Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu fener şampiyonluğu bu sene de verir tam mal bunlar
    appiah serkanla kavga ediyor ve iğrenç oynuyor
    edu uğur boralla kavga ediyor karışmış bu takım devre arası
    ah trabzonum ah kaybedilen puanlara yanmamak elde değil şöyle bi 10 puanımız daha olaydı

Yorum

• burda herzaman savunduğum bişe vardır. oda şu eziklerin haberini burda yazmamız.
      tamam has olmuş. bende görünce öyle dedimde. bunu trabzonspor taraftar sitesine yazmanın bi anlamı yok. bu ezikler, yeneceklerde yenileceklerde her takı gibi. yenildikleri hermaç burda dakika dakika onları takip mi edicez.
      boşverin şunları. aynı zamanda bu öfkenin kızgınlığın sadece fenere karşı olmasına karşıyım. bizi alakadar etmez bunlar.
      "Bizi asagiya çekmeye çalismayin. Bize tutunun, biz sizleri yukari tasiriz." Özkan Sümer

BMN l TRABZON

Yorum

• İlk olarak hotleo tarafından gönderildi
        Tolga ya da Jefferson'a kaleci değil diyenler Volkan malının yediği gölü bir görseler herhalde bu salağın bizim kalecimiz olmadığına yatar kalkar dua ederler. Kaç etti bu şımarık herifin kuşbeyinlilere yaptığı azizlik
        volkanın yediği aptalca gol şu anda bizim kalecilerimizin iyi olduğu anlamına gelmiyor malesef
        SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
        CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

• kayseri erciyes baya iyi oynuyor...fenerden ses soluk yok
          "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• kayseri erciyes 1 febe 0 dakika 35 cenk işler
            orginalin benim !

Yorum

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              kayseri erciyes baya iyi oynuyor...fenerden ses soluk yok
              Suuus sesin çıkmasın sakın . boşver oynasınlar
              "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• volkan klasına yakışır bir gol yedi
                celeron--->celaleddinozlu

Yorum

• ses etmeyin de böle bitsin

ah canım trabzonummm

ah nerelerdesin

Yorum

• yahuu adam oyle bir bagirdi ki sanki bisey giriyordu serefsiz sipiker radyo spor un spikeri..erciyes gol atsa sesini cikarmaz serefsiz
                    karaiplerde bir trazonsporlu..
                    bu sehir senin le yatip kalkiyor 20 yildir senden birsey istiyor. bordoylan mavi kefenim olsun trabzonum bu sene sampiyon olsun

Yorum

• fenerin atacağı belliydi. Baya kaçırdılar söylendiğine göre.

Bari berabere bitse...
                      Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...

Yorum

• fenerin baya gol kaçırdığı filan yalan ilk yarı kaleye şut çekemediler.kayseri özellikle ilk yarı çok iyi top oynadı ama ikinci yarının başlangıcında gol yiyeceği belliydi.
                        "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• Arkadaşlarımın yalancısıyım. Boş kaleye filan kaçırmışlar baya.
                          Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...

Yorum

• öyle deme Tagah hiç istemezdim bunu söylemeyi ama 2. devre ezdi Erciyesi kuşsporlar. Gol denemeleri de bayagı bir vardı ama şu an maç bitti 1-1
                            hiç yoktan iyidir.
                            Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)

Yorum

• haciosmanoglu nediyo arkadaslar ??
                              malu izliyomuz kanald yi..
                              karaiplerde bir trazonsporlu..
                              bu sehir senin le yatip kalkiyor 20 yildir senden birsey istiyor. bordoylan mavi kefenim olsun trabzonum bu sene sampiyon olsun

Yorum

• Stichus ortalıkta yok acaba masadaki dosyaları kökten halletmeye ve bize müjdeli haberler getirmeye mi gitti? Aslında kafam çok karışık transfer isteyip istemediğimi bile bilmez oldum ama yine de sağ bek ihtiyacımızın olduğunu görmemek için kör olmak lazım.
                                Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X