Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sizce Süper Lig'de 2006-2007 sezonunda kim şampiyon olacak?
    Galatasaray
    %27.6
    Fenerbahçe
    %26.1
    Beşiktaş
    %17.78
    Trabzon
    %3.83
    Kayserispor
    %15.09
    G.Birliği
    %0.33
    Konyaspor
    %0.79
    Sivasspor
    %1.55
    Ç. Rizespor
    %0.41
    V. Manisa
    %0.44
    Erciyesspor
    %2.64
    Gaziantep
    %0.43
    Ankaragücü
    %0.26
    Ankaraspor
    %0.26
    Denizlispor
    %0.42
    Bursaspor
    %0.69
    Sakaryaspor
    %0.66
    Antalyaspor
    %0.72
    Ankette kullanılan sıralamada geçen sezon sonundaki puan tablosu baz alınmıştır.
    Toplam oy: 38678
    Zaman gazetesi anketi Kayseriden gerilerdeyiz.
    SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
    BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• ATR'YE IKI YENI ISIM DAHA KATILDI
      12/11/2004 12:58:50 PM

ATR'de kadro çalismalari sürüyor Show TV ve SKY Türk'ten iki yeni isim kadroya dahil oldu.

Kadroya yeni isimler eklendi. Show Tv'den Fergün Atalay ve SKY Türk'ten Burcu Göksüzoglu Albayraklarin televizyon kanalinda göreve basladi.

////

Bu haber 1,5 yıl öncesinin. Hayırlı olsun ben bilmiyordum. Bu arada hala test yayınında bu kanal
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İyi niyet elçisi Ronaldinho
        Brezilya Milli Takımı ve son Şampiyonlar Ligi Şampiyonu Barcelona'nın yıldız futbolcusu Ronaldinho, Birleşmiş Milletler'in 'iyi niyet elçisi' oldu.

Geçtiğimiz sezon Dünyada Yılın Futbolcusu ödülüne layık görülen, Brezilyalı yıldız Ronaldo Assis de Moreira, yani bilinen adıyla Ronaldinho, BM'nin iyi niyet elçisi olmayı kabul etti. BM Gelişim ve Barış İçin Spor Ofisi New York Şubesi'nde düzenlenen bir basın toplantısıyla elçiliği kabul eden, Ronaldinho'ya ofis sorumlusu Djibril Diallo tarafından yeni görevi ve katkılarından dolayı bir de plaket verildi.
        Yıldız futbolcu konuyla ilgili olarak düzenlenen basın toplantısın yaptığı açıklamada ise "Futbol bana inanılmaz bir yaşam sundu ve ben bu güzelliği gençlerle paylaşma ihtiyacı hissediyorum. Spor evrensel bir dildir ve bana sunulan bu fırsatı en iyi şekilde değerlendireceğim. BM'nin dünyaya mesajlarını taşıyacağım" dedi.
        Yeryüzü boşaldı habersiz miyiz ?
        Güneşe göç var da kalan biz miyiz ?
        N.F.Kısakürek

Yorum

• Beşiktaş, Brezilyalı yıldız Ricardinho'ya imzayı attırdı. Sambacı pazartesi günü İstanbul'da. Nobre de Çarşamba T.C vatandaşı oluyor, bir transfer daha var.
          Transferin şampiyonu Beşiktaş, bir bomba daha patlattı ve Dünya Kupası'nda Brezilya Milli Takımı'nın formasını giyen Ricardinho'ya dün imzayı attırdı.

G.Antepspor maçı öncesi LİG TV'de canlı yayına çıkan Başkan Yıldırım Demirören, "Ben imza kurumadan transfer bitti demem. Ama Brezilya Milli Takımı'nın sol kanat oyuncusu ile anlaştık, imza atılacak. Pazartesi de Türkiye'ye gelecek. Transfer sezonu da devam ediyor" açıklamasını yaptı.

Demirören'in ismini zikretmediği oyuncunun Corinthians'ta oynayan Ricardinho olduğu belirtildi. Kulübüne 3 milyon $ ödenen 30 yaşındaki futbolcuya da 3 yıl için 7.5 milyon $ ödenecek.

Tigana: Çok güzel!
          Başkan Demirören, transfer döneminin sona ereceği 31 Ağustos'a kadar yeni gelişmeler olabileceğini sözlerine ekledi. Demirören'in işaret ettiği Ricardinho'nun pazartesi sağlık kontrolünden geçtikten sonra kulüp binasında sözleşmeye imza atması bekleniyor.

Teknik Direktör Jean Tigana ise Ricardinho transferini karşılaşmadan sonra öğrendi. Fransız çalıştırıcı, "Ricardinho görüştüğümüz oyunculardan biriydi. Anlaşma sağlanması çok güzel" ifadesini kullandı.

Bu arada Nobre'yi, Türk vatandaşlığına geçirmek için çalışma başlatan siyah - beyazlı yönetimin yeni bir yabancı daha almak için harekete geçtiği bildirildi. Yönetimin, Nobre, Türk statüsüne geçtikten sonra bir yabancı oyuncuyu daha kadroya katacağı vurgulandı.

Kaynak:internetspor.com
          Yeryüzü boşaldı habersiz miyiz ?
          Güneşe göç var da kalan biz miyiz ?
          N.F.Kısakürek

Yorum

• vay be...

bizimkiler neden alamamıştı bu adamı!...

reziller!...
            ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• İlk olarak Nytre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              vay be...

bizimkiler neden alamamıştı bu adamı!...

reziller!...
              şşşşşşşşşttttttt
              degerli,saygi deger bmn üyeleri lütfen sessiz olalım,yönetim uyuyor!!!

not:ne guzel anlasmısız bjkyle transferde aynı oyuncularla ılgılenmeyecez dıye!!
              Efsaneler asla ölmez,sadece şekil değiştirir...Fırtına döndü!!
              Yönetim,futbolcu,taraftar elele hep beraber 8.şampiyonluğa...

Yorum

• evet katılıyorum

Yorum

• İlk olarak yattara1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  şşşşşşşşşttttttt
                  degerli,saygi deger bmn üyeleri lütfen sessiz olalım,yönetim uyuyor!!!

not:ne guzel anlasmısız bjkyle transferde aynı oyuncularla ılgılenmeyecez dıye!!
                  Heehhe...Demi biz bu bjk ile iyi ilişkiler içindeydik böyle bir söz de konusulmustu.
                  İstermisiniz bizim yöneticiler bjk alacak diye ricodan vazgeçmiş olsunlar...
                  Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                  İşte BMN!*

Yorum

• biz alamadık diye kötülüyorum zannetmeyin ama bu ricardinho biraz ağır adam. öyle ahım şahım bir futbol oynayacağını zannetmiyorum. İkinci bir sergen geldi bjk ye..
                    Vatan Toprağı Kutsaldır, Kaderine Terk Edilemez. M. K. ATATÜRK

Yorum

• hakketten aldımı ricardinhoyu beşiktaş??
                      ze reberto içinde öyle dedilerdi fos çıktı
                      "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

• Zenit gol yedi.. Tom:1 Zenit:0 hadi fatih beaa...hadii..
                        Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• goooooooooolll tekke attıı))) 1-1
                          Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• İlk olarak firari tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            hakketten aldımı ricardinhoyu beşiktaş??
                            ze reberto içinde öyle dedilerdi fos çıktı
                            imzayı atmış.

Yorum

• İlk olarak Luckdown tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              goooooooooolll tekke attıı))) 1-1
                              tekke yine çaktı arkadaşlar
                              ...anti-klişe timi...

Yorum

• zenit öne geçti 2-1

Fatih Tekke 14'
                                Robertas Poshkus 19'
                                En son cabri tarafından düzenlendi; 12.08.2006, 15:27.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X