Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yeter ki hocamiz takimi adam gibi oynatsin... sampiyon yapsin... Her zaman oldugu gibi Orda Takimimizin yaninda oluruz... TRABZONSPOR

Yorum

• Haber Tarihi : 2006-07-15
      TEHTİD İŞE YARADI
      UYARDI Teknik Direktör Sebastiao Lazaroni'nin önceki günkü toplantıda, "Henüz kimse sınıfı geçmedi, gözüme giren yok" demesi, futbolcuları ateşlendirdi. Bordo-Mavili ekibin dünkü idmanında tekmeler adeta havada uçuştu, 5 futbolcu hafif sakatlık geçirdi.
      5 SAKAT Yarım sahada oynanan çift kale maçta Szymkowiak, Hüseyin, Ergin, Çağdaş ve Ömer Rıza aldıkları darbelerle sakatlanırken, Teknik Direktör Lazaroni, futbolcularını daha dikkatli olmaları konusunda uyardı

karadeniz gzt.
      ya anladık çok çalışmışlar niye tekmeler havda uçuşuyo onu anlamadıkj
      ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
      Kazım Koyuncu

Yorum

• aman Allah gostermesin... ya sakatliklari ciddi olsa... HOCAM dikkat et futbolculara onlar bize laazim bu takimin gururlari onlar tekmeler havada ucmadan daha guzel oynarak gostersin marifetlerini

Yorum

• TRABZON TOLGA'DAN PARA BEKLİYOR!
          Trabzonspor'un Tolga Seyhan'ın Galatasaray'a kiralanması üzerine, sözleşme gereği kiralama fiyatının yüzde 40'ını alacağı ifade edildi. Tolga Seyhan geçen yıl Shaktar Donetsk'e transfer olurken, bordo - mavililer hülle transfer söylentileri üzerine milli oyuncunun sözleşmesine madde koydurmuş ve Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'a kiralanması veya satışı halinde bedelin yüzde 40'ının Trabzonspor'a ödeneceğini teminat altına aldırmıştı. Bu arada Jun'un gönderilmesinin ardından Brezilya'nın İnternacional takımında forma giyen Wagner için girişimler son aşamaya getirilerken,aynı takımda kiralık olarak oynayan Fabiano Eller, Wagner için devreye girdi. Wagner ile bir görüşme yaptığı öğrenilen Eller'in, bu oyuncuya Trabzonspor'un teklifini kabul etmesi yönünde telkinde bulunduğu öğrenildiARA BEKLİYOR!..
          ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
          Kazım Koyuncu

Yorum

• ben onu sadece satıldıgında alıcaz die biliyodum
            "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İlk olarak O_F_L_U_61 tarafından gönderildi
              ben onu sadece satıldıgında alıcaz die biliyodum
              bende öyle biliyodum ama öyle değilmiş.
              Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak O_F_L_U_61 tarafından gönderildi
                ben onu sadece satıldıgında alıcaz die biliyodum
                dur bide kontratinda gs ye satin alabilme hakki var gelen sene icin böylece bizden izinsiz gay lere satin alabilme haklari verdiler simdi bizimkiler bosuna fifaya gitmiyor bide tazminat ödeyecekler
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Trabzonspor para alacak

Tolga Seyhan’ın Galatasaray’a gelmesi üzerine Trabzonspor anlaşma gereği transferden %40 alacak. 15 Temmuz 2006 09:13Trabzonspor’un, Tolga Seyhan’ın G.Saray’a kiralanması üzerine, sözleşme gereği kiralama fiyatının yüzde 40’ını alacağı ifade edildi.

Tolga Seyhan geçen yıl Shaktar Donetsk’e transfer olurken, bordo mavililer, milli oyuncunun sözleşmesine bir madde koydurmuş; G.Saray, F.Bahçe ve Beşiktaş’a kiralanması veya satışı halinde bedelin yüzde 40’ının Trabzonspor’a ödeneceğini teminat altına aldırmıştı.

Spor3.com
                  - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Tekke: Her şey farklı olacak

Geçirdiği ameliyatın ardından hızla iyileşen ve düz koşulara başlayan kaptan Fatih Tekke, "Ben de takımım da lige bomba gibi gireceğiz. Bu sezon Trabzonspor fırtınası esecek" dedi. Kulüp doktoru Hakan Ayaz'la çalışmalarını sürdüren Fatih, kendisini iyi hissettiğini belirterek "Hem fizik, hem de moral olarak kendimi sezona hazırlıyorum. Her şey çok farklı
                    olacak" diye konuştu.
                    En son selcuk tarafından düzenlendi; 15.07.2006, 10:07.
                    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• bu arada yeni okudum gazetede juve fiorentina lazio küme düşmüş.işte başkana sözünü tütması için bir fırsat daha.baikan kap luca toni yi
                      inadına TRABZON
                      ---Sürmeneli Piranalar---

Yorum

• bu fotomac denen aptal gaste uçmuş.bakın ne diyor

Çifte imza

Başkan Aktuğ'un "İki transferi de bitirin" dediği yöneticiler, Wagner ve Mossoro transferinde sona yaklaştı. Şimdi tek eksik resmi imza.

Yönetim gün sayıyor
                        Trabzonspor, uzun süredir peşinden koştuğu Brezilyalı Wagner ve Mossoro'nun transferinde sona yaklaştı. Teknik direktör Lazaroni'nin raporuyla bu iki isime kilitlenen bordo-mavili yönetim, futbolcuları renklerine katmak için adeta gün sayıyor. İki oyuncuyla da ön anlaşma yapmasına rağmen Jun ve Djokaj'ın takımdan ayrılmasını bekleyen yöneticiler, Jun'un gitmesiyle rahat bir nefes aldılar. Djokaj'ın da ayrılmasına kesin gözüyle bakan bordo-mavililerin, iki futbolcuya birden imza attırmayı düşündükleri öğrenildi.

Djokaj'ın ayrılması gerek
                        Başkan Nuri Albayrak'ın, yöneticiler Faruk Kanca ile Abdullah Başer'i tam yetkiyle donatarak Brezilya'ya gönderdiği ve "İki transferi de bitirmeden gelmeyin" dediği belirtildi. Faruk Kanca, "Wagner ve Mossoro, teknik direktör Lazaroni'nin özellikle istediği iki oyuncuydu. Daha önce yapılan ilk görüşmeler olumlu sonuçlanmış, 17 Temmuz'da oynananacak maç nedeniyle transferi ertelemiştik. Şimdi Wagner için son pazarlıkları yaptık, her şey tamam. Mossoro da hazır. Djokaj sorunu hallolursa iki Brezilyalı'ya birden imza attıracağız" açıklamasını yaptı
                        inadına TRABZON
                        ---Sürmeneli Piranalar---

Yorum

• Kaynak: stargazete.com.tr

Büyük kavuşma

Trabzonspor’un her konuda anlaştığı ve işi imzaya kalan Wagner’in pazartesi günü Almanya kampına katılacağı açıklandı. Pürüz kalmayan Mossoro da, Djokaj gider gitmez imzayı atacak

YABANCI transferinde uzun süredir Wagner ve Mossoro’ya kilitlenen Trabzonspor hedeflerden birisini vurdu. Jun’un eski kulübü Sparta Prag’a kiralanması ile birlikte kontenjan boşalınca yöneticiler Wagner’i getirmek için hemen düğmeye bastı. Tüm pürüzleri giderilen Brezilyalı oyuncunun pazartesi günü Almanya’daki hazırlık kampına getirileceği ve çalışmalara da hemen başlayacağı bildirildi.

Öte yandan Mossoro için de geri sayım sürüyor... Bu futbolcu ile de her konuda anlaşma sağlandığı vurgulanırken tek sorun henüz kulüp bulamayan Djokoj... Bu oyuncunun gönderilmesi ile birlikte Mossoro da hemen Trabzonlu olacak...

Golleri attı, karpuzu yedi

TRABZON’UN Almanya kampı neşe içinde geçerken dünkü idmanda iddialı bir çift kale yapıldı. Gökdeniz ile Hüseyin’in takımları arasındaki büyük çekişmeye sahne olan maçı Gökdeniz ve arkadaşları 4-3 kazandı. Tecrübeli futbolcu 2 gol attığı çift kalede yıldızlaşırken, antrenman sonunda gurbetçilerin getirdiği karpuzu afiyetle yedi. Kaybeden takıma kale direklerini taşıma cezası verildi. Bu arada Trabzon 3. hazırlak maçını Avusturya 2.Lig ekibi Lustenau ile bugün saat 19.30’da yapacak.

