Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak tirabzonli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Minik Abdülkerim'in Dramı
    Trabzon: Minik Abdülkerim'in Dramı

Trabzon'da yaklaşık 7 ay önce geçirdiği rahatsızlık sonucu yatağa mahkum olan 11 yaşındaki Abdülkerim Uzun, iyileşeceği günü bekliyor.

Oğlunun geçtiğimiz Şubat ayında soğuk algınlığı şikayetiyle rahatsızlandığını belirten anne Hacer Uzun (32), oğlunu önce Trabzon Kadın ve Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne götürdüklerini ardından iyileşmeyince de Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'ne götürdüklerini söyledi. Farabi Hastanesi'nde doktorların kendisine oğlunun 3 günlük ömrü kaldığını söylediğini ifade eden anne Uzun, "Oğlumu 2006 yılının Şubat grip vakasıyla Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne doktora götürdük. Burada doktorlar ilaç verdi ancak çocuk tam iyileşemediği için KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'ne başvurduk. Burada bize oğlumun 3 günlük ömrü kaldığını, beyninde su toplaması olduğu için hemen ameliyata alınması gerektiğini söylediler. Ameliyata aldılar. Sonrasında ise servise yatırdılar. Bir hafta sonra çocuğum aniden fenalaştı. Müdahale ettiler, bir süre sonra bana çocuğumun öldüğünü söylediler. Ancak 4 saat kadar sonra bana oğlumun yeniden yaşama döndüğünü söylediler. Sonrasında ise çocuğum bir daha ayağa kalkamadı" dedi.

Eşi İsmail Uzun ile oğullarını bir umutla Ankara Hacattepe Üniversitesi Hastanesi'ne de götürdüklerine kaydeden anne Hacer Uzun, "Burada bize doktorlar tam olarak da olmasa çocuğumun bir hata sonucu bu duruma düştüğünü söylediler. Yani Farabi Hastanesi'ndeki servisinde mikrop kaptığını ima eder gibiydiler. Şimdi çocuğum yatağa mahkum. Eşim bir hurdacıda çalışıyor, aylık geliri ise 400 milyon lira. Oysa çocuğum aylık ilaç masrafı 200 milyonu buluyor. Ayrıca doktorların verdiği bin 500 Euro değerindeki ilaçları ise paramız olmadığı için alamıyoruz. Yeşil Kart sayesinde ilaçlarımızın bir kısmını alıyoruz ancak büyük bir kısmını karşılayamıyoruz. Bunun için hayırsever vatandaşların yardımına ihtiyacımız var" diye konuştu.

KTÜ Farabi Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Haluk Ulutku ise ailenin iddialarını kendilerinin de araştıracaklarını belirterek, "Biz hastanemizin hijyeni ve sterilesine çok önem veriyoruz. Aylık olarak her servisteki çalışanlarımızdan kültür alıyoruz. Bölgede de bu konuda örnek gösterilen bir hastaneyiz. Ailenin iddiaları olabilir. Ancak ben buna ihtimal vermiyorum" şeklinde konuştu.

Anne Hacer Uzun, oğlunun 7 aydır hiç konuşamadığını ancak her şeyi algıladığını ifade ederek, Trabzonsporlu futbolcu Szymkowiak hayranı olduğunu söyledi. Yatağının başucunda Trabzonspor forması ve Szymkowiak resimleri bulunan Abdulkerim, Trabzonspor'u ve Szymkowiak'ı çok sevdiğini bakışları ve gülüşleriyle tescil ederken, anne Uzun oğlunun sağlığında top oynarken sürekli bu futbolcunun formasını giydiğini belirtti. Başucundaki formaları ve resimleri almaya kalkıştığı zaman oğlunun ağlayarak buna tepki verdiğini belirten anne Uzun, "Trabzonspor'un Polanyalı futbolcusu Szymkowiak'a büyük hayranlık duyuyor. Eğer oğlumu ziyarete gelirse oğlum çok mutlu olacak. Bu mutluluğu bizden inşallah esirgemez. Kendisini evimize bekliyoruz" dedi. (İhlas Haber Ajansı)

Beyler inşallah Şimek in bu durumdan haberi olur.Şimek koşa koşa gider.

Yorum

• Taraftar tavrını koydu

Trabzonspor’da beklenen başarılı sonuçlar henüz alınamasa da, yönetimin verdiği birlik-beraberlik mesajları yerini bulmaya başladı.

Kulüp bünyesinde yaşanan gelişmeleri ve bazı yönetim kurulu üyelerini hedef alan sert eleştiriler Bordo-Mavili taraftarların tepkisine neden oldu. Trabzonspor Taraftarlar Birliği adı altında bir basın açıklaması yapan toplam 9 taraftar oluşumu (Bordo-Mavi Taraftarlar, Üniversiteli Trabzonsporlular, Boztepeli Trabzonsporlular, Birleşik Trabzonsporlular, Sürmeneli Pirenalar, Değirmendereli Kaplanlar, Çılgınlar Grubu, Söğütlü Trabzonsporlular ve Yıldızlı Taraftarlar), gelişmeleri yakından takip ettiklerinin altını çizerek, “Kimin bu kulübe ne kadar hizmet ettiğinin farkındayız. Bu camianın sıkıntılı günlerinde desteğe ihtiyacı vardır. ‘Küstüm’ bahanesinin altına sığınarak camiayı en zor anlarında yalnız bırakanları unutmadık. Destek vermek yerine yöneticilerimizi istifaya çağıranların açıklamalarına bir anlam veremiyoruz. Apoel maçından sonra verdiği demeçler sebebiyle gereksiz yere İkinci Başkanımız İbrahim Hacıosmanoğlu’nu eleştirenleri de kınıyoruz. Kendisinin Trabzonspor’daki misyonunu en iyi şekilde yerine getirdiğinden eminiz” ifadelerini kullandı.

Diğer Haberler
      Cezaya itiraz yok
      Trabzonspor, Başkan Nuri Albayrak’a verilen 1 ay hak mahrumiyeti cezasına itiraz etmeyecek. Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas, Trabzonspor’un bugüne dek yetkili kurulların vermiş olduğu kararlara saygılı olmayı ilke edinen bir kulüp olduğunu ve PFDK’nın Albayrak’la ilgili kararını da saygıyla karşıladıklarını ifade etti. Kararlarda adalet duygusunun yerleşmesi konusundaki hassassiyetlerine dikkat çeken Kafkas, “Ülkenin futbolunda yerleşen çifte standart olgusunun değişmesi adına beklentimiz, Futbol Federasyonu ve yetkili kurulların benzer olaylarda aynı tavrı sergileyebilmeleridi” dedi.

Keçeli’de bonservis sorunu
      Teknik direktör Lazaroni’nin isteği doğrultusunda takviye arayışlarına devam eden Trabzonspor, Denizlisporlu Mustafa Keçeli için girişimlerini sürdürüyor. Sol kanada Musampa’yı transfer eden, ancak alternatif isimler üzerinde de duran Bordo-Mavili yönetim, bu konuyu birkaç gün içinde çözüme kavuşturmayı planlıyor. Ege temsilcisi, tecrübeli futbolcusu için 1 milyon dolarlık bir bonservis ücreti talep ederken, takasa sıcak bakmıyor. Bu öneriyi pazartesi günkü yönetim kurulunda masaya yatıracak olan Trabzonspor Yönetimi, Denizlispor’a yanıtını bildirecek.

Brezilya dizisi kötü sonla bitti
      Transferde rotayı ilk olarak Brezilya’ya çeviren ve hem 10 numara hem de sol kanat arayışlarına yönelen Trabzonspor, Samba diyarında büyük bir hüsran yaşadı. Transfer görüşmeleri için yetkili kılınan ve Temmuz ayının başında Brezilya’ya giden yönetici Faruk Kanca, burada kaldığı 40 günlük süreçte sayısız futbolcu ve menaceriyle görüştü. Alex, Mossoro, Wagner ve Oliviera gibi Güney Amerika’da oldukça ünlü olan oyuncular başta olmak üzere gündeme çok sayıda isim geldi ama hiçbiriyle el sıkışılamadı. Mossoro beklenirken Marcelinho, Alex beklenirken de Musampa Bordo-Mavili renklere bağlandı. Geçtiğimiz sezon da Atay Aktuğ’un başkanlığını yaptığı Karadeniz ekibinin idarecileri uzun bir Brezilya turuna çıkmış sonucunda da kadroda yer alan Jefferson ile Libertadores’i kazanan Internacional’in kadrosunda bulunan ve bonservisi Trabzonspor’da olan Eller transfer edilmişti.

Maç saati değişti
      Trabzonspor kafilesi, Gaziantepspor maçı için bugün yola çıkıyor. Saat 13.00’da özel uçakla Antep’e gidecek olan Karadeniz temsilcisi, kampa girecek ve akşam saatlerinde hafif bir antrenman yaparak günü noktalayacak. Bordo-Mavililer, karşılaşmanından ardından yine özel bir uçakla Trabzon’a dönüp 1 günlük izne ayrılacaklar. Bu arada futbol federasyonu dün, maç saatinin sıcak havalar sebebiyle saat 19.00’dan 20.00’a alındığını açıkladı.

------------------------------------
      Lazaroni’nin yüzü gülüyor

Gaziantepspor maçı öncesinde Trabzonspor'un form düzeyi, Lazaroni'yi ilk galibiyet için umutlandırıyor...

Savunmaya uyarı
      Trabzon’da Gaziantep maçının hazırlıkları sürerken, takımının gösterdiği performans teknik direktör Lazaroni’yi sevindiriyor. Trabzon’daki son çalışmasını dün yapan Bordo-Mavililer’de özellikle hücum elemanlarının formu Brezilya’lı hocanın atak oyun planlarını destekliyor. Rakip hakkında yardımcılarıyla birlikte detaylı bilgiler toplayan Lazaroni’nin, savunmaya özel uyarılarda bulunduğu da öğrenildi.

‘Stres yapmayın’
      Antep’in ligde çıkış arayan bir takım olduğunu ve iç saha avantajını kullanmak isteyeceklerini oyuncularına anlatan Lazaroni’nin, “Strese gerek yok. Baskı, hata oranını artırır” uyarılarında bulunduğu öğrenildi. Tüm yardımcılarıyla uyum içerisinde çalıştığının da altını çizen Karadeniz ekibinin patronu, “Aramızda sorun yok. Sonuçta camianın büyük beklentilerine karşılık vermek için buradayız” dedi.

--------------------------------------
      Musampa Trabzon’da

Trabzonspor, son olarak Manchester City formasıyla Premier Lig’de oynayan Hollandalı yıldız Musampa ile her konuda anlaşmaya vardı.
      19.08.2006

Trabzon’da sağlık kontrolünden geçecek olan tecrübeli sol kanat oyuncusu birkaç gün içinde resmi imzayı atacak

29 yaşında
      Trabzonspor’da yılan hikayesine dönen transfer çalışmalarında en somut adımlar dün atıldı. Son olarak İngiltere Premier Ligi’nde kiralık olarak M.City forması giyen ve bonservisi de İspanya’nın A.Madrid takımında bulunan Musampa ile yapılan görüşmeler olumlu sonuç verdi. Trabzonspor’un teklifine ‘evet’ diyen 29 yaşındaki oyuncunun birkaç gün içerisinde Trabzon’da bir sağlık kontrolünden geçeceği ve ardından da bir sorun çıkmaması halinde imzayı atıp resmen Bordo-Mavili renklere bağlanacağı belirtildi.

Denizli’ye yetişebilir
      Musampa’yı transfer ederek yabancı transferine noktayı koyan Trabzonspor’un bu oyuncu için yapılan pazarlıklarından ardından 1 milyon 350 bin Euro ödeyeceği öğrenildi. Teknik heyet tarafından kısa bir süre izin verilecek olan Musampa’nın bu iznin ardından Trabzon’a döneceği ve yeni takımıyla birlikte çalışmalara başlayacağı dile getirildi. Takımla rutin antrenmanlara başlayacak olan Hollanda’lı futbolcunun Süper Lig’in dördüncü haftasındaki Denizlispor maçında da kadroda yerini alabileceği ifade edildi.

‘İstedi, aldık’
      Israrla sol kanada takviye isteyen teknik direktör Lazaroni’nin de yaşanan gelişmelerden memnun olduğu öğrenildi. Konu hakkında bilgi veren asbaşkan Haşim Sayitoğlu, “Kulübümüzün parasını en iyi şekilde değerlendirmek zorundaydık. Brezilya pazarında hiç hesapta olmayan pürüzlerle karşılaştık. Paramızı sokağa atamazdık. Sonuçta aldığımız futbolcu da kariyeri ortada olan bir isimdir. Musampa’nın yetenekleri tartışılmaz. O nedenle teknik heyetimizin isteğini yerine getirdiğimize inanıyorum” diye konuştu.
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• şimekin kesin oraya gitmesi lazım.. yazık gerçekten...
        ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• çocuğa yazık valla; yönetim sahip çıkmalı bence

Yorum

• Sheva el yakıyor!
            Avrupa’nın önde gelen liglerinden İngiltere bu sezon yine pahalı transferlerle adından söz ettiriyor. Bu sezon Ada’nın en pahalı transferi, 45 milyon Euro bonservis ücreti karşılığında Milan’dan Chelsea’ye geçen Ukraynalı golcü Andriy Shevchenko oldu. 10 kişilik en pahalı transferler listesinde yer alan diğer oyuncular, takımları ve ödenen bonservis ücretleri şöyle...

Carrick 2. sırada
            Michael Carrick: Tottenham’dan Manchester United’a 27,2 milyon Euro’ya, John Obi Mikel: Lyn Oslo’dan Chelsea’ye 23 milyon Euro’ya, Dimitar Berbatov: B.Leverkusen’den Tottenham’a 16 milyon Euro’ya, Andy Johnson: Crystal Palace’dan Everton’a 12,4 milyon Euro’ya, Tomas Rosicky: B.Dortmund’dan Arsenal’e 11,7 milyon Euro’ya, Didier Zokora: St.Etienne’den Tottenham’a 11,7 milyon Euro’ya, Jermaine Pennant: Birmingham’dan Liverpool’a 9,7 milyon Euro’ya, Craig Bellamy: Blackburn’den Liverpool’a 8,8 milyon Euro’ya, Emile Heskey: Birmingham’dan Wigan’a 8 milyon Euro’ya...

Yorum

• İlk olarak sweetrose tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              çocuğa yazık valla; yönetim sahip çıkmalı bence
              Yönetimin sahip çıktığı çıkacağı yok kimseye arkadaşım benim....Ölülere sahip çıkmayı beceremiyoruz,dirilere mi sahip çıkacaz? Töbe yaaa...

Szymeke haber vermeliyiz...!!!!!!!!!!!!!
              "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• İlk olarak 61viya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yönetimin sahip çıktığı çıkacağı yok kimseye arkadaşım benim....Ölülere sahip çıkmayı beceremiyoruz,dirilere mi sahip çıkacaz? Töbe yaaa...

Szymeke haber vermeliyiz...!!!!!!!!!!!!!
                valla saol içime su serptin bir anda o nasıl bir konuşma öyle.... neyse siz sahip çıkın bari..

Yorum

valla saol içime su serptin bir anda o nasıl bir konuşma öyle.... neyse siz sahip çıkın bari..

) Ya kızmak yok arkadaşım Tepkim sana değildi aslında, ama neyse....

Yorum

) Ya kızmak yok arkadaşım Tepkim sana değildi aslında, ama neyse....
                    cümleler bitmez olursa; söz söylenmez olur---derdini anlamaz insanlar; yaşanan tarifsiz acıların...--neden mi? çünkü hayat o kadar acı gelmemiştir; ama gülmek yakışır insana eğer hiç gülmeyen bir insan görmüşse...

Yorum

• Türkiye Litvanya'yı Dünya Şampiyonası'nda 76-74 yendi
                      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

cümleler bitmez olursa; söz söylenmez olur---derdini anlamaz insanlar; yaşanan tarifsiz acıların...--neden mi? çünkü hayat o kadar acı gelmemiştir; ama gülmek yakışır insana eğer hiç gülmeyen bir insan görmüşse...

Tam olarak anlayamadım aslında.Amao çocuğun acısını anlamadığımı düşünmüyorsundur umarım...
                        Eğer böyle düşünüyorsan feci halde yanılıyorsun çünkü..
                        Benim kastedmek istediğim,Kazım Koyuncu gibi,Mehmet Tan gibi,Allahtan uzun ömür dilediğim futbolcumuz İsmail abi gibi birçok insana vefa mızı göstermiyıor yöneticilerimiz..Böyle örnekler varken,bu yavrunun sesini dutyacaklarını hiç düşünmüyorum demk sitemiştim..
                        Gülücüklerse ortamı yumuşatmak içindi..Kusura bakma..

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Türkiye Litvanya'yı Dünya Şampiyonası'nda 76-74 yendi
                          süper bi maç oldu.
                          çok heyacanlıydı.
                          ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                          Kazım Koyuncu

Yorum

Tam olarak anlayamadım aslında.Amao çocuğun acısını anlamadığımı düşünmüyorsundur umarım...
                            Eğer böyle düşünüyorsan feci halde yanılıyorsun çünkü..
                            Benim kastedmek istediğim,Kazım Koyuncu gibi,Mehmet Tan gibi,Allahtan uzun ömür dilediğim futbolcumuz İsmail abi gibi birçok insana vefa mızı göstermiyıor yöneticilerimiz..Böyle örnekler varken,bu yavrunun sesini dutyacaklarını hiç düşünmüyorum demk sitemiştim..
                            Gülücüklerse ortamı yumuşatmak içindi..Kusura bakma..
                            can aynı candır kimisinde az kimisinde fazla değildir..Ne Kazım Ne Mehmet Abi ve ne de diğerlerinin canı bu çocuğunkinden değerli değil...Onlara vefasızlık yapıldı diye.....neyse...cümleler boğazda kilitli kalsın...nefes almak kadar kolay olsada,,,,ölüm kadar zor olmasını istemek daha incedir...

Yorum

• Takımımız Gaziantep'te
                              Yarın Gaziantepspor'la deplasmanda yapacağı maç için Atlasjet Havayolları'na ait özel bir uçakla Gaziantep'e giden takımımız kente vardı. Yönetim kurulu üyelerimizin de bulunduğu kafilemizin başkanlığını bu seyahatte Ahmet Uğur Zihni yapıyor.

Gaziantep'e getirilen 19 kişilk kadroda şu futbolcular yer alıyor:

Tolga, Ahmet Şahin, Fatih Akyel, Stepanov, Çağdaş, Erdinç, Ferhat, Murat Ocak, Celaleddin, Hüseyin, Hasan, Szmykowiak, Gökdeniz, Yattara, Marcelinho, Musa, Umut, Ersen Martin, Ömer Rıza

2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                              Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak hotleo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Trabzonspor'un kesin olarak anlaşmaya vardığı Kizito Musampa ile ilgili çarıpıcı iddialar gündeme geldi.

Atletico Madrid'in Hollandalı futbolcuyu formsuzluğu nedeniyele bedelsiz olarak serbeset bıraktığı öğrenildi. Musampa'nın uzun süredir kulüp arayışında olduğu ancak herhangi bir takımın sol kanat oyuncusuna teklifte bulunmadığı iddia edildi.
                                Trabzonspor yönetimi ise son çare olarak Musampa'yı kadrosuna kattı. Bordo-mavili yöneticiler yaklaşık 2 aydır Brezilya'da sol kanat için transfer çalışmalarında bulunmuş, Wagner, Mossoro ve Alex gibi oyunculardan fiyatları nedeniyle vazgeçmişti. (
                                Kaynakpordabugun.com
                                çamut at izi kalsın hala anlamıyomusunuz bunlar bizi birbirimize düşürmek için yapılan yalan yanlış haberler.Şuan 25000000 avroluk bir sol kanat oyuncusu olan takımda yedek soyunuyordu musampa.yani böyle bir adamın yedeğiydi.bence transfer gerçekleşirse gerçekten iyi bir iş yapmış olacak yönetim
                                Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X