evet ben de duydum...transfer bitmiş...Kiki Musampha trabzonsporda ki bu adam yattara nın sol kanat versiyonu ve yattara dan daha iyisidri...Yarın akşam İstanbul da...çoştum beylerrrrrrrrrrrr.......
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Turkcell Süper Lig’e istediği gibi bir başlangıç yapamayan Trabzonspor’da yönetim Marcelinho’nun ardından yıldız bir ismi daha kadrosuna kattı..
Yaklaşık 15 gündür Brezilyalı Alex için girişimlerini sürdüren Bordo Mavililer, bu oyuncunun kulübü İnternacional ile daha önce Trabzonspor’da forma giyen Fabiano Eller’in alacakları nedeniyle bir türlü anlaşma sağlanamadı.. Brezilya kulübü Eller’den kalan 600 bin dolar tutarındaki alacağını isteyince Alex’in transferinden vaz geçildi..
Bunun üzerine harekete geçen yönetim, menajerler aracılığı ile İspanya Ligi La Liga’nın köklü takımlarından Atletico Madrid’de forma giyen Kiki Musampa ile anlaşmaya vardı..
1977 doğumlu olan yıldız futbolcu ile yapılan görüşmelerde her konuda anlaşma sağlanırken, bu oyuncunun kulübü ile olan sözleşmesinde yer alan, "teklif gelmesi halinde gidebilir" maddesi sayesinde transfer gerçekleştirildi.. Musampa’nın yarın sabah saatlerinde Türkiye’ye gelmesi bekleniyor..
Bordo Mavililerin yeni yıldızı kariyerine Ajax forması ile başladı.. Hollanda ekibinde başarılı futbolu ile göz dolduran ve 4 yıl başarıyla forma giyen Musampa, daha sonra Fransa’nın Bordeaux takımına transfer oldu.. Ardından İngiltere Premier Ligi takımlarından Manchester City’de forma giydi ve son durak olarak İspanya Ligi’ni seçti.. Kiki, Malaga’da geçirdiği bir sezonun ardından Athletico Madrid’e transfer oldu..
Musampa aslen Kongolu. Sol kanatta görev yapan yıldız futbolcunun lakabı ise "Chris"..O Kupa Buraya Gelecek....
Yorum
-
Başkan Yardımcısı Şimşek: "Kötü sonuçlar yanıltmasın"
Başkan Yardımcımız Yusuf Şimşek, takımımızın ligin ilerleyen haftalarında gerçek gücünü sahaya yansıtarak zirveye yükseleceğini vurguladı.
Ligin ilk iki haftasında alınan kötü sonuçların kimseyi yanıltmaması gerektiğini vurgulayan Şimşek, ¨İyi bir kadromuz var. Bu kadroyla büyük işler başarabileceğimize eminiz. Ancak daha işin başındayız. Takımımız tam oturmadı. İlerleyen haftalarda herkes birbirini daha iyi tanıdığında Trabzonspor hedeflediği yer olan zirveye yerleşecektir” dedi.
Trabzonspor’un başına tüm olumsuzlukların istikrarsızlık nedeniyle geldiğinin de altını çizen Şimşek, “2 Maçta kötü sonuçlar alındı diye ortalık karıştırılıyor. Biz bu oyuna gelmeyeceğiz. Şu an transfer çalışmalarımızda son aşamaya geldik. Taraftarımız sabırlı olsun. Gerçek Trabzonspor’un zevkini 4 – 5 hafta sonra doya doya yaşacaklar” diye konuştu.
resmi site2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-

Lazaroni: "Yardımcılarımla uyum içerisindeyiz"
Teknik Direktörümüz Sebastião Lazaroni son günlerde kamuoyunda seslendirilmeye başlanan konularla ilgili değerlendirmelerde bulundu.
Trabzonspor camiası olarak sezona çok iddialı bir başlangıç yapmak adına ciddi hazırlıklar içerisine girildiğini ve son derece önemli oyuncular transfer edildiğini kaydeden Lazaroni şunları söyledi: “Camianın her zamanki büyük hedeflerine ulaşabilmek doğrultusundaki beklentilerini şimdilik sonuçsal olarak karşılayabilmiş değiliz. Bu tip ortamlarda, böyle beklenmeyen başlangıçlarda bazı olumsuzlukların gündeme gelmesi doğaldır.
Ancak bu olumsuzlukların arasında kulübün ve teknik heyetin içerisinde büyük kaoslar olduğunu iddia etmek pek alışılagelen bir durum değildir. Bizler gerek Brezilya’dan gelen, gerekse de Trabzon’dan katılan arkadaşlarımızla uyumlu bir çalışma içerisindeyiz. Kendileri bugüne kadar bana hep olumlu destek olup yardım etmişlerdir. Hiçbir yardımcımla aramızda problem yoktur”
Trabzonspor’u arzulanan yere getirmek için el ele verdiklerini de kaydeden Lazaroni, “Bu doğrultuda medyada yer alan haberlerin tamamı gerçek dışı ve hayal ürünüdür” ifadesini kullandı
resmi site2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
Brezilya Milli Takımı Aday Kadrosu:
Kaleci: Gomes (PSV Eindhoven, Hollanda), Fabio (Cruzeiro)
Defans: Cicinho (Real Madrid, İspanya), Maicon (Inter Milan, İtalya), Marcelo (Fluminense), Gilberto (Hertha Berlin, Almanya), Luisao (Benfica, Portugal), Alex (PSV Eindhoven, Hollanda), Lucio (Bayern Munich, Almanya), Juan (Bayer Leverkusen, Almanya)
Orta saha: Gilberto Silva (Arsenal, İngiltere), Edmilson (Barcelona, İspanya), Dudu Cearense (CSKA Moscow, Rusya), Kaka (AC Milan, İtalya), Ronaldinho (Barcelona, İspanya), Elano (Shakhtar Donetsk, Ukraine), Julio Baptista (Real Madrid, İspanya), Daniel Carvalho (CSKA Moscow, Rusya)
Forvet: Robinho (Real Madrid, İspanya), Fred (Olympique Lyon, Fransa), Vagner Love (CSKA Moscow, Rusya), Rafael Sobis (Internacional)
Sobis kadroya alınmış.Ronaldo,Adriano,Cafu,R. Carlos gibi yıldızlar takıma çağrılmamış.Ayrıca CSKA Moskova milli takıma 3 oyuncusunu vermiş.Yeryüzü boşaldı habersiz miyiz ?
Güneşe göç var da kalan biz miyiz ?
N.F.Kısakürek
Yorum
-
yarın geliyomuş he gelsin bakalım neyse neye niyet neye kısmet:....İlk olarak rasmuty tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTurkcell Süper Lig’e istediği gibi bir başlangıç yapamayan Trabzonspor’da yönetim Marcelinho’nun ardından yıldız bir ismi daha kadrosuna kattı..
Yaklaşık 15 gündür Brezilyalı Alex için girişimlerini sürdüren Bordo Mavililer, bu oyuncunun kulübü İnternacional ile daha önce Trabzonspor’da forma giyen Fabiano Eller’in alacakları nedeniyle bir türlü anlaşma sağlanamadı.. Brezilya kulübü Eller’den kalan 600 bin dolar tutarındaki alacağını isteyince Alex’in transferinden vaz geçildi..
Bunun üzerine harekete geçen yönetim, menajerler aracılığı ile İspanya Ligi La Liga’nın köklü takımlarından Atletico Madrid’de forma giyen Kiki Musampa ile anlaşmaya vardı..
1977 doğumlu olan yıldız futbolcu ile yapılan görüşmelerde her konuda anlaşma sağlanırken, bu oyuncunun kulübü ile olan sözleşmesinde yer alan, "teklif gelmesi halinde gidebilir" maddesi sayesinde transfer gerçekleştirildi.. Musampa’nın yarın sabah saatlerinde Türkiye’ye gelmesi bekleniyor..
Bordo Mavililerin yeni yıldızı kariyerine Ajax forması ile başladı.. Hollanda ekibinde başarılı futbolu ile göz dolduran ve 4 yıl başarıyla forma giyen Musampa, daha sonra Fransa’nın Bordeaux takımına transfer oldu.. Ardından İngiltere Premier Ligi takımlarından Manchester City’de forma giydi ve son durak olarak İspanya Ligi’ni seçti.. Kiki, Malaga’da geçirdiği bir sezonun ardından Athletico Madrid’e transfer oldu..
Musampa aslen Kongolu. Sol kanatta görev yapan yıldız futbolcunun lakabı ise "Chris"..
Bir Gün Mutlaka!!
Yorum
-
"FATİH’TEN GELEN"
Trabzonspor Yönetimi Rusya’nın Zenit takımına sattığı eski kaptan Fatih Tekke’den elde ettiği yaklaşık 15 Milyon YTL’nin üçte ikisiyle Bordo-Mavili kulübün borsadaki haçla açık hisselerinin çoğunluğunu geri almayı planlıyor. Atay Aktuğ Başkanlığı döneminde borsaya açılma çalışmaları dahilinde kulübün hisselerinin yüzde 25’i halka arz edilmiş ve dönemin kuru baz alınarak 30 Trilyon (30 Milyon YTL) kulübün kasasına girmişti.
Aktuğ Döneminde Başladı
Aynı yönetim bir süre sonra dönemin parasıyla 5 Trilyon’a (5 Milyon YTL) halka açık hisselerin yüzde 6’sını ve borsadaki hisse payı yüzde 19’seviyesine düşmüştü. Şimdi ise Nuri Albayrak başkanlığındaki yönetim kurulu borsadaki hisseleri biraz daha azaltma yönünde plan hazırladı. Fatih Tekke’nin Zenit’e satışı nedeniyle kulübün kasasına girecek olan 10 Milyon YTL’nin bu plan çerçevesinde kullanılacağı bilgisine ulaşıldı.
Oran Yüzde 9 Olacak
Fatih’in satışından elde edilecek 15 milyon YTL’nin üçte ikisinin kullanımıyla borsadaki hisselerin yüzde 10’unu geri alma planı hayta geçirilirse Bordo-Mavili kulübün, halka açık hisselerinin toplamı, kulüp hisselerinin yüzde 9’una eşit hale gelecek. Yönetimin bu planının camiada nasıl karşılanacağı netleşmezken, camianın önde gelen bazı kesimlerinin bu kararı destekleyecekleri ifade edildi
Gunebakis.com.trPaul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
Efsane Boston Celtics geri dönüyor.
Yorum
-
Göztepeliler'den 'isyan' yürüyüşü!
Türkiye 3. Futbol Ligi 3. grup takımlarından İzmir temsilcisi tarihin çınar takımı Göztepe'nin taraftarları büyük bir protestoya hazırlanıyor.
Göztepe Taraftar Birliği'nden yapılan açıklamada 2 Eylül Cumartesi günü Türkiye'nin dört bir yanındaki Göztepeli taraftarlar isyan yürüyüşü yapacak.
Taraftarlar arasında yapılan çağrıda şu şekilde:
- Galatasaray maçında tribunleri dolduran 55.000 kişiyi,
- Elazığ dönüşü havaalanından Güzelyalıya zincir oluşturan binlerce kişiyi,
- Antalya da stadın önünde çimlerde uyuyan yüzlerce kişiyi,
- Tüm Göztepeli Taksicileri
- Tüm Göztepeli Dolmuşçuları
- Tüm Göztepeli Esnafı
- Tüm Göztepeli Öğrencileri
- Tüm Göztepelileri
- İçlerinde İzmirlilik Göztepelilik bulunan tüm spor yazarlarını,
- Göztepe A.Ş. sayesinde hayatı değişen işadamlarını,
- Göztepe A.Ş. sayesinde hayatları değişen sporcuları,
- Ben önce Göztepeliyim diye A.Ş. dönemi futbolcularını,
- Biz Göztepeliyiz yönetimler yüzünden gittik diyen genç futbolcuları,
- Efsane Dönemi futbolcularını,yöneticilerini,
- Fabrikalardan yazar kasa fişi toplayan Başbakan İsmaili,
- 17 sene sonra ortayı yapan Ceyhunu golü atan Hasanı,
- Hz.Deniz’i, Kaptan Tayfunu, Metin Diyadini, Erkanı, Kunduz Gökseli ve hepsini
- Her zaman Göztepe’de çalışmak isterim diyen Rıza Çalımbay’ı
- Teknik Direktörlük hayatı Göztepe de başlayan Fatih Terimi
- Göztepe anılarına yazılarında yer veren Cumhuriyet Gazetesi yazarı Sn.Aydın Ergin,
- Saman alevi gibi yanıp sönen Kurtuluş Platformu üyelerini
- Göztepeli olarak tanınan Fatih Dalanı
- Göztepe için herşeyini feda eden Bülent Özkulu
- Göztepenin Efsane başkanı Levent Ürkmezi
- Göztepe A.Ş. nin ilk başkanı Aydın Bilgini
- Göztepe A.Ş. nin başkanlarından Hilmi Çınarı
- Göztepe için her şeyi yapacağını söyleyen Hamdi Türkmeni
- Her şeye rağman iyi niyetini göstermek için Dinç Bilgini
Yer yüzündeki tüm Göztepeliler
Yer belli zaman belli son şans son umut
02 Eylül 2006
Saat : 17:00
Göztepe İskelesi Önü
Bir kez daha
Alayına İsyan İnadına GöztepeYeryüzü boşaldı habersiz miyiz ?
Güneşe göç var da kalan biz miyiz ?
N.F.Kısakürek
Yorum
-
Böyle bir olayı nasıl haber yapabilirler???? Böyle bir haberden Trabzonspor zararlı çıkmaz mı?İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"FATİH’TEN GELEN"
Trabzonspor Yönetimi Rusya’nın Zenit takımına sattığı eski kaptan Fatih Tekke’den elde ettiği yaklaşık 15 Milyon YTL’nin üçte ikisiyle Bordo-Mavili kulübün borsadaki haçla açık hisselerinin çoğunluğunu geri almayı planlıyor. Atay Aktuğ Başkanlığı döneminde borsaya açılma çalışmaları dahilinde kulübün hisselerinin yüzde 25’i halka arz edilmiş ve dönemin kuru baz alınarak 30 Trilyon (30 Milyon YTL) kulübün kasasına girmişti.
Aktuğ Döneminde Başladı
Aynı yönetim bir süre sonra dönemin parasıyla 5 Trilyon’a (5 Milyon YTL) halka açık hisselerin yüzde 6’sını ve borsadaki hisse payı yüzde 19’seviyesine düşmüştü. Şimdi ise Nuri Albayrak başkanlığındaki yönetim kurulu borsadaki hisseleri biraz daha azaltma yönünde plan hazırladı. Fatih Tekke’nin Zenit’e satışı nedeniyle kulübün kasasına girecek olan 10 Milyon YTL’nin bu plan çerçevesinde kullanılacağı bilgisine ulaşıldı.
Oran Yüzde 9 Olacak
Fatih’in satışından elde edilecek 15 milyon YTL’nin üçte ikisinin kullanımıyla borsadaki hisselerin yüzde 10’unu geri alma planı hayta geçirilirse Bordo-Mavili kulübün, halka açık hisselerinin toplamı, kulüp hisselerinin yüzde 9’una eşit hale gelecek. Yönetimin bu planının camiada nasıl karşılanacağı netleşmezken, camianın önde gelen bazı kesimlerinin bu kararı destekleyecekleri ifade edildi
Gunebakis.com.trEn son Travelair tarafından düzenlendi; 18.08.2006, 10:25.Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Alex’te geri sayım
Trabzonspor, büyük ölçüde anlaşma sağladığı Brezilyalı Alex ile son kez masaya oturuyor... 18.08.2006
3.5 milyon dolara malolacak 24 yaşındaki oyuncunun pürüzler giderilirse haftasonu Türkiye’de olması bekleniyor
Maliyeti 3.5 milyon dolar
Brezilyalı Marcelinho’yu kadrosuna katarak ses getiren Trabzonspor, transferde hız kezmiyor... Bordo-Mavililer, sol kanat sorununu yine bir Brezilyalı ile çözüyor. Uzun bir süredir Brezilya’da olan yönetici Faruk Kanca, büyük ölçüde anlaşma sağladığı Alex ile bugün son kez masaya oturacak. Toplam maliyeti 3.5 milyon dolar olan Alex ile yüz yüze görüşecek olan Kanca’nın, son pürüzleri de gidermesi halinde, 24 yaşındaki sol kanat oyuncusunu haftasonu Türkiye’ye getireceği öğrenildi.
Eller’den olumlu rapor
Alex’i tanıyan teknik direktör Lazaroni’nin de transfere sıcak baktığı belirtildi. Alex’in Internacional’deki takım arkadaşı olan ve bonservisi hala Trabzonspor’da bulunan Eller de, vatandaşına olumlu rapor verdi. Bordo-Mavili kulüp ile ilgili Alex’e bilgiler veren Eller’in, “Türkiye’de futbola büyük bir ilgi var. Benim buraya dönüş hikayem farklı oldu. Ancak senin başarılı olacağına inanıyorum. Zaten o zaman da el üstünde tutulursun” dediği kaydedildi. 18/08/2006
bu fanatik nediyo yaa
2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
Zaman’ın anketinde Bordo Mavili takım zirvede
Musampa'nın transfer haberi Trabzonspor taraftarını fazlasıyla heyecanlandırdı.
Gazetemizin internet sitesinde halen devam eden, "Sizce Süper Lig'de 2006-2007 sezonunda kim şampiyon olacak?" sorusuna Trabzonsporlu taraftarlar, dünkü transferden sonra yoğun bir ilgi gösterdi. Lige kötü bir başlangıç yaparak Kayserispor'a 1-0 yenilen, Vestel Manisaspor'la 1-1 berabere kalan Trabzonspor, ankette şampiyonluğun en güçlü adayı olarak görünüyor. Şu ana kadar ankete katılan 65.160 kişinin yüzde 26,83'ü, bu sezon Trabzonspor'un şampiyon olacağına inanıyor. Aynı ankette F.Bahçe'ye güvenenlerin oranı 21,9 olurken, G.Saray 20,98'le üçüncü, Beşiktaş ise 12,31'le dördüncü sırada yer alıyor.
-----------------------------------------------------------------------
Demekki zamandanda Trabzonspor için hayırlı bişeler çıkıyomuş
Yorum
-
Trabzonspor Kulübü Profesyonel Futbol İşleri Sorumlusu Caner Çuvalçıoğlu, Yattara'nın, kendi milli takımında forma giydiği için, hemen Türk vatandaşlığına başvursa bile 5 yıl sonra Türk statüsünde oynayabileceğini söyledi.
Gazetecilere konuyla ilgili bilgi veren Çuvalcıoğlu, ülkesinin milli takımında forma giyen bir oyuncunun Türk vatandaşlığına geçebilmesi ve Türk statüsünde oynayabilmesi için başvuruda bulunduğu tarihten itibaren 5 yıllık sürenin geçmesi gerektiğini belirtti. Gine milli takımında forma giyen Yattara'nın, 4 sezondur
Trabzonspor'da oynadığını belirten Çuvalcıoğlu, ''Yattara, hemen Türk vatandaşlığı için başvuruda bulunsa bile 5 yıl sonra Türk statüsünde oynayabilir. Yattara'nın ise bugüne kadar böyle bir müracaatı olmadı.'' dedi.
///
Star / Kardeşim Nobre Türkiye'yi tanıtım hakkından yararlanmadı mı? Niye böyle bir demeçle kulübünün yolunu kapatıyorsun? Ne yapmaya çalışılıyor?Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Şimdi bu haberi bende ekliyecektim walla ne dediğini bilen varsa banada açıklasın ne iştir ya bizimle birileri dalga geçiyo başka bişi değill.....İlk olarak forever61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlex’te geri sayım
Trabzonspor, büyük ölçüde anlaşma sağladığı Brezilyalı Alex ile son kez masaya oturuyor... 18.08.2006
3.5 milyon dolara malolacak 24 yaşındaki oyuncunun pürüzler giderilirse haftasonu Türkiye’de olması bekleniyor
Maliyeti 3.5 milyon dolar
Brezilyalı Marcelinho’yu kadrosuna katarak ses getiren Trabzonspor, transferde hız kezmiyor... Bordo-Mavililer, sol kanat sorununu yine bir Brezilyalı ile çözüyor. Uzun bir süredir Brezilya’da olan yönetici Faruk Kanca, büyük ölçüde anlaşma sağladığı Alex ile bugün son kez masaya oturacak. Toplam maliyeti 3.5 milyon dolar olan Alex ile yüz yüze görüşecek olan Kanca’nın, son pürüzleri de gidermesi halinde, 24 yaşındaki sol kanat oyuncusunu haftasonu Türkiye’ye getireceği öğrenildi.
Eller’den olumlu rapor
Alex’i tanıyan teknik direktör Lazaroni’nin de transfere sıcak baktığı belirtildi. Alex’in Internacional’deki takım arkadaşı olan ve bonservisi hala Trabzonspor’da bulunan Eller de, vatandaşına olumlu rapor verdi. Bordo-Mavili kulüp ile ilgili Alex’e bilgiler veren Eller’in, “Türkiye’de futbola büyük bir ilgi var. Benim buraya dönüş hikayem farklı oldu. Ancak senin başarılı olacağına inanıyorum. Zaten o zaman da el üstünde tutulursun” dediği kaydedildi. 18/08/2006
bu fanatik nediyo yaa
Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum