Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzon Marcelinho'ya kavuştu

29.07.2006
    Marcelinho Türkiye'ye gelir gelmez iddialı açıklamalarda bulundu

Trabzonsporlu yöneticiler Zeyyat Kafkas ve Kahraman Altıntaş, Almanya'da sözleşme imzaladıkları Brezilyalı golcü Marcelinho'yu İstanbul'a getirdi.

THY'nin tarifeli uçağı ile saat 16.00'da Berlin'den İstanbul'a gelen Marcelinho, Atatürk Havalimanı'nda bir grup Trabzonspor taarftarı tarafından karşılandı. Taraftarların omuzlarına aldığı Marcelinho, yaptığı kısa açıklamada Trabzonspor'un şampiyon olması için geldiğini ve elinden gelenin en iyisini yapacağını söyledi.

Fatih Tekke'nin Zenit'e satılmasının ardından Hertha Berlin'den alınan yıldız golcu, yöneticilerle birlikte yemek yedikten sonra saat 17.30'da Trabzon'a hareket edecek.

Marcelinho'yu Havaalanında 60 kadar taraftar karşıladı. Taraftarlar Marcelinho lehine tezahürat yaparken Fatih Tekke'nin satılmasına tepki gösterdiler. Marcelinho Türkiye'ye gelir gelmez iddialı açıklamalarda bulundu. Dünyaca ünlü yıldız: "Trabzonspor'u şampiyon yapmaya geldim"dedi.

İlgili Haberler
    Trabzon Marcelinho'ya kavuştu
    Marcelinho Trabzonspor'da
    Marcelinho imzaladı
    Sayitoğlundan transfer yorumu
    Tekke Berlin'e mi gidiyor?
    Trabzon bombaları patlattı
    Lazaroni'nin Tekke sıkıntısı

Sayfayı yazdırın
    önümüzdeki sezonda boşa geçeceğe benzer

Yorum

• Trabzon Marcelinho'ya kavuştu
      29.07.2006
      Marcelinho Türkiye'ye gelir gelmez iddialı açıklamalarda bulundu

Trabzonsporlu yöneticiler Zeyyat Kafkas ve Kahraman Altıntaş, Almanya'da sözleşme imzaladıkları Brezilyalı golcü Marcelinho'yu İstanbul'a getirdi.

THY'nin tarifeli uçağı ile saat 16.00'da Berlin'den İstanbul'a gelen Marcelinho, Atatürk Havalimanı'nda bir grup Trabzonspor taarftarı tarafından karşılandı. Taraftarların omuzlarına aldığı Marcelinho, yaptığı kısa açıklamada Trabzonspor'un şampiyon olması için geldiğini ve elinden gelenin en iyisini yapacağını söyledi.

Fatih Tekke'nin Zenit'e satılmasının ardından Hertha Berlin'den alınan yıldız golcu, yöneticilerle birlikte yemek yedikten sonra saat 17.30'da Trabzon'a hareket edecek.

Marcelinho'yu Havaalanında 60 kadar taraftar karşıladı. Taraftarlar Marcelinho lehine tezahürat yaparken Fatih Tekke'nin satılmasına tepki gösterdiler. Marcelinho Türkiye'ye gelir gelmez iddialı açıklamalarda bulundu. Dünyaca ünlü yıldız: "Trabzonspor'u şampiyon yapmaya geldim"dedi.
      bizimkiler işi tamamladılar sanırım
      En son Cabri61 tarafından düzenlendi; 29.07.2006, 17:14.

Yorum

• SON DAKIKA: marcelinho istanbula inmis
        LIG TV

Yorum

• İlk olarak deu_ts tarafından gönderildi
          arkadasim marcelinyoda yildizdeilse kimyildiz tutupta tottiyimi alcaz böle adamlar para gücüyle gelirmi bize marcelinyo bence bir yildizdir bunuda kimse inkar edemez
          fatih konusuna gelince bunu sölemekten dilimde tüy bitti.kim gelirse gelsin fatihin yaptigi isi yapamaz onun yerini dolduramaz.insallah oda kalir denilsonda alinir.ozaman süper bi takim oluruz.hele birde elimizde patlamayahazir gökdeniz varki bizi tutana ask olsun
          marcelinhoya zaten kötü demedim, ama yildiz da degil. almanyada yasayanlar cok iyi bilir bunu.
          Zaten Yildiz olsa hertha da degil bayern münih de oynardi. Satilma sebebi ise, tatilini 9 gün haber vermeden uzatmasi. cok iyi bir transfer, ama yildiz degil, milli takimda bile yok.
          yönetim iyi yutturdu bize bu transferi, yildiz denilson olabilir mesela.
          En son vatandas61 tarafından düzenlendi; 29.07.2006, 17:18.

Yorum

• İlk olarak vatandas61 tarafından gönderildi
            marcelinhoya zaten kötü demedim, ama yildiz da degil. almanyada yasayanlar cok iyi bilir bunu.
            Zaten Yildiz olsa hertha da degil bayern münih de oynardi. Satilma sebebi ise, tatilini 9 gün haber vermeden uzatmasi. cok iyi bir transfer, ama yildiz degil.
            IMZA!!!!!!!!!!!!

Yorum

• Marcelinho tam manası ile bir yıldız. Zorlamanın alemi yok. Bayern tarafından satın alınmamasının nedeni disiplinsizliği.. Yattara gibi.. Pekâlâ idare edebiliriz.
              "Trabzonluluktan aldığım zevki hiçbir şeyden almadım. Belki FM... Ama yok lan, Trabzonluluk daha güzel..."

Yorum

iyi transfer oldu, insallah trabzonda iyi isler yapar. ama yildiz transferi, hele hele de dünya yildizi oldugunu hic düsünmüyorum. Yattara Marcelinhoyu 5e katlar.
                fatih de gittiyse bu transferi fatihin (her nekadar fatihin tirnagi da olamasa) yerine sayiyorum.
                herkesde bir transfer telasi olustu, demek ki fatih gitmese bizim kadro yine yeterli olacakti ozaman??
                bence fatih kalmali, yaninada denilson, iste ozaman bizi kimse tutamaz.
                ayrica cem e de tebrikler, hic bosu yok.
                sırf fatıh satıldı dıye admaı yılıdz yerıne koymuyosunuz ya ben ona yanıyorum.

Yorum

• bi fotoraf yokmu ya
                  ****TRABZONSPOR ÖLÜM KALIM MESELESİ DEGİLDİR DAHA ÖNEMLİDİR****
                  **ARSİNLİ AKREP**
                  **61*77**

Yorum

• TRABZON'UN YENİ TRASNSFERİ İSTANBUL'DA!..

Trabzonspor'un yeni transferi ''Marcelinho'' lakaplı Brezilyalı futbolcu Marcelo dos Santos, İstanbul'a geldi. Almanya'nın Hertha Berlin kulübünden transfer edilen Marcelinho, Trabzonspor Kulübü Genel Saymanı Emin Kahraman ve kulüp basın sözcüsü Zeyyat Kafkas ile birlikte Almanya'dan İstanbul'a geldi. Atatürk Havalimanına gelen bir grup Trabzonspor taraftarı Marcelinho'ya büyük sevgi gösterilerinde bulundu. ''I love you Marcelinho'' ve ''Şampiyon Trabzonspor'' diye tempo tutan taraftarlar, Brezilyalı oyuncuyu omuzlara aldı, boynuna bordo-mavi atkı taktı.

Deneyimli oyuncu, burada yaptığı kısa konuşmada, ''Trabzonspor'a, başarılı olmak ve şampiyon yapmak için geldim'' dedi. Marcelinho, akşam saatlerinde Trabzon'a gidecek.

maraton.com.tr
                    Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                    Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

Zaten Yildiz olsa hertha da degil bayern münih de oynardi. Satilma sebebi ise, tatilini 9 gün haber vermeden uzatmasi. cok iyi bir transfer, ama yildiz degil, milli takimda bile yok.
                      Denilson yıldızsa Marcelinho hayli hayli yıldız.Sonuçta Brezilya milli takımına giremeyen tonla yıldız var.Fatih Tekke de 2 sene önce girmeye başladı milli takıma.Bu arada MArcelinhoyu BAyer Münih almak istemiş ancak disiplinsiz olduğu için vazgeçmiş bir kaç yıl önce.NTV den maçalarını izleyenler bilir Marcelnhoyu bir forvette olması gereken bütün özellikler var.Sırtı dönük top alıp dönebilen,driplingle adam geçebilen,fiziğini kullanabilen,bu yaşına rağmen çok koşan,uzaktan şut atan ,çok iyi frikik kullanan ve korner atan bir futbolcu.(abartmıyorum izlediğim marcelinyoyu anlatıyorum).

Yorum

• Trabzonspor'un yeni transferi "Marcelinho" lakaplı Brezilyalı futbolcu Marcelo dos Santos İstanbul'a gelişinde yaptığı açıklamada, "Trabzonspor'a, başarılı olmak ve şampiyon yapmak için geldim" dedi.

Almanya'nın Hertha Berlin kulübünden transfer edilen Marcelinho, Trabzonspor Kulübü Genel Saymanı Emin Kahraman ve kulüp Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas ile birlikte Almanya'dan İstanbul'a geldi.

Atatürk Havalimanı'nda bir grup Trabzonspor taraftarı Marcelinho'ya büyük sevgi gösterisinde bulundu. "I love you Marcelinho" ve "Şampiyon Trabzonspor" diye tempo tutan taraftarlar, Brezilyalı oyuncuyu omuzlara aldı, boynuna bordo-mavi atkı taktı. Marcelinho, akşam saatlerinde Trabzon'a geçecek.
                        ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• marcelinhonun yıldız olmadığını söyleyenler kimi almamızı bekliyolardı acaba bence mevkisine göre avrupadaki en iyi oyunuclardan biri sahadışında sorunlu olduğunu biliyoruz ama saha içinde mükemmel hiçbir sorunu yok

Yorum

• Marcelinho'ya coşkulu karşılama..

Trabzonspor'un yeni transferi Marcelinho, İstanbul'a geldi. ''I love you Marcelinho'' ve ''Şampiyon Trabzonspor'' diye tempo tutan taraftarlar, Brezilyalı oyuncuyu omuzlara aldı..

Trabzonspor Genel Saymanı Emin Kahraman ve basın sözcüsü Zeyyat Kafkas ile birlikte Almanya'dan İstanbul'a gelen Brezilyalı yıldızı Atatürk Havalimanına gelen bir grup Trabzonspor taraftarı omuzlara aldı, boynuna bordo-mavi atkı taktı.

Deneyimli oyuncu, burada yaptığı kısa konuşmada, ''Trabzonspor'a, başarılı olmak ve şampiyon yapmak için geldim'' dedi. Marcelinho, akşam saatlerinde Trabzon'a gidecek.
                            ajansspor

bekliyrizz
                            2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                            Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak ThE_PuNiShEr_61 tarafından gönderildi
                              dostum bence marcelloyla yattara'yı kıyaslaman çok saçma yattara dediğin adam bi kere çok disiplinsiz 2 maç oynuyo 5 maç yatıyo marcelinho dediğin adam almanya da ve avrupa hatta dünyada kendini kanıtlamış..unutmayalımki yattara geçen sene bizi hem şamp. liginden hemde 6 trilyodan etti.ama yeneteğini lafım yok
                              Burası tartışma yeri değil ama artık Yattaraya yapılan bukadar haksızlık yeter bence. Nezaman gördün 5 maç yattığını ? 5 maç arka arkaya oynayıpta takıma en az 3 gol kazandırmadığı zaman yoktur. Yattara herzaman aynı oynuyor adama çift markaj yapıyorlar Szymek ve Gökdeniz boş alan buluyor. O topa değmeden 5 maç sahada dursa bizim çoğu futbolcudan faydalı olur...

Disiplinsiz deyin pres yapmiyor deyin ama 5 maç yatıyor bence Yattaraya hakarettir..
                              Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!

Yorum

• İlk olarak murat tarafından gönderildi
                                Burası tartışma yeri değil ama artık Yattaraya yapılan bukadar haksızlık yeter bence. Nezaman gördün 5 maç yattığını ? 5 maç arka arkaya oynayıpta takıma en az 3 gol kazandırmadığı zaman yoktur. Yattara herzaman aynı oynuyor adama çift markaj yapıyorlar Szymek ve Gökdeniz boş alan buluyor. O topa değmeden 5 maç sahada dursa bizim çoğu futbolcudan faydalı olur...

Disiplinsiz deyin pres yapmiyor deyin ama 5 maç yatıyor bence Yattaraya hakarettir..
                                katiliyorum
                                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X