Bu haberin kaynağı neresi?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Denilson'da mutlu son
Real Betis'te forma giyen Denilson'la el sıkışan Trabzon'un bunu gizli tutarak, ikinci bir sürpriz ismin peşinde olduğu iddia edildi
Bomba Denilson
Büyük gizlilik
Trabzonspor'da bombalar yakında patlayacak. Brezilya'da gizlice çalışmalarını sürdüren yönetici Faruk Kanca'nın Real Betis'li Denilson ile el sıkıştığı ve ikinci bir Brezilyalı için çalışmaların sürdüğü iddia edildi. Trabzonspoır'un İnternational'de oynayan Wagnher transferinde çekimser
kalması da Denilson ile anlaşılmasına bağlandı.
HERŞEY BORDO İÇİN. . .
Yorum
-
baba ne diyeyim haksız da değilsin ama bir umut bekliyoruz işte. neyse süreleri azalıyor bakalım ne olacak. onlar gitsede bniz trabzonsporlu kalacağızİlk olarak Yako tarafından gönderildiPatlıycak tabi, elimizde patlıycak. Dunyanın sonu degılmıs zaten. Yonetım oyle ferman buyurdu...
herşey bordo için. . .
Yorum
-
Kanca, İSMİ SIR GİBİ SAKLANAN BİR FUTBOLCU için de "Bu transferi gerçekleştiribilirsek buyük bir iş başarmış oluruz" dedi.
bence sizin yoldan gecen bır adamı bıle almanız basarıdır.cıtanız o kadar alcaktakı kımıldasanız basarı...
Yorum
-
Arkadaslar uefa nin sitesinde 15. maddenin 15. fikrasinda 2. on eleme turu icin son oyuncu bildirme tarihi 28.07.2006 orta avrupa saati ile 24:00 yani tsi ile 01:00 olarak belirtililiyor. Yani yarin oyuncu bildirmek icin son gun degil. Daha once de bir arkadasimiz bunu yazmisti ama hala kulaktan dolma bilgilerle yazi yaziyoruz.
SaygilarIstanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
You'll Never Walk Alone...
https://twitter.com/UgurBerkin
Yorum
-
bazı yerlerde cuma günü olarak geçiyodu 28 cuma oluyoİlk olarak TS-KINGS tarafından gönderildihttp://www.uefa.com/newsfiles/19070.pdf
Arkadaslar uefa nin sitesinde 15. maddenin 15. fikrasinda 2. on eleme turu icin son oyuncu bildirme tarihi 28.07.2006 orta avrupa saati ile 24:00 yani tsi ile 01:00 olarak belirtililiyor. Yani yarin oyuncu bildirmek icin son gun degil. Daha once de bir arkadasimiz bunu yazmisti ama hala kulaktan dolma bilgilerle yazi yaziyoruz.
Saygilar
Yorum
-
yonetım yasadı ozaman onlerınde 3 gunlerı var. hadı gozlerı aydınİlk olarak TS-KINGS tarafından gönderildihttp://www.uefa.com/newsfiles/19070.pdf
Saygilar
Yorum
-
Arkadaşlar dün gece TTV'de ortaya atılan iddialar yenir yutulur gibi değildi: Uyuyakaldığım için baş tarafını seyredemedim. Ama söylenenlere göre: "Kongrede Albayrak tarafı Özkan Sümer'le aday olup İskender Önal'ın oylarını bölme karşılığı anlaşmış. Sümer'in getirildiği görev de o dönem aday olması karşılığı kendisine söz verilmiş."
Vaktiyle başkan adayı olan Ümit Celal Özgür, Bodrum'dan canlı telefon bağlantısıyla programa katıldı ve her platformda bu iddiayı ispat edebileceğini söyledi.
Eğer bütün bunlar doğruysa Trabzonspor'un ruhuna el fatiha!...
Yorum
-
ben sahsen denilson u alacagimiza brezilyadan hic duyulmamis birini alalim daha sevinirim.denilson 6 seneden beri aurupa da oynadigi takimlardan para almaktan baska bir sey yapmadi.bu adam trabzon a gelip de hayatinin futbolunu mu oynuyacak?tamam adam sol kanat oyuncusu ama topu aldimi denilson degil orta, pas bile atmiyor takim arkadaslarina.iki üc kisiyi calimlayip kendisi gol atmaya calisiyor genelde ve son vurusu da iyi degil mesela yattara gibi.denilson u alacagimiza marcelinho yu alalim hic olmassa gol atiyor,asist yapiyor ha unutmadan brezilyaya tatile gittimi biraz gec geliyor tek problemi o yani söyle 10 gün filan ne olacak yani yattara 5 gün gec gelir marcelinho 10 gün.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum