Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Oh be gecenin en sıcak haberi ne güzelde geldi 3-1 di bi ara bakmadım daha tv'yi açtım bi baktım 3-3 beter olsun şerefsizler .
    DOZER CEMİL

Yorum

• amin
      .
      "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• way be ezikleri bir anadolu takımı yendi
        medicina humaniem veterineria humatitem

Yorum

• İlk olarak hotleo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Beyler boşa sevinmeyin Gayse tahkime bas vuruyor macin iptali için hakem KURAL HATASI YAPMIŞ , Gayseye penalti vermemiş

Penaltı verselerdi atamazlardı ki zaten

Yorum

• İlk olarak galyanlim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            way be ezikleri bir anadolu takımı yendi
            berabere kaldi

Yorum

• Serefsiz Cem Papila hakemliği bıraktı

Son hazırlanan listede Yusun Yıldırım'la birlikte FIFA'dan düşürülen Cem Papila, resmi açıklamasını yarın yapacak. Özellikle Beşiktaş-Samsunspor maçında gösterdiği 5 kırmızı kart sonrası müthiş bir popülarite sağlayan Papila, iki yıldır FIFA kokartı taşıyordu.

Henüz 40 yaşında olan ve bu yıl içinde Avrupa'da üç maçta görev yapan Papila, Türk hakemliğinin önemli isimleriden biri olarak dikkat çekiyordu. FIFA listesinden çıkartılması sürpriz olarak değerlendirilen Cem Papila, karizması ve otoritesi ile ön plana çıkıyordu.

Bilindiği gibi FIFA listesinden Cem Papila ile birlikte Yunus Yıldırım çıkartılmış, yerlerine ise Bülent Yıldırım ve Kuddusi Müftüoğlu alınmıştı. Çıkartılan hakemlerin, yılbaşına kadar da FIFA kokartı takma hakkı bulunuyordu. Papila'nın bırakması ile Turkcell Süper Lig'deki hakem sayısı 28'e düştü..

Bu kararı bekliyordum...
              A Klasmanı futbol hakemlerinden Cem Papila, ''FIFA listesinden çıkartılmam benim açımdan sürpriz olmadı, özel sebeplerden dolayı böyle bir kararın alınacağını tahmin ediyordum'' dedi.

Soruları yanıtlayan Papila, Merkez Hakem Kurulu Başkanı'na hakemliği bıraktığına yönelik sözlü bilgi verdiğini, yazılı olarak ta yarın kararını sunacağını söyledi.

İstifasıyla ilgili basın toplantısı şeklinde açıklamalarda bulunmasının söz
              konusu olmadığını anlatan Papila, şöyle konuştu:

''Her zaman hedefli hareket eden biriyim, hedeflerim de vardı.
              Beklentilerim, FIFA'da yükselmekti. Bir kademe yükselmiştim, dördüncü kademeye yükselmeyi hedeflerken böyle bir karar alındı. Ben de hedef kalmayınca istifa etmeyi uygun gördüm. FIFA listesinden çıkartılmam benim açımdan sürpriz olmadı, özel sebeplerden dolayı böyle bir kararın alınacağını tahmin ediyordum. Spor hukukçusu veya spor adamı olarak bu camianın içinde kalmak istiyorum. Camia derken de spor camiasını kastediyorum. Kısmet olursa ileri ki günlerde gözlemcilik gibi düşüncem var.''
              Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

• Sakaryaspor 0 0 Manisaspor 16'
                16:00 Erciyesspor 0 1 Beşiktaş 17'
                16:00 Antalyaspor 0 0 Kayserispor 16'
                yuh be jimnastik yine tez bi gol buldu nobre atti
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Vestel Manisaspor 1-0 öne geçti.

Yorum

• Szymek milli takımdan affını istedi
                    Polonyalı futbolcumuz Miroslaw Szymkowiak'ın geçen ay ülkesinin Finlandiya'yla oynadığı EURO 2008 eleme maçı sonrasında teknik direktörüyle görüşüp milli takımdan affını istediği öğrendildi.

2 Eylül'de oynanan bu karşılaşmadan sonra 6 Eylül'de Sırbistan'la yapılan mücadelede forma giymeyen Szymkowiak, bu nedenle Polonya'nın Kazakistan ve Portekiz'le yapacağı EURO 2008 eleme maçlarının kadrosuna çağrılmadı.

Yorum

• 16:00 Sakaryaspor 0 1 Manisaspor 79'
                      16:00 Erciyesspor 0 1 Beşiktaş 77'
                      16:00 Antalyaspor 1 0 Kayserispor 79'
                      en azindan gayseri puan kayibediyor

Ünal Karaman

Yorum

• eziktaş gol yedi zdravko lazarov
                        En son champions tarafından düzenlendi; 01.10.2006, 17:51.

Yorum

• Sakaryaspor 0 1 Manisaspor +90'
                          16:00 Erciyesspor 1 1 Beşiktaş +90'
                          16:00 Antalyaspor 1 0 Kayserispor +90'
                          evet bu haftanin son dakikasi hayirliymis gibi

Ünal Karaman

Yorum

• K.Erciyes:1 Bjk:1

Maç bitti...

Yorum

• Valla iyi oldu bjk nin puan kaybı inşallah bizdede avrupa maçından bi yorulma yoktur bu haftayı yenip milli maç arasına keyifli gireriz umarım.
                              DOZER CEMİL

Yorum

• Ankara macinin onemi dahada artti..1-0 olsun bizim olsun ..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X