Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Soyadi Aygun olan bir oyuncumuz vardi onu bonservisiyle satmislar.

Yorum

• Futbol federasyonun sitesinde jevric'in sözleşmesi tedbirli fesih gözüküyor
      Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
      Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• İlk olarak Vegas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Soyadi Aygun olan bir oyuncumuz vardi onu bonservisiyle satmislar.
        evet Aykut Aygun maltepe de oynuyordu zeytinburnuna bonservisiyle verilmiş
        En son sismolog61 tarafından düzenlendi; 01.02.2007, 11:19.
        BMN I TRABZON
        7 geliyor 7

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kiralık verilmesini anlarım da neden sözleşmesi 2010'a kadar devam eden, 20 yaşında bir futbolcuyu, geleceğimiz olarak paf takımdan profesyonel sözleşme yaptığımız bir ismi, bonservisiyle birlikte, hiçbir bilgi verilmeden, bir "oldu bitti" ile 2. lig kulübüne gönderilir?
          bunu neden yaptılar bilmemiz gerekmez mi? ben bu çocuğun ne olduğunu aylardır merak edip dururdum...hatta burada da birçok kez sordum ama bir türlü cevap bulamamıştık...ne ümitlerle a takıma alınmıştı...

Yorum

• Trabzonspor yönetim kurulu üyesine faşist veya faşizan duygularla saldırdı vb cümlelerle itham edemezsin. Aramızdaki fark nedir biliyor musun. Bende bu olaya üzülüyorum ama her ikisine de sahip çıkabiliyorum. ancak sen hep keseri başka tarafa yontuyorsun. Dünya yıkılsa yönetimden bileceksiniz, insaf yani. Bu forumda birileri siyaset yapmaya çalışıyor ki birileri tepki gösteriyor. Yusuf Ziya Yılmaz ne diyordu bu yönetim AKP'nin kuklasıdır siyaset bulaştırmıştır, felan filan. Tayyep Erdoğan Nuri Albayrak'a ne dedi bilmiyor musunuz, Trabsonspor başkanlığına aday olacağı zaman, olma dedi. Trabzonspor'a başkan olma dedi. Nuri Albayrak buna rağmen aday oldu, bir çok icraatında hükümetle ters düşmesine rağmen siyaset yapıyor oldu. Ya olayları iyi gözlemleyemiyorsunuz ya da art niyet var. Yusuf Ziya Yılmaz da gaza gelmiş sallamış bir sürü şey, yönetimden birisi onunla tartışmış, dışarda görüşürüz demiş, protokolde karşılaşmışlar, tartıştılar kavga ettiler. Oldu malesef ne yapalım. Bu zamanda kim kimin sesini veya düşüncesini kısıtlayabilir ki. Protokolde olay tamamen iki kişinin kişisel çekişmesi bunu faşizanlık veya başka kelimelerle isimlendirmek BMN'ye de zara verir farklı anlamalara yol açar. Bu kadar basit yani.
            Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
            (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• Benim yazılarımı silen sayın yönetici....
              "Yiyemeyeceğin seyin......" bu ibareyi içeren yazı neden silinmedi....
              bunu ögrenebilirmiyim.....
              Haczavera,Maçka,Trabzon....,
              Sen Fatih in torunu,Ben Deli İbrahim in
              Sen Düzenin Adamı,Bense Memleketimin......

Yorum

• İlk olarak Cem Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Benim yazılarımı silen sayın yönetici....
                "Yiyemeyeceğin seyin......" bu ibareyi içeren yazı neden silinmedi....
                bunu ögrenebilirmiyim.....
                Faşizm her yerde kardeş Burası Türkiye..

Emorfo çok siyasi bir adamsın. Bilgin olsun. Her mesajında siyaset var. Konuyu siyasetin dışına çekiyorum, siyasi görme diyorum dönüp dolaşıp aynı yere geliyorsun. Bordomavi net zarar görmesinmiş Bu arkadaşı küstürmek, siteye bir daha girmemesini sağlamak BMN ye zarar vermiyor mu? Biliyorum birçok değerli arkadışımız bu şekilde küstürüldü. Tuşların arkasından emirler verildi. Yapmayacaksın-etmeyeceksin-konuşmayacaksın lan diye-Burda herkesin bir şahsiyeti var ama hepimiz Trabzonsporu seviyoruz. Herşeyden çok. Tüm siyasi düşüncelerden, anlayıştan, sistemlerden daha çok...Yapmayın arkadaşlar, herkes kendine çeki düzen versin.

Yorum

• Yapma Gökhan abi benim ne siyasetimi gördün. Eskiden beri forumu takip edersin hiç bu kadar siyaset konuşuldu mu. Hepimiz Trabzonspor'a yönelik yorumlar yapardık, böyle boş işlerle uğraşmazdık. Bunda takımın kötü durumununda etkisi var. tribünde olsun nette olsun kimsenin siyasi görüşü ile şimdiye kadar hiç ilgilenmedim. Tribünde omuz omuza tezahürat yaptığım insanın siyasi görüşünden banane Trabzonspor olması yetiyor benim için. Her zaman düşüncem bu olmuştur, siyasetin nasıl boktan bir şey olduğunu bildiğim için siyasetin ön plana çıkmasını hiç bir yerde istemem, benim hassasiyetim buna. Siyasi görüşü nedeniyle forumdan atılan bir kişiye şimdiye kadar şahit olmadım. Forumdan ayrılananlar var evet. ancak onlar küçük olsun bizim olsun mantığına sahip küçük bir zümre. İcraat adamı değiller. üstelik ayrılış şekilleri de hiç hoş değildi. Üstelik onlar siyasi görüşleri için ayrılmadılar forumdan, birileri BMN'yi kişisel çıkarlarına alet etmeye başladığı noktada başına gelecek şey budur. Güle güle denir o insanlara. BMN nasıl kuruldu ne fedakarlık yapıldı biliyorsun çoğu insanı da tanırsın hiç bir çıkar ve rant peşinde koşmadıklarını bilirsin. Yazdığın yazıda kim kime ne demiş ne zaman demiş açıklarsan çok sevinirim. Ortaya bir şey attın ıspatlamak zorundasın.
                  En son Emorfo tarafından düzenlendi; 01.02.2007, 12:00.
                  Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                  (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• Arkadaslar protokoldeki olayı onaylamıyoruz ama olan olmus o makamdaki insanlara yakışmadı belki, yinede o kişiler hakkında hoşlanmadığımız kelimeleri kullanmayın burası siyaset arenası değil ayrıca bu camiaya tamamen ters bi kelime.
                    BMN KOCAELİ
                    An gelir, söz biter...

Yorum

• Mükemmel Hüseyin

Trabzonspor’da oyun sitili nedeniyle en çok eleştirilen isimlerden olan Hüseyin, ikinci devrenin başlaması ile kendini buldu...
                      Orta alanda Ayman’ın gelmesi ile rahatlayan Hüseyin harikalar yaratmaya başladı. Dün oynanan Gaziantepspor maçında sahanın tartışmasız en iyi ismi olan Hüseyin, Ayman ile birlikte orta sahada hiçbir sıkıntı yaşamayacağının sinyallerini verdi.
                      .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• Arıca: Rövanş belirleyecek

Gaziantepspor Teknik Direktörü Erdoğan Arıca, hava şartlarının oyun düzenlerini etkilediğini belirtti. Tecrübeli teknik adam, "1-0 belirleyici bir sonuç değil. Zaman zaman iyi bir oyun ortaya koyduk. Rövanşa çok iyi hazırlanıp, yarı finale çıkmak istiyoruz. Gaziantepspor yarı finale çıkabilecek güçte" diye konuştu.

Yorum

• Hüseyin'in oynaması için kar yağması gerekiyor demekki

Dün akşamki performansı parmak ısırttı. Bravo Hüseyin...
                          Taraftarlık ; Geçim kaynağı değil , Yaşam kaynağıdır ...
                          Fırtınasız denizde , herkes Kaptan ...

Yorum

• Basında Trabzonspor..
                            Trabzonspor'un aldığı 1-0'lık galibiyet, basına 'Trabzonspor umut verdi' şeklinde yansıdı.

Fortis Türkiye Kupası çeyrek finalinde Trabzonspor, yoğun kar yağışı altında oynanan maçta Gaziantepspor'u 1-0 yenerek rövanş maçı için avantaj yakaladı. Trabzonspor'un futbolu yazarlardan tam not aldı.

BÜLENT GÜRKAN: OLUMLU SİNYALLER (FOTOMAÇ)

Her şeyden önce her iki takım futbolcularını da tebrik etmek lazım. Sahadaki tüm oyuncular futbol oynamak için uygun olmayan hava ve saha koşullarında inanılmaz bir mücadele örneği sergilediler. Trabzonspor uzun bir aradan sonra ilk kez bu kadar organizeydi. Teknik direktör Ziya Doğan, son iki maçın aksine karşılaşmaya Yattara ile başladı. Nitekim Yattara, bordo-mavili takımın ilk yarıda oynadığı etkili futbolun ve yakaladığı pozisyonların baş mimarıydı. Ağır sahaya rağmen şovunu yaptı Yattara.

... Dünkü maçın ışığında bakacak olursak Trabzonspor'da gözle görülür bir düzelme var. Bordo-mavili takım gol yollarında yaşadığı sıkıntıları erken çözebilirse tırmanışa geçebilir.

CEMAL ERSEN: FARK EDİLDİLER (MİLLİYET)

Hava ve saha koşullarının tüm olumsuzluğuna karşın, Trabzonspor son 5 maçta bulamadığı kadar çok gol pozisyonunu ilk 45 dakikaya sığdırdı.
                            Aynı süreçte alışılmadık biçimde yan top kullanıp, Gaziantep savunmasına zor anlar yaşattı. Ancak bu kez son vuruşlardaki beceriksizlik ve şanssızlık istenen golün gelmesini geciktirdi.

İSKENDER GÜNEN: İSTİKRAR GEREKLİ! (SABAH)

Ziya Doğan'ı anlamak mümkün değil. Geldiği günden bugüne kadar arayış içerisinde! Yani belirli bir takım iskeleti ve de oyun anlayışı yok. Böyle takımların istikrarlı sonuçlar alabilmesi de çok zor. Gaziantep maçında da Kayseri karşılaşmasındaki savunmadan 3 oyuncu yoktu.

LÜTFÜ ÖZEL: GÖKDENİZ BİTİRDİ (VATAN)

Tekniğin, taktiğin öneminden çok fizik kapasitenin ön plana çıktığı bir karşılaşmaydı. Kar yağışının bozduğu ve ağırlaştırdığı zemin, her iki takım futbolcuları için de işi zorlaştıran, hataya zorlayan, her an bir "top azizliğinin" beklendiği bir durum yarattı. Açıkçası Trabzon şaşırttı ve çok umut verici bir performansla mücadele etti. Tıpkı Kayseri maçındaki gibi koştu, didindi ama bu kez pozisyon kısırlığı yaşamadı. Sadece üçü 25. dakikaya kadar olmak üzere ilk yarıda dört net pozisyondan yararlanamadı...

FEHMİ ÖZGÜLER: İŞTE TRABZONSPOR (FOTOMAÇ)

Fortis Türkiye Kupası'nda finali hedefleyen Trabzonspor, Gaziantep'i yenerek rövanş için avantaj sağlamak için sahaya çıkmıştı. Ancak, yağan karın ağırlaştırdığı Avni Aker Stadı'nın zemininde değil futbol oynamak, yürümek bile zordu. Yani yoğun kar yağışı planı bozmuştu. Trabzonspor sahaya Çağdaş, Musa ve Ersen Martin'in yerlerine Ufukhan, Erdinç ve Celaleddin ile çıkmıştı. Bordo-mavili ekibi bu sezon ilk defa istekli gördüm. Karadeniz ekibi ağır sahaya karşın rakip ceza alanı içinde oldukça etkiliydi...
                            .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• biriniz de Cem Demir'i yazın be..
                              BORDO MAVİ

Yorum

• İlk olarak lazbalikci61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                elin brezilyalısını kaleci yapmaya ne kadar da meraklıyız.Jevriç in tırnağı olamaz cenıfır.Nihayetinde milli takım kalecisi ve tecrübeli.Bütün transferlere kar sağlamak amacıyla yapmak zorundaymışız gibi bakmayın lütfen.O neden mutlaka alınmalı.Kaleci dediğin kendine baksın 40 yaşına kadar oynar.örneğin oliver kahn.
                                Tamam kardeşim ben de Jeff ile bu işin olamayacağını düşünenlerdenim.. Belki iyi bir kalei olur ilerde ama bize mayası tutmadı işte.. Gitsin. Gitsin de neden yerine hep Tolga'dan başkasını arıyoruz? Bence kalenin sahibi Tolga olmalıdır. Özellikle bu s ezon sonuna kadar Tolga'da - dizi dizi hatalar sıralasa dahi - ısrar edilmelidir. Bakın oyunculuğu da öğrenmek yürümeyi öğrenmeye benzer. Adama bir yarım sezon tahammül edelim -ki şu ana kadar neler yaptığını gördük son üç maçta- ve ondan sonra gerekirse başka bir kaleci arayalım. Bırakalım bu sezon sonuna kadar bir iki kere kıçüstü otursun yere, bırakalım bir iki kere tökezlesin. Ama inatla kalede bırakılsın ki o yerin sahibinin O olduğunu anlasın. Özgüveni yerine gelsin. Sorumluluğun ne demek olduğunu anlasın. Ve evvel Allah'ın da izni ile o kaleyi gole kapasın!
                                Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X