Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• sana ne hürriyet sanaaaaneeeeeeeee.

Yorum

• Dogan Szymeki kazanmak istiyor, Dogan Musampa ve Szymeki istemiyor.

iki ayri kaynak

mmmh hangisine inanalim? neyse bakip görecegiz.
      TRABZONSPOR

Yorum

• ziya doğan musampayı istemiyorsa bende onu istemiyorum elinde igiltere ispanya kariyeri olan adam var istemiyorum diyo doğru ona ayman yeter
        bu kadar küçük düşünme ziya hoca
        Bordomavi.net

Yorum

• Yalana BAk !!

İlk olarak sbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Stepanov Trabzon'u şaşırttı

Trabzonspor'un 750 bin dolara aldığı Stepanov için dünya devleri kapışıyor. Milan'ın 7 milyon euro teklif ettiği tecrübeli savunmacı için bu kez Chelsea devreye girdi. İngiliz devi, Stepanov için 12 milyon euro önerdi.

Devler kapıştı

Sırp futbolcuya Milan'ın 7 milyon euro teklif ettiğini duyan Chelsea fiyatı artırıp devre arasında Trabzon'la masaya oturmaya hazırlanıyor.

Mourinho ısrarlı
          Stepanov için iki dev kapışıyor... Milan Kulübü'nün 7 milyon euro'luk teklifi sonrasında Sırp futbolcuyu sezon başından beri almak isteyen İngiliz kulübü Chelsea de fiyat artırdı: 10 milyon euro... Chelsea'nin hocası Mourinho'nun Stepanov'u ısrarla istemesi üzerine İngilizler devre arasında Trabzon'a gelecek.

Ancak
          sezon sonu
          Stepanov'un gitmek istemesi Trabzon'da hayal kırıklığı yarattı. Sırp futbolcunun yöneticilere "Her futbolcu gibi benim de hayalim dev takımlardan birinde oynamak" dediği öğrenildi. Teknik direktör Ziya Doğan'ın "Eller dönecekse sorun yok" dediği iddia edildi. Bazı yöneticiler ise "Ancak sezon sonu satarız" diyor.
          YILMAZ ŞENOL
          Bu Folomac denen paçavra aynı haber içinde bile tutarlılık gösteremeycek kadara yalan haber yapma şampiyonu.

1. Ticari bakalım siz 7 milyon teklif edile n bir oyuncuya en fazla 1 milyon euro fazla teklif edersiniz değil mi? Ama chalse habere göre 3 milyon fazla veriyor yani 10 milyon eur
          2. Eee eger chalse 10 veriyorsa 1 paragraf yukarıdaki 12 milyon nerden çıkmış??

Gazete değil ya paçavra
          Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)

Yorum

• öyle deme abi, soba alıştırmak için iyi işe yarıyo. gerçekten.
            2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
            Gerçek budur. ☆

Yorum

• hehe hakaten Burçak bi o işe yarıyor
              Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)

Yorum

• Trabzon - Trabzonsporlu futbolcular Gökdeniz Karadeniz ile Marcelihno, basın toplantısı düzenleyerek ilk yarının değerlendirmesini yaptı.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ndeki basın toplantısında ilk olarak konuşan Gökdeniz, Trabzonspor'un son oynadığı Ankaraspor maçına kadar 7 haftalık periyotta kendilerine yakışmayan sonuçlar aldıklarını söyledi.

Suçlu aramaktansa çözüm yolu aranması gerektiğini ifade eden Gökdeniz, "Çözüm üretmek lazım. Bu 7 haftalık dönemden önce Galatasaray ve Beşiktaş'ı yendik. Bu dönemde ligin en iyi futbol oynayan ve şampiyonluğun en güçlü adayının Trabzonspor olduğu söyleniyordu. Ancak her zaman işler iyi gitmiyor, bazen kötü gidiyor. Üzerimizdeki karabulutları Ankaraspor maçıyla dağıttık. Trabzonspor'u layık olduğu yere taşıyacağız" diye konuştu.

Marcelinho ise en kısa sürede özlenen Trabzonspor'u göstereceklerini söyledi.

Marcelinho, Ankaraspor maçıyla galibiyet hasretine son verdiklerini ve yapacakları çalışmalarla ikinci yarıda Trabzonspor'u hak ettikleri yere taşıyacaklarını belirterek, "İyi bir dönem geçiremedik ama bunun için belli bir sebep gösteremiyorum. Önemli olan buna bir çözüm bulup tekrar yükselişe geçmemiz. Futbolda bu tarz iniş ve çıkış olabilir. Belki iyi başladık ama ondan sonra kötü gidişat başladı. Umuyorum ki bunları tekrar etmeyeceğiz. En kısa sürede düzelip özlenen Trabzonspor'u göstereceğiz"dedi.
                .... yok, sadece takım değil; bir yaşam biçimidir Trabzonspor!

Yorum

• Şu musampa dan ne istiyorlar. Takımda en iyi oynayan oyunculardan biri kendisi. Bu takımda kalmalı.
                  (İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

Yorum

• bencede musampa takımda kalmalı geldiği günle şimdiki durum arasında çok fark var fener ve bursa maçında en iyiydi ankara maçında o kısa sürede nerdeyse gol atacaktı harika bir hareket yaptı bence kalmalı polonyalıda kalmalı

Yorum

• kalmalıda büyyük hoca ziya adamın özel hayatını sevmiyorum demiş..
                      nooacak şimdi..
                      siz sevgilimisiniz ya?..
                      sanane adamın özel hayatından, sahada oynayamazsa dersinki özel hayatın yüzünden...
                      ama admı ferhat kesiyo buna yanıyorum...

İlk olarak macka61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bencede musampa takımda kalmalı geldiği günle şimdiki durum arasında çok fark var fener ve bursa maçında en iyiydi ankara maçında o kısa sürede nerdeyse gol atacaktı harika bir hareket yaptı bence kalmalı polonyalıda kalmalı

Yorum

• 13 Aralık 2006 13:40

Trabzonsporlu futbolcular Gökdeniz Karadeniz ile Marcelihno, basın toplantısı düzenleyerek ilk yarının değerlendirmesini yaptı... İşte 2 yıldızın açıklamaları:

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ndeki basın toplantısında ilk olarak konuşan Gökdeniz, Trabzonspor'un son oynadığı Ankaraspor maçına kadar 7 haftalık periyotta kendilerine yakışmayan sonuçlar aldıklarını söyledi.

Suçlu aramaktansa çözüm yolu aranması gerektiğini ifade eden Gökdeniz, ''Çözüm üretmek lazım. Bu 7 haftalık dönemden önce Galatasaray ve Beşiktaş'ı yendik. Bu dönemde ligin en iyi futbol oynayan ve şampiyonluğun en güçlü adayının Trabzonspor olduğu söyleniyordu. Ancak her zaman işler iyi gitmiyor, bazen kötü gidiyor. Üzerimizdeki karabulutları Ankaraspor maçıyla dağıttık. Trabzonspor'u layık olduğu yere taşıyacağız'' diye konuştu.
                        Takımda arkadaşlığın iyi olduğunu dile getiren Gökdeniz, şunları söyledi:

''Arkadaşlık iyi, teknik kadro iyi, taraftar iyi. Camianın verdiği destek iyi. Baktığınızda ortada problem yok. Takım olarak şampiyonluk potasına, şampiyonluk söylentilerine girdiğimiz zaman anlaşıldı ki tam konsantrasyon ve motive olarak şampiyonluğa hazır değiliz. Onun belki ağırlığını kaldıramadık.''

MARCELİNHO'NUN AÇIKLAMALARI

Trabzonsporlu Marcelinho ise en kısa sürede özlenen Trabzonspor'u göstereceklerini söyledi.

Marcelinho, Ankaraspor maçıyla galibiyet hasretine son verdiklerini ve yapacakları çalışmalarla ikinci yarıda Trabzonspor'u hak ettikleri yere taşıyacaklarını belirterek, şöyle dedi:

''İyi bir dönem geçiremedik ama bunun için belli bir sebep gösteremiyorum. Önemli olan buna bir çözüm bulup tekrar yükselişe geçmemiz. Futbolda bu tarz iniş ve çıkış olabilir. Belki iyi başladık ama ondan sonra kötü gidişat başladı. Umuyorum ki bunları tekrar etmeyeceğiz. En kısa sürede düzelip özlenen Trabzonspor'u göstereceğiz.'' Trabzonspor'da kapasitesinin ancak yüzde 50'sini gösterebildiğini ifade eden Marcelinho, Herhta Berlin'deki günleri gösterebilmek istediğini belirterek, ''Tam olarak istediğim pozisyonda oynamadım. Hocamızın görevlerini yerine getirmeye çalıştım. Ama buraya taktik tartışmaya gelmedim. Sonuçta teknik direktörümüz var. İstenen, beklenen Marcelinho'nun geri gelmesi için elimden geleni yapacağım. Hertha'da Yıldıray ile iyi bir ikili oluşturmuştuk'' diye konuştu.

Marcelinho, Bursaspor maçı öncesi kendilerini taşıyan otobüse taraftarların yumurta ve taş ile yaptığı saldırıyla ilgili olarak ise, ''Bir futbolcu olarak alışık olmadığım durumdu. Tabi Trabzonspor, taraftarını tanıyorum. Biliyorum onlarda bizim iyi olmamızı istiyorlar. Tekrar bu olayların olmasını kimse istemez'' dedi.
                        BMN I TRABZON
                        7 geliyor 7

Yorum

• Gökdeniz: Şampiyonluğa hazır değiliz

Trabzonsporlu futbolcular Gökdeniz Karadeniz ile Marcelihno, düzenledikleri bir basın toplantısıyla ilk yarının değerlendirmesini yaptı. Gökdeniz, "Üzerimizdeki karabulutları Ankaraspor maçıyla dağıttık. Trabzonspor'u layık olduğu yere taşıyacağız" derken Marcelinho, "En kısa zamanda özlenen Trabzonspor'u göstereceğiz" müjdesini verdi.

"KARA BULUTLARI DAĞITTIK"

Suçlu aramaktansa çözüm yolu aranması gerektiğini ifade eden Gökdeniz, ”Çözüm üretmek lazım. Bu 7 haftalık dönemden önce Galatasaray ve Beşiktaş'ı yendik. Bu dönemde ligin en iyi futbol oynayan ve şampiyonluğun en güçlü adayının Trabzonspor olduğu söyleniyordu. Ancak her zaman işler iyi gitmiyor, bazen kötü gidiyor. Üzerimizdeki karabulutları Ankaraspor maçıyla dağıttık. Trabzonspor'u layık olduğu yere taşıyacağız” diye konuştu.

Takımda arkadaşlığın iyi olduğunu dile getiren Gökdeniz, şunları söyledi: “Arkadaşlık iyi, teknik kadro iyi, taraftar iyi. Camianın verdiği destek iyi. Baktığınızda ortada problem yok. Takım olarak şampiyonluk potasına, şampiyonluk söylentilerine girdiğimiz zaman anlaşıldı ki tam konsantrasyon ve motive olarak şampiyonluğa hazır değiliz. Onun belki ağırlığını kaldıramadık.”

"İYİ BAŞLADIK KÖTÜ GİTTİ"

Trabzonsporlu Marcelinho ise en kısa sürede özlenen Trabzonspor'u göstereceklerini söyledi. Marcelinho, Ankaraspor maçıyla galibiyet hasretine son verdiklerini ve yapacakları çalışmalarla ikinci yarıda Trabzonspor'u hak ettikleri yere taşıyacaklarını belirterek, şöyle dedi: “İyi bir dönem geçiremedik ama bunun için belli bir sebep gösteremiyorum. Önemli olan buna bir çözüm bulup tekrar yükselişe geçmemiz. Futbolda bu tarz iniş ve çıkış olabilir. Belki iyi başladık ama ondan sonra kötü gidişat başladı. Umuyorum ki bunları tekrar etmeyeceğiz.”

