Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ah zaman ah
    paralarını verip dünyanın heryerinde seslerinin çıkmasını sağlayan anadoluya sırtını dönüp istanbula yalamaya başlayan yüce(!) camia
    yazık yazık
    Fikriyatında iki paralık olduğu dünyada kendini kabullendirebilmek için satmaktan çekinmemiş
    En temiz zannetiklerimiz kirleneli çook Zaman olmuş
    eskiden koşa koşa aldığım gazeteyi şimdi görüp okumamak için çaba gösteriyorum

Yorum

• kratochvile karsilik kim gidiyo bu defa ? - bence yine balon haber....
      burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• En temiz zannetiklerimiz kirleneli çook Zaman olmuş
        Terazini kefesini kırdın be hocam!
        Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• Yattara konusunda açıklama
          Basın Sözcümüz Zeyyat Kafkas, bir açıklama yaparak oyuncumuz Ibrahima Yattara’ya atfen bazı gazetelerde yer alan ifadelerin amacından saptırıldığının tespit edildiğini vurguladı.

Profesyonel Futbol Şube Menajeri Necmi Perekli’nin Antalya kampında Yattara’yla bir görüşme yaptığını ve bu konuda kendilerine bilgi verdiğini kaydeden Kafkas, “Buna göre oyuncumuzun farklı amaçla dile getirdiği söylemlerinin kamuoyuna bazı medya organlarınca yanlış aksettirildiğini üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız” ifadesini kullandı.

Kafkas, şunları söyledi: “Oyuncumuz Yattara, Menajerimiz Sayın Perekli’ye olayın doğrusunu aktarmış ve gazetecilerin yönelttiği soruya karşılık bırakın küme düşmeyi, takımın ikinci yarıda kendisinin de katılımıyla çok daha üst sıralara yükseleceğini bildirmiştir. Zaten bazı basın organlarında haber aynen bu şekilde yer almış ancak bazılarında da farklı yorumlarla okuyucuya aktarılmıştır. Yanlış anlamadan kaynaklandığını düşündüğümüz bu hatayı yapan değerli basın mensubu arkadaşlarımızı daha dikkatli olmaya çağırıyor, bu hatanın da aynı şekilde düzeltilmesini bekliyoruz.”

İstanbulu Yalayan Köpeklere Kapak Olsun
          Bugun itibariyle Zaman Ve tüm diğer ifade ettikleri Gözümde Bitmiştir!
          Ne evime girerler ne benim olduğum ortama
          En son Misafir tarafından düzenlendi; 27.12.2006, 18:45.

Yorum

• İlk olarak KHE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Terazini kefesini kırdın be hocam!
            Terazinin Kefesini Bir gözüne Parayı
            Bir gözüne İmanı koyanlar Kırmış hocam

Yorum

• İlk olarak Naim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ah zaman ah
              paralarını verip dünyanın heryerinde seslerinin çıkmasını sağlayan anadoluya sırtını dönüp istanbula yalamaya başlayan yüce(!) camia
              yazık yazık
              Fikriyatında iki paralık olduğu dünyada kendini kabullendirebilmek için satmaktan çekinmemiş
              ya bende büyük hayal kırıklığı yaşamaya başladım uzun ZAMANdır... Her ZAMAN tasvip ettiğim gazeteyi sırf spor haberlerinden dolayı almamaya başlayacam yakında... çok bozulmaya başladım yaaa...
              ''Terketmedi eziyetin beni''

Yorum

• Hatırlayanlar olacaktır
                Umut Bulut Transferiyle alakalı yazdıkları Karaktersiz yazılar vardı Sporda bugun isimli sitelerinde
                O zaman bunu gören bir Zaman camiası seven dostumuz irtibata geçirmişti site yönetimiyle Haberin kaynağı olarak bir fb eski yöneticisi demişti
                bende haysiyetin şerefin iki paralık değilse ses bantlarını verirsin Yönetime açar ana avrat söver her türlü pisliğide kendi yönetimime yaparım demiştim
                Ama kasetin yoksa aradaki aracıyı unutur senin tüm cibilliyetinle alakalı küfürleri sıralarım demiştim
                Kem küm kaset falan başka kaynaktan diyordu
                yani o zamandan beri dikkat ediyor ve okumamaya çalışıyorum

Beni bu konuda Başka amaçları vardır diye eleştiren derdin başka diyen olursada alnını karışlarım!

Yorum

• Transferde son Aday

Yeşil-siyahlı kulüp, takas teklifine sıcak bakmıyor.

Trabzonspor'un Kratochvil'e karşılık yeşil-siyahlı kulübe ilk yarıda kadro dışı bıraktığı Fatih Akyel'in yanı sıra para teklif ettiği öğrenildi.

Trabzonspor'a önceki sezon Ersen Martin'i, geçen sezon Ömer Rıza'yı, bu sezon başında da Mustafa Keçeli'yi satan Denizlispor'un takas teklifine sıcak bakmadığı, ancak para karşılığında bu transfere onay verebileceği belirtildi.

Devre arası tatili nedeniyle Slovakya'da bulunan tecrübeli futbolcu, gelişmelerden haberi olmadığını belirterek, "Trabzonspor'un benimle ilgilendiğini, daha önce duymuştum. Sözleşmem sezon sonunda sona erecek. Eğer kulüpler anlaşırsa, Trabzonspor'da oynamayı isterim" dedi.

Yorum

• İlk olarak irfanb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Transferde son Aday

Trabzonspor'un Kratochvil'e karşılık yeşil-siyahlı kulübe ilk yarıda kadro dışı bıraktığı Fatih Akyel'in yanı sıra para teklif ettiği öğrenildi.

Trabzonspor'a önceki sezon Ersen Martin'i, geçen sezon Ömer Rıza'yı, bu sezon başında da Mustafa Keçeli'yi satan Denizlispor'un takas teklifine sıcak bakmadığı, ancak para karşılığında bu transfere onay verebileceği belirtildi.

Devre arası tatili nedeniyle Slovakya'da bulunan tecrübeli futbolcu, gelişmelerden haberi olmadığını belirterek, "Trabzonspor'un benimle ilgilendiğini, daha önce duymuştum. Sözleşmem sezon sonunda sona erecek. Eğer kulüpler anlaşırsa, Trabzonspor'da oynamayı isterim" dedi.
                    bıktım yaaaaaaaaaaaaa

hergün başka bir haber

uffffffffffffffffffff
                    [ille d' 7]

Yorum

• ama bu adam iyidir versinler fatihle rizayi tamam

Yorum

• İlk olarak Naim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ah zaman ah
                        yazık yazık
                        kardeşim sana aynen katılıyorum

Yorum

• Kratochvil;
                          Bu adam yabancı statusunde oynamıyor mu?
                          ee ozaman balon haber der gecerız..(iyi adam o baska)
                          Efsaneler asla ölmez,sadece şekil değiştirir...Fırtına döndü!!
                          Yönetim,futbolcu,taraftar elele hep beraber 8.şampiyonluğa...

Yorum

• her gün birini alıyoruz gazetelere göre.

Yorum

• İlk olarak irfanb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Transferde son Aday

al bir de urdan yak
                              biktim artik hergün degisik haber okumaktan. ayrica Fatih Akyel'i vereceklermis. Sanki Fatih Akyel gidince yabanci kontenjani acilacakta Kratochvili alacaklar. Yoksa Kratochvil türk statüsündemi? Hem hangi parayi verecekler Denizli'ye borc girtlakta.
                              Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                              Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• gereksiz bir transfer olacağı kanısındayım..
                                Girls from your city

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X