Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak eray61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Erkan'ı veremeyiz

Trabzonspor'un Gençlerbirliği'nden savunma oyuncusu Erkan'ı da istemesi Başkent ekibinin hocası Mesut Bakkal'ı kızdırdı. Bakkal "İki oyuncu verdik. OIanlardan etkilenmeyiz ama Erkan'ı da verirsek savunmada büyük sıkıntı çekeriz. Erkan'ın verilmesi mümkün değil" diye konuştu.
    İki gündür Karadeniz gazeteside Erkan ile anlaşma sağlandığından bahsediyor. Aşağıdaki habede, bugünki Karadeniz'den...

ERKAN İLE KAPANIYOR
    1 TRİLYON İSTEDİ
    Trabzonspor, Erkan için G.Birliği ile anlaşırken, oyuncu ile pazarlıklarla ufak pürüzlerin kaldığı belirtildi. 400 bin EURO'ya Başkent ekibi ile anlaşan Trabzonspor, yıllık 1 trilyon isteyen Erkan'a 650 milyar önerdi. Erkan'ın kupadaki Konya maçına yetişemeyeceği için yönetim, gelecek hafta oyuncunun da işini bitirip, imzaya Trabzon'a getirmek amacında.

Yorum

• Kaptan Cimşir’e Rusya’dan teklif
      Trabzonspor kaptanı ve milli takımın değişmezlerinden Hüseyin Cimşir’e Rusya’nın Robin Kazan takımından resmi teklif geldi. Fatih Tekke’nin sezon başında Zenit takımına transferinden sonra bu kez de Ruslar kaptan Hüseyin Cimşir’e talip oldu. Aynı ülkenin Robin Kazan takımının yaptığı 3 buçuk milyon euroluk transfer teklifine Bordo-Mavililer olumsuz cevap verdi . Rus ekibinin menajerleri araya sokmadan yaptığı teklif, önceki gün Trabzonspor Kulübü’ne ulaştı. Ancak Trabzonspor yönetimi Ruslar’a, “Satış listemizde Hüseyin yok” cevabını verdi. Bu arada Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana’nın da Hüseyin’in mutlaka transfer edilmesi yönünde Siyah-Beyazlı yöneticilere rapor verdiği de öğrenildi.

yalan yazda bu kadar da degil
      2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• Çözmek için gelmiştim’
        Trabzonspor’un bir türlü elinden çıkaramadığı ve son dönemin en büyük sorunlarından biri haline gelen Fabiano Eller, Brezilya basınına yönetimi hedef alan, zehir zemberek açıklamalar yaptı. Futbola mutlaka ülkesinde devam etmek istediğini belirterek konuşmasına başlayan tecrübeli savunma oyuncusu, gündeme gelen Atletico Madrid ilişkisinin de kendisi açısından gerçeği yansıtmadığını belirtti. “Türkiye’ye sorunları çözmek için geldim ve kolaylık sözü aldım ama durum ortada” diyen Eller, “Başkanla sadece bir kez görüşebildik, sonucunu merakla bekliyorum” ifadesini kullandı.

‘Fiyat hep katlandı’
        İlk etapta kendisine 1 milyon dolar getirmesi halinde serbest kalabileceğinin söylendiğini vurgulayan Sambacı, kiralık olarak forma giydiği Internacional’in bu yönde büyük aşama kaydettiğini ileri sürdü. Brezilya kulübünün istenen rakama kadar çıktığını iddia eden Eller, “Sonra fiyat birden bire 1.2 milyona, ardından da 1.6 milyona çıktı. Internacional bu paraları da kabul etmek üzereyken, rakam bu kez 2.2 milyon Euro gibi çok üst düzey bir noktaya taşındı. Dolayısıyla da bir hafta içerisinde her şey birbirine karıştı” açıklamasını yaptı.

‘Kaderimle oynuyorlar’
        Şu an itibarıyla Euro ya da dolar hesabı yapmadığını, bir an önce Trabzonspor’dan ayrılmak istediğini kaydeden Fabiano Eller, şunları söyledi: “Kaderimle oynuyorlar. Başkanımız ile yaptığım görüşmenin olumlu sonuçlanmasını ve bana da anlayış gösterilmesini bekliyorum. Bu sorun çözülene kadar Türkiye’de kalacağım. Zaten sadece bir günlüğüne gündemdeki kulüp Atletico Madrid’in teklifini dinlemek için İspanya’ya gidip geri dönmüştüm. Bunun dışındaki söylemler kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır.”

Evren ALANLI
        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Kim ne kazanıyor?

Inamoto: 200 bin dolar (280 bin YTL)
          Tomas:1.4 milyon Euro (2 milyon 590 bin YTL
          Song: 1.4 milyon Euro (2 milyon 590 bin YTL
          Mondragon: 1 milyon dolar (1 milyon 400 bin YTL)
          Orhan AK: 400 bin Euro (740 bin YTL)
          Cihan:400 bin Euro (740 bin YTL)
          Sabri:400 bin Euro (740 bin YTL)
          Arda :350 bin YTL
          Hakan Şükür: 1 milyon dolar
          Ümit: 800 bin €
          Necati: 900 bin €

------

Bizimkilerden pek farkları yok. Hatta yedeklerimiz daha pahalıdır muhtemelen
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Yordanov Konyasporla sözlesmesini karsilikli olarak fesh etti bu adami iste alsinlir bonservisi elinde para dökmeye gerek yok

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kaptan Cimşir’e Rusya’dan teklif
              Trabzonspor kaptanı ve milli takımın değişmezlerinden Hüseyin Cimşir’e Rusya’nın Robin Kazan takımından resmi teklif geldi. Fatih Tekke’nin sezon başında Zenit takımına transferinden sonra bu kez de Ruslar kaptan Hüseyin Cimşir’e talip oldu. Aynı ülkenin Robin Kazan takımının yaptığı 3 buçuk milyon euroluk transfer teklifine Bordo-Mavililer olumsuz cevap verdi . Rus ekibinin menajerleri araya sokmadan yaptığı teklif, önceki gün Trabzonspor Kulübü’ne ulaştı. Ancak Trabzonspor yönetimi Ruslar’a, “Satış listemizde Hüseyin yok” cevabını verdi. Bu arada Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana’nın da Hüseyin’in mutlaka transfer edilmesi yönünde Siyah-Beyazlı yöneticilere rapor verdiği de öğrenildi.

yalan yazda bu kadar da degil
              allahımm insallah dogrudurrrr
              İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

• İlk olarak GeZeGeN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yordanov Konyasporla sözlesmesini karsilikli olarak fesh etti bu adami iste alsinlir bonservisi elinde para dökmeye gerek yok
                yaa hocam yordonov kimdir trabzonda oynayacak bırakın yaa hemen yakıstırdınız yani takıma

Yorum

• Kleberson kararını verdi !
                  Yurtdışından teklifler alan Beşiktaşlı Kleberson, kulübe gitRusya, Ukrayna ve Yunanistan’dan teklifler alan Brezilyalı futbolcu, "Beşiktaş’ı çok sevmeme rağmen iyi bir hava yakalayamadım. Gitmek en doğrusu" dedi. Siyah beyazlılar, Kleberson’un yerine ön libero arayışına başladı.

Beşiktaş’ta en çok tartışılan isimlerin başında gelen Kleberson Türkiye’den ayrılma kararı alırken, siyah beyazlı yönetim Brezilyalı oyuncunun yerine ön libero arayışına başladı.

2005 yılında büyük umutlarla transfer edildiği Beşiktaş’ta bekleneni veremediği için ağır eleştirilere hedef olan Kleberson, sözleşmesinin fesih görüşmelerini yürütmesi için menajerini İstanbul’a çağırdı.

Rusya, Ukrayna ve Yunanistan’dan öneriler alan Kleberson’un, menajerine, "En kısa sürede Türkiye’den ayrılıp, gelen tekliflerden birini değerlendirmek istiyorum. Beşiktaş’ı çok sevmeme rağmen iyi bir hava yakalayamadım. Teknik direktörümüzün bana pek sıcak bakmadığı bir gerçek. Tigana sürekli takımı gençleştirmek istediğini söylüyor. Benim için en iyisi bu takımdan gitmek" dediği belirtildi. Menajerin birkaç gün içinde İstanbul’a gelerek Beşiktaş yöneticileriyle masaya oturması bekleniyor.

Ön Libero Arayışı
                  Kleberson’un takımdan ayrılmak istediğini bildirmesinin ardından Beşiktaş yönetimi yeni bir ön libero arayışına başladı. Teknik direktör Jean Tigana’nın Brezilyalı futbolcunun yerine yine bir yabancının alınmasını istediği ifade edildi. Fransız çalıştırıcının Güney Amerika liglerinden futbolcu istemediği, İtalya, Almanya ve İngiltere’den oyuncu alınmasının daha doğru olacağı görüşünü savunduğu kaydedildi.

Yöneticilerin de Tigana’ya, istediği oyunculardan birinin alınacağı konusunda garanti verdiği kaydedildi. Siyah beyazlıların ayrıca, şartların uygun olması halinde orta sahaya bir oyuncu daha alabilecekleri de bildirildi.

Hürriyet mek istediğini açıkladı.

alıın size orta saha

Yorum

• İlk olarak eray61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    yaa hocam yordonov kimdir trabzonda oynayacak bırakın yaa hemen yakıstırdınız yani takıma
                    abi keceli ve musa büyük gibi adamlar bu Takimda oyniya biliyorsa bide transfer edilerek getiriliyorsa Yordanovda rahat oynar ona bakarsan

Yorum

• SAKATLANIRSAM PARA VERMEYİN!

Trabzonsporun yeni transferi Risp, yöneticiler ile yaptığı pazarlıklar esnasında söylediği "İsterseniz sözleşmeme 'sakatlanırsa para alamaz' maddesini koyun" sözü ile takdir topladı. Risp, profesyonel futbolcu olarak çıkıp sahada işini yapmak zorunda olduğunu belirtirken, "Bu nedenle güçlü olup kendime bakmak zorundayım. Bugüne kadar da böyle yaptım. Aldığım paranın karşılığını sahada vereceğim. İsterseniz, sözlememe sakatlanırsa para alamaz? maddesini de koyun" teklifini yaptı. Yönetim ise bu teklifi geri çevirdi.
                      .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• bi türk takımı avrupa kupalarında yabancı bi takımla oynar öne çıkan oyuncu ertesi gün transfer edilir arkadaşlar tarafından bi oyuncu sözleşmesini fesheder hemen alalım bi oyuncu gitmek ister acaba bize gelir mi yordanovmuş klebersonmuş geçelim bunları kalecin var mı yok sağbekin varmı oda yok umut dışında golcümüz yok öncelikleri iyi belirlemek gerek

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bi türk takımı avrupa kupalarında yabancı bi takımla oynar öne çıkan oyuncu ertesi gün transfer edilir arkadaşlar tarafından bi oyuncu sözleşmesini fesheder hemen alalım bi oyuncu gitmek ister acaba bize gelir mi yordanovmuş klebersonmuş geçelim bunları kalecin var mı yok sağbekin varmı oda yok umut dışında golcümüz yok öncelikleri iyi belirlemek gerek
                          golcu konusunda kesınlıkle katılıyorum...ersen ve umut sakatlansa kım oynıcak bellı değil
                          .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• Lange Davasi

DAVA 2.5 MİLYON EURO

Trabzonspor’un Lange davasında dün yeni gelişmeler yaşandı.Yıllardır süren davada Yargıtay dan dün bordo-mavili kulübe sevindirici bir haber geldi.Yargıtay,Norveç mahkemelerinin Lange lehine aldığı kararı bozarak böyle bir karar veremeyeceğine karar verdi.Bu gelişme yönetimde büyük bir sevinç yarattı.Bu davayı Trabzonspor kaybetmiş olsaydı 2.5 milyon Euro ödemeye mahkum kalacaktı.Bilindiği gibi Lange sözleşmesine herhangi bir sorun durumunda Norveç mahkemesi yetkilidir ibaresi koydurmuştu.

Yorum

• 4. büyük yok!

Antalyaspor Kulübü Genel Koordinatörü Yılmaz Vural, F.Bahçe, G.Saray ve Beşiktaş dışında kimsenin şampiyon olamayacağına işaret etti ve "Artık 4. büyük yok" diyerek Trabzon'a gönderme yaptı. Vural "3 büyükler dışında başka bir takım şampiyon olamaz mı" sorusuna da "Onu da basın yanıtlasın" diye karşılık verdi. Vural "Harika bir altyapı hazırlıyoruz. Bu sene düşmeyiz" dedi.
                              Cengiz TOKGÖZ

İşte günün eğlencesi

Yorum

• Akyel Arayış İçinde20 Ocak 2007 11:54Trabzonspor'da Ziya Doğan tarafından kadro dışı bırakılan Fatih Akyel arayış içinde...Trabzonspor'da Ziya Doğan tarafından kadro dışı bırakılan ve Asbaşkan Haşim Sayitoğlu'nun bütün uğraşlarına rağmen affedilmesini sağlayamadığı Fatih Akyel, kendisine teklif yapan kulüplerle görüşüyor.

Fatih'i K.Erciyes, Sakarya ve G.Birliği'nin istediği ancak tecrübeli oyuncunun öncelikle yurt dışını düşündüğü için biraz daha bekleme eğliminde olduğu belirtildi.

Yönetim de Fatih'e bonservisinde kolaylık sağlama sözü verdiği ifade edildi
                                2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X