M.Yılmaz’ın gönlü Rize’de

TEKNİK Direktör Lazaroni’nin kadrodaki forvet oyuncularını azaltacağını söylemesine en çok Mehmet Yılmaz sevindi. Fazla forma şansı bulamadığı için ayrılmayı düşünün golcü futbolcunun Çaykur Rize ile her konuda anlaştığı öğrenildi. Yönetimden izin çıkar çıkmaz, Mehmet Yılmaz, Rize ile 1 yıllık kiralık sözleşmesi imzalayacak...

JUN, Trabzon’a para kazandırdı

İNANILMAZ ama gerçek... Geldiğinden beri Trabzonspor’un başına bela olan Tomas Jun giderken Bordo-Mavililer 680 bin euro kár etti... Sparta Prag’a kiralanan bu oyuncu için Karadeniz ekibi Çek kulübünden 200 bin euro alacak. Bu oyuncuya verilmesi gereken 480 bin euroyu da Sparta Prag karşılayacak. Böylece Trabzonspor’un toplam kárı 680 bin euroyu bulacak...
                          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak eren_61 tarafından gönderildi
                            bu fotomac denen aptal gaste uçmuş.bakın ne diyor

Çifte imza

Başkan Aktuğ'un "İki transferi de bitirin" dediği yöneticiler, Wagner ve Mossoro transferinde sona yaklaştı. Şimdi tek eksik resmi imza.

Yönetim gün sayıyor
                            Trabzonspor, uzun süredir peşinden koştuğu Brezilyalı Wagner ve Mossoro'nun transferinde sona yaklaştı. Teknik direktör Lazaroni'nin raporuyla bu iki isime kilitlenen bordo-mavili yönetim, futbolcuları renklerine katmak için adeta gün sayıyor. İki oyuncuyla da ön anlaşma yapmasına rağmen Jun ve Djokaj'ın takımdan ayrılmasını bekleyen yöneticiler, Jun'un gitmesiyle rahat bir nefes aldılar. Djokaj'ın da ayrılmasına kesin gözüyle bakan bordo-mavililerin, iki futbolcuya birden imza attırmayı düşündükleri öğrenildi.

Djokaj'ın ayrılması gerek
                            Başkan Nuri Albayrak'ın, yöneticiler Faruk Kanca ile Abdullah Başer'i tam yetkiyle donatarak Brezilya'ya gönderdiği ve "İki transferi de bitirmeden gelmeyin" dediği belirtildi. Faruk Kanca, "Wagner ve Mossoro, teknik direktör Lazaroni'nin özellikle istediği iki oyuncuydu. Daha önce yapılan ilk görüşmeler olumlu sonuçlanmış, 17 Temmuz'da oynananacak maç nedeniyle transferi ertelemiştik. Şimdi Wagner için son pazarlıkları yaptık, her şey tamam. Mossoro da hazır. Djokaj sorunu hallolursa iki Brezilyalı'ya birden imza attıracağız" açıklamasını yaptı
                            Dikkat ederseniz başkan aktuğ yazıyo.
                            Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi
                              Kaynak: stargazete.com.tr
                              JUN, Trabzon’a para kazandırdı

İNANILMAZ ama gerçek... Geldiğinden beri Trabzonspor’un başına bela olan Tomas Jun giderken Bordo-Mavililer 680 bin euro kár etti... Sparta Prag’a kiralanan bu oyuncu için Karadeniz ekibi Çek kulübünden 200 bin euro alacak. Bu oyuncuya verilmesi gereken 480 bin euroyu da Sparta Prag karşılayacak. Böylece Trabzonspor’un toplam kárı 680 bin euroyu bulacak...
                              gerçekten de olanaksız bişeydi ama nasıl olmuş ya
                              Kazım Koyuncu

Yorum

• Fanatikte Antalyasporun Szymeke talip olduğu yazıyor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X