Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ziya doğanın Bugun ki açıklamaları
    altı çizili Yerlere Dikkat..
    İlk olarak RMZTS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ziya Doğan: "Dengeli bir takım olduk"
    Teknik Direktörümüz Ziya Doğan, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında, takımın gidişatından memnun olduğunu söyledi.

Doğan, elinde her mevkide alternatifli bir kadro olduğunu belirterek, "Trabzonspor iyi bir takım oluşturmuştur. Ben gelecekten ümitliyim. Şu ana kadar ligde ve kupada sergilenen futbol umut verici. Ancak bu maçlarda birçok gol pozisyonuna girmemize rağmen gol atamadık. Bana göre takım gol pozisyonuna giriyorsa, problem yok demektir. Bir gün gelir o pozisyonlar gol olur. Takımda Yattara fiziksel olarak tam hazır değil. Diğer iki forvet oyuncusu Ersen ve Umut hasta. Trabzonspor, Türkiye liglerinde en fazla hücum futbolu oynayan, hücum özelliği olan oyuncuları en fazla kullanan takım. Karamsar tablo çizmenin anlamı yok"dedi.
    [B]
    Altta ki Beyanatlarde Vestel manisa maçından sonra ki beyanatlar
    Altı çizli yerlere Dikkat

Ziya Doğan: “Maçın hakkı beraberlikti”
    Teknik direktörümüz Ziya Doğan Vestel Manisaspor maçı sonrası yaptığı basın toplantısında maçın hakkının beraberlik olduğunu öyledi ve sözlerine şöyle devam etti.

“Pozisyonsuz geçen bir karşılaşmaydı. Her iki takım da pozisyon bulmakta zorlandı. Kısacası maçın hakkı beraberlikti. Maça her iki takım da kontrollü başladı. Rakibimiz savunma güvenliğine önem verdi. Biz de savunmada çakılı oynadık. Galip gelmek istiyorduk. Ama olmadı. Yenemiyorsan yenilmeyeceksin. Trabzonspor’un hedefi her zaman galibiyettir. Savunma ve ortasahadan memnunum. Ama ileri uçta problem yaşıyoruz. İyi hücum yapamıyoruz . Bunda Yattara’nın daha iki gün önce hastalığının etkisinden çıkması var. Hücum gücünü güçlendirmek için çalışmalar yapacağız. Sonuçta puan puandır. Artık galiyet almak zorundayız. “
    http://www.trabzonspor.org.tr/haber....&HaberID=35625

Futbolculara Sağlık Kontrolu yaparken
    Hocalara da akıl kontrolu mü yapmak gerekir?
    3 günde 2 farklı açıklama
    En son Misafir tarafından düzenlendi; 08.02.2007, 13:45.

Yorum

• tdziyadogan@hotmail.com arkadaslar tepe tepe istifa isteyin !

Yorum

• İlk olarak redflag tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        tdziyadogan@hotmail.com arkadaslar tepe tepe istifa isteyin !
        bizi uğraştırma
        aç başkanına söyle çeksin gitsin
        ziyayıda beraber götürsün

Mail falan yazdırıpda günaha sokma bizi

Yorum

• İlk olarak Naim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bizi uğraştırma

baskanın numarası simdilik yok arar bulurum yazarm siz sölrsnz !

Yorum

• İlk olarak Naim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bizi uğraştırma

Naim abi yine son noktayı koydun +1967

Yorum

• İlk olarak redflag tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              baskanın numarası simdilik yok arar bulurum yazarm siz sölrsnz !
              Zevkle

Otel odalarından bilgi taşıdığın başkanının telefon numarasını kaybetme
              bişi mişi lazım olur
              görevlendirenlerine ulaşamazsın
              ağ babaları lazım olur
              Telefonu devamlı yanında taşı
              mümkünse ezberle

Yorum

• bu gol pozisyonuna girmek göreceli bişey olsa gerek! ben takımın kayseri ve manisa maçlarında öyle ciddi pozisyonlara(hatta pozisyona ) falan girdiğini görmedim ziya doğan ortasahayı geçince gol pozisyonu sayıyorsa orasını bilemem tabi gol pozisyonuna giriyormuşuzda değerlendiremiyormuşuz bu adam harbi futboldan anlamıyor ya da o anlıyor ben anlamıyorum

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bu gol pozisyonuna girmek göreceli bişey olsa gerek ben takımın kayseri ve manisa maçlarında öyle ciddi pozisyonlara(hatta pozisyona ) falan girdiğini görmedim ziya doğan ortasahayı geçince gol pozisyonu sayıyorsa orasını bilemem tabi gol pozisyonuna giriyormuşuzda değerlendiremiyormuşuz bu adam harbi futboldan anlamıyor ya da o anlıyor ben anlamıyorum
                  +1967 dogru söze ne hacet

Yorum

• ziya efendi orta sahayı geçince pozisyona girdik sayıyor mantalite gereği.
                    başka türlü pozisyona girmiyoruz..
                    ha bi de bizim ceza sahasında girdiğimiz pozisyonlar var. onları sayıyor olmasın. savunma pozisyonları..

Yorum

• Adam daha önce de dedigim gibi günü kurtarma telaşında bakın antep maçında ilk yarı taraftarın istedigi gibi çıkacak ikinci yarı kendi istedigini yapacak çünkü bu adamın tek derdi koltuk ve para başarıymış Trabzonsporun durumuymuş bu insan sülüetinde ki küçük emrahın hiç umrunda degil ve ne yazık ki bu kişileri biz Teknik Direktör diye başımızda tutuyoruz adam ediyoruz

Yorum

• Doğan: "Ben çok rahatım"
                        Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, ligin ilk yarısına göre çok daha rahat olduğunu ifade ederek, "Artık oturmuş bir kadromuz var. İyi yoldayız. Bu haftaki maçla çıkışa geçeceğiz" dedi, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri' nde bir basın toplantısı düzenleyen Ziya Doğan, forvet hattında sorun yaşandığı yönünde kamuoyunda bir düşünce olduğunu ifade ederek, "Bu görüşe karşı kendi görüşümü aktarmak istiyorum. Trabzonspor, futbol takımı iyi bir takım olmuştur. Ben ümitliyim. Oynadığımız Konya maçında 6 - 7 pozisyona girdik. Bir takım gol pozisyonuna giriyorsa, problem yok. Bir gün onlar gol olur. Oyuncular üzerinde baskı var. Bu baskıyı çok lüzumsuz görüyorum. Trabzonspor, Türkiye liglerinde en fazla hücum hattında oynayan, hücum özelliği oyuncuları en fazla kullanan takım. Ürettiğimiz gol pozisyonları ilerisi için bana ümit veriyor. Kayseri maçında giremedik, rakibe de pozisyon vermedik. Karamsar tablo çizmenin anlamı yok" dedi.

daha nasıl karamsar bi tablo istiyosun be adam ligde 14.sün yediğin gol attğından fazla 5 maç üst üste olmak üzre 7 maçta gol atamadın 4-5 aydır bu takımn başındasın hala ben rahatım diyosun
                        Bordomavi.net

Yorum

• "Forvet hattında bazı eksiklikler var. Onu da bir şablona oturtacağız ve Trabzonspor gol de atacak. Ancak oyuncular üzerinde baskı var..."

Bahanesi bol ekşını az hoca. Ne şablonu? Yeniliklere açık mısın ben anlayamadım. Şablona oturtacaksın aynı şablonu her rakibine karşı uygulayacaksın yani. Bir hal edeceksin yani ha bir de gol atacağız. İyi o zaman?
                          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            "Forvet hattında bazı eksiklikler var. Onu da bir şablona oturtacağız ve Trabzonspor gol de atacak. Ancak oyuncular üzerinde baskı var..."

Bahanesi bol ekşını az hoca. Ne şablonu? Yeniliklere açık mısın ben anlayamadım. Şablona oturtacaksın aynı şablonu her rakibine karşı uygulayacaksın yani. Bir hal edeceksin yani ha bir de gol atacağız. İyi o zaman?

Bosunuza kafanizi yormayin! Ziya Beyi anlamak zor. Onun düsüncelerini algilamak bizlere EXTRA-Large geliyor galiba Sonra (allah korusun) hasta olursunuz.

Bakin Ziya Bey gayet rahatmis.
                            Bizde hep birlikde gayet rahat olalim ve el ele ikinci Lige gidelim
                            Ne güzel Ne güzel
                            Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• 10 Şubat Cumartesi:
                              14.00 Ankaragücü-Kayserispor: Fırat Aydınus .
                              19.00 Beşiktaş-Denizlispor: Kuddusi Müftüoğlu .
                              16.00 Çaykur Rizespor-Fenerbahçe: Selçuk Dereli .

11 Şubat Pazar:
                              14.00 Antalyaspor-Konyaspor: Hakan Sivriservi .
                              19.00 Galatasaray-Vestel Manisaspor: Bülent Yıldırım .
                              14.00 Gençlerbirliği-Bursaspor: Cemil Şensöz .
                              16.00 Trabzonspor-Gaziantepspor: Bülent Demirlek . 14.00 Kayseri Erciyesspor-Ankaraspor: Barış Şimşek .
                              14.00 Sakaryaspor-Sivasspor: Çetin Sarıgül .
                              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak fromTheRApBZONe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                hasanin aldigi para helal olsun diyorum.ii gunde kotu gunde canini disine takti oynadi.ama ismi cikmis 9 a inmez 8e.Bu arada suanda tesaduf eseri winampta ismail turutun hasan geliyor hasan sarkisi caliyo
                                Kardeşim anını dişine takarak oynayan topçudan ne bekliyosun ki demekki yetenek yok canını dişine takarak oynuyo işte. ben öle canını diine takrak oynayan, yüreğiyle oynayan kavramlarını boş buluyorum. Bi topçuda yetenek, kabiliyet yoksa istetiği kadar koşsun,depinsin gene yenilmeye mahkumdur. Bak yattaraya,ronaldinyoya, gökdenize adamların belli bi yetenekleri var çıkyolar onu sergiliyolar. yanı anlıcağın futbol yetenek işi. Brezilya o yüzden number 1.
                                Yeni başkan yeni hayaller!!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X