Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Petkoviç bilmecesi
    Trabzonspor’un davalık olduğu Petkoviç, Sivassporla sözleşme yeniledi.
    10 Şubat 2007 11:47
    Trabzonspor, bonservis bedeli ödemeden Sivasspor’a giden Petkoviç için şikayet başvurusunda bulunduğu FIFA’dan cevap beklerken Avustralyalı file bekçisi Kırmızı-Beyazlı ekiple sözleşme yeniledi. Sivasspor ile olan anlaşmasını iki yıl daha uzatan Petkoviç, geçen sezon başında yaptığı transfer için Futbol Federasyonu’ndan geçici lisans almıştı. Bunun üzerine FIFA’ya müracaat eden Trabzonspor, 500 bin ile 1 milyon dolar arasında bonservis bedeli talep ettiği Petkoviç’ten şikayetçi olmuştu. FIFA’lık olan transferde bonservis bedelinin henüz netleşmemesine rağmen Sivasspor’un Petkoviç ile sözleşme yenilemesi, Trabzonspor Kulübü’nü yeniden harekete geçirdi. Bordo-Mavili kulübün asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, Petkoviç ile ilgili başvurularının bir an önce sonuca bağlanmasını beklediklerini dile getirdi.

Akşam / Haluk Ayyıldız
    2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• Ceyhun heyecanlı !
      Ceyhun, yarın G.Antepspor karşılaşmasında Bordo-Mavili formayla ilk kez Avni Aker’e çıkacak.
      10 Şubat 2007 11:16
      Teknik direktör Ziya Doğan’ın isteğiyle Ankaragücü’nden transfer edilen Ceyhun Eriş, yarın Trabzonspor formasıyla ilk kez Avni Aker Stadı’nda mücadele edecek. Vestel Manisa deplasmanında Bordo-Mavili ekip için ter döken tecrübeli futbolcu, taraftarlarıyla buluşacağı için çok heyecanlı... Tamamen hazır olduğunu dile getiren Ceyhun’un ilk 11’de forma giymesine kesin gözüyle bakılıyor. Deneyimli oyuncu, “Artık çıkışa geçmeliyiz. Puan kaybına tahammülümüz yok” diye konuştu

Yorum

• Grip: 1 - Trabzonspor: 0
        Grip salgını, Trabzonspor’un yıldız oyuncularını yataklara düşürdü.

Grip Trabzonsporlu futbolcuları yatağa düşürdü. Kar yağışı altında Gaziantepspor ile oynanan Fortis Türkiye Kupası maçından sonra Yattara’ya serum takıldı, ardından Ufukhan, Erdinç, Ceyhun, Musampa ve kaptan Hüseyin kervana katıldı. Bordo-Mavili ekipte gribe yakalanan son isimler forvet oyuncuları Ersen Martin ile Umut Bulut oldu. Özellikle forvet hattındaki futbolcuların gribe yakalanması, yarınki Gaziantepspor maçı öncesi Teknik Direktör Ziya Doğan’ı zor durumda bıraktı. Ersen ile Umut’un durumu maç saatinde netlik kazanacak

DOĞAN CEM'E SARILDI

ERSEN İLE BİRLİKTE
        Trabzonspor'da Cem sürprizi. İkinci yarıyla birlikte forvette sıkıntı yaşamaya başlayan Bordo-Mavililer'de buna G.Antep maçı öncesi grip şoku da eklenince Teknik Direktör Ziya Doğan, yeni arayışlara girişti. Umut'un gribal enfeksiyonu henüz atlatamazken, Ersen'in yeni toparlanması nedeniyle Doğan'ın Cem'e 11'de şans vermeyi düşündüğü belirtildi. Doğan’ın Ersen’le birlikte ileride Cem Demir'e forma giydireceği kaydedildi.
        En son sbay tarafından düzenlendi; 10.02.2007, 13:00.
        .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bordo-Mavili ekibin son haftalarda çıkış yakalayan kalecisi Tolga Zengin’e alel acele nikah tazelenmesinin nedenin arkasında Galatasaray çıktı. Sarı-Kırmızılı ekibin genç file bekçisi Tolga Zengin’e tranfer teklifi yaptığı ve bunun üzerine Trabzonspor’un, kalecisini kaptırmamak için 3 yıllık daha nikah tazelediği bildirildi.
          Hadi diyelim bu doğru. Ya Hasan'a kim transfer teklifi yaptı?
          En son poetricus tarafından düzenlendi; 10.02.2007, 18:37.

Yorum

• Haberi Taka gazetesi mi verdi?

Yorum

• radyospor

Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy, federasyon genel kurul delegeleri üzerinde büyük baskılar olduğunu iddia etti. Haluk Ulusoy, federasyon başkan vekilleri Affan Keçeci ve Kemal Kapulluoğlu ile birlikte, Mövenpick Oteli’nde, medya kuruluşlarının temsilcileriyle sohbet toplantısı yaptı.
              Yaklaşık 3,5 saat süren ve sadece başında ve sonunda fotoğraf ve görüntü alınmasına izin verilen toplantıda basın mensuplarının gündeme ilişkin sorularını yanıtlayan Ulusoy, ’’Siyaset karışıyor mu’’ şeklindeki bir soruya, ’’Bunun yanıtını hepiniz biliyorsunuz. Büyük baskılar var. Bir sene evvel seçimle göreve geldim. Ne değişti de şimdi genel kurula gitmek için imzalar toplanıyor? Nasıl, kimler değiştirdi’’ dedi.
              Haluk Ulusoy, Kulüpler Birliği Vakfı toplantısından önce Konyaspor Kulübü Başkanı’nın kendisiyle görüştüğünü ve ’’Biz sizin yanınızdayız’’ dediğini, ama ertesi gün ’’Genel kurul yapalım’’ denildiğini ifade etti.

-’’KOLTUK SEVDALISI OLSAYDIM...’’

Ulusoy, ’’Devlet Bakanı’nın bu tavrı kişisel mi’’ sorusu üzerine şunları söyledi:
              ’’Girmediğim seçimde önümün kesildiğini biliyorsunuz. Seçimden evvel Bakanımızla Sakaryaspor’un bir derdini görüştüğümde bana, yoluma devam etmem gerektiğini söyleyen kişi kendisiydi. Bu sözleri söyledikten sonra ne değişti de ben seçime giremedim. Benim önüme tablo konuldu, gece Ankara’da toplantıya çağırdılar. Murat Aksu, Hasan Doğan ve Hüsnü Hayali gibi isimler vardı. Biri konuşuyor, biri liste yapıyordu. Bir kağıdı bana uzattılar, ’Bunlar şu bakanın, bunlar şu bakanın istediği kişiler’ diye söylediler. Kağıdı nezaketen aldım, ama masaya attım. ’Kendi yönetim kurulumu yapmadan başkan olmam’ dedim. Koltuk sevdalısı olsaydım, onların istediği 8-9 kişiyi listeye alıp devam ederdim. Ben kendim bıraktım, 18 ay köşeme çekildim. Başa Levent Bıçakcı’nın adını yazıp, 14 ismi yazdılar. Hatta kurullara bile isimleri kendileri yazdılar ve Levent Bıçakcı bunu kabul etti. Bu 18 ayda da ’şike, teşvik’ dediler. Bunları kimse yazmıyor. Nedense sadece Ulusoy geldiğinde bunlar konuşuluyor. Bu olaylar 40 senedir var, bu zihniyet değişmedikçe 40 sene daha devam eder. Şike, teşvik, İddaa olayları konuşulurken, 15. dakikada nereden talimat geldiyse, ’Kayserispor’un alakası yoktur’ diye basına açıklama yaptılar. Sonuçta ne oldu? Dünya şampiyonluğuna gidecektik, rezillikler oldu. Organize edilmiş bir şekilde Türkiye’yi dünyaya rezil ettiler. Organize edenler de belli, ama hala bu ülkede baştacı ediliyor. Ben demokratik hakkımı kullandım.’’

-’’TEHDİT ALDIM’’-

Haluk Ulusoy, 18 ay sonra demokratik hakkını kullanarak seçime girdiğini belirterek, ’’Ne şartlarda seçimlere girdiğimi herkes biliyor. Bana ’Girme’ diye tehdit geldi’’ dedi.
              Ulusoy, tehditlere rağmen seçimlere girdiğini ifade ederek, şöyle devam etti:
              ’’(Girme, çok kötü şeyler olur) dediler. Ölümden öte köy yok. Bin gün ölmektense adam gibi bir gün ölürüm. 109 oy aldım. Seçimlere müdahale olmasa 226 oydan 200’ünü alırdım. Bütün Türkiye, Ayhan Bermek seçilsin diye ayağa kalkmıştı. Seçimlere iki gün kala Sayın Bakan, ’Haluk Ulusoy’u mahkemeye verdim’ diye açıklama yapıyor. 18 ay Haluk Ulusoy görevde yoktu, neredeydiniz? Genel kurul üyeleri mahkemeye verildiğimi bile bile beni seçti. Seçildiğimin birinci günü Sayın Bakan başladı. Türk sporunu bu ortama getirenler hesabını verecektir. Sayın Bakan, 12 defa genel kurul çağrısı yaptı. ’Görevde kalması sakıncalıdır’ diye teftiş kurulunun yazısı geldi’ diyor. 420 sayfalık raporda bu ifade yok. Eğer ifade varsa Bakan beni görevden almalıydı veya genel kurulu çağırmalıydı. Sayın Bakanın elinde böyle bir rapor yok. Bu baskılar olmasa bu imza toplanması neden olsun?’’
              Haluk Ulusoy, ’’Devletten mi tehdit aldınız’’ sorusuna karşılık, ’’Devletten bir tehdit asla yok. Yakınlarım vasıtasıyla gelen tehdit var. Tabii ki yüzüme söylemeye cesaretleri ve yürekleri yok. Ortak dostumuz olan, kardeşim gibi olan birine söylendi. Benim karşıma çıkıp söyleyecek bir delikanlı yok. Devletten en ufak bir tehdit olmadı’’ diye konuştu.

-’’HAZİRANDA KONGRE ÜYELERİ SEÇİM DERSE, BEN YOKUM’’-

Haluk Ulusoy, seçim olup olmayacağını şu anda söylemesinin mümkün olmadığını kaydetti.
              Seçimin olabileceğini, ama şu anda ’Seçim olacaktır’ demesinin mümkün olmadığını vurgulayan başkan Ulusoy, ’’Teftiş Kurulu’nun yazısı bize gelmedi. Sayın Bakan ’Genel Kurul üyelerine yollayacağız’ dedi. Hukuki prosedür devam ediyor. Herkes hak hukuktan bahsediyor. Hazirandan evvel genel kurul ortamı olursa seçime girip girmeyeceğime karar vermiş değilim. Haziranda mali genel kurulunda seçim yapılsın mı, yapılmasın mı’ maddesini koyduracağız. Eğer Haziran ayında seçim isterlerse ben bir daha bu işin içinde olmam. Çünkü ne şartlar altında seçim istiyoruz dediklerini biliyorum. Onların hayatlarında zorluklar yaşamalarını istemiyorum. Türk futbolunun kötü olmasını istemem’’ şeklinde konuştu.

-KAPULLUOĞLU: ’’59 TANE USULÜNE UYGUN TEBLİGAT VAR’’-

Futbol Federasyonu Başkan Vekili Kemal Kapulluoğlu, federasyonun genel kurula gitmesi için şu anda 80 tane doğrudan tebligat olduğunu, bunların 59 tanesinin usulüne uygun geldiğini açıkladı.
              Hukuki süreç konusunda hem federasyonun hukuk kurulundan, hem hukuk kurulundaki akademik üyeden, hem de İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden bir profesörden, birbirlerinden haberleri olmadan görüş istediklerini ifade eden Kemal Kapulluoğlu, şöyle konuştu:
              ’’8 Ocakta Levent Kızıl, 106 tane fotokopi imza getirdi. Fotokopi, hukukta belge niteliği taşımaz. Kızıl, 9 Ocakta bir kez daha getirdi. Levent Kızıl tarafından 2 ihtarname de hukuki değil. Noter kanalıyla olması gerekiyordu. Onun dışında 80 tane doğrudan tebligat var. En sonunu 31 Ocakta aldık. Tebligatların 4 tanesi noter kanalıyla değil, 9 tanesi fotokopi, 8 tanesinde de delegelik hakkı olmayan kişilerin imzası var. Şu anda 59 tane usulüne uygun tebligat var. Bunların içinde de 2 tane geri çekilen var.’’

KONUŞMAMAYI TERCİH ETTİM
              Ulusoy, Mövenpick Oteli’nde basın kuruluşlarının temsilcileriyle yaptığı sohbet toplantısında, yeniden başkanlığa seçildikten sonra Avrupa’da ve dünyada olduğu gibi çok fazla konuşmamayı tercih ettiğini belirterek, şunları kaydetti:
              ’’Geçmişte çok konuşmuştum, ama bu dönemde ortam gerilmesin, kaos olmasın diye konuşmadım, hep kendimden verdim. Bizim bu tavrımızı kulüp başkanları, yöneticiler devam ettirsinler dedim, ama bu olmadı. Bir yıl önce göreve geldikten sonra nelerin yaşandığını bilmeyen yok. O günden bugüne ’seçim’ denildi, Bakan da dedi, ama biz konuşmadık. Kaos sebebi biz olmayalım dedik, kaos ortamı yaratanlar oldu. Bir yıldır gerginlikten, kaostan kaçındık, ama şimdi Türk kamouyunu aydınlatmak için sizlerle bir araya geldik.’’

-’’SİYASETLE GELMEDİM’’-

Haluk Ulusoy, kendisinin de siyasetle geldiğini yazanların olduğunu belirterek, ’’Ben siyasetle gelmedim. Tırnaklarımla kazıyarak, kademe kademe geldim’’ dedi.
              Şenes Erzik döneminde de 1995 yılında yine genel kurul için imza toplandığını hatırlatan Ulusoy, o dönemleri şöyle anlattı:
              ’’Ben o zaman gece yollara düştüm, Mersin’den başlayıp, Ege, Orta Anadolu, İstanbul’u gezdim, verilen imzaların 14’ünü geri aldırdım ve genel kurul düştü. Şenes Erzik ile 6 yıl görev yaptım. Abdullah Kiğılı başkan olduğu dönemde ’Başkan olarak seni görmek istiyoruz’ dedim. Kendim aday olsam kazanırdım, ama Kiğılı’nın başkan vekili oldum. Nasıl oldum, onu da anlatayım. Kiğılı’ya ’başkan vekili olmak istemiyorum’ dedim. O da ’Sağol, beni rahatlattın, Ayhan Bermek olursa iyi olur. Konuştum, nazlanıyor’ dedi. Ben devreye girdim, Bermek kabul etti. Bildirmemiz gereken gün Bermek ortada yok. Saat 5’e çeyrek var, Bermek ’Hiçbir adayın yanında görev almak istemiyorum’ diye faks çekmiş. Ben 5’e 5 kala başkan vekili olarak bildirildim. Siyasetle bir yere gelmedim. Kiğılı’nın 1. başkan vekili bendim. Daha sonra çok yalvardım, ama Abdullah ağabeyi tutamadım. Abdullah Kiğılı, beni aradı ’istifamı verdim, çoluk çocuğum var, ben gidiyorum. Bu işi bir tek sen başarırsın’ dedi. Kalması için mücadele ettim, kimsenin arkasından iş yapmadım, ama istifası kabul edildi. Bu kararı Başbakan Mesut Yılmaz vermiş ve seçimlere kadar ben başkan oldum. Mesut Yılmaz’ın seçimlere müdahalesi olmadı, Yılmaz’ın 1 adamını bile almadım. Hangi siyasetle gelmişim? Benim mücadelem, hizmetlerim nerede?’’

-’’UEFA SEÇİMLERİNDE ROL OYNADIK’’-

Haluk Ulusoy, UEFA seçimlerinde Şenes Erzik ile devamlı görüşerek büyük mücadele verdiklerini ve Platini’ye oy verdiklerini söyledi.
              Erzik’in tekrar seçilmesi için 30 ülke dolaştıklarını anlatan Ulusoy, şöyle devam etti:
              ’’İki adayın olduğu seçimde hangi başkanı desteklediğimizi son ana kadar gizli tuttuk, ama ben federasyona gelen bazı gazeteci arkadaşlara Platini’yi destekleyeceğimizi, yazmamaları kaydıyla söyledim. Hayatımda hep doğruluğu, adamlığı tercih ettim. Sadece Türkiye’nin bir oyunu vermedik, dost ve kardeş olduğumuz 5 ülkenin federasyon başkanlarıyla da Platini’ye destek vermek için söz birliği yaptık. Seçimden önce ’Platini 4 rey farkla kazanır’ dedim ve sonucu bildim. Fransız gazetesi Le’equıpe’in yazdığına inanarak, ’Ulusoy Johanson’a destek verdi, yalan konuşuyor’ demeleri beni çok üzdü. Vermemiş olsak bile bugün seçilmiş bir başkan var, UEFA ile bizi kötü yapmaktan kim ne çıkar sağlar? UEFA seçimlerinde maddi ve manevi destek yapıldı, seçimde rol oynadık. Platini ile 10 yıldır dostluğumuz, kardeşliğimiz var. O yüzden ona destek verdim.’’

ŞİKE KONUSUNDA BELGELİ BİR ŞEY YOK
              Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy, şike konusunun 40 yıldır konuşulduğunu, ama belgeyle tespit edilmiş pek bir şeyin olmadığını söyledi.
              Haluk Ulusoy, hep kendi döneminde şike, şaibe olduğu söylendiğini belirterek, ’’40 yıl önce de bunlar konuşuluyordu. Şenes Bey, Abdullah Bey, Levent Bey döneminde olmadı mı şike, şaibe iddiaları’’ dedi.
              ’’Türkiye’de şike olduğunu gözümle görmedim’’ diyen Ulusoy, ’’İddialar üzerine Şike Tahkik Kurulu kuruldu. Bu kurula ’evet şike vardır’ diye bir yazı gelmedi. 30 yıldır futbolun içindeyim, belgeyle tespit edilmiş pek fazla bir şey yok. Bence Türk futbolu, dünyadaki birçok ülke futbolundan daha temizdir. Eğer belgesi olan varsa ortaya koysun, gereğini yapamıyorsam bu koltukta olmam. Bazı şeyler oluyordur belki, ama konuşanlar Şike Tahkik Kurulu’na çağrıldığında orada konuşmuyor. Belge yoksa, hangi vicdanla, kanunla, dedikodular yüzünden bir kulübü düşürebiliriz’’ diye konuştu.
              Ulusoy, bir soru üzerine, hiçbir genel kurul delegesine ’imzanızı geri alın’ demeyeceğini belirterek, ’’Yönetimden bir arkadaşıma da telkinde bulunmam, ama yapan olursa da bir şey demem. Çünkü geçmişte ben Şenes Erzik için yaptım. Kimine göre 95, 97 oy oldu. Bize gelen şu anda bir şey yok. Bize 90 imza geldiği taktirde yapacak bir şey yok’’ dedi.
              Kulüp başkanlarının maçlardan sonra hakem hataları için kendisini aradığının doğru olduğunu anlatan Haluk Ulusoy, ’’Beni aramaları hiçbir şeyi değiştirmez. Ben onların dertlerini dinlerim, kurullara gerekli uyarıları yaparım. İmza verenlere de vermeyenlere de aynı yakınlıkta duruyorum. Bize destek veren kulüplerin durumu ortada, hepsi kan ağlıyor’’ şeklinde konuştu.

-’’LEVENT KIZIL’DA NE DEĞİŞTİ?’’-

Haluk Ulusoy, Bursaspor Kulübü Başkanı Levent Kızıl ile geçmişte kader birliği yaptığını, Kızıl’ı listeye yazdığında arkadaşlarının karşı çıktığını kaydetti.
              Ulusoy, şöyle devam etti:
              ’’Ben onu listeye yazarken, Kızıl için arkadaşlarım ’Bu adamı koyma, karakteri belli, Şenes Erzik’e de kötülük yapmıştı. Yarın size de yapar’ dedi. Ben o günkü safiyane düşüncelerimle ’Bu kardeşimiz gençtir, Türk futboluna hizmet versin, içimize alalım’ dedim. Murat Aksu da vardı. Diyarbakır heyeti kesinlikle alınmasını istemiyordu. Gençtir, ülke futboluna hizmet eder diye aldım.
              Sonra Levent Kızıl, benim yanımı terk ederek, başkasının yanında yer aldı. Ardından çok kişiyi araya koyup, özür diledi. Ben onu affettim. ’Allah’tan sonra senden başka kimse yok, senin bana desteğini hiç unutmayacağım. Ölüm döşeğinde olsam arkanda ben varım’ diyen biriydi Levent Kızıl. Ne değişti? Ulusoy’da hiçbir şey değişmedi. Son seçimde ’Haluk Ulusoy’un yanında yer almam gerekiyor diye’ imzalı yazısı var. Bu nasıl adamlıktır.
              Murat Aksu, Beşiktaş yönetimine girmek için benden izin istedi. Ben de ’madem çok istiyorsun, tamam’ dedim. Sonra Murat’tan bir kötülük görmedim. Babasının konumu itibariyle iki arada kaldığı kesin. Hala sevdiğim biridir.’’

-’’VATANSEVERLİĞİMİ SORGULAYACAK KİŞİ DÜNYADA YOK’’-

Haluk Ulusoy, bir soru üzerine, ’’Benim vatanseverliğimi sorgulayacak kişi dünyada yok. Bu ülkeye aile olarak 70 yıldır nasıl namusumuzla hizmet verdiğimiz biliniyor. Benim vatanseverliğimi yargılamak terbiyesizliktir, ahlaksızlıktır. Ülkeyi Avrupa’ya şikayet edenler vatanperver oluyor. Ben ülkemi şikayet etmedim, etmem de. ’Aman gelin bizi kurtarın’ diye bir yazımız olmadı. Delikanlıysa gelip yüzümüze karşı sorgulasın benim vatanseverliğimi’’ dedi.

-’’ALİ KIRAN, BAŞ KESEN DEĞİLİM’’-

Haluk Ulusoy, bir soru üzerine, ’’Ali Kıran, baş kesen değilim. Ülkemizin futbolunu hak, hukuk ve kanunlarla yönetiyorum’’ dedi.
              ’’Özerk bir federasyon nasıl yönetiliyorsa öyle yönetiyorum’’ diyen Ulusoy, ’’Makam peşinde değilim. Benim bir imparatorluğum var, makamım var. Gidip başına otururum. 1992’den beri Türk futbolunun peşinde hiçbir menfaat gözetmeksizin görev yaptım, yapıyorum. Ali Kıran, baş kesen değilim, hakkımı, hukukumu arıyorum. Genel kurul üyeleri ’Tamam Ulusoy, hizmetin bu kadar’ derse tamam derim. Babam 1. günden beri istemiyor, ama ben seviyorum ve futbola hizmet etmek istiyorum. En ufak bir şeyim olsa burada oturmaya devam eder miyim’’ şeklinde konuştu.

-’’BAZI BELGELERİ TEFTİŞ KURULUNA VERMEDİLER’’

Haluk Ulusoy, teftiş kuruluna bazı belgelerin verilmediğini ileri sürerek, ’’Bir otelde hiç teklif almadan kaldığımız söyleniyor. 4-5 yerden teklif aldık. Bunları ortadan kaldırıp, teftiş kuruluna vermediler. Ben tekrar göreve geldiğimde hepsini Riva’daki arşivden çıkarttırdım. 423 sayfalık raporda ’19 bin YTL Ulusoy zimmetine para geçirdi’ diyorlar. 7 yılda federasyondan 1 milyar 400 milyon dolar para geçmiş. 19 bin YTL’den Ulusoy yargılanıyor’’ dedi.
              Ulusoy, ’’Hangi ülkede bir insan mahkemeye verilerek, suçu tescil edilir. Bu mu adalet, bu mu insanlık, müslümanlık, adamlık? Ulusoy ne yaptı’ diye konuştu.
              Herkesin kaçtığı bir dönemde göreve geldiğini anlatan Haluk Ulusoy, şöyle devam etti:
              ’’Havuzu yaptık, kulüplere oluk gibi para aktı. Federasyona 12 tane sponsor bulduk. Uluslararası başarılar var. O günlerde bu insanlar neredeydi? Biz 30 senemizi verdik. Ulusoy gitsin, kim gelsin? Atamayla, Türk futboluna hiç hizmet vermemiş, federasyonun önünden hiç geçmemiş birini getirecekler. O zaman özerkliği kaldıralım, atamayla getirelim. 18 ay kendi adamları federasyondaydı, 18 ayda futbolun her tarafı darmadağın oldu ve çekip gittiler. Bıraktığımda UEFA’da 3., FIFA’da 5. sıradaydık. Türk futboluna ne oldu da 17.-18. sıraya düştü. Madem demokrasiyle yönetiliyoruz, 4 yıllığına görev gelmişim, bırakın da görevimi yapayım.
              Geldiğimizde turnuvalardan atılmıştık. Gittik, 6 maç ceza oldu, bununla da yetinmedik 3 maça düşürttük. Şimdi 3 maç sonunda grup lideriyiz. Ne istiyorsunuz? ’Hayır yok, sen gideceksin, müteahhit bir arkadaş gelecek.’ Ben burada özerkliğin mücadelesini veriyorum. Yeniden bir 18 ay yaşanmasın diye mücadele veriyorum. Ben gideyim sorun değil, ama rahat bırakın kararı delegeler versin. Bugün Ulusoy, böyle giderse yarın gelecek iktidarlar da o gelenleri öyle gönderirler. Bunun önünü açmayın.
              Ben çok rahatım. Hak, hukuk, kanun ne gerektiriyorsa son güne kadar mücadelemi vereceğim. Tarih herkesi yazacaktır. Ben tarihte adamlıktan feragat etmemiş imajı bırakmak istiyorum.’’

-’’SİYASETİ HİÇ DÜŞÜNMEDİM’’

Haluk Ulusoy, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Deniz Baykal ile bayramda görüştüğünü ifade ederek, ’’Sadece bayramını kutladım. Ulaşabildiğim tüm büyüklerimin bayramını kutladım’’ dedi.
              Ulusoy, siyasete girmeyi hiç düşünmediğini ifade ederek, şöyle konuştu:
              ’’Sayın Bakan, ’Bakın takip edin milletvekilliğine oynuyor’ diyor. Ben siyaseti hiç düşünmedim. Eğer Dünya üçüncüsü olduğumuzda gelen teklifleri kabul etseydim, 140 bin oyla baraja takılan parti şimdi meclisteydi ve belki de ben spor bakanıydım. Bana başbakan yardımcılığı teklif edilmişti, ben kabul etmedim. Şimdi de siyaseti düşünmüyorum.’’

Anadolu Ajansı
              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Herkes Ersen'e kızıyor fakat Ersen'in oynayacağı bir sistem daha sahaya sürülmediki. Hatta ve hatta bizim dahi hocamız Yattara'yı alıp Ersen'i oyuna soktu ve o adamdan bir şeyler yapmasını bekledi. Solda Musampa sağda Yattara arka ikili ise Gökdeniz ve Ceyhun yada arkaya Ceyhun, Ersen'in yanına Umut'u ver bak ne oluyor. DOĞAN'ın korkak, pısırık, sistemsiz oyunundan elimizdekini kullanamadığımız gibi kaybediyoruzda.
                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                Murat

Yorum

• İlk olarak tsmusampa61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Fatih Akyel Bombaladı!

Trabzonspor'la yollarını ayırarak Gençlerbirliği ile anlaşan Fatih Akyel, Ziya Doğan'a yüklendi, "Büyük bir camiadan ayrılmama yol açtı" dedi

Ara transferin son gününde Gençlerbirliği'ne imza atan Fatih Akyel, Trabzonspor'dan eski hocası Ziya Doğan ile Başkanvekili İbrahim Hacıosmanoğlu'nu topa tuttu.

Bordo - mavili taraftarlar ile camianın kendisi için çok değerli olduğunu belirten tecrübeli futbolcu, "Ziya Doğan futbolculara eşit davranmıyordu. Takım içinde işine gelen olayları görmemezlikten geliyor, işine gelmeyenleri ise abartıyordu. Hacıosmanoğlu ve Doğan bana karşı dürüst davranmadılar. Hiç istemediğim halde böylesine büyük bir camiadan kopmama yol açtılar" diye konuştu.

Fatih Akyel, Fenerbahçe'de oynarken teknik patron Christoph Daum ile de bazı sıkıntılar yaşadığı söyledi. Deneyimli oyuncu, "Ben oynamak istiyordum ancak Daum buna karşıydı. Fenerbahçe'den forma giyemediğim için ayrıldım. Galatasaray ile UEFA Kupası'nı alarak bir futbolcunun yaşayabileceği en büyük başarılardan birine imza attım. Galatasaray'a tekrar dönmek gibi bir düşüncem yok. Niyetim Gençlerbirliği'nde jübilemi yapmak" ifadelerini kullandı.
                  Fatihin kendisi çok dürüsttü ya. Bu kafayla G.Birliğinde sezon sonunu zor görür
                  ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
                  "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• HTAnkaragucu [0 - 3] Kayserispor10'[0 - 1]0. 0zcan 19'[0 - 2]G. Ünal 21'[0 - 3]0. 0zcan

ceyhun gitti ankaragücü bitti ne diyeyim kayserispora da helel olsun özellikle ertugrul saglama

Yorum

• "G.SARAY İSTEDİ" Tolga Zengin, İdmanocağı altyapısından Trabzonspor’a geçiş yaptı. Genç takım, PAF takımı derken, 19 yaşında A takıma yükseldi. Genç Milli, Ümit Milli takımların kalesini defalarca korudu. Sonra A 2 Milli Takıma da gitti ve son olarak da A Milli Takımın kalesini korudu. Ama Tolga’ya bir türlü güven duyulmadı. Yanında Jefferson’un da olmasına karşın yönetim Barthez’den Pletikosa’ya, Martinez’den Rüştü’ye kadar birçok kaleciye teklif götürdü. Son olarak da Sırp kaleci Jevriç gündeme damgasını vurdu. Tolga bir türlü yönetimin ve teknik kadronun güven duymadığı isimdi.

Galatasaray Harekete Geçirdi
                      Yaşı 23’ü aşmasına ve dünyanın en önemli kulüplerinin 18-19 yaşındaki kalecilere güven duymasına karşın, ‘Türkiye’nin en yetenekli kalecisi, biraz maç tecrübesi var’ denilen ve Fatih Terim’in de sürekli oynaması halinde A Milli Takım için düşündüğü Tolga yine ikinci sınıf muamelesi görürken, Galatasaray devreye girdi. Sezon sonunda sözleşmesinin biteceğinin öğrenilmesiyle birlikte Sarı-Kırmızılılar, “Gel bize imza at, ne kadar istiyorsan verelim. Mondragon’dan sonra kaleyi sen koru” önerisini getirdi. Bu önerinin geldiğini duyan Trabzonspor yönetimi harekete geçti.

4 Maç Harikalar Yaratınca
                      Tolga Zengin bir de Kayserispor, Konyaspor, Gaziantepspor ve Vestel Manisaspor maçlarında kaleyi adeta rakiplere kapattı. Yönetim de ufuktaki tehlikeyi gördü ve hemen kendisiyle masaya oturdu. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Tolga hiç naz yapmadı. “Trabzonspor beni istedikten sonra söz hakkım olmaz, imza atarım” dediği ve kendisini 3 yıllığına daha Bordo-Mavili takıma bağladı. Tolga şimdi gazetelerde haberlerinin çok çıkmasına bile, “Yanlış anlaşılacak, ‘şımardı’ diyecekler” diyecek kadar büyük bir mütevazilik örneği gösteriyor.

Yorum

• 9. dakikada Sedat Yeşilkaya ve Murat Ocak'ın hatasında topu önünde bulan Özgürcan, yerden bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 0-1

ANKARAGÜCÜ: Serkan x, Yasin x (Yordanov dk. 28 x), Sedat Bayrak x, Da Silva x, Murat Ocak x (Agali dk. 28 x), Abdurrahman xx, Sedat Yeşilkaya x, Aytekin x, Murat Duruer x, Tita x, Bebbe xx
                        YEDEKLER: Can Emre, Hakan Kutlu, Burak, Mehmet, Devran
                        TEKNİK DİREKTÖR: Hikmet Karaman

anlaşılan murat ocak bayagı kötü oynamış dakika 28 de çıkmış be çok kötü

Yorum

• Rize 2 ezikbahçe 0 dk 20. spiker diyoki fener kabak gibi açıldı
                          2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                          Gerçek budur. ☆

Yorum

• He yaw güler misin ağlar mısın?
                            "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak forever61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Rize 2 ezikbahçe 0 dk 20. spiker diyoki fener kabak gibi açıldı
                              rıza efendi 2 ekmek 1 süt yazacak kadar bizden olmayanlara bi
                              ders verir inşallah rıza hoca.böyle bitmesi dileğiyle.
                              Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Adamlar oynuyor helel olsun valla

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X