Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 20.00'da Radyo Karadeniz

Sevgili BMN üyeleri

Bu akşam 20.00'da Radyo Karadeniz'e BMN üyelerimizden Cemil Sezgin konuk olarak katılacaktır. Kendisi Ankaraspor maçı ile ilgili açıklamalar yapacağını söyledi. Saat 20.00'da Radyo Karadeniz'e bekliyoruz.

Frekans: 88.6

Online Radyo: www.radyokaradeniz.com.tr
    En son Gökhan Bozyiğit tarafından düzenlendi; 12.12.2006, 17:02.

Yorum

• ama canlı yayın linkini bulamadım ben.?
      daha doğrusu tıklanmıyor..
      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
      Gerçek budur. ☆

Yorum

• Site açıldığında sayfanın altında gri renki bir bar ve üzerinde play tuşu var görmüşsündür. Oraya tıklayınca canlı yayına geçiyor.

Yorum

• İlk olarak GökhanBozyigit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Site açıldığında sayfanın altında gri renki bir bar ve üzerinde play tuşu var görmüşsündür. Oraya tıklayınca canlı yayına geçiyor.
          Ne bari renkdas, radyoyu bulamiyorum, nasil aciliyor radyo?
          Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

• gördüm ama etkin değilki.tıklanmıyor bende. acaba yayının başlaması mı gerek ?
            yada dinleyebilmek için üyelikmi gerekiyor
            Gerçek budur. ☆

Yorum

• radyokaradeniz.com.tr/ üye olmaya gerek yoktu bilidim kadarıyla ben üye olmadan dinliyebiliyorum
              GÖZLERİNDEKİ KARADENİZDE BOGULMAK İSTİYODUM AMA OLMADI BİZE DÜŞEN GÖZLERİNDE DEGİL YOKLUGUNDA KAYBOLMAK MIŞ

Yorum

• ''Taraftarlar bazen saha içinde olanlara duygusal tepkiler veriyor. Seyircisiz oynayacağımız maçlarda taraftarımızın eksikliğini hissedeceğiz ama bu eksilklik onlar içinde olacak. Bizimle birlikte olamayacaklar. Bu tip cezaların sadece bize değil, tüm taraftarlara örnek olmasını diliyorum. ''

Zico üstteki açıklamayı yapmış ceza ile ilgili.. Takdire şayan bir açıklama.. bizim maçın ardından yorumunun tamamını seyirci ve tribündeki olaylar için yapmış olması çoğumuzu kızdırmıştı ama bu açıklamasıyla bu tip olayları kendi seyircisi yapmış olsa da tasvip etmediğini ortaya koydu..
                Ben bugüne kadar 3 maç ceza alan hiç bir takım teknik direktörünün ' bize gelince öyle..' şeklinde başlamayan açıklamasını duymadığım için bana garip geldi bu açıklamaları
                #7 King of Kings

Yorum

• Linke tıkladım,giriş yazan yerede tıkladım.Radyo çalmaya başladı bende.

Yorum

• nasılsa cezanın düşürüleceği kuvvetle muhtemel olduğu için bu açıklamalar yaptırılmış olabilir.fenerden herşeyi beklerim ben
                    Gerçek budur. ☆

Yorum

• Asbaşkan Sayitoğlu: "Stepanov için teklif gelmedi"
                      Asbaşkanımız Haşim Sayitoğlu oyuncumuz Milan Stepanov’a İtalya’nın Milan kulübünden transfer teklifleri geldiği yolunda bazı basın organlarında çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Stepanov’la sezon başında sadece Chelsea’nin dolaylı yoldan ilgilendiğinin altını çizen Sayitoğlu, “Bunun dışında oyuncumuza Milan’ın teklif yaptığı ve bunun Stepanov’a duyurulmadığı şeklindeki haberler tamamen gerçek dışıdır” ifadesini kullandı.

Stepanov’un sözleşmesinin sürdüğünü ve kulübün de kendisinden son derece memnun olduğunu dile getiren Sayitoğlu, “Yaşanmamış olayları gerçek gibi gündeme taşıyarak kamuoyu oluşturmaya çalışmanın ne bunu yapanlara ne de Trabzonspor’a bir faydası vardır” diye konuştu.
                      -1461 TRABZON-

Yorum

• İlk olarak forever61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        gördüm ama etkin değilki.tıklanmıyor bende. acaba yayının başlaması mı gerek ?
                        yada dinleyebilmek için üyelikmi gerekiyor
                        Herhangi birşey yapmanıza gerek yok.

Kendiliğinden yayına bağlanıyor zaten.

Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...

Yorum

• evet bendede açıldı şimdi reklamları veriyo hatta...
                          OnUrUnLa TaKtIğIn TeK YıLdIz OnUrSuZcA TaKıLaN YıLdIzLaRdAn DaHa BüYüKtÜr TRABZONSPOR'um...
                          TSira TRABZON

Yorum

• vallahi bende açılmıyor nedense . belki pc ile alakalıdır. anlamadım bişe.
                            Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak irfanköse276 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              F.Bahçe 3 maç seyircisiz !!!

PFDK, Galatasaray ile oynadıkları maçta çıkan olayların ardından Fenerbahçe'ye 3 maç seyircisiz oynama cezası verdi !.. 3 maçlık cezanın 1 maçlık kısmı, Beşiktaş maçının ardından ceza verilmesine rağmen aynı fiilin tekrarlanmasından dolayı, 2 maçlık kısmı ise doğrudan Galatasaray maçında çıkan olaylardan ötürü verildi.

Bu arada Galatasaray'a da Fenerbahçe maçında taraftarlarının açtığı pankart ve çıkardığı olaylar nedeniyle toplam 60.000 YTL ceza geldi.

İşte konuyla ilgili yapılan resmi açıklama:

03.12.2006 tarihinde oynanan Fenerbahçe-Galatasaray A.Ş. müsabakasında; Fenerbahçe Spor Kulübü’nün 19.11.2006 tarihinde oynanan Fenerbahçe-Beşiktaş A.Ş. müsabakasında kulüp taraftarlarının çirkin ve kötü tezahüratta bulunmaları nedeniyle 30.11.2006 tarih ve 2006-2007/342 E ve 2006-2007/714 K. Sayılı karar ile 30.000.-YTL para cezası verilmiş ve bu karar Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulunca 07.12.2006 günlü toplantıda onanmış olmakla, bu kez Futbol Disiplin Talimatı’nın 3173 maddesine göre aynı sezon içinde fiil 2.kez tekrar edildiğinden, 31/3 maddeye göre resmi müsabakayı kendi sahasında 1 maç seyircisiz oynama cezası verilmesine,

Ayrıca müsabakada çıkan saha olayları nedeniyle 2 maç seyircisiz oynama cezası verilmesine,

Böylece toplam 3 maç seyircisiz oynama cezası verilmesine,

Ayrıca da; Anons sisteminin talimatlara aykırı şekilde kullanılması nedeniyle 1.000.-YTL; Yine merdiven boşluklarının boş bırakılmayarak talimatlara aykırı davranışta bulunulması nedeniyle 1.000.-YTL; Toplam 2.000.-YTL (İkibin Yeni Türk Lirası) para cezası verilmesine,

Galatasaray A.Ş. Kulübü hakkında: 03.12.2006 tarihinde oynanan Fenerbahçe-Galatasaray A.Ş. müsabakasında; spor ahlakına aykırı pankart açmak suretiyle talimatlara aykırı davranışta bulunulması nedeniyle 20.000.-YTL; müsabakada çıkan saha olayları nedeniyle 40.000.-YTL; Toplam 60.000.-YTL (Altmışbin Yeni Türk Lirası) para cezası verilmesine, ayrıca hasarın tazmin edilmesine,

ligtc.com.tr

az bile EZİKlere....

(UEFA)

Yorum

• Olacagaı soyleyeyım.fb ıtıraz edecek.

RTE bu olay yanlıs suclu gerets kask taksaymıs bence Trabzonsporun ceza alması gerekir diyecek.ceza kalkacak.bizde iyi halden yırtrız

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X