Bi kelek yapmasın bunlar yaw
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
özel msg gönderebiliyormusunuz''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
-
Trabzonspor Wagner'i bekliyor
Tomas Jun'un eski takımı Sparta Prag'a bir yıllığına kiralanmasıyla yabancı kontenjanında boşluk açılan Trabzonspor, Brezilyalı Wagner'in transferi için girişimlerini hızlandırdı. Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Faruk Kanca, öncesi akşam Brezilya'ya giderek Wagner'in menajeri ile bir görüşme yaptı. Kanca'nın yarın da görüşmelere devam edeceği ve oyuncuyla ilgili tüm kalan pürüzleri halledeceği belirtildi. Wagner'in kulübü İnternacional ile her konuda anlaşmaya varıldığı, bu kulüpte forma giyen bordo mavili takımın oyuncusu Fabiano Eller'in de Wagner'in ikna edilmesi konusunda devrede olduğu ifade edildi.
KUPA GECİKMESİ
Wagner'in menajeriyle her konuda anlaşılması halinde bile Brezilyalı oyuncunun Trabzonspor kafilesine katılmasının gelecek hafta sonunu bulması bekleniyor. İnternacional takımının pazar günü ligde oynayacağı maçın ardından Wagner, kulübünün formasıyla salı günü de Copa Libertadores'te Juventude karşısına çıkacak. Bu durumda Wagner'i cuma günü Türkiye'ye getirmeyi planlayan yönetim, Brezilyalı oyuncunun 22 Temmuz'da bitecek kampa katılıp katılmaması konusunu ise teknik direktör Lazaroni'nin isteğine bırakacak. Brezilyalı teknik adamın istemesi halinde Wagner, Brezilya'dan direkt olarak Almanya kampına getirilecek veya kafileye Trabzon'da katılacak.
FATİH KENDİ İSTEĞİ İLE ÇİFT KALEYE KATILDI
Trabzonspor'da Lustenau karşılaşmasının ilk 11'inde forma giymeyecek oyuncular bu sabah teknik direktör Lazaroni yönetiminde 2 saatlik ağır bir antrenman programı uyguladı. Celaleddin, Mehmet Yılmaz, Ergin, Feridun, Ufuk, Tolga, Ahmet Şahin, Umut, Cem, Ferhat, Ufukhan, Djokaj ve Adem'in katıldığı çalışmanın ilk bölümünde kondisyon ağırlıklı bir program uygulayan Lazaroni, ikinci bölümde ise oyuncularına yarı sahada çift kale maç ve yan top çalışması yaptırdı. Kulüp doktoru Hakan Ayaz'la birlikte antrenman başladıktan sonra sahaya gelen kaptan Fatih Tekke, burada önce düz koşu ve açma germe hareketleri yaptı. Daha sonra doktorla görüşen Fatih, kendisini iyi hissettiğini ve yarı sahadaki çift kalede yer almak istediğini söyledi. Fatih'in çift kalede oynaması başta teknik direktör Lazaroni olmak üzere tüm kafileyi sevindirirken, kaptan kendisini fazla zorlamamasına rağmen yaklaşık 30 dakikalık karşılaşmanın tamamında oynadı. Fatih, daha sonra yapılan şut ve yan top çalışmasına da katıldı. Doktor Hakan Ayaz, Fatih'in iyileşme sürecini normal olarak sürdürdüğünü ifade ederek, "Ancak maçlarda riske etmeyi şu anda düşünmüyoruz. Bugünkü antrenmana da moralinin düzelmesi için katılmak istedi" dedi. Trabzonspor, hazırlıklarını yarın sabah yapacağı çalışmayla sürdürecek. Lazaroni, futbolcularına yarın öğleden sonra da izin verecek.
15.07.2006
Kaynak : DHA"Primum non nocere" (Önce zarar verme)!
Yorum
-
Fatih Tekke moral buldu
Bir süredir çalışmalarını takımdan ayrı sürdüren Fatih Tekke, sabah yapılan antrenmanında arkadaşlarıyla birlikte çift kale maça ve şut çalışmasına katıldı.
Fatih’in son durumuyla ilgili bilgi veren Kulüp Doktorumuz Hakan Ayaz, “Fatih kendisiyle yaptığımız özel program sırasında kendisini iyi hissettiğini söyleyip arkadaşlarına katılmak istediğini söyledi. Biz de çalışmanın geri kalanını arkadaşlarıyla yapmasında sakınca görmedik” diye konuştu.
Fatih’in gelecek hafta sonunda takımla çalışmalara başlayabilecek duruma geleceğini kaydeden Ayaz, tedavi sürecinin olumlu ilerlediğini de sözlerine ekledi.

2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
Arkdaşlar verdiğiniz linkte brezilya futbolu kısmına yarım ingilizcem ile Wagner ve Mosorro nasıl topçulardır diye yazdım.Bi İnternasonal taraftarı Mossoro da kim dedi.Adam galiba Paulista da oynuyor.
I am a hardcore Inter fan,who is Mossoro?
Marcio Mossoro, former Paulista, dribbler and such, but not good finishing.
Jorge have a good pass and kick, skilled but sleeps too much during the game
Someway, Jorge have bads and goods days.. that kind of player... Eletroshock treatment ill keep him lighted..
Yazılanlar buradan bakabilirsiniz daha iyi ingilizcesi olanlar futbolcularla ilgili bilgi isteyebilirler.
Yorum
-
Tolga Seyhan
Sonunda foruma girebildim konu geç oldu ama ancak girdiğim için yeni yazıyorum.Şu tolga yı cincona kaptıran yönetime TAKTIM.ya adama madem kiralanacak biz niye almadık geri yazıklar olsun yüzde 40 için onu cincona kaptıran yönetime.hep destek verdiğim yönetim bizi resmen sırtımızdan bıçakladı..Tolga gaysede harikalar yaratmaya başlayınca ne diyecekler çok merak ediyorum doğrusu.Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....
Yorum
-
Mossoro için bir önceki takımının Paulista olduğunu, top sürebildiğini ancak iyi bitiremediğini yazıyor.İlk olarak sulo61gun tarafından gönderildiArkdaşlar verdiğiniz linkte brezilya futbolu kısmına yarım ingilizcem ile Wagner ve Mosorro nasıl topçulardır diye yazdım.Bi İnternasonal taraftarı Mossoro da kim dedi.Adam galiba Paulista da oynuyor.
I am a hardcore Inter fan,who is Mossoro?
Marcio Mossoro, former Paulista, dribbler and such, but not good finishing.
Jorge have a good pass and kick, skilled but sleeps too much during the game
Someway, Jorge have bads and goods days.. that kind of player... Eletroshock treatment ill keep him lighted..
Yazılanlar buradan bakabilirsiniz daha iyi ingilizcesi olanlar futbolcularla ilgili bilgi isteyebilirler.
http://www.xtratime.org/forum/showthread.php?t=196648
Wagner için ise genel olarak iyi ve kötü yanlarının olduğu, iyi şutlarının olduğunu, iyi paslar çıkardığını ancak oyun içinde sürekliliğinin olmadığını söylemişler. Oyun içine uyanmasını sağlamak için elektroşok tedavisi gerektiğini söylüyor adam...
Umarım iyi çıkarlar ama hevesimizi kursağımızda bıraktı Brezilyalılar...
Yorum
-
mossoro kim ya adamın ismini hayatımda ilk kez gördüm o kadar brezilya ligini izledim nilmar fred gibi oyuncuları bile keşfettim ben mossoro die birini hiç duymadım geçen sene kahe yi kaçırdık hele deivid de souza tepilen en önemli fırsattı eğer gelseydi en az 25 gol atardı altınada ben kefilim imzasını atardım"Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum