kardeş şaka yapmıyorsun herhalde
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
şimek ve marce'yi unutun artık...gökdenizi oynatan ziya hoca onları niye oynatamamış oluyor. koca bir ilkyarı boyunca marce bu mu, hani marce,yıldız bu mu diyenler şimdi marce marce deyip duruyolar.
şimek zaten 2 sene önce bitmişti, uzutmaları baya bi uzatmıştı.ikisinin de gidişi hayırlı oldu.
önemli olan yerlerinin doldurulması. gökdeniz veya musampa ceza alırsa veya sakatlanırsa kimi oynatacaksınız? yok..hasanla ayman var...o yüzden ceyhun çok gerekli,inşallah olur.
isimlerle şampiyon olunmuyor, çıkıp oynacak, koşacak, hakkını vereceksin.Lippi bile geçen Türkiye'ye geldiğinde yıldızları bıraktım, daha takım oyunu oynayabilecek oyuncuları aldım şampiyon oldum diyordu.
birçok arkadaş gerçek sahaları menejer oyunu sanıyor...
ziya hoca'ya öyle veya böyle bir 6 ay daha sabretmeliyiz ve istediği oyuncuları almalıyız...Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...
Yorum
-
arkadaş sen martinez olayında da aynısını yapmıştın yalan yazmaya utanmıyormusunİlk olarak byoxi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşu an başkanlar masada ceyhun transferinde sona yaklasılıyor sanırım ankaradayım nuri ve cemal aydın beraber otelin restuarantında yemek yiyorlar hadi hayırlısı2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-

"Hedefim şampiyonluk"
Trabzonspor'un tarihindeki ilk Mısırlı futbolcu olan Ayman Abdelaziz, Türkiye'de ve Trabzonspor'da futbol oynamaktan mutlu olduğunu söyledi. Türkiye'de 7 yıldır futbol oynadığını belirten Mısırlı futbolcu Ayman, "7 yıldır Türkiye'deyim. Kocaelispor'dan sonra Malatyaspor, Gençlerbirliği ve şimdi de Trabzonspor'da futbol oynuyorum. Türkiye'de olmaktan gerçekten mutluyum. Burada yaşam güzel, insanlar da iyi. İnsanlar futbolu seviyorlar ve saygı duyuyorlar. Çok şükür 7 yıldır kimseyle bir sorun yaşamadım" diye konuştu.
Trabzonspor'un Türkiye'de 4 büyük takımdan biri olduğunu söyleyen Ayman, "Trabzon'da futbolu çok seviyorlar. Benim transferimle ilgili basit bir sorun çıkmıştı. Gençlerbirliği ve Trabzonspor yönetimleri arasındaydı sorun. Sağlık kontrolünden de geçmiştim, ama sonra kulüplerin yöneticileri arasında parayla ilgili sorunu öğrendim. Gençlerbirliği'ndeki kampa döndüm. Sonra sorun çözüldü ve transferim gerçekleşti. Trabzonspor, Türkiye'de büyük bir takım ve hedefi de büyük. Avrupa'da ve Türkiye'de iyi oynuyorlar. Hedefim Trabzonspor ile şampiyonluk yaşamak" ifadelerini kullandı.
Türkiye'de en iyi antrenörlerle çalıştığını ve bunlardan birinin Ziya Doğan olduğunu kaydeden Ayman, "Çalıştığım 3 antrenör oyunu kontrol etme, yol göstermede en iyilerdi ve bana futbol hayatımda çok önemli katkıları oldu. Ziya Doğan hangi takıma transfer olduysa beni de o takıma götürdü. Malatyaspor, Gençlerbirliği ve Trabzonspor'u çalıştırdı ve beni de takımında görmek istedi. Doğan, Türkiye'deki önemli teknik adamlardan biri ve kendisiyle çalışmaktan mutluyum" diye konuştu.
Ayman, futbolu bıraktıktan sonra ülkesi Mısır'a döneceğini kaydederek, "Bütün ailem orada. Benim bütün hayatım Mısır. Futbol bittikten sonra Allah'ın izniyle antrenör olmak istiyorum" dedi.2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-

Eller resmen A.Madrid'te
Trabzonspor'un Brezilyalı futbolcusu Fabiona Eller, İspanya La Liga takımlarından Atletico Madrid ile sözleşme imzaladı. İspanyol kulübün internet sitesinde yapılan açıklamada, Eller ile 2.5 yıllık sözleşme imzalandığı belirtilirken, transfer ücretiyle ilgili bilgi verilmedi.
Eller'in gelecek günlerde Vicente Calderon Stadı'nda basının önüne çıkacağı ifade edildi. İspanya'da yayınlanan bazı haberlerde Trabzonspor'un bu transfer karşılığında 1.3 milyon dolar aldığı belirtildi.
29 yaşındaki defans oyuncusu kiralık olarak oynadığı Internacional ile Kulüpler Dünya Kupası'nı kazanmasının ardından tekrar Trabzon'a dönmüştü.
Futbol kariyerine Vasco da Gama'da başlayan Eller, 2001 yılında oynadığı Palmeiras'ın ardından Flamengo, Al Wakrar ve Fluminense formaları giymişti.
Öte yandan Athletico Madrid, Sporting Braga'nın genç Brezilyalısı Diego da Silva ile de 3.5 yıllık sözleşme imzaladı.2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
Yönetim neyin pesinde? Durmadan oyunculari gönderiyor ve yerlerine adam almiyor. Forvet'te zaten sikinti cekiyoruz Kaptan'in transferinden beri. Defansta alternatif yok. Takimda 4 tane stoper var ve Brezilya'da yilin ilk 11'ine giren adami gönderiyorlar. Zaten dogru dürüst futbol oynayan yok denecek kadar az takimda. Bir de elimizdekileri gönderiyorlar.Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
Yorum
-
Ankaragücü Bursa'ya bileniyor
Ankaragücü, ligin ikinci yarısının ilk maçında sahasında Bursaspor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını, bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör Hikmet Karaman yönetiminde önce kondisyon çalışması yapan sarı-lacivertli futbolcular, daha sonra yarı sahada taktik ağırlıklı çift kale maç yaparak antrenmanı tamamladı.
Bu arada, sakatlıkları bulunan Petkov, Mustafa Özkan ve Ceyhun çalışmaya katılmadı.
Hikmet Karaman, kupadan şanssız bir şekilde elendiklerini ve hala takımda bunun üzüntüsünün yaşandığını belirterek, ''Kupanın acısını ligden çıkarmak istiyoruz'' dedi.
Bursaspor maçının kendileri için çok önemli olduğunu vurgulayan Karaman, ''Özellikle kupada saf dışı kaldıktan sonra lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Kupadan elenişimizin üzüntüsünü üzerimizden atmak amacındayız. Maça yaklaştıkça işin havası daha da değişecektir'' diye konuştu.
-TRANSFER DEVAM EDİYOR-
Sarı-lacivertli takım, genç gurbetçi Mehmet Aydın'ı kadrosuna kattı.
Almanya'nın başkenti Berlin'deki amatör ligde forma giyen 18 yaşındaki orta saha oyuncusunun çok başarılı bir futbolcu olduğunu belirten Hikmet Karaman, Mehmet'in takıma güç katacağına inandığını söyledi.
24.01.2007
Kaynak : AA2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
İlk olarak ilkerfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar şuan ceyhundan başka transfer edebileceğimiz futbolcu yokmu?tamam ceyhunda kötü futbolcu değil ama neden hep ceyhun?bu transferi ziya hocamı istedi yoksa yönetim mi?bir bilgisi olan varsa bana anlatsın
kardeş bir ceyhun var birde erkan özbey var gençlerbirliğinden ceyhunu hoca istiyor yani büyük ihtimalle alınır martinez olayı olmuyor herhalde2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
bu biizm yöneticiler ne kadar iş bilmez eğer şimdi ceyhunun peşindelerse gerçekten TRABZONSPOR un parasına yazık. geçen yılın sonundanberi kaç defa yazdık ceyhun u alın samsundan. samsun düştü ceyhun ankaragücüne kaç paraya gitti. bildiğim kadarıyla bedava neden gidip almıyorsun türkiyede bulabilceğin en iyi 10 numara. şimdi ankaragücü öle ufak paralara bırakmaz ceyhunu. şimdi senin transfer politikan diye bişey var mı.öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum