Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak tsmaniac tarafından gönderildi
    ya jun neysede yani en azindan sparta prgda oynadi djokej korkutuyo beni [img]smileys/smiley36.gif[/img]

valla beni djokaj hic korkutmuyor zaten fazla maliyeti yok en fazla sözlesmesini feshedersin ancak jun icin öyle yapamiyorsun zararinada olsa bir alici bulunmak zorunda... ah ahh junu transfer edenlerin kulaklari cinlasin [img]smileys/smiley7.gif[/img]
    Eski rumuz...MaVeRaM

Yorum

• merak etme kardes fosur fosur uyuyolardir ama su yeni sezon baslasin o zaman öyle bi uyanacaklarki[img]smileys/smiley1.gif[/img]

Yorum

• Birde $u menejer kazigi var, Lanke ve Junu ayni menejer bize yutturmu$, vallahi cü$ yani, $imdi biz bu adamin emekliligini veya ölmesini mi bekleyelim, cünkü hic kimse ders almi$a benzemiyor. Bu kaziklari Trabzonspora attiran yöneticiler, kendi i$lerinde bu gibi kaziklara maruz kaldilarmi acaba?
        Edited by: ismet61
        insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• buraya yazan arkadaslar alimasinlar da geçen burda yazdgim bir yazim, yorum oldugu için silinmisti.ilgili arkadasa...

Yorum

• İlk olarak MaVeRaM tarafından gönderildi

İlk olarak tsmaniac tarafından gönderildi
            ya jun neysede yani en azindan sparta prgda oynadi djokej korkutuyo beni [img]smileys/smiley36.gif[/img]

valla beni djokaj hic korkutmuyor zaten fazla maliyeti yok en fazla sözlesmesini feshedersin ancak jun icin öyle yapamiyorsun zararinada olsa bir alici bulunmak zorunda... ah ahh junu transfer edenlerin kulaklari cinlasin [img]smileys/smiley7.gif[/img]
            aah renkdas ah bu gidisle bu vurdumduymazlikla daha nice junlar aliriz biz

Yorum

• bay baskan transferler kampa yetisecek demisti kamp devam ediyor geç kalinmis bisey yok 5 maçimiz daha var ama yabanci oyuncularin su meshur maçi oynadiktan sonra gelecekleri söyleniyo maçin tarihi bile belli degil kaldi ki bizene kardesim o maçtanavrupada da böyle bisey var mi acaba tabikiyoken erken 18 temmuzda geldikleri düsünülürse hiç kampa gelmesinler daha iyi transferler kampa yetisecekmis bu mudur kampa yetismesi

Yorum

• İlk olarak tsukru61 tarafından gönderildi

buraya yazan arkadaslar alimasinlar da geçen burda yazdgim bir yazim, yorum oldugu için silinmisti.ilgili arkadasa...
                Hakli olabilirsinde, ben o bize kazik atan menejere cü$ dedim, hizli bir $ekilde bizi iki defa kazikladigi icin, bizim yöneticiler iki dogruyu üst üste yaparlarsa iki di$imi kiracagim, söz veriyorum.
                insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• Spor

Trabzon Hüseyin Avni Aker Stadyumu yeni sezon öncesi bakimdan geçiyor...

Trabzon Hüseyin Avni Aker Stadyumu yeni sezon öncesi bakimdan geçiyor. Dis cephesi bakima alinan stadin, maraton tribününde koltuklar degistirilerek Trabzonspor yazisi yazildi. Yeni sezon öncesi yeni stat için girisimlerini sürdüren bordo-mavili yönetim, bir taraftan da Avni Aker Tribününü gözden geçiyor. Su ana kadar kombine satislarinda beklenen ilgiyi göremeyen yönetimin, stat içinde bazi degisiklikler daha yapmasi bekleniyor.(taka)Edited by: kutoz

Yorum

• biraz sert olucak ama hiç bosuna aglamayin baskana biz taraftAar olarak bunu hatirlatmadikça bunlar adim atmaz hala zeyyat kafkas belki gelecek hafta bi adim olabilir dio lig basladi adam hala gelecek hafta dio ve biz buna seyirci kaliyoruz büyük trabzonspor taraftari olarak bi bildiri yayinlasak bak bakalim nasi gönderiolar ama bi tepki olmadikça adamlar isi agirdan aliolar he bide çagdas murat umut cem wagner mossoro hangisi yildiz hiçbiri hani verilen sözler biz salakmiyiz peki hayir lütfen arklar bi silkinin ve bildiri yayinlayin yönetimin dikkatini çekmek için yoksa yarin çok geç olabilir[img]smileys/smiley19.gif[/img]
                    her daim trabzonspor

Yorum

• İlk olarak kutoz tarafından gönderildi

Spor

Trabzon Hüseyin Avni Aker Stadyumu yeni sezon öncesi bakimdan geçiyor...

Trabzon Hüseyin Avni Aker Stadyumu yeni sezon öncesi bakimdan geçiyor. Dis cephesi bakima alinan stadin, maraton tribününde koltuklar degistirilerek Trabzonspor yazisi yazildi. Yeni sezon öncesi yeni stat için girisimlerini sürdüren bordo-mavili yönetim, bir taraftan da Avni Aker Tribününü gözden geçiyor. Su ana kadar kombine satislarinda beklenen ilgiyi göremeyen yönetimin, stat içinde bazi degisiklikler daha yapmasi bekleniyor.(taka)
                      Maraton özeli kaldırsınlar bakalımnasıl bilet satılıyormuş
                      neyse biz kombinelerimizi alıyoruz
                      organizasyonlarda kombinelerle ilgili başlıkta gereken açıklamayı yaptım
                      umarım ilgi gösterirsiniz

Yorum

• İlk olarak szymeks tarafından gönderildi
                        biraz sert olucak ama hiç bosuna aglamayin baskana biz taraftAar olarak bunu hatirlatmadikça bunlar adim atmaz hala zeyyat kafkas belki gelecek hafta bi adim olabilir dio lig basladi adam hala gelecek hafta dio ve biz buna seyirci kaliyoruz büyük trabzonspor taraftari olarak bi bildiri yayinlasak bak bakalim nasi gönderiolar ama bi tepki olmadikça adamlar isi agirdan aliolar he bide çagdas murat umut cem wagner mossoro hangisi yildiz hiçbiri hani verilen sözler biz salakmiyiz peki hayir lütfen arklar bi silkinin ve bildiri yayinlayin yönetimin dikkatini çekmek için yoksa yarin çok geç olabilir[img]smileys/smiley19.gif[/img]
                        her sene bunlara alistik zaten, gerçi yildiz mildiz zaten alacaklari yoktu, klasik seçim vaadleri iste bunlar ama bildiri olayi iyi olur katulayrum [img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

• bordomavi.net ailesi olarak (kendimide bu ailenin bir üyesi olarak gördügüm için) bir açiklama metni yayinlayarak belirledigimiz tarihe kadar verilen sözlerin yerine getirilmemesi durumunda protesto yoluna gidecegimizi duyursak nasil olur....çünkü biz bu filmin aynisini geçen sene izlemistik ve büyük hayal kirikligina ugramistik....yukardaki arkadasimda yazmis zaten bildiri yolu çok iyi olur[img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

• su bildiri olayina el atalim böyle olmayacak, hergün birbirimizi yiyoruz burda bos yere birileri duysun bmnnin sesini

Yorum

• arkadaslar fotospor gazetesinde wagner le ilgili haberde menejer ayhan yesilbas diyorki wagner gerçekten çok kaliteli trabzon alirsa türkiyeyi sallar tam bir firikik ustasi oldugunu yaziyoo

Yorum

• BASKANLA GÖRÜSME
                                Trabzonspor' da Almanya kampinin basindan bu yana kafile baskanligini yürüten Basin Sözcüsü Zeyyat Kafkas ve yönetici Metin Özke, bugün görevlerini Kahraman Altuntas ve Serhat Akçay'a devrederek Türkiye' ye döndü. Zeyyat Kafkas' in Istanbul'da görüstügü Baskan Nuri Albayrak'a, Teknik Direktör Lazaroni' nin bazi rahatsizliklarini ilettigi ve özellikle transfer konusundaki görüslerini aktardigi ifade edilirken, iki yöneticinin bugün Brezilya'ya gittigi, büyük ihtimalle birkaç gün içinde Wagner'i de alarak dönecekleri vurgulandi.

bizim birkaç günümüz hiç bitmez

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X