çok iyi oldu fener maçı öncesi kendilerini toplasınlar
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
feneri yenip protesto yapsak gerçekten çok manalı olur 1 maçla bahar gelmeyeceğinide anlamış olurlarİlk olarak volkanferhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence protestoyu elfeneri ile oynuyacağımız maçtan sonra stadta yapsaydık
sonuç ne olursa olsun daha bi mana kazanırdı protesto ...SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
CANIMIZI VERELIM SIZE
madheart61--->BDiler61
Yorum
-
sanki o kadar kolay, yendikte bir maçla bahar gelmesinin getirdiği bela kaldı.hele bi yenek,kaç maçtır yenemiyoruz,ne çabuk unuttuk...İlk olarak madheart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefeneri yenip protesto yapsak gerçekten çok manalı olur 1 maçla bahar gelmeyeceğinide anlamış olurlarAdam aldırmada geç git, diyemem aldırırım.
Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!
Yorum
-
Misafir
Bu protestonun bu şekilde olmasını ve zamanlamasını kim ayarladı ise gerçekten gözlerinden öpmek isterim. Ama bence bir eksikte şu İbrahim Hacıosmanoğlumudur nedir umarım yanlış yazmıyorum Trabzonspor sayesinde iyice isim yaptı icraat sıfır habire yönetimi suçluyor sanki kendisi dışarıda. Utanmıyor habire konuşuyor bence bir protestoyuda belkide fazlasıyla o hakediyor.
Yorum
-
zamanlama geç bence..keşke daha önce olsaydı ama yine de fener maçı öncesi bi kulakları çekilmiş oldu...bence feneri yensek bile protesto sürmeli öyle kış güneşine aldanılmamsıİngiltere'de ay yıldızlı bir takım var,Portsmouth! http://www.portsmouthfc.co.uk/
Ve Bordo Mavili Güzel Amblemli İngiliz Takımı http://theterras.co.uk/main.htm
https://twitter.com/HuseyinnKurt
Yorum
-
Geç kalınmış protestoydu bu aslında maç gününe kadar onları tesislerden dışarı çıkarmayıp kapıda nobet tutmak lazım ya bu maçı alırsınız yada sizi biizm elimizden kim alır. 5 haftadır bizmle resmen dalga geçtiler.sanki futbol oynayıpta yenilmişler gibi.biz 5 haftadır onurrumuzu kaybetik onlar hiç bir şeylerini.beyefndi bilgisayar oynayamıyor çarşıya çıkamıyor diye kazan kaldıryo . Ben 10 milyonluk istanbulda sokağa çıkamaz hale geldim sen çıkmasan ne olur.İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.
Yorum
-
Naim
-ezikbahçe maçı öncesi bu tarz haberler yayınlanır
iplememek lazım
bir paşanın Osmanlı için dediği gibi
siz dışardan biz içerden yedik hala bitiremedik
bazıları içeriden bazıları dışarıdan yiyiyorda 25 yıldı hala bitiremediler bu Kulubu bu sevgiyi
bitiremezlerde
taraftar çok medeni bir şekilde tepkilerini göstermiş
ne küfür ne başka birşey var
Fakat basın her zamanki gibi mutlaka fb maçına yönelik Ajitasyona Başladı
Akıllı olalım Her Yazılanana (Hala inanıyorsanız) İnanmayalım
Yorum
-
Naim
"KARADUMAN: SPK'YA ŞİKAYET EDERİZ"
Trabzonspor eski başkan yardımcısı Önder Karaduman, yönetimi Sermaye Pisayası Kurulu’na şikayet etmekle tehdit etti. Karaduman, kulübün kısa sürede batacak noktaya getirildiğini belirterek buna sessiz kalamayacaklarını söyledi. Önder Karaduman şunları söyledi: "Kulübü bu kadar kısa sürede bu kadar kötü yöneten, borç içine sokan yönetimi gerekirse SPK’ya şikayet ederiz. Çünkü Trabzonspor halka açık bir şirket ve bu şirkette benim de hissem var. Benim paramla birlikte bu kulübü böylesine uçuruma atamazsınız. Buna hakkınız yok" ifadelerini kullandı.
Yılmaz da Böyle Yaptı
Önder Karaduman, "Mali Genel Kurul’da yönetimin ibra edilmemesi gerekir. Eğer ibra edilirse ben Önder Karaduman olarak Sermaye Piyasası Kurulu’na başvuruda bulunacağım. Yönetimin bir an önce gitmesi gerekir. Geçmişte bu filmi görmüştük. Hami, Şota, Ogün, Abdullah, Fatih gibi isimleri satarak kulübü yönetenlerin izlediği yolu biliyoruz. Bu yolun sonu hiç de iyi değil ve kulübü bir çıkmaza sürüklüyor. Şimdi bunlar da aynı şekilde yönetiyorlar. Takım sahada yürüyor. Kümeye düşüyoruz. Ekonomi felç olmuş, kulübün hiçbir saygınlığı kalmamış" dedi.
Burada Rant mı Var?
Eski Başkan Yardımcısı Önder Karaduman, "Bırakmak için daha ne bekliyorlar. Bu kadar duyarsız bir yönetim görmedim. Trabzonspor’u hiç mi sevmiyorlar? Orada gerçekten bir rant mı var? Kamuoyunda sürekli dedikodu malzemesi yapılan şeyler yoksa doğru mu? Ne olur, kulübün yakasını bıraksınlar. Yeter artık. İsyan edecek noktaya geldik. Trabzonspor kimsenin malı değil. Kongreye gidilsin ve bu kulübü yeniden ayağa kaldıracak olanlar göreve gelsin. Bu yönetim normal yollardan gitmeyi düşünmeyebilir. Ama buna karşı önlem almak gerekir" diye konuştu.
Gönderin Bu Yönetimi
Karaduman camiaya da seslenerek, "Divan Kurulu'na, kulübün üyelerine, taraftarlara sesleniyorum. Lütfen artık Trabzonspor konusundaki duyarlılığınızı gösterin. Gönderin bu yönetim… Yoksa elimizde Trabzonspor gibi bir kulüp kalmayacak. Nuri Albayrak yazık ki 2. lig kulübü yönetmeye alışmış. Bu kulüp ona 5 gömlek büyük geldi. Kendi şirketini harika yönetirken, Trabzonspor’u bu durumlara düşürmeye hakkı yok. Tarihi başarılarla dolu bir kulübü de böylesine küçük düşürmenin bir bedeli vardır. Bu bedeli ödemek zorunda kalır" şeklinde konuştu.
günebakış.com.tr
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum