İlk olarak Fanatik28 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
MY Tarafından yazılan: Boşu boşuna kendini yoruyorsun. Onlar şu anda Ulusoy'a destek olmakla, aldıkları bedava biletlerin hakkını vermekle meşguller.
Bence genelleme yapmayalım gerçekten söylediğin tarzda taraftarlarda var ama gerçekten bu takıma gönül vermiş ve hiçbir çıkar duygusu taşımayan arkadaşlarımız oldukca çok Trabzonda
:bayrak:TRABZON - YENİMAHALLELİ
KOCAELİ - MERKEZ
Yorum
-
Bu saatten sonra ziyayla bu i$in hic yürümüyecgi kesin, gol yememek üzerine oynanan bir oyundan sonra, gol atamamaktan yakinan hocanin futbol bilgisi tarti$ilir, hatta rezilce bir durum var ortada, bu kadar bagirip cagirmadan sonra hala ayni $eyleri yapmaya devam ediyorsa bu i$i hic bilmiyor demektir.
Eger taraftardan korkmasa Yattarayida oyundan alacak, gerci Yattarada taraftardan torpilli oldugunu bildigi icin, i$ine geldigi zaman oynuyor. Artik bundan sonra yönetimin ve Ziyanin en büyük ba$arisi takimi dü$ürmemek olacaktir. Cünkü istifa etmiyorlar, anlamadigim bir $eyde $u; bunlar nasil bir ba$ari yakalayacaklarda orada kalmaya devam edecekler?
Artik bu Ziya Dogan havadan ku$ kapsa bile orada kalamayacagini kendiside biliyor, hala daha korkak ve ne oldugu belli olmayan bir futbol oynattiriyor, G.Antep macinda biraz canlanir gibi oldular, herkes sevindi, fakat üc günde ne olduda bu takimi bu hale getirdi anlamak mümkün deyil.
Ne olacak bu Trabzonsporun hali diye dü$ünmüyorum artik, ne olacak bu yöneticilerin ve teknik heyetin hali diye kara kara dü$ünüyorum, zira bu saatten sonra kimse i$ vermez onlara, ac kalacaklar diye üzülüyorum. Allahtan ara sira birilerine kafa atiyorlarda gündemde kaliyorlar.insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim lafım maç günleri kombine ücret hanesinde sıfır yazan 2054 kombine sahibine.
ben de onlardan biriyim, en azından grubumdaki en az 200 arkadaşım bu şekilde...Ne yapcaz şimdi ? Benim grubuma da öyle veya böyle bu biletlerden geldi sezon başında...Bize de dağıtıldı...Saklayacak bişey yok...Onları aldık diye onların mı olduk şimdi, yönetimin mi olduk ?
Aynı ben Ulusoy mitingini sitesinde protesto edip gitmeyen o grubun, sitesinde yönetimi istifaya ilk davet eden o grubun, her maç yönetim aleyhine bağıran o grubun üyesiyim...
Not: Söylediğiniz tarzda gruplar yok mu; tabi ki var...Ama yapmış olduğunuz genelleme içinde ben ve arkadaşlarım da olduğundan cevap verme gereği duydum...
Yorum
-
1) ceyhun hazir mi deyil ?
2) keceli o yaptigi harketden sonra yine ilk onbirde
3) musampa hala hazir mi deyil eger kinin varsa ersun yanal gibi cik de sistemime uymuyor de ama o yurek sende nerdeeee
4) ts en en golcu ismi ersen neden yedek ?
5) 6 defansla neden hayla israrcisin affedersiniz ama neden son on dakka 4, 5 FORVETE GECIYON adam gibi cikart su takimi
6) LUTFEN ISTIFA ET ARTIK SENI ADAM GIBI YUREKLI BILIRDIK ESKISI GIBI AMA CESARET KALMAMIS SENDE .

» Bu Mesaj BMN Forum Yöneticisi / Moderatörü Tarafindan Düzenlenmistir.
» Mesajin forum kurallarina uygun olmadigi tespit edilmistir (Genel Kurallar)
» Forum yöneticileri / moderatörleri kurallara uymayan mesajlari düzenleme ve silme hakkina sahiplerdir.
» Foruma üye olan herkes Forum Kurallarini kabul etmis sayilir.
» Gerekli durumlarda itirazlariniz için: uyelik@bordomavi.net
************************************************** *******En son A.Hilal Çakıroğlu tarafından düzenlendi; 04.02.2007, 15:50.14 eylul 2011 milano'nun fethi
Yorum
-
ya madem bu adam çok forvet alıyo son dakikalarda, demekki golün öyle geleceğini biliyor...neden o zaman 11 de başlatmıyor adamları...çok gol atmaya karşı alerjisi mi vardır nedir ?"Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...
Yorum
-
Trabzon'da sular durulmuyor !
Trabzonspor cepgesinden Yusuf Ziya Yılmaz’a yapılan saldırıya kınama geldi.
Trabzonspor Yönetim Kurulu'nun eski üyeleri, yaptıkları ortak açıklama ile kulübün eski Genel Sekreteri Yusuf Ziya Yılmaz'a yapılan saldırıyı kınadılar.
Konuyla ilgili yapılan açıklamada, 31 Ocak 2007 tarihinde Hüseyin Avni Aker Stadı VIP tribününde eski Genel Sekreter Yusuf Ziya Yılmaz'a yapılan çirkin saldırı hatırlatılarak, "Yönetim kurulları ve üyelerinin görevleri, tüzüklerde zamanla sınırlandırılmış olup bu zaman dilimi içerisinde kulübün sahibi, hamisi ve aynasıdırlar. Eski ve yeni tüm yöneticilerin bu bilinç içerisinde olması gerekliliğine rağmen mevcut bir Yönetim Kurulu üyesinin koşullar ve sebepler ne olursa olsun, görevi ve sorumluluklarını aşarak eski bir yönetici arkadaşımıza bırakın sözlü sataşmayı darbe varan bir saldırıda bulunmasına asla hakkı yok."
Açıklamada, olayın VIP tribününde yaşanmasının ayrı bir utanç kaynağı olduğu belirtilerek şöyle denildi: "Bu olay bir o kadar da düşündürücüdür. Kaldı ki bu eylemi gerçekleştiren Yönetim Kurulu üyesi, 16.12.2006 tarihindeki Genel Kurul'da da demokratik bir eleştiriye karşı antidemokratik bir tavır sergileyerek tahammülsüzlüğünü ortaya koymuştur. Her iki olay da Genel Kurul ve Gaziantepspor müsabakasının öneminin önüne geçmiş, ulusal medyanın odaklandığı konu olmuştur."
Son günlerde kavga ve terörle gündeme gelen kentin en büyük markası Trabzonspor'un da bir Yönetim Kurulu üyesinin bu tavırları sayesinde prestij kaybına uğramaya devam ettiği belirtilen açıklamada, şöyle denildi: "Bu iki arkadaşımızın süreç içerisinde barışmaları en büyük dileğimizdir. Ancak ileride sağlanması olası olan bu barış, mevcut Yönetim Kurulu üyesinin göreve devam etmesi anlamını asla taşımamaktadır. Biz Trabzonspor'da görev yapmış eski Yönetim Kurulu üyeleri, Genel Sekreterimiz Yusuf Ziya Yılmaz'a karşı yapılan bu çirkin saldırının tüm Trabzonspor camiasına yapılmış olduğu inancı ile olayı şiddetle kınıyor, kulübümüze sürülen bu lekenin bir an önce temizlenmesi adına Trabzonspor'umuzun emanet edildiği mevcut Yönetim Kurulu'nu gereğini yapması için göreve davet ediyoruz.........::::ıl cApiTaNo::::.......
Yorum
-
Trabzon 'Fatih'ini arıyor
Turkcell Süper Lig'in 19. haftasında deplasmanda Vestel Manisaspor'la, geçtiğimiz hafta da kendi evinde Kayserispor ile 0-0 berabere kalan Trabzonspor'da gol yollarında sıkıntı çekiliyor. Karadeniz temsilcisi, Rusya'nın Zenit takımına verdiği son kralı Fatih Tekke'sini arıyor.
Sezona şampiyonluk umutları ile başlayan ve kadrosuna önemli takviyeler yapan Trabzonspor gol yollarında sıkıntısını bir türlü çözemedi. İleri uçta Umut Bulut, Ersen Martin, İbrahim Yattara ve Gökdeniz Karadeniz gibi önemli oyuncuları bulunmasına rağmen gol yollarında sıkıntı yaşayan Bordo-mavili takım, sezon başında Rusya'nın Zenit takımına 7.4 milyon Euro'luk rekor bir fiyata verdiği Fatih Tekke'yi arar oldu.
2002-2003 sezonunda Gaziantepspor'da oynadığı dönem Trabzonspor'a geri dönen Fatih Tekke, söz konusu dönemde Bordo-mavili forma altında 13 gole imza atmıştı. 2003-2004 sezonunda 11 gole imza atan Tekke, 2004-2005 sezonunda ise 31 golle gol kralı olmuştu.
Trabzonspor'un çöküş yaşadığı 2005-2006 sezonunda da golcü oyuncu 22 gol imza atarak 25 golle gol kralı olan Kayserispor'lu Gökhan Ünal'ın ardından gol krallığı sıralamasında 2. sırada yer almıştı. Fatih Tekke döneminde gol yollarında sıkıntısı bulunmayan Trabzonspor'un golcü oyuncusunun takımdan ayrılması ile birlikte gol yollarında büyük sorun yaşıyor.
2004-2005 sezonunda attığı 31 golle gol kralı olan ve Trabzonspor'un tarihinde bir sezonda en çok gol atan oyuncusu olan Fatih Tekke, Bordo-mavili takımın tarihindeki en önemli golcü olarak ilk sırada bulunuyor. Fatih, 22 maçta 18 gol atan Nemci Perekli ve 34 maçta 25 gol atarak gol kralı olan Şota'yı geride bırakmıştı. Fatih Tekke ayrıca, 2004-2005 Turkcell Süper Lig gol krallığının yanında A Milli Takımın 500. golünü atarken, 2005 yılında Avrupa da en çok gol atan ikinci oyuncu ödülünü aldı. Golcü oyuncu Trabzonspor forması altında oynadığı son 2 sezonda ise Turkcel Süper Ligi'nde 53, Fortis Türkiye Kupası'nda 5 ve Avrupa Kupalarında 3 gol atma başarısı gösterdi. Fatih Tekke son 2 sezon Bordo-mavili forma altında toplam 61 gol attı.
Sezon başında Fatih Tekke gibi önemli bir golcüsünü Rusya'nın Zenit takımına satan Trabzonspor Ankaragücü'nden Umut Bulut ve Ankaraspor'dan Ersen Martin'i transfer etti. Ersen Martin ligde 6, Umut Bulut da 5 gol kaydetti. İki oyuncu ligde Trabzonspor adına 11 gol attı. Beşiktaş ve Galatasaray maçlarında 2'şer gol atarak patlama yapan Ersen Martin sonraki haftalarda gol yollarında etkili olamadı. Umut Bulut ise gol yollarında yetersiz kalınca Trabzonspor'da gol sıkıntısı 19. hafta sonunda daha da kendini hissettirdi.
Trabzonspor'un yıldız oyuncusu Gökdeniz Karadeniz de bu sezon gol yollarında etkili olamadı. Yıldız oyuncu ligde takımı adına 3 gol atabildi. Sezon başında transfer edilen Brezilyalı yıldız Marcelinho da verimli olamayınca Trabzonspor bu oyuncu ile yollarını ayırdı. Gineli oyuncu İbrahim Yattara ise uzun bir sakatlık döneminin ardında sahalara dönerken şu ana kadar ligde etkisini gösteremedi.
Trabzonspor Turkcell Süper Lig'in 19. hafta sonu itibari ile 5 galibiyet, 6 beraberlik ve 8 mağlubiyet elde etti. Attığı 20 gole karşılık kalesinde 21 gol gördü ve 21 puan topladı. Trabzonspor, tarihinin en kötü günlerini yaşamaya devam ediyor.........::::ıl cApiTaNo::::.......
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum