Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ayrica bu brezilyalilarin maci 19 temmuzda. mossoronun 40 maçta 5 golu wagnerin 93 macta 24 golu var arkadaslar...
    Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
    İşte BMN!*

Yorum

• daha önce duyduguma göre zigana tv daha önceden zaten geçecekti ama m.a.yilmaz izin vermedi. beni rezil edersiniz diye. zaten adamlar 1-2 defa batirmislar kanali ve m.a.yilmaz çikardi tekrar düzlüge. simdi geçmeleri de meçhul gibi geliyo bana
      Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi

Bu haber gözden kaçti

Tango zamani

Sakaryaspor, Arjantinli Cangela�yi renklerine bagladi

Turkcell Süper Ligi�ne bu sezon yükselen Yesil-Siyahlilar, transfer bombalarini patlatmaya basladi... Tangocu forvet Cangela ile anlasan Sakaryaspor, gözünü Paraguay�a çevirdi

IS IMZAYA KALDI

SÜPER Lig�de kalici bir takim kurmak isteyen Sakaryaspor, transfer bombalarini patlatmaya basladi. Yesil-Siyahlilar, Arjantinli forvet oyuncusu Franco Cangela�yi renklerine baglaldi. Su anda Almanya�da bulunan yildiz futbolcunun bir-iki gün içinde Sakaryaspor�la resmi sözlesme imzalayacagi belirtildi.
        bu da güzel...mossoro ve wagner i de baskalari kapmaz umarim...
        Edited by: shogun61

Yorum

• ...
          Edited by: shogun61

Yorum

• Bu kafayla gidilirse yine son dakikada bir jun kazigi daha yeriz. Hadi wagner alindi göbekte kim oynayacak ? Mossoro Trabzon gibi bir takimda forvete servis yapacak kalitede bir oyuncumu acaba ?
            .
            Eleştirirken yapıcı olabilmek ve en ağır eleştirilere bile hoş görü ile yaklaşabilmek, hem egoyu besleyen nefsin panzehiri, hemde aklın ilacıdır.
            .

Yorum

• DJOKAJ dün bi fransiz kulübüyle görüsmüs ama ne yazikki anlasamamis

persembe veya cuma gününe kadar bu is bitecekmis wagnere herta berlin talip olmus ancak orda sorun yok her türlü anlasma yapilmis rahat olalim

Yorum

• İlk olarak ugur 61 tarafından gönderildi

TRABZONSPOR?DA gözden çikartilan forvet Tomas Jun, idmanlarda kendisine sert giren arkadaslarina büyük tepki gösterdi. Almanya kampina ?mecburen? götürülen Çek futbolcu dünkü idmanda üst üste tekmelere maruz kaldi. Yedigi darbelerin etkisiyle sakatlik geçiren Jun bir süre yerde kaldi. Bu duruma çok sinirlenen Bordo-Mavili oyuncu, sik sik tekme atan arkadaslarina tepki gösterip çalismayi terketti.

bIde Trabzon Spor u terketse Zati Muhterem ..........

Bizimkilerde bakti bu gitmiyor emir verdiler herhalde vurun Juna ancak yildiririz da gider diye.

ne olursa olsun oyunc trabzonspordan gitmedi diy istenmiyor diye bu sekilde davranilmamali. adamin ayaklarina tekmeyi bas ondan sonra tarafina bile bakma bu anlayis çok yanlis.

bizim renklerimizi tasiyan formalar giyiyor bu adam. nerde birlik beraberlik ondan sonra trabzona adam gelmiyor.

jun da olsa kim olursa olsun o takimdaki herkes ayrilana kadr birlik içinde olmali. adama basmislar tekmyi ondan sonra birakmislar kendi haline ve hiç kimse tarafina bakmamis bu adam can tasiyor ne olursa olsun. biraz daha hosgörü bende istiyorum takimdan gitmesini ama gitsin diyede tekmelemek yanlis birsey yakinda döverlerde.
                Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• ya bakiyorum da hemen jun u kayirmaya basladiniz futbolda olur böyle durumlar ayrica erdinç bakalim kastii mi yapti.ki ben kastii bir olayin oldugunu sanmiyorum.takimin havasini bozmak istiyor olabilirler dikkatli olun renkdaslar tongaya gelmeyelim [img]smileys/smiley2.gif[/img]
                  Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                  İşte BMN!*

Yorum

• sadece bu yöndende bakmamak gerekli. ben bu sekilde olduguna da inanmak istemiyorum. basinin abartmasida olabilir. ama bu sekil de ise bunun zarari hiç ummadigimiz sekilde karsimiza çikabilir. bugün ondan kuurtulduk diye sevinebiliriz ama, yarin birgün yapacagimiz transferde bizim için kötü bi referans verebilir. o kimki onun referansini dinleyecekler demeyin sakin. futbolcularin kendi aralarinda bilgi , görüs alisverisi yaptigiini bilmeyen yok.
                    2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                    Gerçek budur. ☆

Yorum

• Süper Lig Dünyanin en zorlu 12. Ligi
                      Uluslararasi Futbol Tarihii ve Istatistikleri Federasyonu'na göre Süper Lig Dünyanin en zorlu 12. ligi. Degerlendirmede Seri A Dünyanin en zor Ligi...

Ülke Puan
                      --------- ----
                      1- Italya 662
                      2- Ispanya 622
                      3- Ingiltere 550
                      4- Fransa 524
                      5- Arjantin 520
                      6- Brezilya 446
                      7- Almanya 425
                      8- Meksika 393.5
                      9- Portekiz 327.5
                      10-Kolombiya 316.5
                      11-Hollanda 308
                      12-Türkiye 303
                      13-Sili 288
                      14-Peru 280.5
                      15-Paraguay 276
                      İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.

Yorum

• birde junun açisndan düsünelim...farzedelimki trabzonsporlu degiliz...trabzonspor nedir felsefesi nedir, sampiyonluk özlemi nedir bilmiyoruz...siz olsaydinizda besiktasi istemezmiydiniz...trabzonspor sevdamiz gerçegin önünü kapatmasin...su anda yabanci oyuncular için istanbul takimlari bizden daha çekici...
                        ____EN BÜYÜK VE TEK BÜYÜK TRABZONSPORDUR____

Yorum

• tutturduk bir mossora ve vagner baska adammi yok dunyada,
                          @zafercalikoglu
                          @trabzonspor

Yorum

• bizim maçi tv veriomu
                            "Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk

Yorum

• BORDO-MAVILILER SAMBACILARIN GELISINE KILITLENDI...

Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Faruk Kanca, Brezilya yolculugunun Persembe gününe ertelendigini belirtti

Kanca, ?Brezilyalilari 17 Temmuz?da oynayacaklari karsilasmanin ardindan Almanya kampina getirecegiz? dedi

PERSEMBE GIDIYOR
                              Trabzonspor?da Önceki gün Brezilya?ya gitmeye hazirlanan Yönetim Kurulu Üyesi Faruk Kanca, Brezilya yolculugunun Persembe gününe ertelendigini ifade ederek, ?Tomas Jun?u elden çikaramadigimizdan dolayi Wagner ve Mossoro Brezilya?da 17 Temmuz?da çok önemli bir karsilasma oynayacagi için gidisim Persembe gününe ertelendi. Persembe günü yönetim kurulundaki bir arkadasimizla Brezilya?ya gidip transfere son noktayi koyacagiz? dedi.
                              Edited by: champions

Yorum

• Bu maçta 2si de çok ciddi(!) sekilde sakatlansa garipsemem. O kadar azaldi güvenim bu yönetime
                                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X