünerek çalışmaya devam etseydim şimdi belki de Milli takımın başında ben olacaktım.
                          "...o günün şartları da ayrılmamı gerektiriyordu. Şayet daha profesyonel düşünerek çalışmaya devam etseydim şimdi belki de Milli takımın başında ben olacaktım."

-Daha önceki söylemlerinizde (1999-2000) Trabzonspor’un acilen şampiyonluğa ihtiyacı olduğunu söylemiştiniz. Şu anda aynı görüşte misiniz.?
                          -Şuanda aynı görüşü taşıyorum, bu süre tabi ki bizi bunaltıyor, anında şampiyon olmak istiyoruz, diyoruz ki bir yılda şampiyon olalım. Ben Trabzonspor’da göreve başladığımda ligde sondan 7. durumdaydı. İkinci yarı baştan 7. bitirdik, ikinci yılda bu takımı şampiyon yapacağım dedim ve bu paraloyla yola çıktık, 3-5 hafta lider gittik, fakat daha sonra maalesef bazı sıkıntılar yaşadık. Aslında bu dönemde biraz daha destek görebilseydik, bir parça daha organize hareket etmiş olsaydım çok samimi olarak söylüyorum, Şampiyonlar Ligi’ne de kalabilirdik. Bu hırsımı inancımı hiçbir zaman kaybetmedim. Şunu çok samimi söylüyorum, Trabzonspor’u mutlaka 3 yıl içerisinde şampiyon yapacak noktaya getirebilirdim.. Bu konuda kendime güveniyorum.

''Şunu çok samimi söylüyorum, Trabzonspor’u mutlaka 3 yıl içerisinde şampiyon yapacak noktaya getirebilirdim.. Bu konuda kendime güveniyorum."

-Sevgili hocam, duygusal bir soru sormak istiyorum. Siz Trabzonspor’da görevdeyken zamanın başkanı sayın Mehmet Ali Yılmaz la ilgili olarak seçimlerde çok olumlu ve övgü dolu sözler sarf etmiştiniz. Bu mesajlarınızla neyi anlatmak istemiştiniz.
                          Ben o dönemde şunu söylemiştim. Benim başkanım kongre kaybetmez. Yani sevgili Özkan hocamız başkanlığa adaylığını koyduğu bu dönemde bir teknik adamın başkanların karşısına başkan adayı olarak çıkmamasından yanaydım. Yani daha çok bir teknik adam o çevredeki insanların denetimi altında kalması lazımdı diye düşünüyordum, o bakımdan ben Mehmet Ali bey’in başkanlığa devam etmesini arzu etmiştim. Ama Özkan hocamızda seçildikten sonra iyi başkanlık yaptı, bunu yadsıyamam. Açıkça söylüyorum başkan olarak mutlaka iyi çalışıyor olabilirsiniz, fakat zaman zaman yetersiz kaldığınız dönemlerde olabiliyor, nasıl biz teknik direktör olarak nasıl yetersiz kalıyorsak, yönetimlerde bazen yetersiz kaldığı dönemler de oluyor.
                          "...o bakımdan ben Mehmet Ali bey’in başkanlığa devam etmesini arzu etmiştim. Ama Özkan hocamızda seçildikten sonra iyi başkanlık yaptı, bunu yadsıyamam. "

-Trabzonspor’da şu anda var olan başarısızlığın devam etmemesi için teknik adam değişikliği mi yoksa istikrar açısından teknik adam devamlılığımı gerekir?
                          -Öncelikle başarıda göreceli bir kavramdır, kimine göre başarı şampiyonluktur, kimine göre oyuncu yetiştirmektir, kimine göre bütçeyi düzeltmektir, kimine göre çok sayıda taraftarı türbinlere çekebilmektir, ama Trabzonspor’un bunların toplamına ihtiyacı vardır. Ben şunu arzu ediyorum, birlik ve beraberlik içinde olabilecek bir Trabzonspor istiyorum. Geçmişteki kazanımlarımızı elde edip tekrar sahaya sürebilen Trabzonspor ortaya koyuyorum. Şampiyonluğa oynayabilecek, Şampiyonluğu hedefleyen, hatta şampiyon olabilecek bir Trabzonspor hedefliyorum. Ben bu, Trabzonspor’u geri istiyorum.

''...Şampiyonluğa oynayabilecek, Şamiyonluğu hedefleyen, hatta şampiyon olabilecek bir Trabzonspor hedefliyorum. Ben bu, Trabzonspor’u geri istiyorum. "

-Türkiye’de hocalar kariyerleriyle mi lobileriyle mi göreve geliyorlar. Siz bu konuyu nasıl değerlendiriyorsunuz?
                          -Çok kariyerleriyle göreve gelenlerin olduğunu düşünmüyorum ama lobileriyle gelenler var tabiki….
                          -Trabzonspor’da şu andaki mevcut takım kadrosunun başarı için yeterli olup olmadığını sormak istiyoruz. Bu konuda tecrübeli bir teknik adam olarak ne söylemek istersiniz.
                          -Şuan belki yeterli bir kadro vardır, ama geç kalınmış, hedeflenen puanlarda toplanmasında geç kalınmışlık var. Zaman da gittikçede kısalıyor, 15 hafta kaldı, yani lige 34 haftayla başlıyarak hedefe varmak için bu puanları toplamak farklı, 15 haftada toplamak çok farklı Tabi ki mutlaka çok çok daha iyi kadro da kurulabilirdi diye de düşünüyorum, ama Trabzonspor her dönem bir defa çok iyi oyuncularla lige başlamış ve şampiyon olabilmiştir. Trabzonspor her zaman şampiyonluğu kovalayabilen bir yapıya sahip olmuştur. Trabzonspor yapısını hiçbir zaman kaybetmemelidir. Oyuncu kaybedebilirsiniz, ama Trabzonspor lobisini kaybetmemelidir.
                          "Trabzonspor her zaman şampiyonluğu kovalayabilen bir yapıya sahip olmuştur. Trabzonspor yapısını hiçbir zaman kaybetmemelidir. Oyuncu kaybedebilirsiniz, ama Trabzonspor lobisini kaybetmemelidir."

-Hocam tecrübeli bir teknik adam olarak Trabzonspor’da nerelerde hata yapıldı?
                          Trabzonspor’daki sorunları teknik anlamda bana sorarsanız çok şey söylerim, ama bunları şimdi dile getirmek bana yakışmaz, çokta şıkta durmaz, o bakımdan Trabzonspor’u teknik anlamda değerlendirmekten her zaman kaçınırım çünkü şuan başında bir hocası vardır. Trabzonspor’da sorunlarının dile getirebilmek için bir forum yapılır, bir konsensüs sağlanır ve bu ortamda fikirlerimizi verebiliriz. Ama şu ortamda Trabzonspor’u benim tartışmam çok yanlış ve şık olmaz diye düşünüyorum.
                          -Hocam takımın uzun zamandan beri galip gelememesinden dolayı hocanın ve futbolcuların üzerinde baskı var. Böyle bir ortamda başarı gelir mi?
                          -Baskı altındaki insanlar çok rahat çalışamazlar, hocalar kulübün menfaatleri için çalışan insanlardır, böyle bir iki haftalık opsiyonlar hocaların yapacaklarını olumsuz yönde etkiler. Dolayısıyla tabi ki hocamız geldiğinde aşağı yukarı 15-16 hafta gibi zaman oldu, bu bakımdan bu da az bir süre de değil, ama baskı altına aldığınız her insan çok rahat çalışamaz diye düşünüyorum. Trabzon’un birliğe ve dirliğe ihtiyacı var. Dolayısıyla Trabzon farklı bir kent, farklı vizyonları olan bir kent dolayısıyla son zamanlarda çeşitli sıkıntılar yaşıyor. Bu sıkıntıların aşılabilmesi için Trabzonspor tabi ki bir ivmedir, o bakımdan Trabzonspor’a destek vermek lazım, sahip çıkmak lazım, başkanından yöneticisine, oyuncusuna ve taraftarına kadar ama herkesinde şapkasını önüne koyup bir daha sağlıklı düşünmesi gerekir. Trabzonspor’e el birliğiyle düzlüğe ancak çıkabilir.
                          -Bize zaman ayırdığınız için teşekkür ederiz… Son olarak sormak istiyorum…haber61.net’i izliyor musunuz? Nasıl buluyorsunuz haberlerimizi?
                          -Haber61.net internet sitesinden yakın bir zamanda haberim oldu. Haberlerinizi takip ediyorum, bayağı doyurucu haberlere imza attığınızı gördüm. Trabzon’da böyle bir kaliteli bir haber sitesini hayata geçirdiğiniz için çok ta memnun kaldım, başarılarınızın devamını diliyorum. Bana sitenizde yer verdiğiniz için teşekürler. Bu sohbetten çok samimi söylüyorum, çok keyif aldım, her zaman sizlerle beraber olmaya hazırım.
                          Selahattin Aydınlı / haber61.net

Yorum

• Beşiktaş-Denizlispor: 2-0 (İkinci Yarı)

Yorum

• Milli Takımlar

Milli Takımlar Sorumlusu
                              Fatih Terim
                              Milli Takımlar Sor. Yrd.
                              Müfit Erkasap
                              A Milli Takım Antrenörü
                              Oğuz Çetin
                              A Milli Takım Antrenörü
                              Metin Tekin
                              Milli Takımlar Kaleci Antrenörü
                              Eser Özaltındere
                              Ümit Milli Takım Teknik Direktörü
                              Ünal Karaman
                              Ümit Milli Takım Antrenörü
                              A2 Milli Takım Teknik Direktörü
                              Tanju Çolak A2 Milli Takım Antrenörü Genç Milli Takımlar Teknik Sorumlusu
                              Ali Kemal Denizci Genç Milli Takımlar İdari Sorumlusu
                              Timuçin Kalender
                              U20 Milli Takım Teknik Direktörü
                              U20 Milli Takım Antrenörü
                              Hami Mandıralı
                              U19 Milli Takım Teknik Direktörü
                              Tolunay Kafkas U19 Milli Takım Antrenörü
                              Abdullah Ercan U18 Milli Takım Teknik Direktörü
                              Ahmet Ceyhan U18 Milli Takım Antrenörü Ogün Temizkanoğlu U17 Milli Takım Teknik Direktörü
                              Turhan Mesci Fatih Eser
                              U16 Milli Takım Teknik Direktörü
                              Şenol Ustaömer U16 Milli Takım
                              Antrenörü Metin Çekiçler U15 Milli Takım Teknik Direktörü
                              Ferhat Südoğan U15 Milli Takım Antrenörü
                              Metin Çekiçler Genç Milli Takımlar Kaleci Antrenörleri
                              Murat Aydın Mehmet Tezcan
                              Yavuz Şimşek

Sabah da söylemiştim. Hem kendilerinden hem de önerilerinden yararlanmalıyız kulübe hizmeti geçmiş isimlerden. Yerli yabancı kim varsa birikimlerini kulübe akıtmalıyız. Mehmet Batdal'ı Adnan Polat Ünal Karaman ile seyrediyor bizimkiler ne yapıyor? Olacak iş mi? Az biraz insanlarımıza sahip çıkıp birikimlerinden faydalansak kötü mü olur?
                              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Aziz YILDIRIM'ın muhteşem istafa dansözlüğüyle GAY-senin şampiyonluğunu ve kendi başarısızlığını gölgelemeyi başaran febe yönetimi gelen büyük tepkiler sonucu bu sezonki kavga etmeyen kulüp imajını biraz didelersen ortaya aynı kokuşmuşluk aynı rezillik aynı holiganizm aynı medeniyetsiz vahşi anlayış ortaya çıkar.

Aziz Yıldırım taraftarlarla tartıştı
                                Karşılaşmanın ilk yarısında Çaykur Rizesporlu bir grup taraftar ile Fenerbahça Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım arasında sert tartışma yaşandı.

Tartışmayı araya giren Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Ekrem Cengiz yatıştırdı. Öte yandan Fenerbahçeli taraftarlara ayrılan bölümde, taraftarlar ile polisler arasında gerginlik yaşandı. Tartışmalar nedeniyle bir grup Fenerbahçeli taraftar stadın dışına çıkartıldı. (internetspor)
                                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                                Murat

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X