yaa arkadaslar bu şerefsiz rum köpekleri hala trabzonspor.pl sitemize bizi aşalıyıcı resimler koyuyorlar yaa bu sitenin admini yokmu neden yayınlıyorlar hala anlamadımhttp://www.trabzonspor.fora.pl/viewtopic.php?t=140http://www.trabzonspor.fora.pl/viewtopic.php?t=139
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
http://www.radyospor.com/main/default.htm#
Ahmet Ağaoğlu konuşmaya başladı..!!!2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
umudumuz var sabır gerekli.kredi tanımamız gerekli.ilk 5 hafta sans yanımızda olursa ileriye daha rahat bakarız.
hoca hakkında pek iyimser degil sanırım(benim yorumum)
gökdeniz fatihin nerede duracagını iyi biliyor oraya atıyordu.
Gökdeniz şimdi pası kime atacak?Sistem nasıl olacak?
Fatihin yeri dolmaz(A.Agaoglu)...
Fatihsiz gol atamayız sendromundan kopmalıyız...
Fatihin geri gelme hikayesi 30 agustos saat 16:00 50bin dolar peşin kalanı taksitle antepten 500 bin dolara almıştık...
İstegim zenite degil avrupaya gitmesiydi.Ama bu parayı onlardan başkası vermez.
9 milyon doların yarısı ile 5 futbolcu alındı.(kaleciyide sayıyor)
Al işte yıldız marcelinho...
bu kadro temkinli konusmayı seven beni bile heyecanlandırıyor.Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
İşte BMN!*
Yorum
-
şu transferleri ligin son haftasına bırakmadan hazırlık kampı na dahil edebilsek uyum sorununuda aşsaydık çok daha ii olacaktı. marce çarşamba gelecek perçşembe idmana çıkacak maça çıkma durumu nedir belirsiz.
fatih tekkenin gidişi kayıp mı? bu kadro sizce şam. adayı kadromu?lazaroniye güveniyormu ağaoğlu.?
uluslar arası arenada bşarısını ıspatlamış bi teknik adam değil. bana kalırsa lazaroniye gelinceye kadar ts yi hedefine götürecek ts yi çalıştıracak çok ii hocalar vardı. neden anlaşılamadı bilmiyorum. yerli hocalarda olabilirdi. ben yanlış demiyorum ama biraz sabretmemiz gerek. kredi tanımalıyız. inşallh 2 3 maçımızı rahat geçersek herşey çok kolaylaşacak.
burda marce umut ersen martin musa gelirse kaleci, bunların hepsi ilkdefa bi arada oynayacak, futbolcular. uyumsorunlarını göz ardı etmemek lazım. marce biliyomu bakalım yattara sağı güzel kullanan biri ama savunma bakımından yetersiz olduunu. gökdeniz top tınca fatihin nerde olduğunu bilir topu atardı. ama şimdi gökdenşz npacak ersene umuta nasıl top tacak..
fatihin olmaması sıkıntımıdır?
fatihin yeri doldurulacak futbolu değil bu bir. ts fatih tekkeiz olmaz. gol atamaz sendromundan bi şekilde kurtulması gerekiyor. dolayısıyla fatihin antepten ts ye gelmesinde çok büyük pay sahibi olan bi insanım. 500 bin dolara aldık 50 bin doları peşin verdik. gerisini taksitle güzel bi paraya aldık. geldiği para 500 bin dolar gittiği para belli. o yönden bakarsak müthiş bi transfer. ama fatihin ayarında golcü varmı ts de yok. türkiuyede varmı yok. avrupadad sayılı takımlara var. şunu isterdim. zenite gideceğine avrupada bi takıma gitmesine isterdim. ama açık söleyeyim avrupada bu paayı verende olmadı. bu para tsyi finansman bakımından rahatlatmıştr. ilerisi için de ii bi getiri olmuştur. şimdi borçlanma yerine kendi ml varlığı ile bu işin üstesinden gelmiştir. marce okadar beklentinin karşısında gelen öneml futbolcudur. nerde oynayacağını henüz net bilemiyoruz. belki forvet arkası. şimko hüseyin.. tsninkadrosu beni heyecanlandırıyor. temkinli konuşan biri olmama rağmen.
yetiştiğim kadarıyla şimdilik bunlar..2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
sorularımızı mail yoluyla sormak için adres neydi. ben kaçırdım o kısmı.İlk olarak miracciftci tarafından gönderildibenim mailimide okudu.
lee nin gönderilmesi yanlış dedi.
Fatih sendromundan kurtulmalıyız dedi tekrar etti.
sol marce ve elimizdekilerle idare edilebilir ama ön liberoya bir iyi pascı almalıyız diye düşünüyorum.2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
Tabi ya. Üç ezikler böyle bi adam aldımı hemen formalarını basıp nerdeyse bonservis bedelini forma satışından çıkarıyor. Yönetim uyuma. Formalar nerde?İlk olarak b_kartal tarafından gönderildişu an itibariyle marcelinho formasının basılmaması cok büyük hata...Hamsilerin gözyaşları denizde gözükmez.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum