Walla bu yönetimin ne yaptıgı belli degil taka zaten yalan haber yapıyor fanatik Trabzonspor düşmanı fotomac desen zaten kaale alınmaz biz en iyisi resmi siteye bakalım en iyi haber ordan çıkar
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Hasan : “Amacımız taraftarı mutlu etmek”
Takımımızın orta saha oyuncusu Hasan Üçüncü, ilk yarıda çok üzdükleri taraftarları ikinci yarıda sevindirmek istediklerini söyledi.
Antalya’da iyi bir hazırlık dönemi geçirerek belirterek, ikinci yarıya iyi başlamak istediklerini kaydeden Hasan, “Her şeyin güzel olmasını istiyoruz. Bayramı Antalya'da kampta geçireceğiz ama bizim işimiz futbol. İyi sonuçlar alacağımız bir hazırlık dönemi geçirmek amacındayız. Bizim bayramımız sahada. Hedefimiz üzdüğümüz taraftarımızı mutlu etmek" dedi.-1461 TRABZON-
Yorum
-
burada anlaştık diyorT.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R
Yorum
-
İlk olarak jaguar19 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://www.sonsayfa.com/news_detail.php?id=30851
burada anlaştık diyor
Martinez'in ismi dogru yazilmayan bir haberemi inanacagiz. (Martines)Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
Yorum
-
keske aymani alabilsek bizim ön libero diye oynayan futbolculardan daha iyi.İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar emre güngörü rus klup alıyomuş,emrahı ve yasini klupleri bırakmıyor,martinez transferindede 3 takasa bizim yönetim izin vermez bu yüzden biz ancak aymanı alabiliriz.
Yorum
-
m.büyük giderse üzülürüm. ben bu çocuğu seviyorum. adı geçen isimler de komik geliyor bana. Erdinçtir, M.Sedeftir, Ali Güneştir, Aymandır, Emrahtır... Çok sıradan hatta bazıları vasatın altında oyuncular.... Yine transferde havlu atcaz gibi.. Bi bırakmadılar yakamızı yaaa... Bırakın gidin daha fazla zarar vermeden...... Martinezin de Jeffersondan bir iki gömlek üstün olduğunu düşünüyorum. Bu da bize kesinlikle yetmezOF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)
Yorum
-
İlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMartinez'in ismi dogru yazilmayan bir haberemi inanacagiz. (Martines)
sadece martinezin ismini degil jeffersonunda ismini yanlis yazmislar(jeferson)"CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
bu arada 3 milyon euro gibi laflar geçiyo. Eğer 3 futbolcunun üstüne 3 milyon euro para verceklerse derhal vurulmalı bunlar... O kaleci ne kadar iyi olursa olsun 1 milyon dolar yapar. Ben yetkili kişi olsam, Erdinç+Jefferson+OmerRIza,Celalettin,Keçeliden birini veririm... Para olarak da max 300 bin dolar veririm....OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)
Yorum
-
Sakaryaspor, Trabzon'dan Martinez'e karşılık 3 oyuncu istedi...
Sakaryaspor, kaleci Martinez'e karşılık Trabzonspor'dan 3 futbolcu istiyor.
Sakaryaspor Teknik Direktörü Giray Bulak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kalecileri Martinez'in transferine karşılık Trabzonspor'dan, Jefferson, Musa Büyük ve Mustafa Keçeli'yi istediklerini söyledi.
Bulak, bu konudaki tekliflerini bordo-mavili kulübe sunduklarını ve beklemede olduklarını belirtti.
Martinez konusunda kulübün menfaatleri doğrultusunda hareket ettiklerini ifade eden Bulak, şu ana dek bordo-mavili kulüpten kendilerine yanıt gelmediğini de kaydetti.
Trabzonspor yönetiminin ise Sakaryaspor'un teklifini düşündüğü öğrenildi.
Bu arada, teknik direktör Ziya Doğan'ın Sakaryaspor'da kiralık olarak oynayan bordo-mavili takımın oyuncusu Erdinç'i de istediği, ancak bu transfer konusunda olumlu yanıt alınamadığı öğrenildi.
Milliyet
Yorum
-
Trabzonspor kondisyon depoluyor
Ligin ilk yarısının tamamlanmasıyla birlikte dün Belek'e gelen Trabzonspor, kampın ikinci gününde ormanda kondisyon çalışması yaptı.
Dün Antalya'ya gelen bordo mavililer, Serik İlçesi'ndeki Belek Turizm Bölgesi'nde bulunan 5 yıldızlı Gloria Golf Resort Otel'e kampa girdi. Dün ilk idmanlarını yapan Trabzonsporlular, bugün de asırlık çam ağaçlarının bulunduğu Belek ormanlarında antrenman yaptı. Kampa bu sabah katılan Gökdeniz ile hafif sakatlığı olan kaptan Hüseyin'in katılmadığı ormandaki kros, yaklaşık 2 saat sürdü. Teknik direktör Ziya Doğan'ın futbolcuları çok zorlamasına rağmen neşeli görüntülerin yaşandığı krosta, sakatlıktan yeni çıkan Yattara kampın yine neşe kaynağı oldu. Ligin ilk yarısında istediği sonuçları alamayan ve ligin son sıralarına demir atan Trabzonspor, ikinci yarı hazırlıklarına erken başladı. 5 Ocak'a kadar sürecek kamp sırasında takım buldukları takdirde hazırlık maçları oynayacaklarını belirten Doğan, "Takım olarak iyi oynadığımız maçlarda bile şanssızlık eseri sahadan galip ayrılamadık. Bu nedenle kampa biraz erken başladık. Bütün eksiklerimizi tamamlayıp ikinci yarıda bambaşka bir Trabzonspor olarak taraftarlarımızın karşısına çıkacağız" diye konuştu. Doğan ayrıca Gökdeniz ile Hüseyin'in salon antrenmanı yaptıklarını söyledi. Bordo mavililer, akşam saat 18.30'da da konakladıkları otelin sahasında akşam idmanı yapacak.
KÜÇÜK AJANLARA DİKKAT
Trabzonspor'un ormandaki çalışmasını ilköğretim okulu öğrencileri de yakından takip etti. Trabzonspor menejeri Necmi Perekli ile konuşan minikler, Perekli'nin hangi takımı tuttuklarını sorması üzerine hep bir ağızdan, "ezikbahçe" (burayı ben değiştirdim
)diye yanıt verdi. Perekli de oyuncularına dönerek, "Dikkat! Minik ajanlara dikkat edin" diye espiri yaptı.
TrabZonguldaklı...
Yorum
-
Martinez = 3 futbolcu
Sakaryaspor, kaleci Martinez'e karşılık Trabzonspor'dan 3 futbolcu istiyor. Sakaryaspor Teknik Direktörü Giray Bulak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kalecileri Martinez'in transferine karşılık Trabzonspor'dan, Jefferson, Musa Büyük ve Mustafa Keçeli'yi istediklerini söyledi. Bulak, bu konudaki tekliflerini bordo-mavili kulübe sunduklarını ve beklemede olduklarını belirtti.
Martinez konusunda kulübün menfaatleri doğrultusunda hareket ettiklerini ifade eden Bulak, şu ana dek bordo-mavili kulüpten kendilerine yanıt gelmediğini de kaydetti.
Trabzonspor yönetiminin ise Sakaryaspor'un teklifini düşündüğü öğrenildi.
Bu arada, teknik direktör Ziya Doğan'ın Sakaryaspor'da kiralık olarak oynayan bordo-mavili takımın oyuncusu Erdinç'i de istediği, ancak bu transfer konusunda olumlu yanıt alınamadığı öğrenildi.
25.12.2006
Kaynak : AA"CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum