Onu bunu bilmem ama "Kardeşlerimi" Karabağda boğazlayan bir milletin uşağına başşağlığı dilemem
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
işin açıkçası üzüldüm. Ülkemizin şöyle bir zamanda iken bu olayla dikkatleri başka yerlere çekmek ve gündemimi soğutmak istiyorlar veya yakın bir zamanda ABD nin gündemine gelecek sözde ermeni yasasının tanınmasına zemin mi hazırlıyorlar anlamadım.
Gelelim öldürülen şahsa.Öyle medyada anlatıldığı üzere Türk düşmanı olduğu kanısında da değilim.Katıldığı açık oturumları ve tv proğramlarını hep takip edmişimdir.Kendisi hep zamanında Ermeni ve Osmanlı tarafının yaptığı yanlışları ve hataları gündeme taşımıştır.Aylar önce biz bu forumda Fransız ürünlerine protesto yapalımı tartışıyorken kendiside bu kanun Fransada çıkarsa ertesi gün gider orada Türkler soykırım Yapmamıştır deme cesaretinide göstermiştir.
Ermeni ismini telafuz ederken hemen hemen herkesin aklına gelenler acılar,eziyetler,katliyamlar....vs doğrudur katılıyorum da.
...Ama konu Hrant Dink olunca bu şekilde bir ölümü hak etmiyordu derim...Yazık
Yorum
-
Eyüphan,İlk olarak Eyüphan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnu bunu bilmem ama "Kardeşlerimi" Karabağda boğazlayan bir milletin uşağına başşağlığı dilemem
Hrant Dink bir Türkiye Cumhuriyeti vatandasiydi ve bunla gurur duyuyordu. Sen, Almanya'da yasayan Türklere biri "onu bunu kesen milletin usaklari" dese, ne tepki verirdin? Böyle okuyunca nasil, güzel gözüküyor mu yazdiklarin? Her seyden önce "insan" kimligini öne cikaracaksin.
Bir de H. Dink, Karabag konusunda onca yazi yazdi, bunlarin birini dahi okudun mu? Onun nasil eletiriler getirdigini bilir misin?
Bir "insan" hunharca katledildi. Onun tasla tutturulmis kagitlar altinda, iki pabucunun gözüktügü resim seni hic üzmüyor mu? Icinden gercekten de "topragi bol olsun, yazik" demiyor musun?
Lütfen...Çok yaşa Trabzonspor
Yorum
-
Hoşgörülü bir İmparatorluğun Torunları olmamıza rağmen biz aynı hoşgörüyü gösteremiyoruz.Ölen kim olursa olsun onun cezasını vermek veya yargılamak bize düşmez.Din, dil,ırk ayrımı yapmak Türk toplumuna yakışmaz.Bu olayın TC alaksı olmadığını gündemin değiştrilmek için yapıldığını herkes anladı. o zaman Trabzonda yaşayan rum komuşlarımızı , balatta yaşayan ermeni konşularımızda vuralım.Olayı siyası yönden neden ele alıyoruz ki hep.zaten bunu yaptıranların istediğide bu.Siaysı yönden ele alıp ortalığı karıştırmak.Çıkarı olanların istediğini alması.İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.
Yorum
-
Sakaryaspor Kulübü Onursal Başkanı Aziz Duran, Sakaryaspor’u satın aldıkları fiyata vermeye hazır olduklarını belirterek, “Sözde Sakaryaspor sevdalısı olarak ortalıkta dolaşanlara açık teklif sunuyorum. Gelin bu takımı devralın ve bu iş nasıl yapılırmış, hem bize hem de kamuoyuna gösterme fırsatı bulun” dedi.
Duran, yaptığı yazılı açıklamada, Sakaryaspor’un deprem sonrası zor durumda iken, belediyenin sahip çıkmasıyla ayakta kaldığını belirtti. Sakarya ile ilgisi olmayan şehir dışındaki bir şirkete satılan kulübün, yeniden bu şehre kazandırıldığını kaydeden Duran, açıklamasında şunlara yer verdi: “Kulübü devraldığımız günden bu güne kadar ya 2. Lig A kategorisinde üst sıralarda ya da Süper Ligde yer aldık. Sakaryaspor’u şehrin ortak bir değeri olarak gördük ve tüm enerjimizle, bu ortak değerimizin başarısı için mücadele ettik. Sakaryaspor’u hiçbir zaman siyasete alet etmedik. Sakaryaspor sebebiyle hiçbir zaman hiçbir siyasi beklenti içine girmedik. Sakaryaspor’un iyi gününde de kötü gününde de yanında olduk. Fakat, Sakaryaspor’u önce il dışına satıp, sonra anahtarı bizim önümüze koyduranlar ellerini hiçbir zaman taşın altına koymayıp
oturdukları yerden birilerine suflörlük yaptılar ve bizleri eleştirdiler.”
Kanun gereği, belediye başkanlarının kulüp başkanı olmasının yasak olduğunu hatırlatan Duran, buna rağmen mücadeleye devam ettirdiklerini bildirerek açıklamasının devamında şunları kaydetti: “Sözde Sakaryaspor sevdalısı olarak ortalıkta dolaşanlara açık teklif sunuyorum. Gelin bu takımı devralın ve bu iş nasıl yapılırmış hem bize hem de kamuoyuna gösterme fırsatı bulun.”
Yorum
-
Evet, belki Türk ve Müslüman doğmayı biz kendimiz seçemedik fakat böyle olduğu için Yüce Allah'a sonsuz şükür ediyorum ve herkes etmek zorundadır. Bunun herkes kıymetini bilsin, bilmeye çalışsın.İlk olarak sümela61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületoprağı bol olsun... bunlar nereden buluyorlar bu hakkı kendilerinde?... Ermeni haklarını savunuyormuş da, kılmış da tüymüş de... vay anasını be... demek Türk olmayı biz seçtik, benim hiç haberim yoktu bundan... doğmadan önce ana rahminde bir form getirmişler bize... hangi ırktan doğmak istersin, hangi ten rengi istersin, annen-baban hangi dinden olsun (ve hatta baban belli olsunmu-olmasın mı) gibi sorular varmış meğer bu formda... herkes kendisi tayin etmiş yani yukarda saydığım özellikleri... mesela kör doğanlar kendileri istemişler kör doğmayı...
sonra bunlarla üstünlük taslar olmuşuz... eee, ne de olsa biz seçmişiz...
yazıklar olsun, yazıklar olsun, yazıklar olsun...
benim çocukluğum Kumkapı'da geçti... ev sahibimiz Ermeni idi (rahmetli Sarkis Amca), karşı komşumuz Rum'du (Rum Amca derdik, oğulları üniversiteye başladığında ben 5-6 yaşlarındayken oğullarının bütün oyuncaklarını abimle bana vermişlerdi), kahvaltı malzemeleri satan esnafımız (biz mezeci derdik) Arnavut'tu, bakkalımız Süryani... aa bir de Madam Teyze'miz vardı, ismini bilmiyorum, biz Madam Teyze derdik... "Mehmet'ime sakın bir şey demeyin" dermiş, annem öyle diyor... hepsi harika insanlardı... aramızda sorun olduğu bir dönem hatırlamıyorum, kaldı ki aynı dine, ırka, renge sahip insanların arasında da sorun yaşanabilmekte...
Allah bu hain cinayeti işleyenlerden bunun hesabını sorsun, asla bu oyuna gelmeyeceğim, Ermeniler de, Rumlar da benim kardeşim... cenaze töreninde yer alıp ruhuna dualar göndereceğim Allah izin verirse...
Sloganvari konuşmak istemem ama Türk milletinin dostu ve kardeşi olamayacağı açıktır. Olacaksa kardeşim "müslümandır". Rumlar mı bizim kardeşimiz olacak. Pkk eğitim kamplarının hesabını versinler önce.
Arkadaşlar bir gazeteci/yazar öldürüldü. Yazık ve günah. Bu işten Türkiye'nin zarar göreceği açıktır ve %99 bu nedenle yapıldığı ortadır. Gündem sözde soykırım saçmalığı ile bu kadar gergin iken bu olay iyi olmadı. Olay bundan ibaret.En son Kaya tarafından düzenlendi; 19.01.2007, 21:20.“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
Malik bin Dinar
Yorum
-
uzun uzun yazmayayım. Aynen katılmaktayım.İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet, belki Türk ve Müslüman doğmayı biz kendimiz seçemedik fakat böyle olduğu için Yüce Allah'a sonsuz şükür ediyorum ve herkes etmek zorundadır. Bunun herkesin kıymetini bilsin, bilmeye çalışsın.
Sloganvari konuşmak istemem ama Türk milletinin dostu ve kardeşi olamayacağı açıktır. Olacaksa kardeşim "müslümandır". Rumlar mı bizim kardeşimiz olacak. Pkk eğitim kamplarının hesabını versinler önce.