Trabzonspor'da kapasitesinin ancak yüzde 50'sini gösterebildiğini ifade eden Marcelinho, Herhta Berlin'deki günleri gösterebilmek istediğini belirterek, “Tam olarak istediğim pozisyonda oynamadım. Hocamızın görevlerini yerine getirmeye çalıştım. Ama buraya taktik tartışmaya gelmedim. Sonuçta teknik direktörümüz var. İstenen, beklenen Marcelinho'nun geri gelmesi için elimden geleni yapacağım. Hertha'da Yıldıray ile iyi bir ikili oluşturmuştuk” diye konuştu.
                          OnUrUnLa TaKtIğIn TeK YıLdIz OnUrSuZcA TaKıLaN YıLdIzLaRdAn DaHa BüYüKtÜr TRABZONSPOR'um...
                          TSira TRABZON

Yorum

• arkadaşlar, gökdenizle marchenin basın toplantısını 5. kez koyduk buraya..
                            okursak sayfaları koymayız aslında ama...

Yorum

• Nazmi Avluca çok mutlu !..

2006'da Dünya Şampiyonası'nda ikincilik, Avrupa Şampiyonası'nda üçüncülük ve Golden Grand Prix'te altın madalya kazanarak, FILA tarafından grekoromen stilde 2006 yılının en iyi güreşçisi seçilen Nazmi Avluca, Türk güreşine böyle bir ünvanı getirmekten dolayı çok mutlu olduğunu söyledi..

13 Aralık 2006,

Milli güreşci, Türk güreşine böyle bir ünvanı getirmekten dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederek, "Uluslararası Güreş Federasyonları Birliği (FILA) yetkilileri bu ödülü bana verirken Grand Prix turnuvaları, Avrupa ve Dünya şampiyonalarındaki başarılarımı baz alarak bir değerlendirme yaptılar. Böyle bir başarıyı yakalamak benim için gurur verici. Amatör sporcuların Türkiye'de çok büyük sıkıntıları var ve bu sıkıntılarımızın özerkleşen federasyonlarımız tarafından azaltılacağını düşünüyorum. Amatör sporların temel direği olan kulüplerimiz bize çok destek veriyor. Ben Konya Şekerspor Kulübü adına güreşiyorum. Aylarca eşimizden, ailemizden uzak kalarak şampiyonalar için kamplar yapıyoruz. Turnuvalar, şampiyonalar bir günde bitiyor ama bu organizasyonlara hazırlanmak ve en üst seviyelere çıkabilmek yıllarımızı alıyor" dedi.

"Sporcunun gözü aç olur" diyen Nazmi Avluca, "Ben de önümdeki şampiyonalarda altın madalyalar alıp, bayrağımızı dalgalandırmak istiyorum. Ve şimdi 2008'deki olimpiyatlara tüm hızıyla hazırlanıyorum. Bu olimpiyatlarda takımdaki tüm arkadaşlarımın da şampiyon olmasını istiyorum. Bilindiği üzere Türk milli takımı Avrupa Şampiyonası'nda şampiyon olduktan sonra Çin'de yapılan dünya şampiyonasında da tarihimizde ilk defa şampiyon olduk. Umarım Türk milli takımı bu başarılarını 2008 olimpiyatlarında da devam ettirir" dedi.
                              “Nerelerin aktığını tek tek bildiriniz...” “Efendim, musluklar hariç her yan akıyor!"Artık sadece musluklar akacak...
                              Sizler var ya .....

Yorum

• inşallah güreş her zaman bizim öncelikli sporumuzdur ama gereken önemi veremiyoruz bu bi kaç yıllarda toparlanma oldu inşallah pekin olimpiyatlrında da istediğimiz sonuçları alırız

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X