Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bizim Sota bugun deplasmanda Sevilla'ya karsi iki tane yazdi. Ikinci gol son dakikalarda. 2-1 galip geldiler. Ziya hocam ,ne dersin bu Sota oynar mi bizim canavar takimda? Efendim, dogru dogru defans yapmiyor, yaramaz bize. Dogrusun cesur zihniyetli, cagdas teknik direktorum, Ziya Dogan hocam benim.

Yorum

• Sevilla-AZ Alkamaar karsilasmasi Alkmaarin 1-2 galibiyetiyle tamamlandi ve eski yildizimiz o unutamadigimiz yildiz oyuncumuz sota o iki golün ikisinide o atti, ve son dakkada takimini beraberlikten kurtararak galibiyete ulastirdi.

Helal olsun hala yasina göre firtina gibi hic degismemis.
      Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

• İlk olarak fteotdgs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bizim Sota bugun deplasmanda Sevilla'ya karsi iki tane yazdi. Ikinci gol son dakikalarda. 2-1 galip geldiler. Ziya hocam ,ne dersin bu Sota oynar mi bizim canavar takimda? Efendim, dogru dogru defans yapmiyor, yaramaz bize. Dogrusun cesur zihniyetli, cagdas teknik direktorum, Ziya Dogan hocam benim.
        sotaya helal olsun her hafta takip ederim maclarini gol attimi diye

bize sotanin ölüsü bile yeter

nerde sota ah be ah nerde o eski gunlerimiz

Yorum

• İlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sevilla-AZ Alkmaar karsilasmasi Alkmaarin 1-2 galibiyetiyle tamamlandi ve eski yildizimiz o unutamadigimiz yildiz oyuncumuz sota o iki golün ikisinide o atti, ve son dakkada takimini beraberlikten kurtararak galibiyete ulastirdi.

Helal olsun hala yasina göre firtina gibi hic degismemis.
          vaybee üzülerek alkislarim :meşale1:
          burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• hey gidi hey ,,

sota bugun yine ikitane cakti .

Sevilla [1 - 2] AZ Alkmaar52'[1 - 0]E.J. Chevanton (pen.) 62'[1 - 1]S. Arveladze 90'[1 - 2]S. Arveladze

Yorum

• İlk olarak waalwijk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              hey gidi hey ,,

Sevilla [1 - 2] AZ Alkmaar52'[1 - 0]E.J. Chevanton (pen.) 62'[1 - 1]S. Arveladze 90'[1 - 2]S. Arveladze
              Helal
              Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

• İlk olarak waalwijk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                hey gidi hey ,,

Şhota 90. dakikada yaktı beni. İddada maça 0 vermiştim. Diğer tüm maçları almış o maçın bitmesini beklerken 90+4 de shotanın golü geldi. Tam 154 ytl me mal oldu.

Canın sağolsun şhota... Az güldürmedin yüzümüzü... Trabzonsporumuza çok emeğin geçti. Hepsi helal olsun sana.
                HEPİMİZ TRABZONLUYUZ...!!!

Yorum

• birazdan eurosport ta izlenir sotanin golleri

suan eurosport uefa maclarinin özetini gösteriyor. ilk görüntüler ezikbahce-frankfurt macindan

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    birazdan eurosport ta izlenir sotanin golleri

suan eurosport uefa maclarinin özetini gösteriyor. ilk görüntüler ezikbahce-frankfurt macindan
                    Eurosport'u nasıl izleyebiliriz arkadaşlar. Yardımcı olabilecek olan varmı?
                    ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
                    "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• İlk olarak CAFER KILIÇSOY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Eurosport'u nasıl izleyebiliriz arkadaşlar. Yardımcı olabilecek olan varmı?
                      ben almanyada yasadigim icin bakma imkanim var kablolu yayindan seyrediyorum eurosprtu

tr de heralde sadece digiturk paketinden izleniyor diye biliyorum

Yorum

• Ah Baki ah! Sen Gencler'deyken de kazmaydin, hala öylesin. Her macta sana az icimizden saymadik! Helal olsun sana, cok istikrarlisin, Besiktas'ta da bir yolunu bulup kendine küfür ettirebiliyorsun.

Besiktas'a bugün gercekten yazik oldu. Eeee o kadar pozisyonda gol atamazsan, sana haksiz yollardan da olsa atarlar.
                        Çok yaşa Trabzonspor

Yorum

• yazık oldu bjk ye rudi föller(nası yazılıyo bilmiyom) penaltıya çok sevindi. Düşünün Alman efsane penaltı oldu olsa da kazansak razıyım der halde
                          alman futbolu da çöküşte
                          '' İnsanoğlunun değeri bir kesirle ifade edilecek olursa; payı gerçek kişiliğini gösterir, paydası da kendisini ne zannettiğini,payda büyüdükçe kesrin değeri küçülür... ''

Yorum

• bencede çok yazık oldu beşiktaşa haketmedi elenmeyi, üzüldüm..
                            yok bir sitemim hayatta hersey kısmet...

Yorum

• saat gece 01:23 ve ziya doğan hala istifa etmedi...
                              taraf

Yorum

• İlk olarak jakobieen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bencede çok yazık oldu beşiktaşa haketmedi elenmeyi, üzüldüm..
                                Uzulen arkadaslara bir lafim yok. Istanbul'lu uc kucuklerin basina gelen her kotu, olumsuz sey beni ancak mutlu edebilir. BJK'nin boyle debelene debelene elenmesi beni daha da mutlu etti. Kendilerinin Avrupa basarilari efsane!dir zaten. Bir Romen takimina karsi Sanli Sarialioglu'nun kaptanligi doneminde elenmeleri icin son 3 dakikada 3 gol yemeleri gerekirken bunu basarmak! gibi bir efsaneleri vardir kiii dadindan yinmez; her aklima geldiginde o Rumen takimi ile kardes takim olmak isterim.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X