Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ceyhun Eriş Gökdeniz'in ardından 8 asist ile ikinci sırada. Hazır geldi TRABZONSPOR'a yani ....Umarım asist sayını arttırırsın Ceyhun
    "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak Tselif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ceyhun Eriş Gökdeniz'in ardından 8 asist ile ikinci sırada. Hazır geldi TRABZONSPOR'a yani ....Umarım asist sayını arttırırsın Ceyhun
      ceyhun çok asist yaparda gol atacak adam lazım.
      Trabzon'dan Çiktum Yola Vardum Geldum İstanbul'a
      Bu Ne Biçim Yermiş Ula Hiç Bir Şeye Benzemeyi..!
      WWW.BORDOMAVI.NET

Yorum

• İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ne olursa olsun Şenol hoca ayıp etmiş!Lee Young'ın iyi topçu olduğunu bizlere anlatmak için; Trabzonspor'un bir futbolcusuna Türkçe karşılığı muşamba'ya yakın olduğu için bu benzetmeyi yapmasını Şenol hoca'ya açıkcası hiç yakıştıramadım.
        Sevgili badaloğlu şenol hoca aslında trabzonsporun futbolcusuna bu benzetmeyi yapmamış bana sorarsan. Yönetimine yaptığınız hataları muşambayla örtmek için musampayı aldınız demiş bana sorarsan.
        HAYDE HAYDE.ISTANBULU BIRDAHA GETIR DIZE TRABZON.EZE EZE KUPA KARADENIZE TRABZON HAYDE HAYDE VUR HAYDE TRABZON

Yorum

• İlk olarak degok tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sevgili badaloğlu şenol hoca aslında trabzonsporun futbolcusuna bu benzetmeyi yapmamış bana sorarsan. Yönetimine yaptığınız hataları muşambayla örtmek için musampayı aldınız demiş bana sorarsan.
          Evet bende bu şekilde anladım . Yönetime gönderme yapmış gibi geldi. Ama yine de muşamba benzetmesi iyi olmamış.
          "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak degok tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Öyle bile olsa bu kadar veciz söz duymaya alıştığımız hocadan 4 yaşındaki çocuların bile kullanmaktan vazgeçtikleri bu lafı duymak çok hoş olmadı. İnsan en azından daha yaratıcı biçimde ifade etmesini bekliyor...

Bir de keşke ışığı gözümüze değil de önümüze tutsaydı!!! Severim kendisini, ve de saygı duyarım ama...

Yorum

• İlk olarak Tselif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ceyhun Eriş Gökdeniz'in ardından 8 asist ile ikinci sırada. Hazır geldi TRABZONSPOR'a yani ....Umarım asist sayını arttırırsın Ceyhun
              paslar golle sonuçlanınca asist adını alıyorlar, bu halimizde Ceyhunun asist sayısını arttırması pek olası gözükmüyor. mümkünse Ceyhun direk gol atsın...

Yorum

• Bordo-Mavililer'in büyük yemini!

Gelinen nokta, taraftarlar kadar futbolcuların da moralini alt üst etti. Bordo-Mavili oyuncular, Manisa maçı sonrası teknik heyete, toparlanacaklarına dair söz verdi.
                Gelinen nokta, taraftarlar kadar futbolcuların da moralini alt üst etti. Bordo-Mavili oyuncular, Vestel Manisa maçı sonrası teknik heyete, toparlanacaklarına dair söz verdi.

Onlar da bunaldı...
                Trabzonspor’un ikinci yarıya 4 puan kayıpla girmesi taraftarlar kadar, teknik heyetin ve futbolcuların da keyfini kaçırdı. Üst üste gelen eleştirilerden bunalan Bordo-Mavili oyuncuların son oynanan ve 0-0’lık eşitlikle sonuçlanan Vestel Manisaspor müsabakasından sonra Ziya Doğan’a hafta sonundaki Gaziantepspor maçıyla beraber çıkışa geçeceklerine dair söz verdiği öğrenildi.

Yönetim seferber...
                Bu gibi olayların Bordo-Mavili kulüpte yaşanmaması gerektiğini sözlerine ekleyen ünlü futbol adamı, “Bu çirkin olay derhal temizlemeli. Biz kendilerini 5-6 ay önce de uyardık. Siz bu işi yapamıyorsunuz, derhal istifa edin diye. Ama bakıyorum şimdilerde de sürekli TV’de boy gösteren bir arkadaşımız var. Bıraksın TV’de konuşmayı da Trabzonspor’a hizmet etsin. Eleştirilere tahammülü olmayan insanlar yöneticilik yapamaz” şeklinde konuştu
                .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• Şenol Güneş'in alışılageldiğimiz kişiliğine yakışmayan bir benzetme.
                  Ayıp etmiş.

Yorum

• "
                    "FUTBOL KAOSA SÜRÜKLENİYOR
                    Trabzonspor Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu, televizyonlarda yayınlanan programları seyredince Türk futbolu adına üzüntü duyduğunu belirtirken, Türkiye'de futbolu kaosa sürükleyen bir yapı olduğunu söyledi.. Hacıomanoğlu, hakemlerinden bu durumdan etkilenerek hata yaptığını ifade etti..

Hacıosmanoğlu, televizyonlarda yayınlanan programları seyredince ben Türk futbolu adına üzüntü duyduğunu belirterek, "Çünkü hızla kutuplaşmaya doğru gidiliyor. Bu kutuplaşmanın da Türk futbolunu güzel yarınlara değil, çirkin yarınlara taşıyacağını her yerde söylüyorum. Hakemlerde bu durumdan etkileniyor. Hakemler maçlarını yönetirken, 'Acaba bu federasyon durur mu, bu federasyonu destekleyen kulüplerin lehine karar versem, yeni gelecek olanlar benim önümü keser mi' psikolojisi altında kalıyorlar. Bu psikoloji ile maçlara çıktıkları zaman da kasti olarak yaptıklarına inanmıyorum ama hatalar yapıyorlar. Bu hatalarda kritik noktadaki takımları etkiliyor. Bu kaosun, hakemlerin kararsızlığına sebebiyet veren baş sorumlular kutuplaşmayı yaratan ve Türk futbolunu yönetme adına kendi tekeline almaya çalışan insanlardır. Biz bunların hesabını yapmadan bu şekilde devam edersek, Türk futbolunu güzel yarınlara taşıyamayız. Amacımız Türk futbolunu güzel yarınlara taşımaksa, uzlaşı kültürünü öne plana çıkarıp. bu ülkede federasyona aday olacak insanların birilerinin güdümünde değil; hür iradeleriyle, bilgi ve birikimleri ile ortaya çıkmaları gerektiğini söylüyoruz. Ama sporla ilgili herkes konuşuyor ama bu uzlaşı kültürüyle ilgili kimse konuşmuyor. Herkes kendi şahsi ihtirası adına konuşuyor. Bunun için bu kaos ortamını yaratanlar kimse, Trabzonspor ve yöneticileri olarak bizler isek bunun faturasını ödeyecek diye düşünüyorum. Bu nedenle herkesi sağduyuya çağırıyorum" dedi.

Son günlerde sert açıklamaları ile gündeme gelen Trabzonspor Başkan Yardımcısı bu zamana kadar kimseyi hedef alarak konuşmadığının altını çizerek, "Ben yaşananları konuşuyorum. Kapı arkasında ne koşuyorsam, kapı önünde de onu konuşuyorum. Ama Türk futboluna yön vermek isteyenler, Türk futbolunu yönetmek isteyenler kapı arkasında farklı, kapı önünde farklı konuşmayı bırakacaklar. Hiç kimseyle duelloya çıkmadık. Benim yaşantımı herkes biliyor. Söylediklerimi de herkes biliyor. Yaşananların hepsini artısıyla eksisiyle kamuoyu ile paylaşıyorum. Bu insanlar 15-20 kişi bir araya gelip biz aileyiz diyorlar. Ben böyle düşünmüyorum. Ben, taraftarlar, basın ve spor camiasındaki herkesi spor ailesi olarak görüyorum. böyle kısır dar alana sıkıştırdığınız, dışarıda farklı içerde farklı davrandığınız zamanda hizmet edemiyorsunuz. Ben doğruları söylüyorum ama bugüne kadar benim doğru söylemediğimi söyleyen bir insana rastlamadım. Niye böyle biri çıkmadı çünkü benim söylediklerimin hepsi gerçektir, yaşananlardır" ifadelerini kullandı.

İbrahim Hacıosmanoğlu, Trabzonspor'un ikinci yarı performansıyla ilgili olarak ise şöyle konuştu:
                    "İlk yarıda defansif zaafı olan bir takımdık. Bundan dolayı şikayetlerimiz vardı. Defans zaaflarımızı giderek ikinci yarı başlayınca, Kayserispor ile berabere kaldık ve Gaziantepspor'u hava muhalefetine rağmen iyi top oynayarak 1-0 mağlup ettik. Takımda ikinci yarıda bir toparlanma var. Vestel Manisaspor Beşiktaş ile üst üste oynadığı iki maçta 7 tane gol yedi. Buna rağmen ben Ersun Yanal'ın takımını ilk defa bizim maçımızda 5 kişi çakılı defans yaparken gördüm. Bu nedenle oradan da beraberlikle ayrıldık. Tabi ki Trabzonspor puan kaybettiği zaman ligde bulunduğu yer nedeniyle sıkıntı yaratıyor. 4 maçta sadece penaltıdan bir gol yedik. Ofansta gol noktalarında bir sıkıntımız var. Bu nedenle gol bölgesindeki oyunculara yardım etsin diye Ceyhun'u transfer ettik. Vestel maçında takımla antrenmana çıkamadığı için ilk 11'de oynamadı. Ama bundan sonraki maçlar için hazır ve hocamız kendisine çok güveniyor. Ceyhun forma giyince gol bölgesindeki oyuncularımız çok daha rahatlayacak diye düşünüyorum. 1-2 maç sonra herkesin özlediği Trabzonspor'u hep beraber seyredeceğimize dair inancımız yüksek."

Trabzonspor'un 21 puanla ligin alt sıralarında olmasının herkesi rahatsız ettiği gibi yönetimi de rahatsız ettiğini belirten Hacıosmanoğlu, "Taraftarımızın rahatsızlığı da takımın istenen yerde olmamasından. Ama ikinci yarıda bu takıma takviyeler yapıldı. İki maç berabere bitti ama bundan sonraki süreçte takımın yükselişe geçtiği ortada. Takım ilk yarıya oranla daha derli toplu oynuyor. Galibiyet gerekiyor. Gaziantepspor maçıyla da bu galibiyet serisine başlarız diye düşünüyorum. Taraftarlarımız sabırlı olsun" dedi.

Rusya'nın Zenit takımına transfer olan milli futbolcu Fatih Tekke'nin yeniden Trabzonspor'a döneceğiyle ilgili haberleri ise "Fatih Tekke'nin geri dönmesi gündemizde değil. Fatih yüksek bir bedelde Rusya'nın Zenit kulübüne transfer oldu. Bizim temennimiz oradan Avrupa'nın ünlü bir takımına transfer olması" diye konuştu

Yorum

• Trabzonspor Szymk'e Dava Açıyor

Kulübü, Miroslaw Szymkowiak için kulübün avukatına dava açması için yetki verdi.Trabzonspor Szymk'e Dava Açıyor
                      Futbolu bıraktığını açıklayıp, kayıplara karışan ve bir daha haber alınamayan Miroslaw Szymkowiak için kulübün avukatına dava açması için yetki verildi.
                      Trabzonspor'u maddi zarara uğrattığı için Polonyalı futbolcudan 600 bin avro talep edileceği kaydedildi.
                      Davanın FİFA nezdinde açılacağı Avrupa Futbol Makkemesi (CAS)'ne kadar da gidileceği dile getirildi

Yorum

• TOLGA İLE 2010"A
                        Trabzonspor'da ikinci yarıda Jefferson'dan kaleyi devraldıktan sonra başarılı performansı ile göz dolduran kaleci Tolga'nın sözleşmesi 3 yıl uzatıldı. Sezon sonu mukavelesi sona erecek olan genç eldivenin süper çıkışından sonra harekete geçen yönetim, Tolga'nın sözleşmesini 2010'a kadar uzatılması yönünde anlaşma sağladı.
                        ÇOK MUTLUYUM
                        Trabzonspor'dan ayrılmayı hiçbir zaman düşünmediğini ifade eden Tolga, "Trabzon'un kalesini korumak gurur ve mutluluk verici. Trabzonspor'un kalesini uzun yıllar korumak istiyorum. Eğer takıma katkı yapabiliyorsam, ne mutlu bana" dedi. Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu'da Tolga'ya güvenlerinin tam olduğunu söyledi.

Yorum

• Doğan’ın, Trabzonspor’un gerçek kimliğine kavuşması için verdiği 2 haftalık sürenin 1 haftası geride kaldı.

Doğan Kredisini Bitirdi

Teknik Direktörü Ziya Doğan’ın, Trabzonspor’un gerçek kimliğine kavuşması için verdiği 2 haftalık sürenin 1 haftası geride kaldı. G.Antep maçı son şans olarak görülüyor. Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan geçtiğimiz hafta düzenlediği basın toplantısında, “2 hafta sonra Trabzonspor’un gerçek yüzünü göreceksiniz” şeklindeki açıklamasından sonra Kupa’da G.Antepspor karşısında galip gelinmesine rağmen, Vestel Manisaspor ile oynanan lig maçında yine kötü futbol vardı. İlk haftayı yine kayıp ve etkisiz futbolla geçen Trabzonspor’da son şans olarak G.Antepspor maçı gösterildi.

GOLCÜLER SUSKUN
                          Defans ve orta sahaya takviyeler yaparak alternatifli bir kadro kuran Trabzonspor gol yollarında sıkıntı yaşamaya devam ediyor. Bordo-Mavililer Umut Bulut ve burnunun kırılmasından sonra Ersen Martin’den bir türlü istenen verimi alamadı. Kupada ve ligde oynanan toplam 4 maçta bu oyuncular gol atma başarısı gösteremedi. Şimdi Ziya Doğan’ın söylediği Trabzonspor’un 1 hafta sonra sahalarda olup olmayacağı merak ediliyor.

Yorum

• F.Bahçe ve Trabzon'dan anlamlı maç

Fenerbahçe ve Trabzonspor yönetimleri, önceki gün gecelerine katıldıkları eski futbolcuları Sedat Balkanlı ve İsmail Gökçek için yardım maçı yapma kararı aldı.

ALS- MNH Derneği'nin Crown Plaza Otel'de hastalarına destek amacıyla düzenlediği moral gecesine katılan Fenerbahçe AS Başkanı Şekip Mosturoğlu ve Trabzonspor Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu, kısa bir süre içerisinde yayın, hasılat, reklam geliri Sedat ve İsmail'e kalmak üzere bir özel maç yapacaklarını futbolcuların ailelerine bildirdiler.

Fenerbahçe ve Trabzonspor'dan gelen bu müjde futbolcuların eşleri Şükran Balkanlı ve Adalet Gökçek'i duygulandırdı.

Fenerbahçe AS Başkanı Şekip Mosturoğlu, yaptığı açıklamada, "Sadece Sedat değil İsmail de bizim öz evladımız. Fenerbahçe Kulübü olarak bugüne kadar hep onların yanında olduk. Bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Futbolumuza uzun yıllar hizmet etmiş, güzide takımlarımızın formasını giymiş Sedat ve İsmail'e sadece Fenerbahçe ve Trabzonspor'un değil tüm futbol camiasının sahip çıkmasını istiyoruz" dedi.

İbrahim Hacıosmanoğlu da yaptığı konuşmada, Trabzonspor Kulübü olarak Fenerbahçe'nin bu konudaki duyarlılığına teşekkür ederken, "Onlar İsmail'imize sahip çıktığı gibi biz de Fenerbahçeli Sedat'ı kucaklıyoruz. Sedat ve İsmail Trabzonspor'un öz evlatları gibidir" ifadelerini kullandı.

Yorum

• ---edit---
                              Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                              İşte BMN!*

Yorum

• Trabzon’un yeni transferinin daha ilk maçta taraftarlarla kapışması camianın tepkisini çekti Ceyhun'a Yakışmadı
                                Trabzon’un yeni transferinin daha ilk maçta taraftarlarla kapışması camianın tepkisini çekti

HUYLU huyundan vazgeçmiyor... Agresif tavırları ile tanınan Trabzonspor’un yeni futbolcusu Ceyhun, Bordo-Mavili takıma imza atarken, ‘Artık olgunlaştım’ diyerek, eski kimliğinden uzaklaştığını söylemişti.

Ancak daha ilk maçta Ceyhun, değişmediğini gösterdi. Vestel Manisaspor maçında tribündeki bir taraftarın, ‘Nereye gitsen, batırıyorsun’ şeklindeki sataşmasına tepki gösteren Ceyhun bu kişinin üzerine yürümüş, güçlükle sakinleştirilmişti.

Trabzonlu taraftarlar, ‘Ceyhun profesyonel futbolcu. Bu tip oyunlara gelmemeli. Böyle devam ederse, yarardan çok zararı olur’ dediler

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X