Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu ve arkadaşları her yere fb tribün resimleri ekliyorlar.
    ilgilenen yok mu?

Yorum

• İlk olarak kyriLL61 tarafından gönderildi
      boyle kume dusmemeye oynayan bir takımın sitesi olması ilginc dogrusu hani BUYUK FENERBAHCE GİBİ tarihiniz olsa efsane olsanız neyse siz gidin de anadolutakımlarıyla ugrasın orada buyuksunuz ama turkiye de tek BÜYÜK VAR O DA TARTISMASIZ FENERBAHCE
      HER ZAMAN HER YERDE EN BUYUK FENER
      TRABZON KÜMEYE

kaybol la mılletı katıl mı yapmak istıyon

Yorum

pek trabzonlu goremiyorum herkes kabullenmis herhalde sizde haklısınız ama kolayı var FENERLİ olun AYRICALIKLI olun
        la kaybol senin amacın belli bide utanmdan nickine 61 eklemiş
        Bordomavi.net

Yorum

pek trabzonlu goremiyorum herkes kabullenmis herhalde sizde haklısınız ama kolayı var FENERLİ olun AYRICALIKLI olun
          baska isi yok gelmis bizimle ugrasiyor "büyük takim" taraftari..
          KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• kardeşim burada yüzlerce kişi yazdı yaşlı topçularla geleceğimiz kararıyor diye ama bir tane başlık açılmadı ceyhuna ve yusufa karşı istemiyoruz diye, demekki benim inandığım kadar herkes bu olaya inanmıyor ama aynı gemideyiz sizi inandırmak lazım günlük aylık planlara karşı birleşmeliyiz .kulübün paralarını eziklerde yıllarca başarısız olmuş adamlara vermenin zarararını daha anlıyamadık paralar oluk gibi akıyor takım sıradanlaşıyor ama hala zeyyat efendi ankaragücünün peşinde bu ne rezalet adam birde gelmeyide istemiyor Allah Aşkına bizi bu kadar rezil rüsva etmeye hakları varmı adam 9 kez kulüb değiştirmiş dansöze dönmüş içi geçmiş bizide beğenmiyor ve biz peşindeyiz lütfen istifa et zeyyat ve diyerleri.
            sensiz bir hayat sorunsuz olurdu

Yorum

• site yönetimi uyuyormu? bu ist. yalakasını kuş beyinliyi haçan atın daaa burdan

Yorum

• dikilcek g.t yaprağa yakın gezermiş fenerli kardeşim az daha yaklaş alalım gazını !
                @Napy61

Yorum

• Uyarı atıp duruyom yöneticilere Ama adam hala ekliyo.

Yorum

• İlk olarak Napoleon61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    dikilcek g.t yaprağa yakın gezermiş fenerli kardeşim az daha yaklaş alalım gazını !
                    ANLADI ONLAR ANLADI.
                    Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• cikcikelr dalını şaşırmış olmalılar.gush beyinliler

Yorum

• Köpeklerin havlaması yıldızlara zarar vermez.

Biz işimize bakalım beyler

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• biri benden su fenerlinin kardesine selam solesin o bilir

Yorum

• sakin olun arkadaşlar...uğraşmayın kuşla köpekle...
                            "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• Alıntı yapan arkadaşlar bi zahmet mesajlarınızı düzeltsenizde o iğrenç yazılar tekrar görünmese ....Bu resimide derhal yok edin bi zahmet
                              "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• bişeyi anlamıyorum yapılmaması gereken bi durum var ortada bunu neden alıntı yaparızki ne diyelim eziklik duygusu böyle bişey olsa gerek

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X