Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Lucreto tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Niye adam futbolcudan anlıyormuş işte. Eksiği hesap bilmemesiymiş.
    bence asıl eksiği o günki futbol dünyasından biraz bihaber olması ..
    hem de brezilya pazarında gezinirken...
    biraz pişsinler de gelip şu takımın başına geçsinler artık.

Yorum

• İlk olarak desertstrom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bence asıl eksiği o günki futbol dünyasından biraz bihaber olması ..
      hem de brezilya pazarında gezinirken...
      biraz pişsinler de gelip şu takımın başına geçsinler artık.
      Açıkçası ben Lemi'nin günün birinde Trabzonspor'un başına geçebilecek kadar iyi bir hoca olabileceğini hiç zannetmiyorum ama inşallah yanılırım.
      Herşeye rağmen, oynadığı zaman kendisini bir tarım aletine benzetsek te şimdikilerden çok daha iyi oyuncuydu.
      Zeytinburnu gibi herzaman altyapısıyla ön planda olan bir takımın başına geçmesi bizim için bir avantaj olabilir.

Yorum

• İlk olarak Lucreto tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Açıkçası ben Lemi'nin günün birinde Trabzonspor'un başına geçebilecek kadar iyi bir hoca olabileceğini hiç zannetmiyorum ama inşallah yanılırım.
        Herşeye rağmen, oynadığı zaman kendisini bir tarım aletine benzetsek te şimdikilerden çok daha iyi oyuncuydu.
        Zeytinburnu gibi herzaman altyapısıyla ön planda olan bir takımın başına geçmesi bizim için bir avantaj olabilir.

ben takımın başında tek adam fikrine her zaman karşıyım. gerekirse 3-4 t.direktör birlikte takımın başına getirilmeli.
        mesela şenol hocanın altına ünal-lemi-hami(sadece örnek)..
        zaten şenol hocayı bi daha bu takımın başına kimse kolayına getiremez.
        bu tarz bi oluşumla bence çok daha başarılı olunabilir.
        fikirler ne kadar çok çarpışırsa o kadar düzgün sonuçlar çıkacaktır.
        tabi eğer patronun altındaki emir eri gibi davranılacaksa hiç gerek yok.

Yorum

• resmi sitene iş yapar ya.aymanın tüm gazetelerde ts formasıyla resimleri açıklamarı çıkıyor marcelinho satılıyor bir açıklama yok...yuh sizee
          Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
          Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Metin Aktaşla röportajın bizi ilgilendiren kısmı...

Geriye dönüp baktığında en büyük düş kırıklığını ne zaman yaşadın?
            M.A.: "En büyük düş kırıklığını Trabzon’da yaşadım. Bugünkü durumumla geçmişim arasında dağlar kadar fark var. Çok erken yaşta kaleye geçtim. 17 yaşında Trabzonspor gibi büyük bir kulübün kalesini korudum. Özellikle genç futbolcular için bir uyarı yapmak isterim. Bulunduğunuz, geldiğiniz noktada kalmanız çok önemli. Para insanı değiştiriyor. Havaya giriyorsunuz ve bir anda ortamınız değişiyor. Kafanızı futbola değil başka şeylere veriyorsunuz. Bunları yaşadığım için anlatıyorum. Belki ders olur. Önemli olan bu dönemleri en az zararla atlatabilmek. Trabzon benim için çok büyük bir hataydı. 8 yıl çok uzun bir süre. Belki daha önce dışarı çıksaydım bugün farklı bir Metin Aktaş olabilirdi. Çünkü kendi memleketinin takımında oynamak çok zor. Sürekli üzerinizde bir baskı var. Bunu ne kadar kaldırabilirsin?Karadeniz milliyetçiliğiydi benim yaptığım. Kendi bölgemin takımında oynamak gibi. Oysa Trabzon’dan ayrıldıktan sonra Konya’dan teklif almıştım. A.Sebat yerine oraya gitsem bugün her şey farklı olurdu. Bunun için pişmanım."

Kaynak: Nevzat Dindar/Cumhuriyet
            12.01.2007

Metinin dediği gibi acaba kaç tane genç yıldız adayımız heba oldu.Aklıma gelen Alişen var.
            Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak fromTheRApBZONe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Geriye dönüp baktığında en büyük düş kırıklığını ne zaman yaşadın?
              M.A.: "En büyük düş kırıklığını Trabzon’da yaşadım. Bugünkü durumumla geçmişim arasında dağlar kadar fark var. Çok erken yaşta kaleye geçtim. 17 yaşında Trabzonspor gibi büyük bir kulübün kalesini korudum. Özellikle genç futbolcular için bir uyarı yapmak isterim. Bulunduğunuz, geldiğiniz noktada kalmanız çok önemli. Para insanı değiştiriyor. Havaya giriyorsunuz ve bir anda ortamınız değişiyor. Kafanızı futbola değil başka şeylere veriyorsunuz. Bunları yaşadığım için anlatıyorum. Belki ders olur. Önemli olan bu dönemleri en az zararla atlatabilmek. Trabzon benim için çok büyük bir hataydı. 8 yıl çok uzun bir süre. Belki daha önce dışarı çıksaydım bugün farklı bir Metin Aktaş olabilirdi. Çünkü kendi memleketinin takımında oynamak çok zor. Sürekli üzerinizde bir baskı var. Bunu ne kadar kaldırabilirsin?Karadeniz milliyetçiliğiydi benim yaptığım. Kendi bölgemin takımında oynamak gibi. Oysa Trabzon’dan ayrıldıktan sonra Konya’dan teklif almıştım. A.Sebat yerine oraya gitsem bugün her şey farklı olurdu. Bunun için pişmanım."

Kaynak: Nevzat Dindar/Cumhuriyet
              12.01.2007

Metinin dediği gibi acaba kaç tane genç yıldız adayımız heba oldu.Aklıma gelen Alişen var.

alişen kendini heba etti...alemci topçuydu.gerçi onuda oumar bozmuştu
              Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
              Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• alisen kendisine baksaydi suan 10 tane ardayi cebinden cikarirdi cok ustun bir yetenegi vardi ama olmadi iste

Yorum

• İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  alisen kendisine baksaydi suan 10 tane ardayi cebinden cikarirdi cok ustun bir yetenegi vardi ama olmadi iste
                  katılmıyorum alişen yetenekleri fazla olan bi çocuktu tamam performansını tam gösteremedi ama okadar da deil
                  kendine baksaydı arada yedekten takıma girebilirdi ama arda gibi futbolcu türk futbol tarihi görmedi kolay kolay da görmez sanmam çok büyük oyuncu

Yorum

• bugun saat 14 .30 TRABZONDA haluk ulusoy icin yuruyus yapilcakk

haluk ulusoy gercekten isini biliyor isi dustugu zaman neden trabzona kosuyor niye cinconlar niye yuruyus yapmiyor ,
                    14 eylul 2011 milano'nun fethi

Yorum

• İlk olarak nesta61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bugun saat 14 .30 TRABZONDA haluk ulusoy icin yuruyus yapilcakk

haluk ulusoy gercekten isini biliyor isi dustugu zaman neden trabzona kosuyor niye cinconlar niye yuruyus yapmiyor ,

ipini canaydın çekti niye yürüsünler ki...

Yorum

ipini canaydın çekti niye yürüsünler ki...

biz ulusoyun ne faydasini gorduk bizi kac kere sampiyon yapti soylermisin cincino kac defa yaptii heee , durun yaa bu adam icin yuruyenlere ben trabzonlu demem , hepsi satin alinmis insanlardir kesin

Yorum

• İlk olarak nesta61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          biz ulusoyun ne faydasini gorduk bizi kac kere sampiyon yapti soylermisin cincino kac defa yaptii heee , durun yaa bu adam icin yuruyenlere ben trabzonlu demem , hepsi satin alinmis insanlardir kesin

artık cincona da faydası yok.
                          kulüpler birliği başkanı sıfatı ile canaydın çekti ulusoy un ipini, artık onların tek kurtuluşu biryerlere yaranmak olduğu için.
                          bize zaten bi faydası yok.
                          ulusoy adının memleketine ne faydası oldu ki?
                          takım bu durumda iken yönetimi protesto etmek yerine ulusoyun kellesini kurtarmaya çalışmak zaten yönetimin tetikçiliğini yapmaktır. bunun başka adı olmaz.

Yorum

artık cincona da faydası yok.
                            kulüpler birliği başkanı sıfatı ile canaydın çekti ulusoy un ipini, artık onların tek kurtuluşu biryerlere yaranmak olduğu için.
                            bize zaten bi faydası yok.
                            ulusoy adının memleketine ne faydası oldu ki?
                            takım bu durumda iken yönetimi protesto etmek yerine ulusoyun kellesini kurtarmaya çalışmak zaten yönetimin tetikçiliğini yapmaktır. bunun başka adı olmaz.

dogru haklisin,
                            neyse iyi gecelerr ben yattim

Yorum

• Yönetimin bombaları

* AYMAN'I transfer edip, yanına Risp'i de ekleyeceklerdi. İkisi de olmadı!.

* BREZİLYA'DA harikalar yaratan Eller'i kadroda tutamadılar!..

* TRABZON'A tarihinin en kötü ilk yarısını yaşattılar!..

* 400 bin euro para için Marcelinho'yu sattılar!..

* SZYMKOWİAK futbolu bırakma kararı aldı. Durumu belirsiz!

*
                              FEDERASYON başkanlığı için kulis faaliyetlerine dalıp takımı unuttular!

Sabah

Yorum

• Gideceği limanı bilmeyen gemi!

Bir spor programında Yattara televizyon kameralarına şu sözleri konuştu: "Bu takım kümede kalacaktır. "
                                İşte Trabzonspor'un bugünkü durumunu anlatan en açık söz. Yazık, her sezon hedefi şampiyonluk olan kendisine verilen 4. büyük unvanını anasının ak sütü gibi helal eden bir takım bu durumlara düşmemeliydi. Ama bu yönetimle gelinen noktayı da doğal karşılıyorum. Trabzonspor'da yönetimler belirli bir plan ve programları olmadığı için biraraya geldiklerinde birbirlerine " Ne olacak şimdi?" sorusunu sormaktan başka bir şey yapmıyorlar.
                                Şurası bir gerçek ki Trabzonspor ne yazık ki hiçbir genel kurula geleceğe yönelik yeterli ve gerekli bir progamla çıkmamıştır. Genel kurulların ardı sıra yaşanan olumsuzluklar işte bu programsızlıkların ta kendisidir. Dolayısıyla bugünkü gibi karşılaşılan sorunlarda hep ve sürekli "Ne olacak şimdi?" denilmiştir. Halbuki Trabzonspor "Ne yapılacak şimdi?" demeliydi. Bu yüzden gelinen noktada kendi aralarında bile birlikteliği bulunmayan kimselerin oluşturduğu yönetim var. Kiminin ak dediğine diğerleri kara diyor. Yönetim, teknik adam, futbolcu arasında büyük bir güvensizlik var. Szymkowiak futbolu bırakma pahasına Trabzon'a gelmeyeceğini söylüyor. Büyük umutlarla Trabzon'a getirilen teknik adam Lazaroni ve şimdi de Marcelinho yoklar. Hele birde Ayman transferi var ki tam anlamıyla büyük bir skandal. Bu transfer bile Trabzonspor yönetiminin ne kadar beceriksiz ellerde olduğunu en açık biçimde ifade ediyor...

ZOR GÜNLER KAPIDA
                                İkinci yarıya bugünkü yönetim anlayışıyla başlayacak olan Trabzonspor'u çok zor günlerin beklediğini söyleyebiliriz. Çünkü Trabzonspor'da sorunları çözümü bu yönetimle gün geçtikçe daha da zorlaşıyor. Tünelin ucundaki ışığı görebilmek mümkün değil. Bir büyük usta diyor ki "Gideceği limanı bilmeyen gemiye hiçbir rüzgardan hayır gelmez"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X