Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak champions tarafından gönderildi
    wagner hakkında tam olarak bi bilgiya sahip olan yokmuya varsa söylesin ne özellikleri var bu adamın söylenildiği kadar iyi mi
    3 defa yazdım wagner hakkında işin özü şu ben izledim beğenmedim çok.ama bize gelir iyi oynar oynamaz bişe diyemem.
    "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• Yine Yattara krizi
      Trabzon’a gelen her teknik adamla sürtüşen Gineli star, Lazaroni’yi de delirtti!.. Brezilyalı hoca, ‘Sahada istediğim hiçbir şeyi yapmadı. Ya dediklerimi yerine getirecek, ya da kaderini çizecek’ diyerek, gönderme imasında bulundu

KARADENİZ ekibinin tatlı belası İbrahim Yattara.. Trabzonspor’da görev yapan her teknik adamla sürtüşen Gineli yıldız, bu kez Lazaroni ile de kapıştı. Son oynanan Freiburg maçında Brezilyalı teknik adamın saha içindeki isteklerini yerine getirmeyen Yattara hocasının hışmına uğradı. Lazaroni maçtan sonra, ‘Teorik ve pratik olarak söylediklerimin hiç birini yerine getirmedi. Afrikalı olduğu için sıcakta daha iyi oynadığını söyledi. Almanya sıcağı Afrika’yı aratmıyor. Ama futbolu değişmedi. Ya benim dediklerimi yapacak, ya da kendi kaderini kendi belirleyecek’ diyerek, bu oyuncuyu gönderebileceği imasında bulundu. Yattara daha önce Samet Aybaba, Ziya Doğan, Şenol Güneş, Turgay Semircioğlu, İhsan Derelioğlu ve Halilhodzic’le de aynı sorunları yaşamıştı.

Trabzonspor hastanesi!

ŞANSSIZLIKLAR Trabzon’un yakasını bırakmıyor. Hollanda kampında her maç bir oyuncu kaybeden Bordo-Mavililer’de sakatların son durumu şöyle:

Fatih Tekke: Fıtık ameliyatı oldu. Tam topla çalışmalara başlamışken, iç yan bağlarında esneme oldu. Fatih Akyel: Sağ ayak başparmağı kırıldı. 10 gün yok. Ufukhan: Sağ kolu incindi. Feridun: Sağ ayak bileği döndü. Erdinç: Sol arka ayak adelesinde çekme var. Mehmet Yılmaz: Sağ arka adalesinde çekme var. Stepanov: Sol ayak bileğindeki bağlarda kısmi yırtık tesbit edildi. 1 hafta-10 gün dinlenecek.

Cem Demir’den starlara gözdağı

SEZON başında 2. Lig B Kategorisi ekiplerinden Pendik’ten alınan Cem Demir, Trabzonspor’a geldiğinden bu yana çok az bir zaman geçmesine rağmen sergilediği futbol ve attığı gollerle ‘Ben bu takımda oynarım’ mesajı verdi. Görev aldığı 4 maçta 3 gol atıp takımın en skoreri olan Cem, Pendik’te geçen sezon tüm maçlarda toplam 8 gol atabilmişti. 19’luk star henüz kendini ispatlamadığını, Trabzonspor’da yıldız futbolcu olmak istediğini bunun için de çok yol kat etmesi gerektiğini söyledi.

Wagner transferi Brezilya dizisi gibi

LAZARONİ’NİN ısrarla istediği Wagner ve Mossoro’yu İnternacional Kulübü’nden almak isteyen Trabzonspor, aylardır Brezilya’da sürünüyor. İnternacional’in bu iki futbolcuyu 4 Ağustos’tan önce lig maçlarını bahane edip bırakmaması Trabzonspor ile Lazaroni’yi kızdırdı. Bordo-Mavililer, ‘Wagner ve ya bırakırsınız ya da vazgeçeriz’ diye rest çekti. Bu arada Lazaroni’nin yönetime alternatif olarak Carlos Renato (Flamengo), Wagner (Cruzeiro), Marcio (Palmerias), Romerito (Goias) isimlerini verdiği bildirildi.

Star

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi
        wagner hakkında tam olarak bi bilgiya sahip olan yokmuya varsa söylesin ne özellikleri var bu adamın söylenildiği kadar iyi mi
        Biraz da tesadüfen dün gece maçın ilk yarısını izledim. Bir maçla karar vermek zor. Ama ilk yarıdaki görüntüsünü pek beğenmedim. Oyuna katılmak isteği vardı ama çok fazla kendini göstermedi. İlk yarıda zaten O'nun kanadından çok fazla hücum da edemedi Internacional. Kısacası dün geceki 45 dakikalık görüntüsü ile çok fazla göze batan bir görüntüsü yoktu ama 45 dakikaya bakarak karar veremem.

Not : Bence sol kanada alınması gereken adam Gineli Mansare idi.
        En son metehan tarafından düzenlendi; 20.07.2006, 09:53.
        Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• UMUT'SUZLUĞA KAPILMAM

Ankaragücü'nden büyük umutlar ile transfer edilen golcü oyuncu Umut Bulut, Almanya kampındaki hazırlık maçlarında kendisinden beklenen patlamayı bir türlü yapamadı. Golcü oyuncu, hazırlık maçlarında gol atamamasının kendisini üzdüğünü ancak asla umutsuzluğa kapılmak gibi bir yapısı olmadığını belirtirken, "Her geçen gün takıma daha fazla uyum sağlıyorum. Lige kadar çok daha iyi seviyiye gelip, yeni sezonda atacağım gollerle Trabzonspor taraftarını coşturacağım" dedi.
          ben encok buna GÜVENNİYORUM
          __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• wagner'takımı dun 2-0 yenmiş ama bizimki bişe yapamamış bakalım belkıde gitmek için böyle bişe yaptı,yada gideceği kesindiye yadaaa harbiden salağın teki

Yorum

• yeter artık yavaş yavaş tepkı göstermeye başlıyalım
              lazaronı dün yaptığı acıklamalar tepkı göstermemize fazlasıyla yetecekdir

Yorum

• LAZARONİ UYARDI
                'Stepanov'a ders olsun'

Trabzonspor Teknik Direktörü, Sırp futbolcusunun kendi kendisini sakatladığını söyledi

Trabzon Teknik Direktörü Lazaroni, Freiburg'u 1-0 yendikleri maçta oyundan çıkan Stepanov'un kendi kendini sakatladığını söyledi.
                Ayak bileğinden sorunu olan futbolcuyu savunma bölgesinde dripling yapmaması için uyardığını ifade eden Brezilyalı teknik adam, "Bunlar tehlikeli hareketler. Topu ileri vurarak uzaklaştırması gerek. Bu olay onun için bir ders olmuştur umarım" dedi.
                Stepanov, dün Immenstadt kliniğine giderek ayak bileğinin MR'ını çektirdi. Bordo - mavili oyuncunun sol ayak bileğindeki bağlarda kısmi yırtık olduğu belirlendi.
                Stepanov'un tedavisine hemen başlanırken bu futbolcunun en az bir hafta takımından uzak kalacağı belirtildi.

Yattara'dan başvuru

İbrahim Yattara, Lazaroni'ye başvurup, Afrikalı olması nedeniyle sıcak havalarda daha iyi oynadığını söyledi. Ancak Brezilyalı teknik adam, Freiburg önünde yine de Gineli oyuncuyu eleştirdi. Lazaroni, Yattara'nın takım oyunu oynaması zorunda olduğunu belirtti, "Kendi kararlarını kendi alacak" diyerek gözdağı verdi.

Wagner'de son gün

Trabzonsporlu yönetici Faruk Kanca, Wagner için tekliflerini sunduklarını ve en geç bugüne kadar cevap beklediklerini söyledi. Brezilya'da bulunan Kanca, Internacional'de oynayan oyuncuyla sürekli görüştüklerini ifade ederek, "Bu futbolcuya son teklifimizi sunduk" dedi. Bordo - mavili yönetici, Wagner'in dışında başka oyuncularla da görüştüklerini kaydetti.
                “Nerelerin aktığını tek tek bildiriniz...” “Efendim, musluklar hariç her yan akıyor!"Artık sadece musluklar akacak...
                Sizler var ya .....

