Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• arkadaşlar milanla ilgili bişeyler yazmışsınız. ben daha farklı bir açıdan bakıyorum. borç dolayısıyla yönetim taraftarlığıyla falan alakalı değil benim düşüncem. milan bizde ençok para etcek oyunculardan biri ve dikkat ederseniz kendide gitmek istiyor teklif geldi geleli adam gibi top oynayamıyor hep hata yapıyor kafası dağılmış. bence defans oyuncusu için kontejan doldurmaya gerek yok. milan satılıp alınacak bikaç yerli defans oyuncusu ve isiin in yerine alınacak yabancı ön libero ve geri dönmüş bi eller bize çok güzel maç izlettirir. milan oyuna top sokamıyor sadece atakları kesiyor onun yerine bi popescu tarzı veya song tarzı birileride olabilir. ama bu dediklerim yapılamayacaksa milan kalsın derim.
    bide en başta ziya gitmeli. sonra yönetiminde sağlam olması lazım.
    Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• arkadaşlar ankarayı yenmiş olmamış sorunlarımızı çözmüyor.....

yönetim belkide nmilanı satarak ve diğer projelerle borçları kapatmayı planlıyor.. peki hani verdikleri sözler.....
      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• yorumları diğer başlıklarda yapmıyor muyuz? burası sadece haber başlığı değil mi?

Yorum

• Spor

12 Aralık 2006
          Yattara: Takımda arkadaşlık şart

A.A.

Trabzonspor'un Gineli oyuncusu İbrahima Yattara, hızla takıma girmek için çaba sarfettiğini belirterek, "Takım şuan gol yollarında zorlanıyor ama ikinci yarıda benim de dönüşümle bu halledilir. Benim için önemli olan takıma hızla geri dönmek" dedi. Yattara, başarı için futbolcular arasında arkadaşlık başlarının sıklaştırılması gerektiğini söyledi.

İbrahima Yattara, Trabzonspor Dergisi'nin Aralık ayı sayısındaki röportajında, bu sezon 4 maç oynadıktan sonra kasık sakatlığı yaşadığını ve takımdaki yerini alamadığını belirtti.

Belçika'ya gittiğinde kulüp doktorunun kendisinde 2 değişik sakatlık tespit ettiğini belirten Yattara, “Bunlardan ilkinin kronik şikayetimle ikincisinin ise Denizlispor maçındaki sakatlıkla ilgili olduğunu söyledi. Sonuçta bana yaptığı ameliyat, kronik sakatlığımı gidermek içindi. Denizlispor maçından sonraki sakatlığın ise tedaviyle 3 ay sonra tamamen geçecek çok da önemli olmayan bir problem olduğunu belirtti. Artık tüm bunlar geride kaldı” diye konuştu. Trabzonspor'un gol yollarında sıkıntı yaşadığına değinen Yattara, şöyle devam etti: “Ben olduğum zaman takıma direkt olarak katkı yapıyorum, çünkü stilim atak futbol oynamaya yatkın. Geçmişte de bazı kritik maçları bu sayede kazandık. Örneğin, ben bir maçta arkadaşlarıma 15'e yakın orta yapıyorum ve bunlardan 2-3 tanesi ya gol oluyor ya da gol tehlikesi yaratıyor. Ancak şimdi benim olmadığım maçları izliyorum; sanki orta bile yapılmıyor, çoğu zaman Gökdeniz'in bu konuda gayretini görüyorum. Yine de bu şekilde gol atmak çok zor. Arkadaşlarımızın daha fazla orta yapmaları gerekiyor çünkü forvet hattımız gelen ortaları gole çevirebilecek oyunculardan kurulu. Bunun dışında, takımımız bence iyi futbol oynuyor. İkinci yarıda benim de dönüşümle birlikte bu konunun sorun olmaktan çıkacağını düşünüyorum. Takımdaki bütün arkadaşlarıma yardımcı olacağım, tabii onlar da bana. Birlikte çalışmamız lazım çünkü biz bir takımız.”

Futbolcunun bazı nedenlerden dolayı kafasının rahat olamayacağını ifade eden Yattara, “Maçları kaybediyoruz, zaten moralimiz bozuluyor, üstüne üstlük hiçbir ödeme yapılmayınca bu sefer konsantrasyonumuz kayboluyor. Diğer yandan, başarısızlığı tamamen buna bağlamak tabii ki mantıksız olur. Hele de geçen sezon Galatasaraylı oyuncuların para alamıyorken takımlarını şampiyon yapmaları gibi bir örnek önümüzde varken” dedi.

İlginç bir tespitinin daha olduğunu ifade eden Gineli futbolcu, “Bu sezon takım kötü bir performans çizdi. Geçen yıl ekipte 6-7 arkadaşımızı sakatlık ve cezalı oluşları nedeniyle kaybetmiş, forvet bölgesinde bir ben, bir de Mehmet Yılmaz kalmıştık. Ona rağmen Trabzonspor bu kadar kötü duruma düşmemişti. 4 yıldır buradayım hiç böyle olmamıştı. Bence takım içindeki arkadaşlık bağlarının sıklaştırılması lazım. Futbolcular arasında daha çok diyalog olmalı” diye konuştu.

Yorum

• MEHMET ALİ YILMAZ;

"KÖŞEYE SIKIŞMIŞ DURUMDALAR"

Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, bordo mavili kulüpteki gidişatı değerlendirdi. Yönetimin köşeye sıkışmış durumda olduğunu belirten Yılmaz, "Belki söyleyeceklerine bile itibar edilmeyecek bir durumdalar. Bunun değişmesi ancak kaybettikleri güveni geri kazanmaları koşuluyla mümkün olabilir'' dedi..

12 Aralık 2006, 13:35

Yılmaz, Trabzonspor Dergisi'nin Aralık ayı sayısındaki röportajında, Trabzonspor'da geçmiş dönemlerde de yönetim kurulu oluşturulurken kendisine sorulduğunu belirterek, ''Seçilen bütün yönetimlerin yanında oldum, bundan sonra da olurum. Şimdiki yönetimin de yanındayım, zaten aralarında çok sevdiğim arkadaşlarım da var. Ancak seçilmeden önce yaptıkları yönetim kurulu hazırlıklarında bir eksiklik görüyorum'' diye konuştu.

''Yönetim kurulunun teşkili sırasında insanların birbirleriyle olan münasebetlerinde bir denetleme yapmak gereklidir'' diyen Yılmaz, ''Kişiler birlikte anlaşabileceklerinden ve kötü günlerinde bir arada olmayı sürdürebileceklerinden emin olmalı. Kendilerine bu konuda sorular sormalıdırlar. Şimdiki yönetim kurulunun da bunu tartması gerekiyordu. Hataları olmuş mudur? Fatih Tekke'yi satarsan, onun yerine gelenler ve mevcutlar Trabzonspor'un kalitesinde olmaz, işler iyi gitmezse zorlanırsın. Yönetimin içinde bulunduğu durum budur. Bu aşamada arkadaşlarımızın yapabilecekleri çok şey yok. Çünkü köşeye sıkışmış durumdalar. Belki de söyleyeceklerine bile itibar edilmeyecek bir durumdalar. Bunun değişmesi ancak kaybettikleri güveni geri kazanmaları koşuluyla mümkün olabilir.'' diye konuştu.

Devre arasında futbolcuların iyi bir çalışma ve kaynaşma dönemi geçirip ikinci yarının güzel geçeceğine dair açıklamalar yapıldığını dile getiren Yılmaz, ''Yıllardır bu işin içinde olan bir insan olarak bunun gerçekleşmesini zor buluyorum. Eğer kulübe getirmek istedikleri oyuncular varsa, bunu ocak ayının başında yapmaları lazım. Zira, sezon başında teknik direktör atamasının gecikmesi ve futbolcuların kadroya farklı zamanda katılması ahengi bozdu, takımı da olumsuz etkiledi'' dedi.

-''HOCA KONUSUNDA HATA YAPTILAR''-
            Yılmaz, hoca seçiminde de yönetim kurulunun hata yaptığını savunarak, şöyle konuştu:
            ''Ben hoca seçiminde hata ettiklerini bugünkü yönetime de söyledim. Lazaroni'nin kariyerine baktığınız zaman bir şeyi ispatlamaktan vazgeçtiğini, işi ticarete döktüğünü görüyorsunuz. Anlaşma yapıyor, takım kötü gidiyor, 'Verin tazminatımı kovun beni' diyor ve gidiyor. Çabuk para kazanmanın yoluna bakıyor. Ziya Doğan da daha önce Trabzonspor'da çalışmış, denenmiş ve neden takımdan ayrıldığı iyice araştırılması gereken bir kişidir. Samet Aybaba için de aynı şey geçerlidir. Onun da çalıştığı dönemi mercek altına alıp incelemek ve bir daha teklif götürmeden önce iyice düşünmek gerekir.''

Oyuncu seçiminde de hoca seçiminde de hassas düşünmek gerektiğini belirten Yılmaz, ''İkisinin de miyadı dolmuş olmamalı. Trabzonspor, oyuncu satarak bütçesindeki eksikleri tamamlama cihetine gittiği sürece, sıradan kalmak zorunda kalır'' dedi.

''Oyuncu satıp daha iyisini alabiliyorsan olur ama transfer gelirini başka yerde kullanırsan, hedeflerini değiştirmen gerekir'' diyen Yılmaz, şunları söyledi:
            ''Hedefin ligde kalmak ya da orta sıralarda bitirmek olur. Bunu göze alamıyorsanız, göreve gelirken söylediklerinizi yapacaksınız. Trabzonspor yönetim kurulu odasındaki başkan fotoğraflarının arasına bir yenisini eklemek için başkan olmayacaksınız. Fatih'ten elde edilen paradan, daha önceden tespit edilmiş 2-3 futbolcu alınabilirdi ama Marcelinho alınmazdı. Adam topa girmiyor, kenarlarda dolaşıyor. Fatih'ten elde edilen paraların harcandığı yerlere bakıldığı zaman da istenildiği gibi kullanılamadığı görülüyor.''

-SİYASALLAŞMANIN ETKİSİ-
            Yılmaz, Trabzonspor'da yöneticilik yapmanın hiç de göründüğü kadar kolay olmadığını, kendilerinin kazandığı ilk şampiyonluğun ihtilal döneminde gerçekleştiğini ifade ederek, şunları kaydetti:
            ''O dönemler henüz insanlar siyasallaşmamıştı. Başka bir deyişle, düşüncesinden dolayı çıkar hesabı içinde değillerdi. Daha sonra Türkiye'de siyaset gelişip farklı boyutlar kazandıkça, herkes kendi partisinin daha iyi olduğunu iddia ederek, tuttuğu partinin kulübe girmesini savunmak gibi Trabzonspor'un büyüklüğüne yakışmayacak düşüncelere saplandı. 1987 yılında yapılan referandumdan sonra yasaklı liderlerin siyasete girişiyle partiler teşkilatlandı. Trabzon'da her partinin il, ilçe ve belde teşkilatları oluştu. Bunların hepsi kentte bir güç elde etmeye çalıştı. Trabzon'un lokomotifi nedir? Trabzonspor. En etkin şekilde orada çalışabileceklerini düşündüler. Yıllarca mücadele etsek de, içeriye sızmalar oldu. Bu da Trabzonspor'un bütünlüğüne zarar verdi. Örneğin şimdi AK Parti tandaslı (görüşüne sahip) olduğu söylenen bir başkan var. CHP'li olanlar onun yönetimden gitmesini istiyorlar.''

-''BEN DE HATA YAPTIM''-
            Mehmet Ali Yılmaz, kendisinin de başkanlık döneminde hatalar yaptığını belirterek, ''Hata yapmadan başkanlık yapılır mı? Yığınla yapmışımdır. Özellikle de baştan problem olmaz diye düşünüp sonradan çok sorun yaşadığım olmuştur. Birlikte çalışacağım yöneticileri seçerken ve isabetsiz oyuncu transferi anlamında hata yapmışımdır. İçlerinde güvendiğimiz arkadaşlarımızın bana yaptırdıkları da olmuştur. Mali güç anlamında imkanlarımız geniş olduğu için hatalı transferin yerine bir yenisini daha alabildim ve sorun yaşamadan popülaritemi kaybetmemeyi başardım'' dedi.

Kulübün içinde bulunduğu durum itibariyle herkesin kendisini sevdiğini sandığını ifade eden Yılmaz, şöyle dedi:
            ''Bunu derken, halk tabanını kastetmiyorum. Çünkü o kesim zaten beni seviyordur. Benim kastettiğim birlikte çalıştığım kişiler. Onlara çeşitli vesilelerle ve sebeplerle faydamız dokunmasına rağmen sonradan sadece mevki ve itibar elde etmek adına benim yanımda olduklarını fark etmişimdir. Bu tür davranışlar zaten insanın doğasında hep vardır ve engellenemez. Ben de o dönemde Trabzon'da olmadığımdan, üstelik Türkiye çapında da iyi bir itibarım olduğundan bu tip küçük şeylere bakmıyordum. Bana ihtiyaç vardı, seviliyordum ve memleketime hizmet ediyordum. Hem de işimden, zamanımdan ve paramdan veriyordum. Hem de hiçbir çıkar beklemeden. Sonuçta 1992 yılına kadar böyle geldik ve ben tesadüfen, hiç aklımda yokken siyasete girdim, seçildim. Ertesi gün de spor bakanı oldum. Hiç devlet tecrübem yoktu, memurluk da yapmamıştım. Bakan olunca iki görev aynı anda yürümez diye görevi Sadri Şener'e bıraktım ama sonradan öğrendim ki, ikisini de bir anda yürütebilirmişim. Sonra bakanlığı da bıraktım ve Trabzonspor'un Onursal Başkanı oldum. Cumhuriyet tarihinde Türk futboluna tesis kazandıran 1 numaralı kişi benim. Futbol ve gençlikle ilgili çıkan iki kanunu da ben çıkardım. Bunları ben Trabzonspor'un başkanlığından edindiğim tecrübeyle yapabildim. Yoksa normal bir siyasetçi olarak aklıma bile gelmezdi.''
            Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• Bütce acigini bir$eyleri satarak kapitirlarda, beyin aciklarini nasil kapatacaklar?
              insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• Fenerbahçe'ye 3 maç ceza
                Futbol Federasyonu Disiplin Kurulu Fenerbahçe'ye Galatasaray derbisinde çıkan olaylardan dolayı, 3 maç seyircisiz oynama cezası verdi.

bizle pek ilgili değil ama bize verildi bakalım onların itirazı sonucu kaç maça inecek. bakalım onların yönetimi itiraz edecekmi....

Yorum

• bu ceza çok normal. adamın kafasını yardılar.atılan okadar şey. başka ne ceza bekliyolardı.
                  2 bin YTL mi
                  2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                  Gerçek budur. ☆

Yorum

• Bize olsaydı günlerce Ana haber bültenlerinin ilk haberi olur açık oturumlar düzenlenir barbar ilan edinilir ve bu cezanın en az 2 katı ceza alırdık
                    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Şenol Güneş: Federasyonun Fenerbahçe kararı dalga geçmektir

(A) Milli Futbol Takımı ve Trabzonspor’un eski teknik direktörü Şenol Güneş, Güney Kore’nin FC Seul takımıyla 3 yıllığına anlaştığını, Ocak ayında bu ülkeye giderek, takımın başına geçeceğini söyledi.
                      İstanbul Polat Renaissance Oteli’nde basın toplantısı düzenleyen Şenol Güneş, FC Seul’e transferi, Trabzonspor’un durumu ve Türk futbolundaki gelişmelerle ilgili açıklamalar yaptı.

"FEDERASYONUN FENERBAHÇE KARARI ALDATICIDIR"

Şenol Güneş, milli takımdan ayrıldığı basın toplantısında, kendisinden kaynaklanmayan hukuki sorunun, araştırılıp, açığa çıkmasını söylediğini hatırlatarak, "Hala hukuken açıklanmadı. Eğer suç bendeyse cezasını çekmeliyim, aksi halde gecikmiş adalet, adalet değil" dedi.
                      Futbol Federasyonu’nun Fenerbahçe ile ilgili şike iddialarıyla ilgili aldığı kararı da eleştiren Güneş, "Fenerbahçe ile ilgili Futbol Federasyonu’nun aldığı karar aldatıcıdır, böyle bir karar olmaz. Dalga geçmektir bu. Ülkenin dalga geçilecek insanı yoktur. Bu ülkenin her insanı ve kurumu saygıdeğerdir" diye konuştu.

KARAR NEYDİ?

Futbol Federasyonu, şike yapıldığı iddialarıyla spor gündemini işgal eden 2000-2001 sezonundaki Samsunspor-Fenerbahçe maçıyla ilgili olarak, ilgililerin başvurusu durumunda, olayın zaman aşımına uğraması nedeniyle disiplin talimatlarının uygulanmaması kaydıyla özel bir soruşturma yapılmasına karar verdi.
                      Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamada, Mersin’de gerçekleştirilen toplantıda, yönetim kurulunun konuya ilişkin iddialara ilişkin hukuk kurulu raporu üzerinde inceleme yaptığı kaydedilerek, "Söz konusu maçın oynandığı tarihte 1 Kasım 1992 tarihli Futbol Disiplin Talimatı’nın yürürlükte olduğunu, bu talimatın ’Hileli ve Danışıklı Futbol Müsabakası’ başlıklı 38. ve ’Sair Hallerde Menfaat’ başlıklı 40. maddelerinin, aynı dönemde yürürlükte bulunan ’Soruşturma ve Ceza Zaman Aşımı’ başlıklı 68. madde uyarınca, uygulanmasının hukuken mümkün olmadığı görüşünde birleşildi" denildi.
                      Yönetim kurulunun, özellikle Fenerbahçe Kulübü’nün somut iddialar henüz ortaya çıkmadan Futbol Federasyonu’na sunmuş olduğu ’Haklarındaki iddiaların incelenmesi’ talebini gözönünde tutarak, sarı-lacivertli kulübe yazı yazılmasını uygun gördüğü belirtilen açıklamada, "Olayın geçtiği tarihteki talimat hükümlerini dikkate alarak, 68. madde uyarınca o tarihte 3 yıl olan soruşturma zaman aşımı nedeniyle Futbol Federasyonu’nun hukuki sonuçlar doğurmaması kaydıyla, Fenerbahçe Spor Kulübü’ne somut iddiaların incelenmesini talep edip etmediğinin sorulmasına karar verdi" ifadelerine yer verildi.
                      Toplantıda yönetim kurulunun ayrıca, 23 Nisan 2006’da yapılan Samsunspor- Ankaragücü ile 14 Mayıs 2006’da yapılan Gaziantepspor-Malatyaspor maçlarına yönelik iddiaların Şike Araştırma Kurulu tarafından soruşturulması sonrası hazırlanan ve şike bulgusuna rastlanmadığı belirtilen raporları da onadığı kaydedildi.
                      Bu arada toplantıda, federasyon sağlık kurulunun, 21-23 Aralık tarihleri arasında İstanbul’da yapılacak Kulüp Sağlık Ekipleri Sürekli Eğitim Programı’na Azerbaycan, Gürcistan ve Kazakistan Futbol Federasyonları’ndan sağlık ekiplerinin davet edilmesine yönelik isteği de olumlu karşılandı.

Yorum

• F.Bahçe 3 maç seyircisiz !!!

PFDK, Galatasaray ile oynadıkları maçta çıkan olayların ardından Fenerbahçe'ye 3 maç seyircisiz oynama cezası verdi !.. 3 maçlık cezanın 1 maçlık kısmı, Beşiktaş maçının ardından ceza verilmesine rağmen aynı fiilin tekrarlanmasından dolayı, 2 maçlık kısmı ise doğrudan Galatasaray maçında çıkan olaylardan ötürü verildi.

Bu arada Galatasaray'a da Fenerbahçe maçında taraftarlarının açtığı pankart ve çıkardığı olaylar nedeniyle toplam 60.000 YTL ceza geldi.

İşte konuyla ilgili yapılan resmi açıklama:

03.12.2006 tarihinde oynanan Fenerbahçe-Galatasaray A.Ş. müsabakasında; Fenerbahçe Spor Kulübü’nün 19.11.2006 tarihinde oynanan Fenerbahçe-Beşiktaş A.Ş. müsabakasında kulüp taraftarlarının çirkin ve kötü tezahüratta bulunmaları nedeniyle 30.11.2006 tarih ve 2006-2007/342 E ve 2006-2007/714 K. Sayılı karar ile 30.000.-YTL para cezası verilmiş ve bu karar Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulunca 07.12.2006 günlü toplantıda onanmış olmakla, bu kez Futbol Disiplin Talimatı’nın 3173 maddesine göre aynı sezon içinde fiil 2.kez tekrar edildiğinden, 31/3 maddeye göre resmi müsabakayı kendi sahasında 1 maç seyircisiz oynama cezası verilmesine,

Ayrıca müsabakada çıkan saha olayları nedeniyle 2 maç seyircisiz oynama cezası verilmesine,

Böylece toplam 3 maç seyircisiz oynama cezası verilmesine,

Ayrıca da; Anons sisteminin talimatlara aykırı şekilde kullanılması nedeniyle 1.000.-YTL; Yine merdiven boşluklarının boş bırakılmayarak talimatlara aykırı davranışta bulunulması nedeniyle 1.000.-YTL; Toplam 2.000.-YTL (İkibin Yeni Türk Lirası) para cezası verilmesine,

Galatasaray A.Ş. Kulübü hakkında: 03.12.2006 tarihinde oynanan Fenerbahçe-Galatasaray A.Ş. müsabakasında; spor ahlakına aykırı pankart açmak suretiyle talimatlara aykırı davranışta bulunulması nedeniyle 20.000.-YTL; müsabakada çıkan saha olayları nedeniyle 40.000.-YTL; Toplam 60.000.-YTL (Altmışbin Yeni Türk Lirası) para cezası verilmesine, ayrıca hasarın tazmin edilmesine,

ligtc.com.tr
                        Somali'de insanlar ekmek bulamayıp açlıktan ölürken, Bilbao taraftarlarının bana ekmek atmasını hayretle karşıladım.

Yorum

• İlk olarak irfanköse276 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          F.Bahçe 3 maç seyircisiz !!!

PFDK, Galatasaray ile oynadıkları maçta çıkan olayların ardından Fenerbahçe'ye 3 maç seyircisiz oynama cezası verdi !.. 3 maçlık cezanın 1 maçlık kısmı, Beşiktaş maçının ardından ceza verilmesine rağmen aynı fiilin tekrarlanmasından dolayı, 2 maçlık kısmı ise doğrudan Galatasaray maçında çıkan olaylardan ötürü verildi.

Bu arada Galatasaray'a da Fenerbahçe maçında taraftarlarının açtığı pankart ve çıkardığı olaylar nedeniyle toplam 60.000 YTL ceza geldi.

İşte konuyla ilgili yapılan resmi açıklama:

03.12.2006 tarihinde oynanan Fenerbahçe-Galatasaray A.Ş. müsabakasında; Fenerbahçe Spor Kulübü’nün 19.11.2006 tarihinde oynanan Fenerbahçe-Beşiktaş A.Ş. müsabakasında kulüp taraftarlarının çirkin ve kötü tezahüratta bulunmaları nedeniyle 30.11.2006 tarih ve 2006-2007/342 E ve 2006-2007/714 K. Sayılı karar ile 30.000.-YTL para cezası verilmiş ve bu karar Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulunca 07.12.2006 günlü toplantıda onanmış olmakla, bu kez Futbol Disiplin Talimatı’nın 3173 maddesine göre aynı sezon içinde fiil 2.kez tekrar edildiğinden, 31/3 maddeye göre resmi müsabakayı kendi sahasında 1 maç seyircisiz oynama cezası verilmesine,

Ayrıca müsabakada çıkan saha olayları nedeniyle 2 maç seyircisiz oynama cezası verilmesine,

Böylece toplam 3 maç seyircisiz oynama cezası verilmesine,

Ayrıca da; Anons sisteminin talimatlara aykırı şekilde kullanılması nedeniyle 1.000.-YTL; Yine merdiven boşluklarının boş bırakılmayarak talimatlara aykırı davranışta bulunulması nedeniyle 1.000.-YTL; Toplam 2.000.-YTL (İkibin Yeni Türk Lirası) para cezası verilmesine,

Galatasaray A.Ş. Kulübü hakkında: 03.12.2006 tarihinde oynanan Fenerbahçe-Galatasaray A.Ş. müsabakasında; spor ahlakına aykırı pankart açmak suretiyle talimatlara aykırı davranışta bulunulması nedeniyle 20.000.-YTL; müsabakada çıkan saha olayları nedeniyle 40.000.-YTL; Toplam 60.000.-YTL (Altmışbin Yeni Türk Lirası) para cezası verilmesine, ayrıca hasarın tazmin edilmesine,

ligtc.com.tr
                          buna da itiraz eder bu yüzsüzler.şayet sayın recep tayyip erdoğan da bi yorum yaparsa gerek kalmaz
                          Bordomavi.net

Yorum

• ben pfdk nın yeni hamlesini çok başarılı buluyorum eğer 1 maç verseydi, tahkimde kalkacaktı. 3 maç verdi en fazla 1e inecek
                            En son irfanköse276 tarafından düzenlendi; 12.12.2006, 16:23.
                            Somali'de insanlar ekmek bulamayıp açlıktan ölürken, Bilbao taraftarlarının bana ekmek atmasını hayretle karşıladım.

Yorum

• fenerrum bu ona işlemez be ya onlar para coookk para ile kapatırlar be ya....
                              Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• Cezayi hakk ettiler, Ezikler
                                Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X