Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kaynak: www.trabzonspor.org.tr

Ersen Martin ve Musa Büyük 12.00'de imzalıyor
    Transfer görüşmelerinde prensipte anlaşma sağlanan Ankarasporlu futbolcular Ersen Martin ve Musa Büyük bugün saat 12.00'de Mehmet Ali Yılmaz tesislerinde sözleşme imzalayacaklar.
    TrabZonguldaklı...

Yorum

• İster 1 sene ister 10 sene ...FATİH in yuvası TRABZONSPOR dur. Tabi buraya dönecek.
      "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi
        dünkü spor programlarıyla ilgili ;
        1-biz hala malum programlardaki yorumculardan trabzonsporla ilgili doğru bişeyler mi bekliyoruz (birkaç tarafsız yorumcu var özellikle genç yorumcular daha tarafsız yaşlı bunamışlar tam bi fanatik onlardan ne bekliyosunuz)
        2-rıdvanı dinledim merak ediyorum marcelinhoyu kaç kere izlemiş fatihle hiç bi alakası yok diyo yok zaten adam 10 numara forvet zannediyo (biz iyi bi oyuncu almışsak rıdvan dedi diye o kötümü oldu güntekin onay ısrarla müthiş transfer diyo rıdvan tutturmuş trabzon çok ters bi kadroya sahip umutu aldıysan marcelinho alınmaz ne alaka kardeşim )

Bahsettiğin programı bende izledim hatta güntekin onay rıdvanın söyledikleri karşısında şok oldu adam diyoki biz bundesligayı geçen sene canlı yayınlarla verdik hatta ben marcelinhonun biçok maçını yorumladım gerçekten süper topçu diyo rıdvan hala orda çok ters bi transfer ben olsam umut varken almam ne yapacak trabzon marcelinhoyu ulan (Ş......z) bu adamı febe alsaydı işte megastar yok böyle bi transfer febe yine dünyastarı aldı diye yeri göğü inletirdiniz bize gelincemi değersiz oldu....
        Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• Sağ dizindeki ağrıları artan defans oyuncumuz Erdinç Yavuz bu sabah yapılan atnrenmana katılamadı.
          Sağlık Kurulu Başkanımız Köksal Güney, futbolcunun yarından itibaren düz koşulara başlayacağını belirterek, ligin ilk haftasında Kayserispor'la yapılacak maça yetiştirilmeye çalışıldığını sözlerine ekledi.
          31.07.2006 10:45:00

kayseriye karsı oynamak ıstemıyo galıba agrıları ondan artmıstır.

Yorum

• Erdinc anladi herhalde Kayseri Macinda gözler yine onun üzerinde olacak diye, kaytariyor herhalde bu hafta oynamayacak gibi gözükiyor:

Sağ dizindeki ağrıları artan defans oyuncumuz Erdinç Yavuz bu sabah yapılan atnrenmana katılamadı.

Sağlık Kurulu Başkanımız Köksal Güney, futbolcunun yarından itibaren düz koşulara başlayacağını belirterek, ligin ilk haftasında Kayserispor'la yapılacak maça yetiştirilmeye çalışıldığını sözlerine ekledi.

Resmi Site
            Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

• Hala inanmıyorum Fatih in gittiğine. Zenith kim ya. takım bile değil ya kara para aklıyorlar yada başka bir şey var bunun ardında. Eğer yönetim böyle bir hataya düşmüşse yandık devre arası da hüseyin ile gökdeniz gider. inşallah gitmez fatih. Eğer giderse forvet alınması gerekir. Eğer yönetim fatihi göndermeyi önceden planlamadıysa da kısa sürede iyi bir foretle anlaşmaları hayal. gittiler allıhn ersen martinini aldılar forvet diye kafayı yiyeceğim. bu sene şampiyon olamazsak tek sorumlousu türkienin en büyük topçusunu zenit gibi bir takıma satan yöneticilerdir. Hala yediremiyorum kendime.
              sevdim seni bir kere başkasını sevemem
              deli diyorlar bana desinler değişemem

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi
                dünkü spor programlarıyla ilgili ;
                1-biz hala malum programlardaki yorumculardan trabzonsporla ilgili doğru bişeyler mi bekliyoruz (birkaç tarafsız yorumcu var özellikle genç yorumcular daha tarafsız yaşlı bunamışlar tam bi fanatik onlardan ne bekliyosunuz)
                2-rıdvanı dinledim merak ediyorum marcelinhoyu kaç kere izlemiş fatihle hiç bi alakası yok diyo yok zaten adam 10 numara forvet zannediyo (biz iyi bi oyuncu almışsak rıdvan dedi diye o kötümü oldu güntekin onay ısrarla müthiş transfer diyo rıdvan tutturmuş trabzon çok ters bi kadroya sahip umutu aldıysan marcelinho alınmaz ne alaka kardeşim )
                çünkü o kocamışlar trabzonun estiği yıllar kuyruk acısı olanlar.ondan yenıler daha bılmıyolar.

sende senı ıcerde dısarda yenen takıma gıcık olmazmısın.
                yanı olay gecmıste saklı...

Yorum

• arkadaslar ahmet ağaogle su an radyo spor da trabzonsporu kousuyor haberiniz olasun
                  İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

• gıcık olmak farklı bişey ama fener eğer iyi transfer yapmışsa bunu söyleyemeyecek kadar(yada tam tersi iyiye kötü demek) şerefsiz değiliz ben fenerlilerin hepsinden bahsetmiyorum aralarında rakibin yaptığı iyi işleri alkışlayacak insanlarda mutlaka var malum yazar diye geçinen fanatik ve aynı zamanda bunamış taraftarlardan ve bunları takip eden taraftar örnekleri var

Yorum

• İlk olarak eray61 tarafından gönderildi
                      arkadaslar ahmet ağaogle su an radyo spor da trabzonsporu kousuyor haberiniz olasun
                      netten dinleyebilmemiz için bir link var mı?
                      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                      Gerçek budur. ☆

Yorum

• burada radyosporu dinleyemiyorum... ahmet ağaoğlunun sözlerini bir özetlerseniz sevinirim size zahmet.
                        ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• İlk olarak forever61 tarafından gönderildi
                          netten dinleyebilmemiz için bir link var mı?
                          radyospor.comdan dinleyebilirsin

Yorum

• http://www.radyospor.com/main/default.htm# arkadaslar burdan canlı yayın bolumunden dinleyeblirsiniz

Yorum

• şarkı çalıyor . Ahmet ağaoğlu yokki .?
                              2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                              Gerçek budur. ☆

Yorum

• sezen aksuu şarkı soyluoyor su an

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X