Yorum

• * Transferler istediğiniz şekilde yapılamaz, Djokaj da elde kalırsa bu durum için bir B planınız var mı?
                  - Bir oyuncunun Djokaj’ın gelmesine bağlı değil. Jun gitti, yerine kimse gelmedi. Şimdi büyük ekiplerin iyi oyunculara kapısı her zaman açık olur. Geç kaldık, çünkü gelen buradaki oyunculara, mevcut futbolcular da yeni arkadaşlarına alışacak. Bunların hepsi bir zamandır. Ama bunlar için benim yapabilecek bir şeyim yok. En büyük amacım geçireceğimiz zor sezonu göz önüne alarak teknik kapasiteyi yükseltmek. Aksi halde geçen seneden bir fark olmayabilir

Yorum

• Haltere bomba düştü

Dünya Üniversitelerarası Halter Şampiyonası'nda iki sporcumuz dopingli çıktı. Bu yıl bir temsilcimizde daha yasaklı madde çıkarsa, 2008 Çin Olimpiyatları hayal olacak

2005'te IWF tarafından 9 ay hak mahrumiyeti ve 100 bin dolar para cezası verilen Türkiye'nin geçen ay İzmir'de yapılan Dünya Üniversitelerarası Halter Şampiyonası'nda iki sporcunun daha dopingli yakalanmasıyla başı tam anlamıyla belaya girdi.
                    Halter Federasyonu Başkanı Hasan Akkuş dopingi doğrularken, milli takımın Ankara'daki Dünya Şampiyonası kampının da dağıtıldığı öğrenildi. Akkuş'un talimatıyla yıldızlar kategorisinde Avrupa Şampiyonası'na gidilmesi de iptal edildi.

Maksimum risk
                    Uluslararası Halter Federasyonu Disiplin Talimatı'na göre bir yıl içinde üç sporcusu dopingli yakalanan ülkelere asgari bir yıl ceza veriliyor. Türkiye'nin yıldızlar veya büyükler kategorisinde herhangi bir organizasyonda bir doping firesi daha vermesi halinde, 2008 Çin Olimpiyatı'nın kapılarının kapanacağı bildirildi.
                    Bu arada doping konusunda ağır yaptırımlar uygulayan IWF'nin söz konusu olayın ardından iki halterciye asgari ikişer yıl, federasyona da para cezası vereceği bildirildi. Dopingli yakalandığı öğrenilen sporculardan birinin erkek, diğerinin ise bayan olduğu bildirildi.

Bu başlığa yorum yazmamaya özen gösteriyorum ama bu habere yorum yazmadan geçemeyeceğim.

Zaten ne bitmez son gün diye düşünürken bu haberle de kendimizi nasıl yok ettiğimizi kanıtladık.
                    Uluslararası sporlarda halterde saygım bir adımız varken dopingci,şikeci millete çıktık.Çok büyük cezaların eşiğinden döndük.Aldığımız başarılı sonuçlar lekelendi daha bu şaibeyi temizlemeden kendi evindeki organizasyonda doping kullan.Pees doğrusu.Kendi sağlığını düşünmeyen milli formanın onurunu düşünmesini beklemek hata olur.
                    “Nerelerin aktığını tek tek bildiriniz...” “Efendim, musluklar hariç her yan akıyor!"Artık sadece musluklar akacak...
                    Sizler var ya .....

Yorum

• U-19'lar Portekiz önünde

Avrupa Şampiyonası'ndaki ilk maçını kaybeden U19 Milli Takımı, Portekiz karşısına 'mutlak 3 puan' parolasıyla çıkıyor.

Polonya'da devam eden 28. Avrupa 19 Yaş Altı Gençler Futbol Şampiyonası finallerinde Türkiye ikinci maçında Portekiz karşısına çıkıyor. Şampiyonadaki ilk maçında gol düellosu şeklinde geçen mücadelede İspanya'ya 5-3 yenilen U19 Milli Takımının bugünkü randevusu saat 19.00'da başlayacak ve Star TV'den naklen yayınlanacak. Rakibimiz Portekiz grubun diğer maçında İskoçya ile 2-2 berabere kalmıştı.

Yarı finale yükselmek için ilk iki sırayı hedefleyen Ay-yıldızlılar'da teknik direktör Cem Pamiroğlu ilk maçı telafi edeceklerini söyledi ve şunları ifade etti: "İspanya karşısında kötü bir oyun ortaya koymamamıza rağmen defans hatalarından kaybettik. Biz gereken dersi aldık. Önümüzde iki maç var ve takımımız buradan 6 puan çıkartacak güçte."
                      Sizler var ya .....

Yorum

• Bu aksam ki hazırlık macımız saat kacta hangı kanalda?

Yorum

• İlk olarak Yako tarafından gönderildi
                          Bu aksam ki hazırlık macımız saat kacta hangı kanalda?
                          Maç yarın 19:30 da showTurk de

Yorum

• Köstek olacaklar evinde otursun

Lazaroni: Bu takıma takviye şart. Aksi halde geçen dönemden farkı olmayabilir. Tribünde dezavantaj yaratacaklar maça gelmesin 20.07.2006

Bugüne kadar 18 takım çalıştırdı, yeni durağı Trabzonspor oldu… Ama başı talihsizliklerden hiç kurtulmadı… Yıldız sözü veren yönetim hala beklenen starı kampa katamadı, 2 Temmuz’dan bu yana takımın 5 önemli oyuncusu sakatlandı. Ama Lazaroni’nin yüzü hala gülüyor, geleceğe ilişkin umutlu konuşuyor. İşte Karadeniz ekibinin umudu haline gelen Lazaroni ile Almanya’da yaptığımız röportaj...

* Kariyerinizde birçok kulüp var. Şimdi de Trabzon’dasınız. Bu ekibi seçmenizin temel nedeni nedir?

- Davet Trabzonspor’dan geldi. Ardından oturup konuştuk ve konular üzerinde anlaşma sağladık, fikir birliğine vardık. Gördüğünüz gibi de şu an buradayım.

* Peki Trabzonspor beklentilerinizi karşıladı mı? Hem futbol takımının kadrosu, hem idari hem de diğer çalışma imkanları açısından...

- Ben bundan 10 yıl önce Türkiye’de görev almıştım. Tabii ki, her anlamda bir çok değişim söz konusu kulüpler için. Ancak Trabzonspor’dan bahsedecek olursak şunları söyleyebilirim; 10 sene önceki Trabzon’u düşünüyorum. O ekip çok daha güçlüydü. Yani Başkent’ten ya da İstanbul’dan olmamasına rağmen çok iyi bir takımdı. Teknik kapasitesi bir hayli yüksekti. Hala Abdullah, Ogün, Hami gibi isimleri hatırlıyorum. Ama şehri insanları yeni yeni tanıyorum. Çünkü Trabzon’da sadece 1 hafta kaldım. Eksik kalan tek noktayı şu an itibarıyla kampa katılmayan transferler olarak söyleyebilirim.

“Zico’nun zamana ihtiyacı var”

* Bir meslektaşınız ve aynı zamanda vatandaşınız Zico ile aynı ligde mücadele edeceksiniz? Nasıl bir rekabet bekliyorsunuz...
                            - Zico’nun Türkiye’de olması da benim için sevindirici. Çünkü kendisi yakın dostumdur. Ailece de görüşürüz. İstanbul’a geldikten sonra da kendisini aradım. Kulübünden övgü dolu sözlerle bahsetti. Onun da başarılı olmasını isterim. Ancak zamana ihtiyacı olacaktır. Fakat insan olarak çok kaliteli bir kişiliği olduğunu söyleyebilirim. Futbolculuk dönemi de tartışılmaz. Ben zamanında ona teknik direktörlük de yaptım. O dönemler ileride bu işi yapacağını söylemiyordu (Bu bölümü gülerek anlatıyor). Zico, dikdörtgenin içinde futbolcu olarak çok zaman geçirdi, tarihe yazılacak başarılar elde etti, kabul. Ama ben de bir teknik direktör olarak ondan fazla saha kenarında oldum.

“Brezilyalılar’la çalışmak isterim”

* Transfere dönelim biraz da... Basın toplantınızda bu konuyla ilgili olarak “Geç kaldık” demiştiniz. Şu ana kadar 5 hazırlık maçı da geride kaldı. Son karşılaşmaya yetişecek gibi de görünmüyor. Bu sizi çok sıkıyor mu?
                            - Herkes üzerine düşeni yapmalı. Kendi adıma burada en iyi şekilde çalışıyorum. Yönetime de listemi alternatifleri ile birlikte verdim. Yani elbetteki bir an önce burada olmalarını isterdim. Ben Brezilyalı’yım ve Brezilyalılar ile birlikte çalışmak istediğimin de altını çizdim.

* Transferler istediğiniz şekilde yapılamaz, Djokaj da elde kalırsa bu durum için bir B planınız var mı?

- Bir oyuncunun Djokaj’ın gelmesine bağlı değil. Jun gitti, yerine kimse gelmedi. Şimdi büyük ekiplerin iyi oyunculara kapısı her zaman açık olur. Geç kaldık, çünkü gelen buradaki oyunculara, mevcut futbolcular da yeni arkadaşlarına alışacak. Bunların hepsi bir zamandır. Ama bunlar için benim yapabilecek bir şeyim yok. En büyük amacım geçireceğimiz zor sezonu göz önüne alarak teknik kapasiteyi yükseltmek. Aksi halde geçen seneden bir fark olmayabilir.

“Szymkowiak ile aramda sorun yok”

* Gençlerden umutlu musunuz?

- Umutluyum. Aynı zamanda bunun kulüplerin geleceği açısından da önemli bir yatırım olduğunu düşünüyorum. Kadroda şans verdiğim oyuncularım umarım fırsatlarını iyi kullanırlar.

* Szymkowiak ile aranızda sorun olduğu konuşuluyor...

- Doğru değil. Takımımdaki oyuncumla sorunum olması da zaten olanak dışı. Sadece şu an onu Trabzonspor’a ilk geldiği başarılı günlere döndürmeye çalışıyoruz. Hatta tam tersi, moralinin yükselmesi için elimizden geleni de yapıyoruz. Sol kanada bir takviye yapamadığımız için şu an o bölgede görev yapıyor ama bu sorun ortadan kalktığında kendi mevkisine geri dönecek.

* Fatih Tekke’den bahsetmiştiniz, takımın en büyük eksiğinin o olduğunu söylemiştiniz. Hala onun transferi konuşuluyor ve kaptan da kulüp menfaatleri doğrultusunda bu ihtimalin sürdüğünü söylüyor. Bu kadar güvendiğiniz bir oyuncu hakkındaki söylentiler sizi nasıl etkiliyor?

- Yönetim bana bu konuda Fatih Tekke’nin bu sezon da takımda kalacağını söyledi. Ameliyat olarak takımdan ayrı kalması elbetteki bizim için çok üzücü. Fakat onun şimdiki rahatlığını gördükten sonra doğrusu ben de mutlu oluyorum ve gelecek için umutlanıyorum.

“En çok fizik güce önem veriyorum”

* Takımın yüzde 25’inin forvetten kurulu olduğunu söylemiştiniz. Kafanızda eleminasyon var mı?
                            - Hala deneme aşamasındayım. Ben herkese eşit oranda şans vermeye çalışıyorum ve karakterlerini tanıyorum. Fakat dediğiniz gibi bir iskelet oluşturmak da zorundayız. Kamp sonuna kadar bu yönde somut adımlar atacağız. Hep söylediğim gibi fizik güce çok önem veriyorum. Çünkü bizim düşündüklerimizi sahada uygulayabilmek için kuvvetli olmalılar.

* Kondisyon kelimesinin altını çok sık çiziyorsunuz, bu yönde uygulamalarınız da oldu. Peki takım ne seviyede, sezona nasıl girecek?

- Benim istediğim oyunu oynamaları için öncelikle fizik güçlerinin iyi olması lazım. Ve bir ekip oyunu oynayacağız. Herkesin de bunun farkında olması lazım. Şu an itibarıyla iyi durumdayız.

“Herşey bir rüyayla başlar”

* Daha önce 21 yıldır şampiyonluğa ulaşamamış bir büyük kulüpte çalıştınız mı? Bunun camia üzerinde nasıl bir baskı getirdiğini biliyor musunuz?

- Her şey bir rüyayla başlar. Sezona her ekip böyle hedeflerle başlar. Yöneticiler, teknik kadro ve futbolcular da bunu ister. Fakat takım oyunu oynamak, oyuncuların yeteneklerini savaşçı ruhlarıyla birleştirmek zorundayız. Ve taraftarı da tatmin etmek, onlara layık olmak zorundayız. Taraftar da ancak o zaman 12. adam olarak desteğini verir, itici güç olabilir. Ayrıca şunu da bilmeliler ki, bizim için dezavantaj yaratacak durumdaysa bir insan evinde oturup izlesin maçı. Çünkü tribünde bize destek verecek taraftarların yer alması gerekiyor. O zaman da taraftar ile futbol takımı arasında bir kimya oluşuyor ve ekibi yükseklere çekiyor.

fanatik.com.tr
                            En son gerçekefsane tarafından düzenlendi; 20.07.2006, 11:37.
                            Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                            Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• "Bordo-Mavililer, ‘Wagner ve ya bırakırsınız ya da vazgeçeriz’ diye rest çekti"

/////

Bu oyuncu zaten serbest kalmıyor muydu?
                              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• rest cekseler ne olur ya sanki real madride rest cekiolar töbe yarabbi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X