Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Keske 3 milyon dolar verseydik de Ömer Rizayi vermeseydik. Ömer degisik bi oyuncu ve ne zaman lazim olacagi bilinmez. Ingiliz altyapisinda oynamis Henry'yle ilk onbir çikmis adam. Kumasi iyi. Keske vermeseydik...Ayrica bizim forvetimiz yok neden forvet takas ediyoruz. Yoksa yönetim iyi bir forvet mi alacak yildiz niyeti diye hayali de olsa umut ediyoruz."Umut" geldi ama hala yeni umutlar var. Neyseki bir-iki kimildama oldu insallah devami iyi gelir de Nuri bey de kaybolmaktan kurtulur..
    Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• İlk olarak cemka tarafından gönderildi

ya arkadaslar ne bu yaaaaa... siz neye razi olcaksiniz anlamadim... simdide nedne bu kadar para verdiler diyorsunuzzz... adam topçu oldugu için o kadar para ediyor... yanilmiyorsam Gökhan Ünala 6 milyon dolar istediler... Bence Umut Gökhandan daha yararli olacak bir futbolcu... 3 senedir istiyorum ben o adami...

Türkiyeden alinacak Iki topçudan biriydi ve almislarsa yönetimi tebrik ediyorumm...hayirli olsuun...Birde Hayrettini alsinlar tamadir...Daha sonrada 2 tane kaliteli yabanci...yeterli bize...

heralde biz nie aldilar demedik.ama yaziktir acizliktir.is bilmezliktir.her ne kadar transfer yapilmis olsada.hocasi olmayan bir takimdan futbolcu göndermek isbilmezligin göstergesidir.
      Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
      İşte BMN!*

Yorum

• Arkada$lar Altay-Sakarya maci ne oldu?
        insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• İlk olarak ismet61 tarafından gönderildi
          Arkada$lar Altay-Sakarya maci ne oldu?

sakarya 4-1 yendi.Malesef izmir ekibimiz çikamadi!
          İşte BMN!*

Yorum

• sakarya aldi ve cikti lige 4-1 maalesef[img]smileys/smiley5.gif[/img]Edited by: selcuk
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• arkadaslar sabir transferler basladi hocada gelir[img]smileys/smiley2.gif[/img]

Yorum

• Türk kaç tane forvet var verim alinabilecek? Ankaragücü forvetsiz kaliyordu diye hediye ettik Ömer Riza'yi. Üzücü. Neyse hayirli olsun diyelim. Umarim Fatih gittikten sonra kaliteli Türk forvet çikartabiliriz. Anlasilan Mehmet Yilmaz, Ergin Keles,Ali Güzeldal'in önü açik tutuluyor. Ali Güzeldal'dan ümitliyim. Daha çok sans bulmayi hakediyor
                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Ersun Yanal`in Istanbul medyasinda etkilenmeyecegini bilsem, gelmesini belki isterdim. Ama bizi ancak türk futbolunu az cok taniyan, iyi bir yabanci Hoca kurtarir.
                  TS´un cöküsü Vol.3 (01.09.2009) tarihinden itibaren kitabcilarda, TS´un yükselisi Vol.4 ise 01.01.2010 tarihinde kitabcilarda yerini alacaktir.
                  TS Cöküsü Vol.4´ünde ne zaman cikacagi cok yakinda taraftara duyurulacaktir!

Yorum

• Sagol karde$, ben Altayi bekliyordum, belki izinde birkac süperlig maci izleme $ansimiz olurdu. Hayirli olsun.

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi
                      Türk kaç tane forvet var verim alinabilecek? Ankaragücü forvetsiz kaliyordu diye hediye ettik Ömer Riza'yi. Üzücü. Neyse hayirli olsun diyelim. Umarim Fatih gittikten sonra kaliteli Türk forvet çikartabiliriz. Anlasilan Mehmet Yilmaz, Ergin Keles,Ali Güzeldal'in önü açik tutuluyor. Ali Güzeldal'dan ümitliyim. Daha çok sans bulmayi hakediyor

travelair, ali guzeldal hakkinda ne kadar hakli.. fatih tekke'ye tarz olarak cok benzeyen bir forvet. ERsun'La anlastilarsa eger, caner erkin'i de alip gelse ersun.
                      burdayim,
                      sorunun cevabi içtigi yerde
                      http://www.twitter.com/kaytazoff

Yorum

• o haber bomba yaa!Ise bak can çobanoglu ile anlastik yetmedi adam ilk icraat hoca da buldu baya hizliymis bu can!

İşte BMN!*

Yorum

• İlk olarak ofkopat tarafından gönderildi
                          Bizim yonetim naapmaya calisio anlsamadim gitti. [img]smileys/smiley5.gif[/img]2 milyon $ bir de ustune futbolcu. Amma degerliymis bu umut .[img]smileys/smiley5.gif[/img]
                          cemal aydinin bize 2. kazigi offf offf bu yöneticiler disardan salliyoda oraya oturduklarinda sikiyolar.... demiyorum bise abi Allah yardimcimiz olsun
                          [ille d' 7]

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi
                            sakarya aldi ve cikti lige 4-1 maalesef[img]smileys/smiley5.gif[/img]

Sakaryanin çikmasina çok sevindim. Düstükleri yil belki de ligin en iyi futbolunu oynayan ekiplerden biriydi ve haksizlikla küme düsürülmüslerdi. Ayrica Sakaryada çok sayida Trabzonspor taraftari var. Helede Ankaradan ve istanbuldan gelen taraftarimizla orada kendi evimizdeymisiz gibi oynuyoruz...

Yasasin bu sene Ankaradan gidebilecegimiz bir deplasman daha çikti...
                            HEPİMİZ TRABZONLUYUZ...!!!

Yorum

• İlk olarak miracciftci tarafından gönderildi

o haber bomba yaa!Ise bak can çobanoglu ile anlastik yetmedi adam ilk icraat hoca da buldu baya hizliymis bu can!

bence de bomba da, caner erkin'i getirsin havalanindan ger donsun zaten ersun yanal'la biraz zor.. benim gonlumde Irrureta var.. keske bayilsalar parayi getirseler..adam siradan futbolcularla DEportivo'yu hep zirveye oynatti. Tristan, Pandiani, Capdevilla, Luque gibi adamlara futbolcu olmanin ve taktige sadik kalarak oynamayi ögretti. bu arada Djalminha'ya da ogretmeye çalisti ama ondan bir kafa yemisti.. Irrureta, 4-5-1'in mimari, tristan gibi ilerdeki 1'in rolünü üstlenecek Umut'u da aldik.. Ne rüya ama, rüyalar anlattikça hatirlanir, benim rüyam da anlattikça açiliyor.

burdayim,
                              sorunun cevabi içtigi yerde
                              http://www.twitter.com/kaytazoff

Yorum

• Umut transferi dogruysa, Türkiye icinden yapilacak en iyi transferlerden biridir. Bence Gökhan Ünaldan daha iyi bir futbolcudur, cünkü A. Gücü en kötü futbol oynadigi sezonda hem takimini ligde birakti, hemde iyi bir performas sergiledi.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X