Arkadaşlar bir gazeteci/yazar öldürüldü. Yazık ve günah. Bu işten Türkiye'nin zarar göreceği açıktır ve %99 bu nedenle yapıldığı ortadır. Gündem sözde soykırım saçmalığı ile bu kadar gergin iken bu olay iyi olmadı. Olay bundan ibaret.En son Ömer SEVİNÇ tarafından düzenlendi; 19.01.2007, 21:21.Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!- Eomer -
Yorum
-
Hangi Müslüman?
Sinada Binlerce Türk Askerini öldüren Müslüman mı?
Yoksa
Arap yarım adasında bir yüzün ingilizlere savaşırken sırtına hançerini saplayan Müslüman mı?
Yoksa
Bekaa da Lübnanda Kamplarda 60 ların TKPML-Devsol-Dhkpc Örgütlerini besleyen Müslüman mı?
Yada
35 bin kişinin katilini villalarda besleyen güney komşu Müslüman mı?
Yoksa
250 bin kişilik bir mahalle kadar ve sadece senin tanıdığın bir ülkeyi tanımamak için bin dereden su getiren 1.5 milyar müslüman ve 400 milyon Türk-Müslüman mı?
Kardeşleriniz Hangi Müslümanlar
Devletlerin Dış politikada Dostları Kardeşleri Yoktur
Sadece Çıkarları vardır
Şu iki gündür Nazım hikmet ve Hrank Dinke karşı başlatılan Kin kusmaları Esefle Seyrediyorum
4000 bin yıllık şehrin kültürünün
Azınlık Yaşamın En büyük coğrafyasının Vucuda erdiği bir şehrin futbol takımının konuşulduğu ortamlara bu tarz kin ve nefret dolu mesajları hiç yakıştırmıyor ve esefle kınıyorum!Life is Claret&Blue
Yorum
-
FEYENOORD UEFA'DAN İHRAÇ EDİLDİ!
UEFA Kupası'nda Tottenham ile çeyrek final mücadelesi verecek olan Feyenoord'a Nancy ile oynanan grup maçında çıkan olayların faturası ağır oldu.. UEFA, kupadan ihraç ettiği Hollanda ekibine, 200 bin İsviçre frangı para cezası da verdi...
Feyenoord'a 30 Kasım'da UEFA Kupası Nancy ile deplasmanda oynanan maçta taraftarların çıkardığı olaylar ağır fatura getirdi.
Maçta Feyenoord taraftarları sahaya inmiş, polis, olayları biber gazı kullanarak güçlükle önlemişti
UEFA, İngiltere'nin Tottenham takımı ile çeyrek final mücadelesi yapacak olan Hollanda takımını kupadan ihraç ederken, 200 bin İsviçre frangı para cezası da verdi.
Bu gelişmenin ardından Tottenham ya doğrudan yarı finale yükselecek ya da Feyenoord'un grubunda 4. olan Wisla Krakow ile yarı final mücadelesi verecek. Bu konuda kararı UEFA Komitesi verecek.
Ayrıca Feyenoordlu yöneticiler CAS'a gideceklerini ve karara itirazda bulunacaklarını açıkladılar.
Kaynak: http://www.ajansspor.com/haber/166108
Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
Yorum
-
[quote=sümela61;612841]
benim çocukluğum Kumkapı'da geçti...
[quote]
Vay beaaa Kumkapı demek üsdat...
2 yılım geçti orada ve işim gereği sokak sokak biliyom
yeri değil ama ismini duyunca dayanamadım
Bu arada her zaman dediğim gibi aslolan İNSAN HAYATIdır. İnsan hayatına SAVAŞ hali hariç nasıl ve ne şekilde kast eden varsa Allah onu Kahrı Perişan etsinEn son Rıza ÇOLAK tarafından düzenlendi; 19.01.2007, 21:13.
Yorum
-
Evet Kaya kardeşimizinde dediği gibi olay bundan ibarettir.Bir arkadaşımızda yazmış yukarıda affettsin alıntı yapamadım , rumuzuda kalmadı aklımda.Bu olaydan kimin yarar sağlayacağı önemli.İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar bir gazeteci/yazar öldürüldü. Yazık ve günah. Bu işten Türkiye'nin zarar göreceği açıktır ve %99 bu nedenle yapıldığı ortadır. Gündem sözde soykırım saçmalığı ile bu kadar gergin iken bu olay iyi olmadı. Olay bundan ibaret.
Türk vatandaşıda olsa şahsım adına ''Bu ülke içinin canını toprağa sermiş , kanını Ay - Yildiza renk yapmış şehitlerimizin ruhlarının rahat olması için başsağlığı bile dilemem.'' Sadece ülkemiz adına kötü bir intibadır.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum