Bu takım gittikce küçük fenerlileştirme harekatı başladı diyoruz
Kimsenin dikkatini çekmiyor
Başladı yine aynı zihniyetten bir transfer
Değerli(!) Hocamız Aynı fb nin fetret devrinde yapılanlar gibi
Kim Trabzona karşı iyi oynadıysa kim gol attıysa kim zorladıysa alma telaşına düşmüş
Değerli Teknik Direktörümüz ve Transfer komitesi
Futbol piyasası bir önce ki hafta maç yaptığımız,Bizi yenen ve ya sadece Ankaradan ibaret değildir.
Lütfen Ceyhun gibi istanbul eskisi futbolcuları Trabzona toplamaktan vaz geçelim
Fatih Akyel gibi bir Futbolcuyu bu takıma zorla monte etmeye çalıştınız bünye kabul etmedi.
Hem sizin yöneticilik ömrünüz
Hemde bizlerin akli Sıhhati için
Artık bu tarz zorlamaları dayatmayalım.
Geçte olsa aklınızı başınıza devşiriniz
Bu takım gittikce küçük fenerlileştirme harekatı başladı diyoruz
Kimsenin dikkatini çekmiyor
Başladı yine aynı zihniyetten bir transfer
Değerli(!) Hocamız Aynı fb nin fetret devrinde yapılanlar gibi
Kim Trabzona karşı iyi oynadıysa kim gol attıysa kim zorladıysa alma telaşına düşmüş
Değerli Teknik Direktörümüz ve Transfer komitesi
Futbol piyasası bir önce ki hafta maç yaptığımız,Bizi yenen ve ya sadece Ankaradan ibaret değildir.
Lütfen Ceyhun gibi istanbul eskisi futbolcuları Trabzona toplamaktan vaz geçelim
Fatih Akyel gibi bir Futbolcuyu bu takıma zorla monte etmeye çalıştınız bünye kabul etmedi.
Hem sizin yöneticilik ömrünüz
Hemde bizlerin akli Sıhhati için
Artık bu tarz zorlamaları dayatmayalım.
Geçte olsa aklınızı başınıza devşiriniz
ilginç tepkiler geliyor bunları söylediğimiz zaman....
benim midem istanbul artıklarını almıyor.
ama giderek geniş mideli olmaya başladık.
yakında beni de seni de alıştırırlar.
yawaş yawaş ufalmaktayız. dur diyen yok alkış tutan da çok..
Ceyhunu istemeyen arkadaşlar, Trabzonspor'da Ceyhun ayarında topçu var mı? Yav bu nasıl düşmanlıktır? Yok Ceyhun takımı bozarmışta, pas vermezmişte, zamanında Trabzona gelmemişde, Allah bizim yöneticilere sabır versin şu forumda yazılanları okuyan bir yönetici kafayı bozar, kime yaranacağını şaşırır, bin fikir çatışsın bin çiçek doğsun ama bu kadar da olmaz,
Ceyhun gelirse Musampa Yattara ve Gökdenizle harikalar yaratır....
Herkese selam...
Ceyhunu istemeyen arkadaşlar, Trabzonspor'da Ceyhun ayarında topçu var mı? Yav bu nasıl düşmanlıktır? Yok Ceyhun takımı bozarmışta, pas vermezmişte, zamanında Trabzona gelmemişde, Allah bizim yöneticilere sabır versin şu forumda yazılanları okuyan bir yönetici kafayı bozar, kime yaranacağını şaşırır, bin fikir çatışsın bin çiçek doğsun ama bu kadar da olmaz,
Herkese selam...
bak gene aynı tepki..
istanbulda boyunun ölçüsünü almış hangi topçudan fayda gördün bu güne kadar.?
var mı örneği.
olmadı olamaz.
bu bünye almaz bu organı.
bu güne dek olmadı, bundan sonra nasıl olacak.
ceyhunmuş yusufmuş... istanbulda yamulmuşların kendini teselli edeceği yer mi burası.?
Herkese selam...
Malisef Muharrem bey şu an itibariyle Trabzonda Ceyhun ayarımızda bir Topcu Ziya doğanın kurduğu kadrolarda yok
Elimizde varmı diye sorarsanız
Bir tanesi dünyadan umudu kesp futbolu bıraktı
Bir tanesinide Ayman -Risp Transferleri uğruna Geldiği yere yollandı ve gariptir ilk maçında Yeni teknik direktörünün tepkisi
"Marcelinhoyu çok güzel buldum ileride ki görevinin yanında gelip defansa da yardım etti"
TrabzonSpor yönetimlerinin kimseye yaranma derdi olmamalı
doğruyu yapsınlar Kurumsal olarak ve Futbol takımı olarak takımı aldıklarından daha iyi durumlara getirsinler
Açık olsunlar
Kimseyle sıkıntıları olmaz
umarım anlatabilmişimdir.
bize postayı koyup anlaşma aşamasında iken fenere gitmiş adama niye kucak açacağım şimdi.?
bize karşı iki kruşluk top oynadı diye adamı alacağız. keçeliyi de öyle aldık.
marce yi ne diye gönderdik?
yerli ve daha düşük kalitede olanını almak için mi?
Herkese selam...
Ceyhunu alırsa Trabzonspor Ziya Hoca Musampa Yattara ve Gökdeniz i oynatacaksa Amenna alsın. Yani bu 3 futbolcuyu Aynı anda oynatmak için ceyhun gerekliyse Ceyhun u alsınlar. Ben isterim. Ceyhunu o zaman.
(İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"
Ceyhunu alırsa Trabzonspor Ziya Hoca Musampa Yattara ve Gökdeniz i oynatacaksa Amenna alsın. Yani bu 3 futbolcuyu Aynı anda oynatmak için ceyhun gerekliyse Ceyhun u alsınlar. Ben isterim. Ceyhunu o zaman.
şu söylediğin lafa sen inanıyor musun??
2 tanesini oynatmayan 4 tanesini bir arada iken oynatır mı?
3 kişiden 1 tanesini zor oynatıyor.
tribün baskısı ile bu iki olur.
3 olmaz.
ceyhun da yedek kulübesine gelir.
ya da hoca getirdiği için ceyhun oynar diğerlerinden ikisi bekler.
yaw beyler ne var bu Ceyhunda anlamadım ki.Feenerde mazisi olmuş diye mi yani bu tepki?Keşke gercekleşse bu transfer ben şahsım adına sevinirim en azından orta sahada maestro görevini üstlenir çok da iyi olur..
Yorum