Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Soruyor musun, söylüyor musun?
    Sorduğunu var sayarak cevap veriyorum:
    Birkaç yıldan beri belli başlı gazeteleri ve onların bağlı olduğu sermaye gruplarına ait TV kanallarını mümkün mertebe takip eden bir insan olarak edindiğim bir izlenimi aktardım. Eğer STV ve Zaman'ın spor bültenlerine ve etkinliklerine biraz dikkatle bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız. Ayrıca birkaç yıl önce Sporvizyon'da nasıl aşağılandığımızı galiba hatırlamıyorsunuz ya da o sırada fark etmediniz. Bir de tek bir maç oynayıp Sarıyer'e bir gol attı diye Rıdvan'ı yılın futbolcusu seçtiklerini bilmiyorsunuz sanırım. Adı geçen diğer gazete ile ilgili tek bir cümle bile kurmadım. Ama çok şükür bana onu hemen yakıştırdınız. Para verip almaya ve vakit ayırıp okumaya değer görmediğim bir gazeteyi bana niye soruyorsunuz ki?

Defalarca arz etmek zorunda kaldığım bir şeyi tekrarlıyorum:Bu forumdaki tek kriterim Trabzonspor'dur. Kimse yazdıklarım sempati duyduğu biri ya da birilerine ağır geliyor diye nasırına basılmış gibi feryad etmesin lütfen.
    ultrats adlı üye arkadaşa katılıyorum.
    ayrıca mesajınızda zaman gazetesine para vermediğinizi ve okumadığınızı söylediniz. peki okumadığınız halde nasıl oluyorda zaman gazetesinden bize hayır gelmez diyorsunuz?
    diğer gazetelere göre TRabzonspora daha fazla yer verildiğini anlarsınız zaman gazetesinin spor sayfalarında..
    En son TheRapZoNe tarafından düzenlendi; 05.08.2006, 14:45.

Yorum

• Arkadaşlar bırakın böyle şeylere sinirlenmeyi.
      Hani sakalımı sözedeninde bıyığı olsa bari diye bir laf vardırya boşverin bunları.
      Tarihindeki en öenmli yıldızı ermeni olan bir takımdan ne bekliyorsunuz ???
      Bakalım Fener Rum Patrikanesinde ettikleri dualarla D.Kiev'i yenebileceklermi ?

Tabi bunların hepsi latife. TS taraftarı kendisini Rumlarla bir tutanlara gülüp geçecek kadar kendinden emin ve olgundur. Öyle olmak gerekir...
      .
      Eleştirirken yapıcı olabilmek ve en ağır eleştirilere bile hoş görü ile yaklaşabilmek, hem egoyu besleyen nefsin panzehiri, hemde aklın ilacıdır.
      .

Yorum

• Bir hatırlatma:

Yeni Tck'ya göre din dil ırk mezhep gözeterek yapılan davranış, iş vs.. suçtur. Biraz daha dikkat edelim
        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Bu konuyu defaatle tartıştık sanırım ama halka sonu gelmemiş
          Ben 7 sülaleden Trabzonlu biri olarak diyorumki
          Biz Trabzonlularla Değil Trabzonsporlularla Hemşeriyiz

Trabzonsporu tutmayan Trabzonlunun gözümde ..k üzerinde ki sinek kadar değeri yoktur
          Buna ezikleri tutan Babamda dahildir!

Yorum

• İlk olarak wasp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Trabzon lu herkesin Trabzonspor u tutma gibi bir zorunluluğu yok, zaten Trabzonspor u lokalleştirmemek bence en iyisi, Kars ta Ağrı da birçok TS fanatiği var Trabzon da da FB li GS li olabilir.
            Birde şöyle bir gerçek varki benim babamın zamanında Trabzonspor falan yokmuş, adam hasta Fenerli, amcamda BJK li bende onlara özenip bir istanbul takımını tutuyor olabilirdim şuan, önemli olan ilkokul çağında ki çocukların gururla bahsedebileceği bir takım oluşturabilmek, herşey orada şekilleniyor..
            Ben tatile memlekete gittigim zaman gsli gördügümde(iyi ki fbli görmüyorum)kafasını patlatmak geliyor içimden açık ve net bunu söylemek istiyorum çünkü bu topragın ekmegini yiyen bu topragın insanına sürekli küfür eden ve aşagılayan bir zihniyetin takımını tutarsa ben de onu aşagılar ve çenesini burnunu ve milimum yerlerini kırarım

Yorum

• Önemli olan Trabzonspor gerisi hikaye!

Su Roberto Carlosla Campbell i transfer eden(!) Fenerbahce yalniz bizim degil, ispanyolların da kimyasını bozdu dedikodularıyla.

Onlara verilecek en iyi cevap sahada olacaktır.

Onun dışında takmamak lazım. Fatih'in transfer sürecinde de sürekli FB konusuldu. Adamlar havaya giriyor sonra.

Kupa seromonisine bile çıkmayacak kadar kibirli, deger tanımayan bu insanları maç yapacağımız hafta dışında burada konuşmamak lazım diye düşünüyorum.
              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• beyler size son dakika bir haber vereyim.Bugün maçı stadyumda izlemeyip lig tv de izleyecek olanlar www.digiturkwebtv.com dan ücretsiz olarak izleyebilirler.1 hafta ücretsiz deneme yayını varmış.Bilgilerinize...ayrıntılı bilgi ve tam link için www.ligtv.com.tr.Saygılar.Ben şu anda izliom
                "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• İlk olarak gvnlp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  benim iki ayağıyla frikik atmasından kastım iki ayağını da iyi kullanmasıydı. geçen sene bir maçta peşpeşe bir solla bir sağla attı gol olmadı ama çok ilgimi çekmişti. bunu benim sevgim yapmadı anlayacağın. Ben bakmakla görmeyi epey iyi analiz ediyorum da bu fatih fobisini çözmüş değilim. Fatih kalsaydı şampiyonluğun en önemli adaylarındandık. Fatih i olduğundan daa fazla da büyütmüyorum adam şu anda Türk pasaportu olan en iyi forvet. ve şansımıza trabzonlu. ayrıca her fatihle ilgili bir şey yazdığımda içinde hami olan bir yorum gelmesinden de bıktım. bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. Neyse burası son dakika haberleri daha fazla yer işgal etmenin alemi yok. bugünkü maçta inşallah fatihin yokluğunu hissetmeyiz.
                  Sordun Fatih gibi hem sağ hem de sol ayakla frikik atan biri var mı diye, ben de nezaket gösterip, "Fatih ne zaman frikik attı da sağı solu kaldı" demek yerine, "var, hatta ikisini de bir maçta attı" dedim ve atanın ismini yazdım. Sen de cevabı Hami olan sorular sorma çok bunaldıysan

Ayrıca benim bildiğim "bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu" lafı, birisi -mesela- "iki ayağıyla da frikik atabilmesiyle iki ayağını da kullanabilmesini kastettim" gibi niye olduğunu söyleyenin de dahil olmak üzere kimsenin bilmediği durumlarda kullanılır. Ben kullanayım şimdi mesela...

"İki ayağını da kullanabilen" de bir dolu adam var bu arada...

ps:Fatih'in oyunculuğu ve yetenekleriyle ilgili tek bir olumsuz kelime de etmedim. Fobi falan... Kendi kendimize ne oluyoruz???
                  En son EmrahYalçınalp tarafından düzenlendi; 05.08.2006, 15:06.

Yorum

• İlk olarak tanyildizi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    kendi ülke takımının yenilmesini isteyen nefissizdir
                    ben şahsen fenerin şampiyonlar liginde başarılı olmasını çok istiyorum
                    nedenmi hem türkiyeye gelebilecek oyuncu potansiyeli değişecek hem ülke puanımız yükselecek
                    arkadaşım bensana kesinlikle katılmıyorum ben rakıbımın avrupada başarılı olmasını kesinlikle istemem. özellikle onların hiç istememm, avrupada alınan her başarı o takımın kasasına yüklu mıktarda para girmesi dişinda takımın duya kamu oyunda reklam yapması, tanıtılması ve transfer sezonunda bundan istifade etmeleri benim rakıbımın ordan gelicek para ile aldığı futbolcu gelip bana avniakerde gol atıp beni yenmesi ve beni şanpıyonluktan etmesi . ülke puanından daha deyerli bence birakın avrupaya biz gidelim biz yukseltelım puanı onlar yılardır denedi olmadı bizede şans versinler.. şanpıyon olmamızı avrupadan gelen para ile engellıyorlar..
                    not:kendi görüşüm
                    __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• İlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      beyler size son dakika bir haber vereyim.Bugün maçı stadyumda izlemeyip lig tv de izleyecek olanlar www.digiturkwebtv.com dan ücretsiz olarak izleyebilirler.1 hafta ücretsiz deneme yayını varmış.Bilgilerinize...ayrıntılı bilgi ve tam link için www.ligtv.com.tr.Saygılar.Ben şu anda izliom
                      nasıl izliyon yaff şifre felan istiyor bi ayrıntılı yazaarmısın?
                      38 yıldır olduğu gibi yine buradayız,
                      Küllerinden doğmanı bekliyoruz...?
                      " Gülüşümüzü astık intehar koğuşlarına,ya ölelim yada görelim artık...?.."

Yorum

• İlk olarak ironmaster tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu konuyu defaatle tartıştık sanırım ama halka sonu gelmemiş
                        Ben 7 sülaleden Trabzonlu biri olarak diyorumki
                        Biz Trabzonlularla Değil Trabzonsporlularla Hemşeriyiz

Trabzonsporu tutmayan Trabzonlunun gözümde ..k üzerinde ki sinek kadar değeri yoktur
                        Buna ezikleri tutan Babamda dahildir!
                        tamam herkez bir amaç için burda tamam önce türküz kardeşiz ama biz burda onlarınkı gibi gönül eylendirmiyoruz memleketimiz maddi manevi kaynahı olan spor kulubumuzun destekliyoruz buyuzden biz
                        TRABZONSPORLULARLA HEMŞERİYİZ
                        __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• İlk olarak Semih(TS) tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          nasıl izliyon yaff şifre felan istiyor bi ayrıntılı yazaarmısın?

orada bilgiler var onları salla doldur sonra login oluyosun otomatik olarak.Sonra deneme yayını var.ordan 356 kbps yi tıkla.izle

Yorum

• şimdi yazmışsın sağol

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              hazırlık maçlarında aldığımız yenilgilerden sonra bu takımdan bişey olmaz diyenler için koymuştum bildiğim kadarıyla son dakika haberlerine yorumda yapılmıyo
                              tamam da en azından ufak bir not düşsen benim gibi sıcaktan baygınlık gecırenler anlamayabılır.

bence son dakika haberleri ile ilgili bide yorum baslıgı acılmalı
                              bende katılıyorum yorum yapılmamasına ama bazen ole durumlar oluyokı baslıkla alakasız yorum yapılabılıyo yada haber baslıgı altına yorum yapılıyo.

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                şimdi yazmışsın sağol

eyvallah kardeş iyi seyirler...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X