Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hüseyin'i anlamlı anlamsız yererek değerini düşürdüğünüzün farkında mısınız acaba? Bizim takımın sefasını Yattara çeker cefasını Hüseyin... Kötü adam Hüseyin olur. Neymiş gol atamıyormuş. Dikine pas atamıyormuş. Takımın kaptanını şamar oğlanına çeviriyorsunuz sonra da takımdan bişey bekliyorsunuz. Hangi tarafımız mükemmel de Hüseyin bu kadar ağır hakaretleri hak ediyor? Sonra efendim neden futbolcularımız para etmiyor neden oynayamıyorlar? Biraz sahip çıksak? Hani takımımızın oyuncusu o açıdan?
    Arkada$ size aynen katiliyorum, Trabzonsporun aksayan bir yönüde bu gibi taraftarlardir.
    insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• Hüseyin'i bu kadar anlamsız ve acımasız eleştirmek futbol cahilliğinin ötesinde kişisel kin ve garez gerektirir diye düşünüyorum. Lütfen söyler misiniz sayın insaf dışı eleştirici kardeşlerim Hüseyin bu takımda kaç yıldır oynuyor ve önceki yıllarda neden böyle anlamsız eleştirilmiyordu? Ne oldu ne değişiti?? Ve yine söyler misiniz bana lütfen Fatih Tekke ve Gökdeniz'in bile seçilemediği dönemlerde milli takımda bizi kim temsil ediyordu ve hem de ilk 11 de ? Ve szi çok bilen futbol alimleri Milli takımın ve Trabzonspor'un bunca Teknik direktör değiştirmiş olmasına rağmen T.Direktörlerin değişmez tercihi neden Hüseyin olmuştur? Ne yani Bu futbolu bir tek siz biliyorsunuz da diğerleri geyik mi yapıyorlar? Biraz insaf ve vicdana davet ediyorum sizi.
      Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)

Yorum

• STEPANOV DİREKTEN DÖNMÜŞ!" Trabzonspor yönetiminin, futbolculara ve piyasaya bu ay içinde 6 milyon YTL’lik bir ödemede bulunacak olması ve ekonomik olarak yaşanan zorluklar nedeniyle Stepanov’un satışının gündeme geldiği ancak bu düşünceden son anda Marcelinho’ya yapılan önemli teklif nedeniyle rafa kalktığı kaydedildi. Vojvadine takımından 1 milyon dolar karşılığı transfer ettiği Milan Stepanov’un ara transfer döneminde Getafe’ye transferinin direkten döndüğü vurgulanırken, yönetimin imdadına Alman Wolfsburg kulübünün yetiştiği kaydedildi.

Getafe’ye Veriliyordu
        Trabzonspor’a transferinin ardından Chelsea, İnter Milan gibi kulüplerden gelen transferle şaşkına dönen yöneticilerin en son İspanya’nın Getafe kulübünün devreye girmesiyle Stepanov’u satma noktasına geldikleri ifade edildi. İkinci yarıya ekonomik zorlukları aşarak girmeyi planlayan yönetimin, İspanyol kulübünün 5 milyon avro’luk (10 milyon YTL) teklifiyle birlikte Stepanov’un gönderilmesini bir süre tartıştığı ifade edildi. Bu oyuncunun satışından gelecek parayla hem yeni transfer, hem de ödemelerin yapılması planlandı.

Marcel İmdada Yetişti
        Bordo-Mavili yönetim, tam Getafe’nin resmi teklifini istemeye hazırlanırken, Marcelinho için Wolfsburg kulübü devreye girdi. Bu oyuncu için yüksek bedel önerilmesi yönetimin düşüncesinin değişmesine neden oldu. Teknik Direktör Ziya Doğan ile de yapılan görüşmeden sonra Marcelinho’nun 2 milyon 750 bin avro (5,5 milyon YTL) karşılığı satışının daha doğru olacağına karar verdiler. Marcelinho’dan gelecek parayla birlikte ödemelerin yapılması düşünülürken, Milan Stepanov’un da İspanya’ya transferi böylece askıya alındı.
        20.01.2007 - Bu haber 549 kişi, tarafından okundu.
        2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• hüseyin okadar para ediyorsa ben 5m euro ederim heralde. vay be neymişim ben
          Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Risp ve Ayman heyecanı

Fortis Türkiye Kupası'nda yarın sahasında Konyaspor'u konuk edecek olan bordo-mavili takımda, yeni transferlerin forma giyebilecekleri açıklandı.
            Bordo-mavili takımda, yeni transferler Ayman ve Risp'in lisans işlemlerinin tamamlandığı ve teknik heyetin görev vermesi halinde yarınki karşılaşmada takımdaki yerlerini alabilecekleri bildirildi.
            Ömer Rıza ve Hasan Üçüncü'nün sakatlıklarının sürdüğü ve yarınki maçta görev alamayacakları kaydedildi.
            Trabzonspor'un yarınki maça Tolga, Musa, Stepanov, Risp, Celaleddin, Hüseyin, Ayman, Musampa, Yattara, Gökdeniz ve Umut 11'iyle sahaya çıkması bekleniyor.
            Trabzonspor'da oynamak istemediğini açıklayan, ancak daha sonra Trabzon'a dönen Fabiano Eller'in yine izinsiz olarak kentten ayrıldığı öğrenildi.
            Futbolcuyu isteyen Atletico Madrid ile bordo-mavili kulübün görüşmelerinin sürdüğü kaydedildi.
            2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• gene ne olursa olsun hüseyin bizim adamımızdır.onu korumamız lazım ama geçen gün hami yi yerel bir kanalda dinledim bizim altyapıda oynayan gençlerden çok şikayetçi hepsinin kişilik sorunu var diyor.ben bunu çok kişiden duydum maalesef altyapımız bitmiş durumda A takıma çıkan havalara giriyor yani kısaqca ruh kalmmamış.

Yorum

• bizde kimi elestirmiyorizki..sevdiklerimizi motive etme seklimiz dünyada belkide hicbir yerde yoktur. daha dogrusu beceremiyoruz taraftar olmayi...haketmiyoruzda ne hüseyinleri ne hamileri nede fatihleri...
                KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• eğer stepanov gitseydi peşinden yönetimde giderdi.
                  ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                  Kazım Koyuncu

Yorum

• Bu bir Trabzonspor rekorudur!
                    Bordo-Mavililer, 2003-2004 yılından bu yana 30 imza attırdığı futbolcusunun 29’unu göndererek ilginç bir rekora imza attı

1984 yılından bu yana şampiyonluk hasreti yaşayan Trabzonspor, yaptığı transferlerle lig şampiyonu olamadı ama son dönemlerde yaptığı transferlerle transfer şampiyonu oldu. Bordo-mavili kulüp, 2003-2004 sezonundan bu yana 30 isme imza attırırken, 29 ismi gönderdi. 6 oyuncusunu kiralık, bir oyuncusunu ise kadro dışı bıraktı. Bordo-mavili takımda 50 üzerinde oyuncu forma giyerken, Atay Aktuğ ve Nuri Albayrak dönemlerinde 7 kez teknik adam değişikliği yaşandı.

Ziya Doğan, 2 kez takımın başına getirilirken, bu dönemde Şenol Güneş, Ziya Doğan, İhsan Derelioğlu, Orhan Çıkrıkçı, Vahid Halilhodziç ve Lazaroni takımın başında görev yapan isimler oldu. 2003-2004 sezonundaki kadrodan 2006-2007 sezona 4 isim kaldı. Takım kaptanı Hüseyin Çimşir, Gökdeniz Karadeniz, Hasan Üçüncü ve Yattara, takımda kalmayı başardı. Bordo-Mavili kulüp ayrıca Tayfun Cora, Erdinç Yavuz ve kaleci Hasan Sönmez’i kiralık olarak başka kulüplere verdi.

Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...

Yorum

• Schalke 04 2 - 1 Zenit St. Petersburg

Dakika 40

Fatih Tekke oynamiyor, yedeklerde'de göremedim kendisini...
                      Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

• TRABZONSPOR'DA YENİ TRANSFERLER, KONYASPOR MAÇINDA FORMA GİYECEK Trabzon - TRABZON (A.A) - 20.01.2007 - Fortis Türkiye Kupası'nda yarın sahasında Konyaspor'u konuk edecek olan bordo-mavili takımda, yeni transferlerin forma giyebilecekleri açıklandı.
                        Bordo-mavili takımda, yeni transferler Ayman ve Risp'in lisans işlemlerinin tamamlandığı ve teknik heyetin görev vermesi halinde yarınki karşılaşmada takımdaki yerlerini alabilecekleri bildirildi.
                        Ömer Rıza ve Hasan Üçüncü'nün sakatlıklarının sürdüğü ve yarınki maçta görev alamayacakları kaydedildi.
                        Trabzonspor'un yarınki maça Tolga, Musa, Stepanov, Risp, Celaleddin, Hüseyin, Ayman, Musampa, Yattara, Gökdeniz ve Umut 11'iyle sahaya çıkması bekleniyor. Trabzonspor'da oynamak istemediğini açıklayan, ancak daha sonra Trabzon'a dönen Fabiano Eller'in yine izinsiz olarak kentten ayrıldığı öğrenildi. Futbolcuyu isteyen Atletico Madrid ile bordo-mavili kulübün görüşmelerinin sürdüğü kaydedildi.
                        __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• KONYASPOR'UN YENİ TRANSFERİ NECA, İYİ BİR BAŞLANGIÇ YAPMAK İSTİYOR Konya - KONYA (İHA) - Konyaspor'un Portekiz'in Maritimo takımından transfer ettiği 27 yaşındaki Joao Fernandes (Neca), Konyaspor formasıyla ilk maçına çıkmaya hazırlanıyor. Konyaspor'un yeni transferi Neca, ilk defa ülkesi Portekiz dışında üst düzey bir ülkede futbol oynayacağı için heyecanlı ve bir o kadar da sabırsız olduğunu belirtti. Neca, Konyaspor'un resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, 'Benim için yeni bir heyecan olacak. Konyaspor'a transfer olduğum için gerçekten mutluyum. Amacım yurt dışı tecrübemi yaşayacağım Konyaspor'da faydalı olmak ve beklentilere en iyi şekilde cevap vermek. Bunun için sabırsızlanıyorum. Kupada Trabzonspor ile oynayacağımız maçta oynamak ve Konyaspor formasıyla kariyerime iyi bir başlangıç yapmak istiyorum' dedi. Portekizli oyuncu henüz yeni olmasına rağmen takıma uyum sorunu yaşamadığını da söyledi. Sadece bir antrenmana çıktığını anlatan Neca, şöyle konuştu: 'Ama burada bulunduğum 3 gün içerisinde takımdaki arkadaşlığı ve birbirine kenetlenmeyi yakından gördüm. Bu benim performansıma olumlu derecede yansıyacaktır. Bu kadronun bir parçası olduğum için mutluyum.'
                          __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• İlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hüseyin i beğenmeyenlere şaşırıyorum...Samimiyim...Ofansif yönü olmasa da defansif özellikjleri itibariyle vazgeçilmez bir oyuncu...
                            abi yok öyle bisey bee..adam kendi yari alaninda öyle top kayiplari yapiyorki arkasindan hemen kalemizde tehlike yasiyoruz
                            1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              STEPANOV DİREKTEN DÖNMÜŞ!" Trabzonspor yönetiminin, futbolculara ve piyasaya bu ay içinde 6 milyon YTL’lik bir ödemede bulunacak olması ve ekonomik olarak yaşanan zorluklar nedeniyle Stepanov’un satışının gündeme geldiği ancak bu düşünceden son anda Marcelinho’ya yapılan önemli teklif nedeniyle rafa kalktığı kaydedildi. Vojvadine takımından 1 milyon dolar karşılığı transfer ettiği Milan Stepanov’un ara transfer döneminde Getafe’ye transferinin direkten döndüğü vurgulanırken, yönetimin imdadına Alman Wolfsburg kulübünün yetiştiği kaydedildi.

Getafe’ye Veriliyordu
                              Trabzonspor’a transferinin ardından Chelsea, İnter Milan gibi kulüplerden gelen transferle şaşkına dönen yöneticilerin en son İspanya’nın Getafe kulübünün devreye girmesiyle Stepanov’u satma noktasına geldikleri ifade edildi. İkinci yarıya ekonomik zorlukları aşarak girmeyi planlayan yönetimin, İspanyol kulübünün 5 milyon avro’luk (10 milyon YTL) teklifiyle birlikte Stepanov’un gönderilmesini bir süre tartıştığı ifade edildi. Bu oyuncunun satışından gelecek parayla hem yeni transfer, hem de ödemelerin yapılması planlandı.

Marcel İmdada Yetişti
                              Bordo-Mavili yönetim, tam Getafe’nin resmi teklifini istemeye hazırlanırken, Marcelinho için Wolfsburg kulübü devreye girdi. Bu oyuncu için yüksek bedel önerilmesi yönetimin düşüncesinin değişmesine neden oldu. Teknik Direktör Ziya Doğan ile de yapılan görüşmeden sonra Marcelinho’nun 2 milyon 750 bin avro (5,5 milyon YTL) karşılığı satışının daha doğru olacağına karar verdiler. Marcelinho’dan gelecek parayla birlikte ödemelerin yapılması düşünülürken, Milan Stepanov’un da İspanya’ya transferi böylece askıya alındı.
                              20.01.2007 - Bu haber 549 kişi, tarafından okundu.
                              yani simdi paramiz yok mu??nerde bu paralar.. Bu yönetim KÜFÜR YEMEYI NE KADAR SEVIYOR...
                              1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• Soğuk Savaşı’n sonunda ekonomik bunalıma giren ancak daha sonra bu buhrandan kurtulan Rusya’da kulüpler kadrolarını güçlendirmeye devam ediyor. Yeni düzenin yarattığı dolar milyarderlerinin sahip olduğu takımlar oyuncu transferleri için kesenin ağzını açmaya devam ediyor. Yıldız oyuncuların transfer edilmesiyle atağa kalkan Rus futbolunda bir yandan da ünlü isimler ülke kulüplerine gelmeye devam ediyor. Son olarak Lokomotiv Moskova ara transferde Udinese’nin Ganalı golcüsü Asamoah Gyan’ı renklerine bağladı. Lokomotiv Asomah için 9 milyon Euro bonservis bedeli öderken, Ganalı futbolcunun kaç yıllık sözleşmeye imza attığı açıklanmadı.
                                Dünya Kupası finallerinde yıldızı parlayan ve Gana’nın Çek Cumhuriyeti’ni 1-0 yendiği maçın tek golünü atan ve Gana forması altında oynadığı 19 maçta 12 gol kaydeden Asamoah için, Arjantinli Fernando Cavenaghi’yi 10 milyon Euro ödeyerek Rusya Rekoru kıran Spartak Moskova’yla birlikte Saturn Moskovskaya Oblast da devredeydi.
                                Rusya’da Fatih Tekke’nin takımı FC Zenit St. Petersburg da Rus milli takım golcüsü Tom Tomsk takımından Pavel Pogrebnyak’ı 5, Rubin Kazan’ın Arjantinli golcü oyuncusu Alejandro Dominguez’i 7 milyon Euro’ya renklerine bağlamıştı.

Neredeyse 2 seneden beri bu adamı tavsiye eder dururum. Şimdi hayal oldu tabi
                                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X