Bu Haberde nerden cikti simdi durup dururken[img]smileys/smiley7.gif[/img] GÖKDENIZ, 500 BIN $ VERMEZSE SAHANIN ORTASINDA VURULACAKTI | ||
| Gökdeniz'i sahada vuracaklardi | ||
| ||
|
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Edited by: FANATIK61Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.
DERIN TRABZONSPOR
-
bunu bende duydum ama kolay kolay kaynak bulamazsiniz çünkü danimarkalilar bunun ögrenilmesini istemiyoolar...İlk olarak kolombo tarafından gönderildi
arkadasim su haberin kaynagi varmi incelesekİlk olarak chovy tarafından gönderildi
peygamber efendimiz s.a.v in karikaturunu yayinlayan asagilik danimarkali gazeteci evinde diri diri yanarak geberdi son gunlerde aldigim en mutlu haber
pislik herifler hepiniz bulacaksiniz belanizier yada gec
Yorum
-
Fatih Tekke ameliyat olacak
Takim
kaptanimiz Fatih Tekke?nin bugün Münih?teki Alfa Klinik?te yapilan
muayenesinde, sikayetlerinin belinden kaynaklanmadigi, geçen yil
kasigindan geçirdigi operasyonda konulan yamanin kaydigi tespit edildi.
Buna göre, Fatih yarin Alfa Klinik?te bir fitik ameliyati geçirecek.

Saglik Kurulu Baskanimiz Köksal Güney, Fatih Tekke?nin durumuyla ilgili
Medya Merkezimize yaptigi açiklamada sunlari söyledi: ?Alfa Klinik?te
yapilan kontrolde Fatih?in geçen sene fitigindan geçirmis oldugu
operasyon sirasinda konulan yamanin kaydigi, sorunun da beliyle ilgili
olmadigi belirlendi. Fatih yarin bu klinikteki bir fitik uzmani
tarafindan ameliyat edilecek ve 6 gün süreyle hastanede kalacak.?05.07.2006 19:04:00

simdiden gecmis olsun kaptana
Yorum
-
İlk olarak carlito tarafından gönderildiFatih Tekke ameliyat olacak
Takim kaptanimiz Fatih Tekke?nin bugün Münih?teki Alfa Klinik?te yapilan muayenesinde, sikayetlerinin belinden kaynaklanmadigi, geçen yil kasigindan geçirdigi operasyonda konulan yamanin kaydigi tespit edildi. Buna göre, Fatih yarin Alfa Klinik?te bir fitik ameliyati geçirecek.
Saglik Kurulu Baskanimiz Köksal Güney, Fatih Tekke?nin durumuyla ilgili Medya Merkezimize yaptigi açiklamada sunlari söyledi: ?Alfa Klinik?te yapilan kontrolde Fatih?in geçen sene fitigindan geçirmis oldugu operasyon sirasinda konulan yamanin kaydigi, sorunun da beliyle ilgili olmadigi belirlendi. Fatih yarin bu klinikteki bir fitik uzmani tarafindan ameliyat edilecek ve 6 gün süreyle hastanede kalacak.?
05.07.2006 19:04:00

allah kahretsin nedir kaptanin cektikleri
ve tabiiki simdiden gecmis olsun"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak chovy tarafından gönderildiarkadaslar arastirdim ama suan belirtilmio ama 3 tane saglam kisiden mesaj geldi ve yanarak oldugunu yazdilar suan için danimarkanin bunu basina yansitmasi onlar için iyi olmaz die dusunuyorum ama haber dogru buyuk ihtimalle
yakildimi yoksa kazaymiydi Edited by: selcuk"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
yonetim ne yapsın adam 3,5 milyon euro Jun bide cokaj ı koy 4 milyon
ee biz çokmu zengin kulubuz,bence son ana kadar beklemeliler,ne kadar az zarar la kurtulursak okdar iyi olur,
bencede hocada çok iyi ,eziklerin hocasına bakın bide zigoymuş,
iş yapan adam lazım ,isim yapan degil,
@zafercalikoglu
@trabzonspor
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi
İlk olarak chovy tarafından gönderildiarkadaslar arastirdim ama suan belirtilmio ama 3 tane saglam kisiden mesaj geldi ve yanarak oldugunu yazdilar suan için danimarkanin bunu basina yansitmasi onlar için iyi olmaz die dusunuyorum ama haber dogru buyuk ihtimalle
yakildimi yoksa kazaymiydi
valla arkadasim yanarak oldu die biliyorum ama yakilmista olabilir eger yakilmis olsaydi muslumanlari kotu gozle gostermek için basina lanse edebilirlerdi demekki eceliyle olmus .............
Yorum
-
İlk olarak zafercalikoglu tarafından gönderildiyonetim ne yapsin adam 3,5 milyon euro Jun bide cokaj i koy 4 milyon
ee biz çokmu zengin kulubuz,bence son ana kadar beklemeliler,ne kadar az zarar la kurtulursak okdar iyi olur,
bencede hocada çok iyi ,eziklerin hocasina bakin bide zigoymus,
is yapan adam lazim ,isim yapan degil,
zico yu hafife almayalim kesinlikle cok yetenekli ama bir brezilyali icin normal olmayan cok cok caliskan biri isimiz zor göreceksiniz ama namuslu biri yani eziklen uyum sorunu yasiyacaktir daum gibi degil ve yollari tezden ayrilabilir ins."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
Ayni seyler R. Madridin basina getirilen LUXEMBURGO için de söyleniyordu. Ne oldu......FIIIIIIsSSS... Edited by: mcgyver_61İlk olarak selcuk tarafından gönderildi
İlk olarak zafercalikoglu tarafından gönderildiyonetim ne yapsin adam 3,5 milyon euro Jun bide cokaj i koy 4 milyon
zico yu hafife almayalim kesinlikle cok yetenekli ama bir brezilyali icin normal olmayan cok cok caliskan biri isimiz zor göreceksiniz ama namuslu biri yani eziklen uyum sorunu yasiyacaktir daum gibi degil ve yollari tezden ayrilabilir ins.avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.
Yorum
-
İlk olarak mcgyver_61 tarafından gönderildiAyni seyler R. Madridin basina getirilen LUXEMBURGO için de söyleniyordu. Ne oldu......FIIIIIIsSSS...İlk olarak selcuk tarafından gönderildi
zico yu hafife almayalim kesinlikle cok yetenekli ama bir brezilyali icin normal olmayan cok cok caliskan biri isimiz zor göreceksiniz ama namuslu biri yani eziklen uyum sorunu yasiyacaktir daum gibi degil ve yollari tezden ayrilabilir ins.
ben basarili olur demiyorum caliskan diyorumve bu seni baglamaz
bencede basarisiz olacaktir yazdigim gibi bu adamla eziklerin yildizi uymaz kolay kolayina"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildiİlk olarak carlito tarafından gönderildiFatih Tekke ameliyat olacak
Takim kaptanimiz Fatih Tekke?nin bugün Münih?teki Alfa Klinik?te yapilan muayenesinde, sikayetlerinin belinden kaynaklanmadigi, geçen yil kasigindan geçirdigi operasyonda konulan yamanin kaydigi tespit edildi. Buna göre, Fatih yarin Alfa Klinik?te bir fitik ameliyati geçirecek.
Saglik Kurulu Baskanimiz Köksal Güney, Fatih Tekke?nin durumuyla ilgili Medya Merkezimize yaptigi açiklamada sunlari söyledi: ?Alfa Klinik?te yapilan kontrolde Fatih?in geçen sene fitigindan geçirmis oldugu operasyon sirasinda konulan yamanin kaydigi, sorunun da beliyle ilgili olmadigi belirlendi. Fatih yarin bu klinikteki bir fitik uzmani tarafindan ameliyat edilecek ve 6 gün süreyle hastanede kalacak.?

ve tabiiki simdiden gecmis olsun
hayret bisey ya yine mi ameliyat
çok geçmis olsun
su ise bak yamasi kaymis. korkarim yama tutmucak artik böyle giderse[img]smileys/smiley5.gif[/img]
Yorum
-
bu birilahi adalet. islam aleminin ahi da anca bu sekilde çikardi......hersey allah danİlk olarak chovy tarafından gönderildiİlk olarak selcuk tarafından gönderildi
yakildimi yoksa kazaymiydi
valla arkadasim yanarak oldu die biliyorum ama yakilmista olabilir eger yakilmis olsaydi muslumanlari kotu gozle gostermek için basina lanse edebilirlerdi demekki eceliyle olmus .............önümüzdeki sezonda boşa geçeceğe benzer
Yorum
-
İlk olarak Prens-32 tarafından gönderildiİlk olarak selcuk tarafından gönderildiİlk olarak carlito tarafından gönderildiFatih Tekke ameliyat olacak

ve tabiiki simdiden gecmis olsun
hayret bisey ya yine mi ameliyat
çok geçmis olsun
su ise bak yamasi kaymis. korkarim yama tutmucak artik böyle giderse[img]smileys/smiley5.gif[/img]
Hiçbir sezona sezon öncesi idmanlara katilarak geçirdigini görmedim bisey degismedi. Yamasi da kayar fitigi da çikar. Biktim artik. Yerine adam alsak da biraz rekabet olsa. Mahkum etti hem kendisini hem biziTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum