Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Önceden de söylediğim gibi feybe Dinamo Kiev'e elenecek. Biz destek versek de vermesek de
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• walla bi türk kulüübü rumn takımıyla oynayıp o türk rum takımını desteliyosa yazık gercekten cok yazık fener ligde düsmanımız ama rumlarla tarihsel düsmanlıgımız war

türk bayragını ikiye ayıran bi ülke takımını türk takımına karsı destekliyosanız kazanmasını istiyosanız ne diyim allah akıl fikir versin körü körüne fanatizm sizin yaptıgınız

Yorum

• İlk olarak atlantis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Öle ama burda inan trabzonlu olupta feneri tutan beşiktaşı tutan çok var.
        Görünce diyorum sen nası trabzonlusun kofti trabzonlu
        çok var arkadaşlar nası sinir oluyorum bir bilseniz
        Birde diğer taraftan feneri tutan rizeli arkadaşlar var varya trabzon'a hiç kötü bişey söylemezler hatta geçen ay trabzonspor forması aldı bi tanesii bana
        ewt var hemde çok hatta onlardan biride benm kuzenim amcamın oğlu hasta fenerli hersene kombinesi cebindedir..yaw bu sizin bahsettiginiz trabzonlu olan cocuk acaba benim kuzen mi o dediğiniz sitenin linkini versenize bana bi yaw bakiyim

Yorum

• malatyalı olup ts yi tutan birini görünce nası hosumuza gidiyosa helal diyosak trabzondada ezikleri tutanlar olması normal kızacak bişiy göremiyorum bunda

Yorum

• İlk olarak esTeban tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            malatyalı olup ts yi tutan birini görünce nası hosumuza gidiyosa helal diyosak trabzondada ezikleri tutanlar olması normal kızacak bişiy göremiyorum bunda
            eğer trabzonda malatya gibi ikinci ligde oynasa yada bvirinci ligde öylesine bi takım olsa trabzonsporu tutmaması normal olur..ama trabzonsporda büyük tabzonsporda şampiyon oldu şimide şampiyuonluğa oynuyor(!) malatyalının trabzonnu tutması normal trabzon anadollunun sesi ama trabzonlunun fenerş yani düşmanınnı tutması midesizliktir..hele de malatyalı bile trabzonu tutuyorsa trabzonlu olup feneri tutanın utanması lazm yuuuuuuhhhh bak kızdım şimdi kuzeni arayıp küfür etcem

Yorum

• Diğer bir başlıkta söylediğim gibi Şampiyonluklar gelmeye başlasın bak kimler TS formasıyla gezmeye başlıyor. Bu biraz sürü psikolojisi birazda aidiyetle ilgili. Kolaycıların sürüye uyması yada şampiyon bir grubun parçası olmak istemesi yeni bir şey değil. bencede kızacak bir şey yok. Ancak onurlu, gururlu ve inançlı insanlara ait bir özelliktir zor gündede, 22 yıl şampiyonluk gelmesede TS taraftarı olmak. her sezona inaçla başlamak... Ama b..kunu çıkarmayalım bir an önce şampiyon olalım. Yeter yahu...
              .
              Eleştirirken yapıcı olabilmek ve en ağır eleştirilere bile hoş görü ile yaklaşabilmek, hem egoyu besleyen nefsin panzehiri, hemde aklın ilacıdır.
              .

Yorum

• İlk olarak esTeban tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                malatyalı olup ts yi tutan birini görünce nası hosumuza gidiyosa helal diyosak trabzondada ezikleri tutanlar olması normal kızacak bişiy göremiyorum bunda
                normal bisey yok
                hepsini topliyacan bi sirarya alican eline kelesi acacan atesi
                maalesef insanlik disi bu olay oldugu icin hergün uyurken bunu rüyamda görüyorum ama ceheneme kadar yollari var dimi
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Kaynak: Trabzonspor dergisi Ağustos sayısı

Genel Sayman Emin Kahraman röportajından

".... gelir gider dengesi arasında yıllık 15 trilyonluk açık sözkonusu..."

"savurganlık yapmayacağız"

"İstanbul Kartal projesi bitti gibi. 1 2 ay içerisinde belgesel eksiklikler giderilecek. Belediye izinleri alındı"

"Stadı sponsorlar vasıtasıyla yapmak istiyoruz. Kulübün cebinden kuruş çıkartmamaya bakacağız"

///

Umarım gelir projeleri biran önce hayata geçer

Fatih 7,5 milyon €'ya gitti. Bu seneki açık kapandı. Bu sene başka yıldız transferi beklemiyorum
                  Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                  Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                  Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kaynak: Trabzonspor dergisi Ağustos sayısı

Genel Sayman Emin Kahraman röportajından

".... gelir gider dengesi arasında yıllık 15 trilyonluk açık sözkonusu..."

"savurganlık yapmayacağız"

"İstanbul Kartal projesi bitti gibi. 1 2 ay içerisinde belgesel eksiklikler giderilecek. Belediye izinleri alındı"

"Stadı sponsorlar vasıtasıyla yapmak istiyoruz. Kulübün cebinden kuruş çıkartmamaya bakacağız"

///

Umarım gelir projeleri biran önce hayata geçer

Fatih 7,5 milyon €'ya gitti. Bu seneki açık kapandı. Bu sene başka yıldız transferi beklemiyorum
                    son sezon dahada cok acik bekleniyordu ama olmadi
                    hadi millet stadi her mac dolduralim ve formalari tüketelim eger sampiyon olmak istiyorsagik
                    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Trabzon lu herkesin Trabzonspor u tutma gibi bir zorunluluğu yok, zaten Trabzonspor u lokalleştirmemek bence en iyisi, Kars ta Ağrı da birçok TS fanatiği var Trabzon da da FB li GS li olabilir.
                      Birde şöyle bir gerçek varki benim babamın zamanında Trabzonspor falan yokmuş, adam hasta Fenerli, amcamda BJK li bende onlara özenip bir istanbul takımını tutuyor olabilirdim şuan, önemli olan ilkokul çağında ki çocukların gururla bahsedebileceği bir takım oluşturabilmek, herşey orada şekilleniyor..
                      Fanatizme izin vermeyin..

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        son sezon dahada cok acik bekleniyordu ama olmadi
                        hadi millet stadi her mac dolduralim ve formalari tüketelim eger sampiyon olmak istiyorsagik
                        +99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999
                        .
                        Eleştirirken yapıcı olabilmek ve en ağır eleştirilere bile hoş görü ile yaklaşabilmek, hem egoyu besleyen nefsin panzehiri, hemde aklın ilacıdır.
                        .

Yorum

• bırakalım ezikleri kandi takımlarının kiev maçını düşünsünler bakalım b36 maçı gibimi olacak başka takımların başarısızlığıyla mutlu olan kişiliksiz taraftar bozuntuları

Yorum

• Bi Trabzonlu Feneri BEEELKİ tutabilir.. Nadirde oLsa Buna Rastlanabilir. Fakat Fenerli Bi Trabzonlu " Trabzonlularda Zaten Rum Sayılır" Gibi Yorum Yapılan Yerde Onay Verirmişcesine Susuyor Yorum Yapmıyorsa Orda Bi Gariplik Var Demektir. Ben O İnsan Sıfatlı Kişinin tRabzonlu oLduğuna İnanmıyorum.

Yorum

• kendi ülke takımının yenilmesini isteyen nefissizdir
                              ben şahsen fenerin şampiyonlar liginde başarılı olmasını çok istiyorum
                              nedenmi hem türkiyeye gelebilecek oyuncu potansiyeli değişecek hem ülke puanımız yükselecek
                              adak adıyorum ne zaman şampiyon olursak bi kurban kesecem

Yorum

• İlk olarak egemengundogdu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                tanyildizi www.apoel.net bi bak bakalım rumca bişiler yazıo girişte trabzona benzettim bi kelimeyi.
                                dostum bana forumları lazım
                                adak adıyorum ne zaman şampiyon olursak bi kurban kesecem

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X