İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Renkdas sen menajerlik yapmasana...Nilmar fred falan hepsini bulmuşsun bir daha ki transfere sen git brezilyaya...İlk olarak jefferson61sefa tarafından gönderildimossoro kim ya adamın ismini hayatımda ilk kez gördüm o kadar brezilya ligini izledim nilmar fred gibi oyuncuları bile keşfettim ben mossoro die birini hiç duymadım geçen sene kahe yi kaçırdık hele deivid de souza tepilen en önemli fırsattı eğer gelseydi en az 25 gol atardı altınada ben kefilim imzasını atardım
Yorum
-
Umarım Mossoro yerine başka birini alırlar. gerçek bi yıldız?Ayrıca Wagnerin de büyük bi yıldız olmadığı anlaşılıyor Brezilya forumlarından.Aslında alexin tarifini yapıyorlar sanki temposuz yani süreklilik yok.Aama onun gibi frikik ve duran top kullansın yeter aslında. Alex mi Wagner mi diye sordum?Bakalım cevap gelecek mi?(saat farkından dolayı gelirse geç gelir tabi)En son sulo61gun tarafından düzenlendi; 15.07.2006, 17:05.
Yorum
-
benim bildiğim kadarıyla ondan almayı düşündüğümüz % 40 payıda alamıyoruz. çünkü tolgayı gs satın almadı . sadece kiraladı. kiraladığı içinde o payı alamıyoruz diye biliyorum ben..İlk olarak rutav0861 tarafından gönderildiSonunda foruma girebildim konu geç oldu ama ancak girdiğim için yeni yazıyorum.Şu tolga yı cincona kaptıran yönetime TAKTIM.ya adama madem kiralanacak biz niye almadık geri yazıklar olsun yüzde 40 için onu cincona kaptıran yönetime.hep destek verdiğim yönetim bizi resmen sırtımızdan bıçakladı..Tolga gaysede harikalar yaratmaya başlayınca ne diyecekler çok merak ediyorum doğrusu.2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
ya luca toniyi alamazmıyız beyler
bakın düşen takımlardan orta derece bize göre ii olan oyuncuları yazıom
Rubén Ariel Olivera Juventus
04.05.1983 boy 182 cm uruguay mevki AMRC orta alanada symek ve yattara gibi oynayabilen bir oyuncu
Olivier Kapo Juventus
27.09.1980 boy 188 cm fransız hücüm hattının her yerinde oynayabiliyor her iki ayağıda var
hava toplarına hakim ve tekniği ve hızıyla thierry henry gibi bir oyuncu
Cristian Daniel Ledesma Lazio
24.09.1982 176 cm tam aradığımız oyun kurucu mevkinde oynayan her iki ayağıda olan bir oyuncu özellikler estetk harekleri ve uzaktan şutlarıyla tanınan geç yetenek
Gaby Mudingayi Lazio
01.10.1981 180 cm ön libero,orta sahanın ortası,forvet arkası,sağ bek,sol bek gibi pozisyonlarda oynayabilen gene her iki ayağı olan ve önüne gelince topa vurmaktan çekinmeyen bir oyuncu oyun kurucu olarak bilinmesede çok kaliteli bir oyuncu belçika milli takımına seçilmemmesi gerçekten çok büyük hata
Luca Toni İtalya Fiorentina
26.05.1977 195 cm forvet mevkinde tam bir pivot santrafor ve gol kralı biraz hayal ama gereçkten kaliteli oyuncu bahsetmeye gerek yok
Michele Pazienza Fiorentina 178 cm
23 yaşındaki oyuncu hamit altıntop gibi oynuyor maçlarını izlerseniz futbolda yok aynı sol ve sağ ayağını raket gibi kullanan bir oyuncu daha
libero,orta sahanın ortası,stoper bile oynabilen bir oyuncu gerçekten çok ucuza alınabilecek bir oyuncu bonservisi 2.5 trilyona rahat alınır
aslında marco donadel diyecem ama onu daha ii klüpler kapar
mossoro gibi değil işte 2 brezilyalı geleceği parlak yıldız size
carlos alberto yaş 21 takım corintians mevki işte ricardinhoyla aynı
internacionaldan alvaro 21 yaşında ikside bu ikside yıldız olcak ilerde"Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk
Yorum
-
o dediğin sitede türk futboluda varmış. Trabzonsporla ilgili bölüm . ziyaret etmek isteyen arkadaşlar bakabilir.İlk olarak sulo61gun tarafından gönderildiUmarım Mossoro yerine başka birini alırlar. gerçek bi yıldız?Ayrıca Wagnerin de büyük bi yıldız olmadığı anlaşılıyor Brezilya forumlarından.Aslında alexin tarifini yapıyorlar sanki temposuz yani süreklilik yok.Aama onun gibi frikik ve duran top kullansın yeter aslında. Alex mi Wagner mi diye sordum?Bakalım cevap gelecek mi?(saat farkından dolayı gelirse geç gelir tabi)
http://www.xtratime.org/forum/forumdisplay.php?f=2562010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
cevabı gelmiş...İlk olarak sulo61gun tarafından gönderildiUmarım Mossoro yerine başka birini alırlar. gerçek bi yıldız?Ayrıca Wagnerin de büyük bi yıldız olmadığı anlaşılıyor Brezilya forumlarından.Aslında alexin tarifini yapıyorlar sanki temposuz yani süreklilik yok.Aama onun gibi frikik ve duran top kullansın yeter aslında. Alex mi Wagner mi diye sordum?Bakalım cevap gelecek mi?(saat farkından dolayı gelirse geç gelir tabi)
Alex, miles and miles"İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"
Yorum
-
benim yazımı okumdan mı konuşuon bende hayal yazamamışmıyım neden bi daha yazıon diğer dutbolcular hayal olamaz heraldeİlk olarak h@msi61 tarafından gönderildiya ne Luca tonisi adam italya ligi gol kralı, dünya şampiyonu italya milli takımının 1. santraforu hayal görmiyelim ya allah aşkına..."Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk
Yorum
-
Birinden şöyle bi yanıt gelmiş.
Jorge Wagner eh? That bastard kept killing my Palmeiras in CM (along with the other bastard of International, Leandro Machado). And one glorious day my little pet Fabiano Eller injured him for 6 months and he soon faded in the obscurity of Figuieirense!
Never seen him play in real life though...
Yorum
-
Baba bu adam cm oyununda kendi takımına almış filan boş bişey yanii..İlk olarak sulo61gun tarafından gönderildiBirinden şöyle bi yanıt gelmiş.
Jorge Wagner eh? That bastard kept killing my Palmeiras in CM (along with the other bastard of International, Leandro Machado). And one glorious day my little pet Fabiano Eller injured him for 6 months and he soon faded in the obscurity of Figuieirense!
Never seen him play in real life though..."İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
hatta jeffersonu da nasıl tanıomuş bi sor
Yorum