Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Nytre tarafından gönderildi
    ee haber yok mu
    ezik yine bi gariban takim buldu 4-0 yeniyor 88. dk
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• transferlerden bir haber yok mu... dinamo kievle maçı ne zaman acaba.
      ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• Arkadaşlar Brezilya'nın yeni teknik direktörü Dunga gençleştirilmiş milli takım kadrosunu biraz önce açıkladı. Kadroda bizim ilgilendiğimiz Cruzeiro'lu Wagner de var. Bu da herhalde adamın fiyatının artması ve bizimkilerin de vazgeçmesi demek. Yani büyük bir ihtimalle bu adam olmayacak, tabi eğer şu ana kadar anlaşma sağlanmadıysa.
        Önce iletişim düzelmeli...

Yorum

• ben jeffi cok beğeniyorum ama pletikosa daha tecrübeli bence bu yıl pletikosayladevam etmek daha mantıklı jeff de kendini biraz daha geliştirir

Yorum

• fatih tekke zenitte forumunda zenit taraftarı bi arkadas var merak edenler baksın
            Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
            -ismail-

Yorum

• arkadaslar sakin olun Paflara Gol atamadik ama bu Takim Orduya 5 atti...
              insallah Kayseriye karisda yeterince Gol atar Lige iyi baslariz
              1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• ufffffffff....
                alsınlar birini artık!
                ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• Chelsea birtürlü hız kesmiyor
                  01 Ağustos 2006 18:00

Her transfer döneminde bomba patlatan Chelsea bu kez adeta coştu. Kadrosuna Ballack ve Schevchenko gibi yıldızları katan İngiliz ekibinde yeni yıldızlar yolda.

İngiltere'de Chelsea sonunda bunu da dedirtti. Jose Mourinho'nun herşeyi Chelsea'den bir transfer atağı daha: Fernando Torres.
                  Chelsea'li futbolseverlerin yüzü gülerken, Avrupa'nın bir çok kesiminde futbola gönül vermiş taraftarların antipatisi Londra temsilcisine gün geçtikçe daha da büyüyor..

Transfer sezonunda Rus işadamı Roman Abramovich'in iki parmak hareketiyle milyon dolarları cebinden çıkaran Chelsea kadrosuna Kalou, Obi Mikel gibi yetenekli gençlerin yanı sıra Shevchenko ve Ballack gibi dünyaca ünlü yıldızları kattı.

TORRES'E SERVET

Peki Chelsea'ye bu yetti mi? Hayır. Geçtiğimiz gün Arsenal'e Ashley Cole için 25 milyon sterlin (yaklaşık 50 milyon dolar$) teklif ettiklerini açıklayan Londra ekibi şimdide Torres için İspanya'nın Atletico Madrid kulübüne tam anlamıyla bir servet teklif etti.

Maviler'in Torres için İspanyol kulübüne önerdiği rakam 30 milyon sterlin (yaklaşık 60 milyon$) S. Brigde'in altın takımı bu gidişle futbol tarihinin ötesine geçip ekonomik güçü ile sahada rekabeti yakın tarihte raflara kaldıracak..

Torres için girişimlerini hızlandıran Chelsea'ye bir müjdeli haber ise Arsenal'in kaliteli defans oyuncusu Ashley Cole'dan geldi.

Cole'un dün gece yarısı Arsenal kulübü yetkileriyle yaptığı görüşme gerçekten dramatikti. Cole görüşmenin ardından kapıdan çıkarken 'Beni artık bırakın, burda oynamak istemiyorum' dediği iddia edildi.

Futbolun nimetlerini para ile toplayan ve Shevchenko'ya vereceği aylık 520.000 pound ücret ile Ukraynalı futbolcuya 'Ben doğuştan Chelsea'liyim' açıklamasını bile yaptırabilen bir güçün ekonomik anlamda bu kadar açılması önümüzdeki yıllarda nasıl bir geri dönüş gösterecek göreceğiz..

Abramovich sadece bir örnek. Ünlü iş adamları artık futbol ile kazanabilecekleri ünün farkında ve başta İngiltere olmak üzere dünyanın bir çok kulübünde tek adamlığa doğru gidiliyor...

Futbolda ilerleyen yıllarda rekabeti sizce de paranın gücü tamamen söndürmüş olmayacak mı?

Ünal Karaman

Yorum

• besiktas ze robertoyla 3 yillik anlasma saglamis. cok süper bir futbolcu ve büyük yildiz. keske biz alsaydik. insallah basimiza bela olmaz bu ze roberto.
                    bonservisi 8 milyon euro, ülker grubu hediye etti yanlis anlamadiysam.

Yorum

• İlk olarak vatandas61 tarafından gönderildi
                      besiktas ze robertoyla 3 yillik anlasma saglamis. cok süper bir futbolcu ve büyük yildiz. keske biz alsaydik. insallah basimiza bela olmaz bu ze roberto.
                      evt bende az önce duydum...Besiktas delgado ve ze roberto ile cok iyi iki transfer yapti..bizde Mercelinhodan sonra iyi bir kanat oyuncu alsak..cosariz..

Bu ara anelka,alex,delgado,ze roberto,Marcelinho gibi futbolcular bu sene ligimizde ter dökecek..bu sene taraftar Futbola doyacak.. tabiki $IKE olmazsa
                      1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

besiktas ze robertoyla 3 yillik anlasma saglamis. cok süper bir futbolcu ve büyük yildiz. keske biz alsaydik. insallah basimiza bela olmaz bu ze roberto.
                        ülkerde mübarek

Yorum

• Adı : Trabzonspor Kulübü
                          Kuruluş : 2 Ağustos 1967
                          Renkler : Koyu Bordo - Açık Mavi
                          Kurucular: M. Rıfat Dedeoğlu, A.Osman Ulusoy, Sebahattin Kundupoğlu, Refik Karaağaçlı, Hasan Ataç, Nihat Karanis, Bahri Yıldız, Mahmut Danış, E. Sabri Uğurbaş, Zeyyad Nemli, İrhan Kazancıoğlu, Nizamettin Algan, Ruhan Öngür, A. Salih Erdem, Avni Yurdagül, Nihat Özgür, Osman Tomruk, Ahmet Yıldırım, Süha Akçay, Sabit Sabır
                          İlk Başkan : A.Osman ULUSOY
                          İlk Kaptan : Şevki GENÇOSMANOĞLU
                          İlk Gol Kralı : Necmi PEREKLİ
                          En Çok Forma Giyen : Hami MANDIRALI(558 kez)
                          En Uzun Süre Kaptanlık Yapan : Şenol GÜNEŞ(10 yıl)

yani ts in 1 saat sonra 39. kurulus yili basliyor
                          nice sampiyonluklu yillara

Ünal Karaman

Yorum

pek gercege benzemiyor cünkü o bonservissiz

Ünal Karaman

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                            WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                            Yükleniyor...
                            X